Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Muggedreng2
Det er fint Poch har fået Tottenham til at performe bedre end du mener deres mandskab er til det mener jeg på ingen måder han har. Den trup skal simpelthen cruise i top4 hvert år.

Medens vores bænk i bedste fald er den bløde mellemvare kan han frit vælge mellem spillere som Son, Dembele (ved godt han er smuttet nu men) Wanayama, Dier, Davies, Llorente Lamela og Moura...den kvalitet har vi ganske enkelt ikke hos os ligesom jeg også mener deres midterforsvar er KLASSER over vores.

Men lad os da tage den nu hvor Ole jo bare får vores holde til at performe "som de bør"

Premier League siden Ole tog over

Manchester United 35 point
Tottenham 22 point
Arsenal 23 point (1 kamp færre)
Manchester City 33 Point
Liverpool 34 Point (1 kamp mere)
Chelsea 23 point

Hvis nu Ole "blot" for dem til at performe som vores hold bør så skulle vi jo med den logik vinde premier league?

Jeg er ret sikker på vi beholder vores stab, det er i alt fald klart udtrykt fra OGS side at han meget gerne vil beholde det nuværende setup

Jeg synes også Poch kunne have været et glimrende valg, men det bekymrer mig da sindsygt meget at han aldrig har trænet en storklub før eller spillet i en for den sags skyld, han kender intet til det pres det er at være her
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg synes også Poch kunne have været et glimrende valg, men det bekymrer mig da sindsygt meget at han aldrig har trænet en storklub før eller spillet i en for den sags skyld, han kender intet til det pres det er at være her

Solskjær ved jo heller ikke ret meget om presset der er ved at være United manager. Han har jo netop ikke været presset endnu. Det bliver han i den grad efter sommerferien.
Og der er alligevel noget mere pres på i Tottenham (og Southampton - en bundklub han fik til at performe ret godt), end der er i Cardiff og Molde.

Men nu kan vi ikke gøre det om, og jeg håber jeg tager fejl, og Solskjær har en plan for hvordan han vil bygge op, og en spillestil der adskiller sig fra det holdet har vist på det seneste, som han først kan starte med at implementere efter sommerferien, bl.a. grundet tiden til at ændre system og spillerne han har brug for til den plan.
Og så håber jeg den plan er nogenlunde forenelig med det klubben vil på sigt, også hvis det ikke kommer til at fungere for Solskjær.
Skrevet af Pindhunden
Muggedreng2:

Mange tak for pointopgørelsen og reminderen om, hvor flot en præstation det er indtil nu under OGS. For jeg sidder jo med fornemmelsen af, at holdet ville kunne blive markant bedre med to-tre nye profiler (Central midt, Central forsvar og en højre kant).

Jeg har selv meget svært ved at vurdere, om du har ret i, at Tottenham har en bedre trup. Lukaku og Sanchez i deres bedste udgaver ville jo være forrygende at kunne sætte ind fra bænken. Fred er købt dyrt ind, og det samme er lindeløf, Bailley og til dels Rojo.

Men Tottenham har spillet bedre i flere perioder, og spillerne har vel spillet sig til en højere status. Omvendt har flere år vores spillere vel tabt markedsværdi under Mourinho.

Liverpool har købt meget ind for nyligt og har dermed fået en opdateret trup, som passer til spillestilen. Men om de overordnet set har flere kvalitetsspillere, der ved jeg ikke.

City er der eneste hold i ligaen, som skiller sig ud med markant flest profiler, også på bænken.

Min konklusion er, at vores trup træner til en stor justering, for den er blevet samlet over lang tid med meget forskellige trænere. Og derfor er det svært at vurdere den samlede kvalitet.
Skrevet af Muggedreng2
Præcis Pindhund

Men med i den ligning hører at Ole Gunner har overtaget en trup der er en blanding af op til 4 managers nu medens Poch har haft tid til at få hans trup gearet til den spillestil han foretrækker, han har oven i købet haft preseason med som Ole heller ikke har.

