Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Muggedreng2
Jeg forholder mig i øvrigt til at jeg åbenbart er den eneste der kan se at det er klubben der har fejlet med hensyn til at forlænge de kontrakter for 100 år siden.

En mening jeg så deler med resten af de engelske fans stort set...

I en tid hvor vi allerede er spillet lang bagud på det sportslige plan i relation til toppen af ligaen, kan jeg simpelthen ikke forstå hvordan der kan sidde folk og mene "man bare skal smutte" fordi man efter 5 år uden at brokke sig over den latterligt dårlige behandling man har fået, beder om en bedre kontrakt, når man har et modbud fra en større klub pt. liggende.

I En tid hvor det gælder for os om at lukke hullet til de andre klubber, har vi sku da netop ikke råd til at smide spillere på porten, og de slet ikke spillere der rent faktisk gør vores hold bedre.
Skrevet af Don_Millionaire
Gider du finde kammertonen din spade?


Egentlig ikke. Du forholder dig ikke til hvad folk skriver, men alligevel skal gud og hver mand have den ene bredside efter den anden.

Læs hvad der bliver skrevet, og kommentér på det skrevne ord!
Skrevet af Muggedreng2
i lige måde
Skrevet af Battlegoat
Så du slet ikke kampen i går eller kampen imod Reading f eks?


jo jo jeg har set alle kampe med united i år. kan dog ikke lige huske kampen mod reading.

men altså hvis vi tager igår, så spiller mctomminay modsat pogba, og jeg så mcT være over alt på banen, laver et mål, brænder vel en 90% chance, jeg så McT til sidst i kampen, hvis han havde været lidt mere quick have mulighed for at sætte fod på en bold mod bagerste stolpe. jeg så ham løbe op og ned gennem banen hele kampen, tage del i det opbyggende spil, med et fremadsblik.

hvad mctomminay så ikke har, er hvad du skriver han kan ikke mandsopdække en spiller gennem en hel kamp, som man så herrera gøre ved hazard. og hans pasnings spil mangler os til tider noget kvalitet.

men jeg mener vi har en fuldgod brede spiller til at erstatte herrera med skulle han smutte til psg. mener bestemt at herrera skulle have konkurrence på den position til sommer uanset hvad.
Skrevet af Patson
McTorminay skal nok vende skuden for United, med ham i spidsen vinder United
PL og CL allerede næste sæson.

United skal stoppe med at købe elendige spillere, og brug penge på spillere der kan vinde
PL og CL.

Smalling, Rojo, Lindelof, Young, Shaw, Herrera, Matic, Sanchez, Mctominay, Lingard, Pereira, Phil Jones, Fred.
Med de spillere vinder du ikke noget, tror ikke engang de kunne komme på Citys andet hold.

Der har ikke været en plan i United i evigheder, køber spillere til højre og venstre uden nogen som helst idé
om hvordan spillet skal være.

Bedste transfer i nyere tid har været De Gea og Ibra. (De Gea har reddet Uniteds røv så mange gange)
Klart han ikke orker 5 pladser og Europa League mere, er manden for god til.
Skrevet af Battlegoat
@Lynild

Mht. det fremadrettede har Herrera omkring det samme antal assists som Liverpools midtbane tilsammen, derfor kan han vel ikke kun spille bagud? Og mht. key passes er det kun Milner der er bedre, så det at han ikke kunne begå sig på et hold der udfordrer til mesterskab, kan jeg ikke se argumentet for, hverken statistisk set eller målt på evner. Og heller ikke ift. de kampe jeg har set ham i, men jeg ser i sagens natur ikke alle kampe.


ja jeg læser aldrig statistiker, syntes ofte de bedrager mere end fortæller sandheden. men jeg kan self. ikke løbe fra at de er der. og det os muligt at jeg er hårdere ved herrera end hvad er berettiget. måske :)

Jeg havde det lidt på samme måde med Lucas, at det var en god breddespiller med højt bundniveau (trods det obligatoriske frispark på kanten af feltet) og en stærk kulturbærer, og derfor er skam at se ham smutte, men han er ikke savnet, heller ikke Joe Allen, til trods for den undren man kunne møde i Liverpool-tråden dengang.

Og nej, jeg mener ikke Herrera er uundværlig, men at han er en god trupspiller og virker loyal (uden brok osv.), og så bestemt ikke en alibi-spiller og kan selvfølgelig ikke sammenlignes med Veratti og Busquets m.fl. men de kan heller ikke spille alle kampe og alle positioner.


så i sidste ende var vi jo mere eller mindre enige alligevel =)
Skrevet af Slettet(262004201905)
Man må antage at Herrera er tabt og den går nok men jeg syntes det ser svært ud til sommer hvis CL glipper.
Vi skal ud og kæmpe med Bayern, PSG, Real, til dels Barca og så Chelsea som vil være desperate efter forstærkninger. Klubber som alle bortset fra Chelsea er garanti for CL bold hver sæson og som kan matche vores penge tank. Vi kan risikerer at blive taberne i det spil. Jeg kunne godt frygte at vi ser en sommer med overbetalte spillere som ikke har niveauet ala Fred er det der kommer ind.

