Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Don_Millionaire
Nu hvor du nævner Umtiti, så er det jo hans mindre rutinerede makker på det franske landshold. Der ser han bestemt ikke forvirret ud, set fra min stol. 


Et fransk landshold med et meget defensivt udgangspunkt, hvor forsvarsspillerne ikke er ligeså udsatte. I Real Madrid er spillet langt mere offensivt, og behovet for god positionering, er alt afgørende. Forhåbentlig kommer vi til at spille mere som Real Madrid end det franske landshold.

Jeg siger ikke at han er dårlig, for det er han bestemt ikke, men jeg ser ham bare ikke være alle pengene værd.

Men som sagt, så gætter jeg på, han fisker efter en ny kontrakt snarere end et skifte.


Enig.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Arsenal spiller sgu godt. Dem kan jeg ikke forestille mig, vi henter.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvis vi henter en franskmand i løbet af sommeren, er de bedste odds pt. på Rabiot, som jeg ser det
Skrevet af Slettet(100838201910)
Solskjær snakker om 15 point i de sidste 7 kampe for at sikre sig CL-deltagelse. Det kan vise sig at være nok, men det er sgu ikke noget, jeg ville regne som en garanti. Derudover vil jeg sige, at vi skal være jævnt godt tilfredse, hvis vi henter 15 point sådan som vi spiller for tiden.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Mener også nærmere at det hedder 18 point, og selv det kan vise sig for lidt med vores målscore som er noget dårligere end både Tottenham og Arsenals. Det kan være der den tipper så vi skal vel bare frem og angribe..

Men ja vi skal vel være glad for bare at få 15.

Ser Arsenal få mellem 13 og 17 point, kan simpelthen ikke se Tottenham få under 15 og chelsea med omkring 13.

Det ender sku desværre nok med:

Arsenal 78
Tottenham 76
United 75
Chelsea 73
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Muggedreng2
jeg FATTER ikke Ed stadigt kan have noget som helst med det fodboldmæssige at gøre.

Det er simpelthen en skandale af dimensioner af lade Herrera forlade klubben på en fri transfer. Det skriger til himlen af dårlig købmandsskab og vi lader en af Europas bedste midtbanespillere gå for intet...

Så nu er vi allerede sat tilbage i forhold til sidste sæson..Det starter eddermame ikke godt for Solskjærs muligheder for at lave noget som helst brugbart resultat...og hvor er det opkaldsfremkaldende at behandle en spiller der har været loyal på den latterlige måde.
Skrevet af Bosse1983
Der snakkes om £200k i ugen, så spilleren gør det heller ikke let. Det er trods alt en spiller der har været en del inde og ude af holdet i sin tid i klubben. Spørgsmålet er jo også hvor meget Herrera faktisk vil United.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Muggedreng2
Aii det er sku for søgt det der Bosse, vi skriver 2019, drop nu det der loaylitetspis omkring vores trøje, det er sku for dumt

Eneste grund til han var ude af holdet var da at han faldt i unåde hos Josito, han har vel ikke grint af hans jokes eller hvad nu, for sæsonen hvor vi vandt Europa League var han da vores bedste mand.

Uanset hvordan du vender og drejer den er det da tåbeligt ud over alle grænser at vi lader en spiller vi ikke har nogen former for erstatning for gå på en fri transfer..

Skal der peges fingre må de fleste være rettet imod klubben og blot endnu et latterligt tilfælde af den endeløse række at tåbelig ledelse vi har været udsat for fra Woodwards side...jeg ved simpelthen ikke hvad der foregår i skallen på ham. Han er 100% selv skyld i det han kunne have forlænget med Herrera for flere år siden, Skal vi endelig tale om loyalitet har Ander da om nogen været det, han havde muligheden for at tage til Barcelona for 2 år siden men valgt at blive her, og hvordan betaler vi den tilbage??? nå ja ved ikke at tilbyde ham en ny kontrakt...

Ed har lige pisset 300 millioner ud med badevandet og bundet en del af næste års transferbudget på en given plads, det skriger da til himlen, forstår ikke hvis man ikke kan se at det rent sportsligt er en mindre katastrofe...

Helt seriøst vi er efterladt men fcking McTormijegkaningenting og Fredjegerrystendeusikker ....fedt midtbane...vi bygger simpelten ikke op, vi bryder ned...det er også nemmere så skal vi da ikke spille med om titlerne..
Skrevet af Bosse1983
Er det søgt, at loyaliteten hos den moderne fodboldspiller sjældent er større end hans lønseddel?

Ed skal naturligvis heller ikke lade klubben blive taget som gidsel, hver gang en spiller er i en favorabel forhandlingsposition.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Muggedreng2
Til gengæld skal Herrera bare lade sig spise af med en langt lavere løn end han er i stand til at få andre steder????

Hvorfor er det du mener at Ander skal vise os og Ed så kæmpe hengivenhed når Ed intet har gjort for at beholde ham, han har ladet hans kontrakt løbe ud for helvede..

En spiller der har været loyal fra dag 1?

Seriøst Bosse det er sku en ommer...

Selv ud fra Eds verden som udelukkende er tal er det da et seriøst selvmål han laver.

Ander Herrera 200 k pr uge er hvad 11 mill pr. år?

Skal vi skyde lavt og sige at en ny Herrera vil koste i omegnen af 50 mill og læg dertil at han nok ikke går under 100 k pr uge. Det vil give en forskel på 5 mill i lønkroner og tage over 10 år for klubben at have lavet en god forretning på ?

Kan eller vil du ikke se det?
Skrevet af Muggedreng2
For øvrigt glæder jeg mig til at høre hvad du mener om det hvis De Gea nu smutter for free igen fordi vi har ladet hans kontrakt løbe ud og ikke ville betale ham det han ville have..