Jeg mener stadigt at Tottenhams trup er langt bedre end vores. De har et midterforsvar bestående af 2 af verdens bedste (Toby er så ved at blive for gammel) backup af 2 andre kæmpe talenter, 2 af ligaens bedste backs (vi har 1) Midtbanen er deres centrale del med Dier, Dembele, Winks og Wanayama, Delle Alli og Sissoko da noget mere homogen end vores medens Eriksen vel på sine bedste dage spiller op med Pogba. (jeg mener så han har et langt højere bundniveau) Angrebet kan vi heller ikke prale af højere klasse. De har i Kane en af de bedste angribere i verden. Medens vi er meget lige på kanterne. Vores venstre side er god medens deres højre er langt bedre end vores.

Alt i alt mener jeg at Spurs har større bredde og mere klasse hvorfor det i særhed er fantastisk at Ole har "taget" 11 point i forhold til dem
Skrevet af badazz
Alt i alt mener jeg at Spurs har større bredde og mere klasse hvorfor det i særhed er fantastisk at Ole har "taget" 11 point i forhold til dem

Uden at skulle tage noget fra OGS, og uden at påstå at det er hele forklaringen, så har Tottenham jo været rigtigt hårdt ramt af skader.
Derudover skal jeg ikke forsøge at kloge mig på, hvem der har den bedste bredde af de 2 hold, men man må bare konstatere, at Man Citys trup overordnet set lige er et niveau eller to bedre end de andre top 6 hold.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Battlegoat
"Let´s go for it, see where it takes us," Ole adds. "Sometimes we have more of the ball and it´s about us dominating, and sometimes you have to defend well, but the intention has to be attack when we´ve got the ball."
Skrevet af JohnHenry
.så har Tottenham jo været rigtigt hårdt ramt af skader

Og det har United ikke været?????
Martial
Matic
Herrera
Mata
Lukaku
(Alexis)
Lingard
Valencia
Jones
Bailly


Skrevet af badazz
Og det har United ikke været?????

Muligvis, siden du vælger at gøre brug af ikke mindre end 5 spørgsmålstegn :)
Men er mange af de skader ikke fra før OGS kom til?
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Morten5500
Men er mange af de skader ikke fra før OGS kom til?


Nej. Alle disse spillere har haft skadesperioder under OGS-tiden.

For mig og se bliver Wolves-kampen meget sigende for resten af sæsonen og hvorvidt vi kan nå top 4. Vi har vel i grunden ikke spillet en overbevisende kamp siden 3-1 sejren mod Crystal Palace d. 27. feb. Det er essentielt at især midtbanen finder formen til sidste del af sæsonen.

Vores slutprogram i PL er:
Wolves
West Ham
Everton
City
Chelsea
Huddersfield
Cardiff

Vinder vi 6 af kampene (vi taber nok mod City) burde det være nok til at sikre top 4, baseret på de andres slutprogram. Ligesom LaPioche er jeg heller ikke så nervøs for Chelsea, men Arsenals nuværende form er ret god, og Tottenham kan vel ikke blive ved med at smide point og får muligvis et boost med deres nye stadium.
Skrevet af Pindhunden
Træls slutprogram. Jeg er ked af at sige, at alt tyder på, at Arsenal og Tottenham tager top 4.

På positivfronten kan man sige, at hverken Wolves, Everton, West ham, Huddersfield eller Cardiff (sandsynligvis rykket ned på det tidspunkt) har meget at spille for.

Men arsenal har udelukkende kampe tilbage mod hold, der ikke har noget at spille for - og ingen top 6 hold.

Tottenham har City ude, men ellers udelukkende dårlige hold uden noget at spille for.

Chelsea har både os og Liverpool ude, så de har vel det sværeste slutprogram. Derfor ville der være en overraskelse, hvis de kommer i top 4.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Duncan Castles skriver, at Ander Herrera skifter til PSG på en fri transfer. Omend han var elendig i weekenden, ser jeg det som et stort tab. Han var en af de bedste spillere i Solskjærs indledende kampe og derudover en spiller med ryggrad og den rigtige indstilling.

Det er fair nok, hvis man ikke vil lade Alexis kontrakten danne præcedens for alle andre kontraktforhandlinger, hvis det reelt er det, der har været tilfældet, men det er ikke desto mindre ærgerligt. At han så ender med at gå på en fri transfer, er ris til ledelsen.