Jeg ser til stadighed folk snakke om det her med CL, og hvordan det påvirker mulighederne på markedet.
Min egen vurdering, og hvad jeg hører managers og folk der lever i branchen (Solskjær var ude og sige det så sent som sidste uge), er at hvis spillere og deres agenter kan se perspektiver i en klub, betyder et enkelt års fravær i CL altså utroligt lidt. Vi hentede Pogba - verdens dyreste spiller på tidspunktet - før en sæson hvor vi ikke skulle spille CL.

Ligeledes hentede Barcelona Ronaldinho i en sæson, hvor de ikke var kvalificeret til CL - Chelsea og City har også gjort det, da de kom til penge.

Umiddelbart befinder vi os altså også lidt bedre, end Bayern på markedet for spillere der ikke lige komemr fra Tyskland. Bayern betaler ikke samme summer for deres spillere, og kan ikke tilbyde samme lønninger som de engelske klubber.
Real og Barca er 2 helt andre størrelser - især for de fleste sydamerikanske og sydeuropæiske spillere.
Men forskellen på om vi er i CL eller ej har altså heller ikke rigtigt betydning når vi kæmper med dem om spillere.

Hvis Solskjær og en forhåbentlig snarlig teknisk direktør kan præsentere et projekt, som spillere og agenter kan se perspektiver i, er det altså langt vigtigere, end om vi lige er i CL i næste sæson.
Er det de store talenter vi prøver at hente, er det nok langt vigtigere at der er en plan for at indfase dem på førsteholdet, end om de kan spille 2, 5 eller 10 CL kampe i den sæson de signer.
Skrevet af Muggedreng2
Fint du mener McTorminay er en fuldgod spiller i stedet for Herrera..der er nok derfor både Barca og PSG har været ude efter ham...faktisk har stort set alle storklubber været ude med riven efter dette fantastiske talent..

Stop nu please...han er ikke i nærheden af at have Herreras klasse.

Skrevet af Battlegoat
nok derfor både Barca og PSG har været ude efter ham...faktisk har stort set alle storklubber været ude med riven efter dette fantastiske talent.


:)
Skrevet af Slettet(262004201905)
Koulibaly = 100mil+ (en mulighed men de er ikke nemme at forhandle med).
Varane = 100mil+ (Han bruger nok Ramos trick for ny kontrakt).
De Ligt = 80mil (ham vinder Barcelona nok)
Sancho = 70-80mil+ (Der er mange om budet).

Jeg tror ikke vi skal regne med at vi henter nogen af de spillere. Mest sandsynlig er Sancho, men Watzke bliver ved med at sige, at han er i klubben i næste sæson - omend han også har sagt, at Sancho ikke spiller i Dortmund i resten af sin karriere.
Prisen United rygtes at være villige til at betale er omkring DKK 850 mio - det er over £90m.

Varane - no way.
De Ligt - rygtet siger Barca er sikker - den giver jeg gerne os 1% chance for at vi henter ham. Vi har heller ikke været kædet sammen med ham længe.
Koulibaly - jeg tror ikke Napoli sælger. han er 27, så hvis de skal sælge, skal det være nu. Men skal de sælge ham nu, bliver det sindsygt dyrt. Udmeldingerne fra de Laurentis er at han ikke er til salg. Ancelotti har været ude med samme udmelding.
Hvis de er enige om at han ikke skal sælges, skal spilleren selv og agenten ud og presse klubben, før det sker.

Skrevet af Muggedreng2
Jeg kunne godt forestille mig vi henter Koulibaly og Sancho.

Hvis vi ikke får Sancho tror jeg vi går efter Bergwijn.

Til gengæld er jeg mere utryg på hvad der så sker med vores midtbane for der er vi eddermame tyndere besat end vi nogensinde har været selv når det var værst i Fergie æraen.

McT og Matic som CDM eller en 18 årig James Garner som har spillet 10 minutter og så skal vi slås med City/Liverpool og Spurs?

Held og lykke med det..

Hvem kan for øvrigt se os forlænge med Pogba og De Gea på den baggrund, nu hvor vi så åbenlyst har en klar filosofi om at beholde og forgylde vores dårligste og ældste spillere..
Skrevet af Slettet(262004201905)
Smalling, Rojo, Lindelof, Young, Shaw, Herrera, Matic, Sanchez, Mctominay, Lingard, Pereira, Phil Jones, Fred.
Med de spillere vinder du ikke noget, tror ikke engang de kunne komme på Citys andet hold.

