Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
hvorfor det er da ikke mig der bliver ved at råbe om Ole intet har vundet og ytrer bekymring om han nu også kan vinde...han har vundet mere end Pochettino så jeg forstår ikke bekymringen...det jeg til gengæld heller ikke forstår er at der slet ingen bekymring synes at være om han nu også ville kunne træne en stor klub som vores..for der er eddermame forskel på at være manager i Tottenham og United..

Har aldrig påstået at jeg er nervøs for Solskjærs manglende titler. Kom nu ind i kampen og læs og forstå hvad jeg skriver, før du digter et eller andet du tror jeg mener.

Jeg er bekymret for at Solskjær ikke er den rette for United. Og jeg kan og vil ikke stirre mig blind på at han har gjort det godt i den rolle han havde indtil onsdag i denne uge
Skrevet af Muggedreng2
Nej præcist men du nærer ingen bekymring omkring en manager der aldrig har trænet en topklub før skal overtager roret..nej den forstår jeg
Skrevet af Slettet(100838201910)
http://sportwitness.co.uk/raphael-varane-offered-manchester-united-real-madrid-e80m-deal-koulibaly-future-dependent/

Jævnt utroværdig kilde, men hvis man ellers går og drømmer om Raphael Varane, som jeg gør, så er her lidt til blodtilførslen til en vis legemsdel.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Lindelof missed out after receiving death threats for pulling out of #SWE squad. ´We felt Victor was better off not playing."

https://twitter.com/BenDinnery/status/1112057378655084545?s=19

What? Ro på, svensken.
Skrevet af Toggle
De har nogle fans der er uden pædagogisk rækkevidde i sverige. Det har vi vel også i dk?

Et par betragtninger fra dagens kamp.
Pogba har spillet fint fodbold i 2-3mdr under solskjær, men hold kæft hvor var han ringe i dag. Hvis han nogensinde skal drømme sig til real madrid skal der mere end 2-3 gode mdr til. I øvrigt kan han for min skyld bare smutte hvis det er det han vil. Gider sgu ikke at have spillere der ikke er united i hjertet.

Matic var pivringe igen idag. Han fanger jo stort set intet foran forsvarskæden, og hans fordeling af boldene når han har den er virkelig fortsat utrolig langsom. Vi kunne ligeså godt bare lade bigmac spille pladsen.

Smalling, Jones, Lindelof...puuuh vores forsvar er ikke noget jeg ville ryste i bukserne over. Der skal mindst 1 klasse forsvarer til til sommer, og endnu en til næste sommer. Lindelof havde måske kunnet skabe lidt ro i bagkæden, men omvendt ville han være så ringe defensivt mod deloufelou (?) og deeney at han nok ville have kostet idag. Jones og smalling er to betonklodser der hælder boldene op i midten og vi kan få den smidt tilbage i hovedet gang på gang på gang.

Taktisk genistreg af solskjaer at ændre systemet midt i 1. halvleg. Det gav jo i selv to mål. Synes det vidner af stor taktisk indsigt. Og det har vi set flere eksempler på de seneste mdr. Måske der min største bekymring lå.
Ift om han er den rigtige eller ej crazy, så har vi ham nu. Nej, vi aner ikke hvordan han vil klare en sæsonstart, men jeg trøster mig med at vi har en af de bedste til netop sådan noget ved hans side lige pt, og forhåbentlig forlænger micky phelan så han også er med efter sommerferien. Det var jo netop der moyes begik sin største fejl da han startede. Han smed både phelan og meulensteen på porten.
LUHG
Skrevet af Slettet(591633201312)
Synes desværre der er stigende bekymringer omkring vores spil gennem flere kampe, og med de fleste tilbage fra skader bekræfter det vel, at for mange af vores spillere bare ikke er gode nok. Vi taber skud-statistikken 20-8 på hjemmebane mod et hold udenfor top6, drop alt det pis med Watford er et godt hold og best of the rest osv., den overligger skal bare hæves for denne her klub. Herudover undrer det mig at OGS efter vores 3. dårlige kamp i træk kan udtale vi er i "driving seat" for top4, idet vi efter denne runde med stor sandsynlighed ligger nummer 5 i tabellen og har det sværeste slutprogram.
Skrevet af trannel
"Pogba har spillet fint fodbold i 2-3mdr under solskjær, men hold kæft hvor var han ringe i dag. Hvis han nogensinde skal drømme sig til real madrid skal der mere end 2-3 gode mdr til. I øvrigt kan han for min skyld bare smutte hvis det er det han vil. Gider sgu ikke at have spillere der ikke er united i hjertet."