Man kan jo håbe, at vi allerede har hans afløser i Fred/Pereira, og vi så derfor ikke behøver gå ud på transfermarkedet og bruge £50 mio. på en erstatning - men så er man eddermame optimistisk.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Ja de fleste bookmakere har desværre også Arsenal og Tottenham til at tage de to sidste pladser, hvilket der ikke er noget at sige til. Hvor vil det dog bare føles tamt at ende med en 5. plads og intet andet. Tror stadig det er Arsenal der skal hentes med deres svære udekampe
Skrevet af Slettet(100838201910)
Troværdige medier i Spanien melder, at Varane har udtrykt ønske om at forlade Real Madrid.

Klog af skade gætter jeg på, at han ønsker en ny kontrakt.
Skrevet af Battlegoat
Troværdige medier i Spanien melder, at Varane har udtrykt ønske om at forlade Real Madrid.

Klog af skade gætter jeg på, at han ønsker en ny kontrakt.


Nægter at sætte mine forventninger op efter noget fra spanien, før de står i manchester lufthavn. (eller hvor de nu lander)
Skrevet af YNWA"96"
@Pindhunden

Jeg tror stadivæk Wolves - West Ham - Everton - Watford - Leicester har noget at spille for. Jeg er rimelig sikker på at hvis City vinder FA-Cuppen, giver 7 pladsen i PL så adgang til EL i næste sæson. De har jo allerede vundet liga-Cuppen og det “udløser” så at nr.6 i PL får en plads i EL næste sæson.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nægter at sætte mine forventninger op efter noget fra spanien, før de står i manchester lufthavn. (eller hvor de nu lander)

Nej, jeg synes også det lugter utroligt meget af hvad vi så med Ramos for et par år siden.

Men HVIS der er hold i det, så bør det være sommerens 1. prioritet i min optik. Han har ikke haft nogen stor sæson - som resten af Madrid-holdet - men det er en top-3 CB med de bedste år foran sig.
Skrevet af Pindhunden
Hvis der er en Europa League-plads til nummer 7 i PL, så ser vores slutprogram måske endnu værre ud. Men de øvrige hold skal også møde nogle af kandidaterne til 7.pladsen., så det er svært at regne ud, hvordan det scenarie spiller sig ud.
I første omgang håber jeg på, at vi er revanchelystne i morgen mod Wolves.
Skrevet af Don_Millionaire
Men HVIS der er hold i det, så bør det være sommerens 1. prioritet i min optik. Han har ikke haft nogen stor sæson - som resten af Madrid-holdet - men det er en top-3 CB med de bedste år foran sig.


Han er markant bedre end dem vi pt. har, men jeg vil gerne stille spørgsmålstegn ved om det er ham vi skal gå efter, og dermed sætte ny rekord for en forsvarsspiller. Som du nævner så har han haft en svag sæson i år, og det er velsagtens fordi resten af Real Madrid holdet har været så ustabilt, men derudover så slår han mig også som en spiller, der skal have en erfaren spiller ved sin side. Det har vi ikke. Når han ikke har spillet sammen med Ramos, så har han oftest set forvirret ud, og ude af stand til at positionere sig rigtigt, hvilket øjensynligt er fordi at han er vant til at redde sig selv ud af farlige situationer grundet sin enorme hurtighed. Jeg tror godt at det kunne ende ud med at være en fejl at binde så mange penge i ham.

Hvis vi skal gå efter en franskmand, så ville jeg langt hellere foretrække Umtiti.
Skrevet af Battlegoat
Hvis vi skal gå efter en franskmand, så ville jeg langt hellere foretrække Umtiti.


så tager jeg Mbappé
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nu hvor du nævner Umtiti, så er det jo hans mindre rutinerede makker på det franske landshold. Der ser han bestemt ikke forvirret ud, set fra min stol.

Skaderne ville næsten være min største bekymring, omend han ikke har haft mange se sidste par sæsoner. Modsat Umtiti.

Men som sagt, så gætter jeg på, han fisker efter en ny kontrakt snarere end et skifte.
annonce
0