Nu var City jo selv ude efter både Sanchez og Fred. Og mon ikke Shaw ville kunne stå foran Mendy og Zinchenko og Delph, når han spiller dernede.

Hvis man kigger på Citys trup, så kunne Sterling altså heller ikke meget andet end at løbe hurtigt for et par år siden. Der kunne Lingard sagtens tasge over. Smalling er jeg også ret sikker på at de ville bruge i rotation med de andre de har, som alle er meget skadede - også fordi han er homegrown.

Det er faktisk et ret vildt postulat du kommer med.
United har imo. ligaens næstbedste trup, spiller for spiller - nogle vil mene at Tottenhams er bedre, men mit bud er, at de fleste spillere de har ser bedre ud for Tottenham i Pochettinos koncept, end de vil være andre steder i et andet koncept lige nu.
Eriksen og Kane vil nok kunne gøre det lige så godt andre steder, men det tror jeg ikke andre fra spurs ville kunne.
Skrevet af Don_Millionaire
Prisen United rygtes at være villige til at betale er omkring DKK 850 mio - det er over £90m.


Tror godt at du kan regne med at den pris bliver højere med tanke på, hvad Dembele blev solgt for, og det at han har et engelsk pas. Personligt så tror jeg dog at den transfer er ret realistisk, for det er vel efterhånden tid for at klubben laver en penis-transfer.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Tror godt at du kan regne med at den pris bliver højere med tanke på, hvad Dembele blev solgt for, og det at han har et engelsk pas. Personligt så tror jeg dog at den transfer er ret realistisk, for det er vel efterhånden tid for at klubben laver en penis-transfer.

penis-transfer??

Som skrevet, ser jeg også den handel som den mest sandsynlige af de nævnte 4 spillere. Vi er eneste hold der kan og vil betale fantasilioner for ham lige pt., og Dortmund lader til at være villige ti lat slippe ham på et tidspunkt - hvis de kan få de fantasilioner der er over markedsprisen lige nu, er det jo ikke hensigtsmæssigt, at vente 1-2 sæsoner, og håbe at han fortsætter udviklingen og hjælpe dem sportsligt, hvis han i stedet stagnerer eller falder i niveau, så de både taber sportsligt og økonomisk på ikke at smede mens jernet er varmt.

For de har jo erkendt, at han er i Dortmund på lånt tid.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Penis-transfer. Den var ny

Men omvendt passer det meget godt til Big Dick Ed.

Tvivlsom ære for Sancho at være subjekt for penis-transferen, dog.
Skrevet af Don_Millionaire
penis-transfer??


En transfer hvor klubben går ud og spiller med musklerne, og viser overfor deres konkurrenter, at de er klar til at lege med, hvor det gælder.

Men ja, jeg tror også at Dortmund er med på en handel, hvis prisen er rigtig, og det tror jeg at den ender med at blive, for tror gerne Woodward vil vise at han bakker op om Solskjær. Personligt vil jeg også have det fint med at få ham ind, selvom der selvfølgelig er mere presserende mangler andre steder. Han er et af de talenter man bare ikke må gå glip af.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der er en af vores venner fra Liverpool-lejren, der fra tid til anden har foreslået Saul fra Atletico Madrid som et muligt United-target her i tråden. Jeg kan umiddelbart ikke huske navnet på den pågældende bruger.

Jeg plejer at sige, at jeg ville knuselske det, men skyder det ellers ned fordi manden praktisk talt har en livstidskontrakt med dem. 9 år eller et eller andet sygt.

Det kan dog være, jeg skylder en undskyldning, for ESPN tager faktisk historien op og siger, at United ser ham som den perfekte Herrera-erstatning. Jeg er enig - bortset fra kontraktsituationen, som er alt andet end perfekt.

Samme artikel nævner også, at City foretrækker Sauls holdkammerat Rodri. Han er altså også ok spændende. Nærmest en Busquets 2.0.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Mugge

Jeg skriver at vi skal prøve på EN af de tre forsvarer, og så Sancho samt en stjerne midtbane som jeg lod stå åben da jeg ikke kan komme på en der også vil være bare en lille mulighed for at hente.

Knockout
så din 100+80+80 er ikke det samme som at jeg skriver 250, måske mere?

Nu regner jeg heller ikke med meget når jeg skriver at Sanchez, Jones Og Bailly vil indbringe Ca. 70 det giver ikke engang 25 stykket.!

Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Toggle
Realistisk ser jeg både en sancho/odoi, en koulibaly og så er min kærlighed til ndombele også intakt. 3 spillere som ville pynte her og nu og på sigt. Prismæssigt ryger de 3 nok op i 250mio £. Kan vi få skippet Young, rojo, sanchez videre vil det være fint. Ryger degea og pogba også så skal vi hente en ny keeper og en ny cm også. Her har vi vel 2 danskere der sagtens kunne pynte?
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Konkurrenterne vinder. Æv, jævnt dyr runde.
annonce
0