Er det så også en klog beslutning???

Skrevet af Bosse1983
Du er pænt hysterisk, Mugge. United har stadig et budget og kontrakter har ringvirkninger. PSG, eller hvem det måtte være, kan give en solid løn og sign-on, da alternativet er at betale overgangssum, sign-on og løn. Skal United konkurrere med det, er man alligevel deroppe, hvor man nærmer sig indkøb af en ny spiller på en mindre løn. Ramsey ender tæt på £400k i ugen i Juventus på den måde. Hvis Herrera er noger nær indifferent eller sågar foretrækker PSG´s projekt, bliver det hurtigt et spørgsmål om penge.
De øvrige agenter og spillere er ikke dummere end at de kan se hvad de andre gør. Hvis man honorer Herrera, hvad forhindrer så andre profiler i at lave samme øvelse, især hvis folk som dig sidder og skriger at ledelsen er idioter, hvis de ikke bare punger ud?

De Gea skal naturligvis også se på det sportslige. Han er bedre end det klubben har leveret. Der er en håndfuld klubber der kan og vil betale det samme som United, med kortere vej til titler.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Battlegoat
Enig med Bosse, kan ikke lade herrera holde klubben som gidsel. Med det sagt så ligger Problemet stadig ved woodward for at lade kontrakterne rende helt ud før han fornyer dem
Skrevet af Krook
Der virker generelt til at være en trend i disse år, hvor en del topspillere har set mulighederne ved at lade deres kontrakter løbe ud, og score 50-100 mio ekstra ned i foret når næste kontrakt signes, hvadend det så er pga. stor signon ved et skifte eller god forhandlingssituation med egen klub. Arsenal har været hårdt ramt af det, mens Spurs og i en vis grad Chelsea også ser ud til at de vil lide under stærkt under problemet det næste års tid.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Synes faktisk ikke at Woodward kunne handle anderledes, Herrera er ikke uundværlig, synes bestemt ikke at han er en af verdens bedste midtbanespillere og Woodward kan ikke lade ham holde klubben som gidsel. Få ham fornuftigt erstattet og køb en centerforsvarer og en højre fløj og offload Rojo, Sanchez og Young så er vi fint med.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Inuk.
Jeg er med Woodward mht. Herrera. Hvis nogen fortjener 200k om ugen så er det sgu en mand som McTominay for at spille holdet videre fra en ugunstig position som Herrera havde været med til at bringe holdet i.

Det er så simpelt som noget kan være.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Muggedreng2
Jeg må indrømme at med jeres verdensbillede i fodboldens verden undrer det mig overhovedet ikke at vi ikke spiller med om så meget som en skid og med den kommer vi heller ikke til at spille med om noget som helst trofæ.

Det virker til I bare ikke vil se problemstillingen i at det er ED og KUN ED der har ladet det komme dertil at en af vores bærende kræfter på midtbanen nu smutter på en fri transfer.

Sjovt fordi det er præcist det samme som er ved at ske med De Gea nu og det er altsammen alene af den årsag at Ed han plantet sine hænder under røvballerne for at spare penge.

Personligt har jeg svært ved at se et bæredygtigt projekt de næste 10 år hvis både Herrera Pogba og De Gea smutter.....men det kan I og det er da fint for vi skal da endelig bare købe flere hundeluftere til 400 k pr. uge i stedet for at belønne dem der rent faktisk HAR vist noget
Skrevet af Krook
Jeg må indrømme at med jeres verdensbillede i fodboldens verden undrer det mig overhovedet ikke at vi ikke spiller med om så meget som en skid og med den kommer vi heller ikke til at spille med om noget som helst trofæ.


Nu undervurderer jeg måske Boldforumbrugernes indflydelse på beslutningerne i United-ledelsen, men jeg er altså ikke overbevist om at Ed, OGS eller Glazers lader sig påvirke videre af hvad Inuk. og Landskinken lige laver af tirsdagsskriblerier herinde.
Skrevet af Inuk.
Jeg må indrømme at med jeres verdensbillede i fodboldens verden undrer det mig overhovedet ikke at vi ikke spiller med om så meget som en skid og med den kommer vi heller ikke til at spille med om noget som helst trofæ.

Det virker til I bare ikke vil se problemstillingen i at det er ED og KUN ED der har ladet det komme dertil at en af vores bærende kræfter på midtbanen nu smutter på en fri transfer.

Sjovt fordi det er præcist det samme som er ved at ske med De Gea nu og det er altsammen alene af den årsag at Ed han plantet sine hænder under røvballerne for at spare penge.

Personligt har jeg svært ved at se et bæredygtigt projekt de næste 10 år hvis både Herrera Pogba og De Gea smutter.....men det kan I og det er da fint for vi skal da endelig bare købe flere hundeluftere til 400 k pr. uge i stedet for at belønne dem der rent faktisk HAR vist noget


Jeg forstår ikke du vil belønne Herrera når vi aldrig har været i nærheden af mesterskabet de sæsoner han har spillet fast. Det er da en selvmodsigelse der vil noget.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)
De Gea skal naturligvis også se på det sportslige. Han er bedre end det klubben har leveret. Der er en håndfuld klubber der kan og vil betale det samme som United, med kortere vej til titler.

Hvem af de klubber står og mangler en keeper lige her og nu?

Det er kun Juventus, som ikke kan betale det samme som United - Barca er så vidt jeg ved glade for ter Stegen, og smider i øvrigt også det meste af deres transferbudget på 2 hollændere.
Real fik Courtois i sommer. Bayern er ude i en opbygningsfase, og har Neuer. PSG har Areola. City og Liverpool kommer ikke i spil, men har også de keepere de vil have.
annonce
0