Det er vildt som han kan stemple helt ud af en kamp.

"Matic var pivringe igen idag. Han fanger jo stort set intet foran forsvarskæden, og hans fordeling af boldene når han har den er virkelig fortsat utrolig langsom. Vi kunne ligeså godt bare lade bigmac spille pladsen.

Smalling, Jones, Lindelof...puuuh vores forsvar er ikke noget jeg ville ryste i bukserne over. Der skal mindst 1 klasse forsvarer til til sommer, og endnu en til næste sommer. Lindelof havde måske kunnet skabe lidt ro i bagkæden, men omvendt ville han være så ringe defensivt mod deloufelou (?) og deeney at han nok ville have kostet idag. Jones og smalling er to betonklodser der hælder boldene op i midten og vi kan få den smidt tilbage i hovedet gang på gang på gang."

Smalling, men vel især Jones var da glimrende. De fik jo absolut ingen hjælp overhovedet. Pogba var ikke på banen, Matic fik ikke fat i meget og Herrera løb og jagtede skygger i 70 minutter fordi han var ene mand på midtbanen.

"Taktisk genistreg af solskjaer at ændre systemet midt i 1. halvleg. Det gav jo i selv to mål. Synes det vidner af stor taktisk indsigt. Og det har vi set flere eksempler på de seneste mdr. Måske der min største bekymring lå."

Så er baren for genistreger godt nok sat lavt. OGS fik det aldrig til at fungere. En gudebold fra Shaw i første halvleg var det vi fik ud af det, og måske et lidt mindre Watford pres.

"Gider sgu ikke at have spillere der ikke er united i hjertet."

Så er der godt nok mange spillere vi skal af med. På en god dag tror jeg Lingard og Rashford lever op til det krav.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Mr. Pink
Lyder som en frygtelig kamp.

Hvor så I den? De viste den ikke på 3 plus, kanal 5 eller 6.

Hvordan kan United præstere så elendig en statistik på hjemmebane mod Watford? Er svaret blot, at en stor del af spillerne ganske enkelt ikke har kvalitet og vilje nok?

Så er der kun disse tilbage:

Degea
Shaw
Rashford
Lingard?
Til dels: Pogba, Martial, Herrera
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Inuk.
Vi har allerede en kamp i overmorgen, ja på tirsdag imod Wolves. Det er givetvis en del af forklaringen på den tilbageholdene taktik.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Thostrup
Kampen blev vist på TV3MAX og det kræver ikke flere abonnementer for at kunne se PL.
Arsenal FC
Skrevet af Slettet(100838201910)
Chelsea ser ud til at tage 3 point, men jeg holder på, at vi ikke skal være voldsomt bekymrede for dem i top-4 kampen. De har været voldsomt, voldsomt heldige i dag.

Jeg er til gengæld noget bekymret for, om vi kan slå Spurs eller Arsenal ud.

Skrevet af Muggedreng2
Det var ikke en frygtelig kamp Pink der er bare folk der VIL se glasset som halvtomt.

Vores 1. halvleg skulle vi have ført 3-0 mindst alene på de giga chancer vi ikke får omsat. (Jeg tænker især på Shaw der kan drikke kaffe før han slår indlægget til Rashford og alligevel ikke kan ramme ham, og Martials helt frie afslutning på riposten hvor han sparker lige på Foster, og Rashfords hvor han har rundet Foster men ikke kan ramme en mand efterfølgende)

Det er rigtigt vi spillede på omstillinger og at vi var dårlige i 2. halvleg.

Desværre fungerede midtbanen ikke i dag og det kan der være mange årsager til. Herrera er aldrig set dårligere (måske hans kontraktsituation der spøger) ...Matic var helt væk (Det er nu set før) og han virker bare ikke til at være god nok. Pogba spiller sin dårligste kamp siden Ole overtager.

Men vi spiller altså ikke så ringe som folk gør det til ...
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er jo egentlig paradoksalt nok, at når vi i perioden op til PSG-kampen klagede vores nød over de mange skader til førsteholdsspillere, nu kan sidde seriøst og overveje, om Matic ikke bør bænkes for McTominay på tirsdag og om Pereira eller Fred ikke bør spille i stedet for Herrera. Pogba var ikke bedre, men det er nok trods alt ikke et tema at droppe ham.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nej præcist men du nærer ingen bekymring omkring en manager der aldrig har trænet en topklub før skal overtager roret..nej den forstår jeg


Jeg er egentlig meget enig med van Gaal. Eneste ting jeg ikke er helt enig i, er at han siger, at City ikke performer som et hold.

Men som jeg ser det er der 3 hold i PL der pt. performer rigtigt godt som hold, hvor holdenes indsats er bedre ens spillerne individuelt ville være. Det er Tottenham, Liverpool og City. Her har City det klart bedste hold, hvorfor man selvfølgelig må respektere Klopp for det han laver i Liverpool lige nu.
Pochettino har også fået Tottenham til at performe bedre, end hvad materialet fra start burde være til.

Solskjær... Jeg har ikke fulgt nok med i norsk fodbold til at vide hvad han havde af materiale i Molde - der må vi nok høre Bosse, som vist nok er bosat i Norge.
Men han fik altså ikke Cardiff til at performe til mere, end hvad materialet var til, og i United har han efter Mourinho i lang tid var "dygtig" til at få spillerne til at underperforme mere og mere, fået spillerne til at performe til deres niveau.

Men som jeg også var inde på omkring Zidane snakken, mener jeg ikke det er nok. Zidane kom til Real og fik verdens bedste spillere til at performe til deres niveau - hvilket altså var godt nok til at vinde CL.
Solskjær får pt. United spillerne til at performe til deres niveau - men det er lige nu ikke godt nok til at vinde PL eller CL.
Det burde være godt nok til at komme i top 4, da vi vel på papiret har ligaens 2. bedste trup - mange ville sige, at Liverpool og Tottenham har bedre trupper, men det mener jeg ikke. De spiller bedre, fordi deres trænere formår at få individerne til at se bedre ud, som følge af at de får de 11 på banen til at spille bedre som hold, end som individer.

Deri ligger forskellen IMO mellem Pochettino (og nogle få andre) på den ene side og Solskjær (og en del andre trænere der var rygtet til United) på den anden side.

Jeg vil ikke fornægte, at Solskjær kan få det til at fungere, og at han har en helt anden plan, når han får mulighed for at præge holdet med nye spillere og ved at indøve nye spilmønstre i off season.
Så jeg er ikke modstander af Solskjær, hvilket du stadig lader til at tro. Jeg tror bare der er 1 eller 2 bedre muligheder, hvor der kunne være en chance for at hente dem nu.
Jeg håber bare jeg tager fejl, og at han efter sommerferien kommer med det udtryk han startede med, og vil prøve at spille offensiv fodbold og dominere kampene, og at han har en plan for hvad man gør for at få holdet til at præstere mere, end individernes kvaliteter berettiger til.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nej, vi aner ikke hvordan han vil klare en sæsonstart, men jeg trøster mig med at vi har en af de bedste til netop sådan noget ved hans side lige pt, og forhåbentlig forlænger micky phelan så han også er med efter sommerferien. Det var jo netop der moyes begik sin største fejl da han startede. Han smed både phelan og meulensteen på porten.

Enig i, at Phelan er en vigtig mand at have med. Jeg håber bare også at Carrick og McKenna får lov til at give input til spillestilen. For som jeg ser det, er Phelan mere defensivt orienteret.
Skrevet af Slettet(260021200206)
TCG

Jeg er enig langt hen af vejen, for mig virker det også som om at klopp får Liverpool til at performer langt over deres niveau, med pep og city lidt over selvfølgelig med en langt bedre trup. Er dog ikke enig i at Zidane ikke gjorde det samme i Real. Mener heller ikke at Poch nødvendigvis får mere ud af Tottenham end materialet er til, hvis man kigger på spiller for spiller synes jeg de har en langt bedre start elever end både Arsenal og Chelsea.

Men jeg har også lidt forbehold over for Solskjaer endnu, men giv ham næste sæson og to vinduer til at lave hans ændringer og hold for guds skyld på de tre bag ham.!
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Pindhunden
Wolves-kampen er en kærkommen lejlighed for OGS til at vise, at trænerteamet har lært noget af pokalkampen, hvor de bare var bedst i det meste af kampen. Min taktiske indsigt er ikke stor nok til at se løsningerne, men deres 3-5-2 havde vi meget svært ved at løse både offensivt og defensivt.
Vi kan jo matche deres opstilling og lade Shaw og Dalot ligge højt på deres wingbacks, men jeg synes ikke, at vi normalt ser særligt gode ud i den formation med tre centrale forsvarere, som skal dække store rum ud mod sidelinjen.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg så ikke pokalkampen, men umiddelbart var udekampen mod PSG vel et meget godt billede på, hvordan vi bør håndtere en 3-5-2 fra modstanderen.

At matche formationen giver netop mening, fordi vi i så fald sætter fokus på individuel kvalitet, og der bør vi altså være stærkere end Wolves på alle pladser.

Offensivt synes jeg det er vigtigt at få 2 angribere oppe foran, så vi kan strække i deres 3 stoppere. Og så handler det om at få løb ind mellem de to yderste stoppere og den centrale. Vi skal ikke på ydersiden - det er dér, de gerne vil have os til at løbe ud.

Offensivt skabte vi naturligvis ikke meget mod PSG, men Wolves bør immervæk også være en mindre mundfuld.

Vores største problem i øjeblikket, er for mig at se, at vi er sindssygt afhængige af en spiller, der er sindssygt svingende. Når Pogba er god, er United som regel gode. Vi har styr på midtbanen, modstanderen er på hælene og vores angribere bliver fodret med bolde, at arbejde med. Når Pogba ikke møder op, har vi stor mangel på kreativitet, og så handler det pludselig ofte om, hvorvidt Martial eller Rashford kan lave et eller andet genialt på egen hånd. Det problem har Solskjær endnu til gode at løse, mener jeg. For vi har sgu også været heldige på det sidste - og den slags varer formentlig ikke ved.

Når Pogba er bedst, er der ingen midtbanespillere i verden, der når ham til sokkeholderne. Men han har eddermame også mange og lange perioder, hvor han ligner en, der er fanget i et eller andet intetsigende 8-16 job, og hvor indsatsen er yderst kritisabel.
Skrevet af Mr. Pink
"Når Pogba er god, er United som regel gode. Vi har styr på midtbanen, modstanderen er på hælene og vores angribere bliver fodret med bolde, at arbejde med. Når Pogba ikke møder op, har vi stor mangel på kreativitet, og så handler det pludselig ofte om, hvorvidt Martial eller Rashford kan lave et eller andet genialt på egen hånd. Det problem har Solskjær endnu til gode at løse, mener jeg. For vi har sgu også været heldige på det sidste - og den slags varer formentlig ikke ved.

Når Pogba er bedst, er der ingen midtbanespillere i verden, der når ham til sokkeholderne. Men han har eddermame også mange og lange perioder, hvor han ligner en, der er fanget i et eller andet intetsigende 8-16 job, og hvor indsatsen er yderst kritisabel."

Fuldstændig og helt aldeles enig.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg er enig langt hen af vejen, for mig virker det også som om at klopp får Liverpool til at performer langt over deres niveau, med pep og city lidt over selvfølgelig med en langt bedre trup. Er dog ikke enig i at Zidane ikke gjorde det samme i Real. Mener heller ikke at Poch nødvendigvis får mere ud af Tottenham end materialet er til, hvis man kigger på spiller for spiller synes jeg de har en langt bedre start elever end både Arsenal og Chelsea.

Tottenham har på spillersiden ikke skiftet ret meget siden Pochettino tog over. Jeg mener absolut Pochettino har formået at gøre spillerne bedre, og derfor vurderer mange at deres trup i dag er bedre, end f.eks. Uniteds. Jeg er ikke enig - lad en anden toptræner overtage i Tottenham men med mindre fokus på holdspil og spillestil, men med masser af fokus på at få det bedste ud af hver enkelt spiller, og spillerne vil sandsynligvis se mindre markante ud - Eriksen og Kane måske undtaget. Jeg mener helt sikkert at United på papiret har en noget bedre trup, og at Chelsea og Arsenal også har det.

Så jeg mener at Pochettino både har formået at gøre de enkelte spillere bedre, og at han som træner formår at få spillerne til at performe til mere, end deres individuelle kompetencer normalt ville berettige til.

Mht. Zidane, så mener jeg han overtog en af verdens 3-4 bedste trupper - kan ikke lige vurdere hvor højt på den liste den lå. Og han overtog fra en træner der ikke formåede at få spillerne til at yde deres top niveau - det formåede han, hvorfor de selvfølgelig var væsentligt bedre.
Men han gav dem IMO ikke rigtigt noget ekstra, hvorfor jeg heller ikke var helt vild med at han skulle være United træner.
annonce
0