Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Inuk.
Jeg vil sgu se Løffen sammen med Rojo. 2 af vores bedste boldspillende cb´er. Fuck om Løffen sejler rundt, fuck om Rojo har en fetisch med at lave hårde tacklinger. Jo mere vi har bolden jo mindre er chancen for de taber hovedet.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der er fart på de britiske aviser her til aften.

BBC svinger øksen over ikke færre end Mata, Herrera, Darmian, Sanchez, Bailly og Valencia. Og vi skulle være langt fra tæt på en forlængelse med De Gea. Det er fra Simon Stone.

James Ducker i The Telegraph skriver, at vi er ved at tegne op til en kæmpe overhaling med Sancho, Wan Bissaka, Varane, Koulibaly og Declan Rice i kikkerten. Derudover skulle Solskjær have blik på at forfremme en håndfuld akademispillere her til sommer. Jeg tænker spillere som Garner og Greenwood. Gomes og Chong får nok også chancen. Ducker streger endvidere også Rojo. Han mener først vi er klar til at sælge Bailly, hvis vi får en stor profil i forsvaret som Varane eller Koulibaly.

Til gengæld skulle vi IKKE være varme på Bale. Thank god.

Jeg kan bare ikke lade være med at tænke ... Havde det ikke været smart at ansætte en sportsdirektør inden man foretager sig en kæmpe udrensning?
Skrevet af Slettet(262004201905)
Der var i denne uge rygter, i bl.a. Manchester Evening News, om at vi skulle være tæt på en teknisk direktør, hvis rolle bliver beskrevet som følgende:
"The technical director´s remit would be to ´augment the structure of the football´ with responsibility for the first-team and a long-term outlook on the academy."

Man er gået væk fra betegnelsen Director of Football - så jeg tænker man er gået væk fra at lede efter en sportsdirektør, som jeg tænker er en bredere rolle med mere magt og medbestemmelse, end teknisk direktør.
Men en Teknisk direktør er trods alt bedre, end ingenting.
Skrevet af trannel
Rojo skal ikke i nærheden af banen og jeg er nervøs for om jeg får lov til at opleve ham på første parket mod Wham næste weekend.

Nu hvor man overilet har givet OGS den permanente ansættelse, må det også betyde, at han skal vurderes herpå og der må man sige: Langt fra godt nok i de sidste to kampe.

@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Don_Millionaire
Hvis De Gea ønsker utopiske penge, så kan han smutte til PSG sammen med Herrera. Er ved at være godt og grundigt træt af at der altid skal være tvivl om hans situation, så hvis vi kan cashe ind på ham til sommer, og gå lidt ned i niveau og hente Schmeichel, der har langt mere karisma og lederegenskaber, så vil det være fint med mig. Vi har brug for spillere der trækker i samme retning, og vil være med til at bygge klubben op igen.

Pogba må også finde ud af hvad han vil. Magter ikke en sæson hvor vi gennem medierne skal høre om historier om Madrid. Han er langt fra så god, at han skal have lov til at være fokuspunkt, nu hvor det hele skal til at bygges op på ny.
Skrevet af Nokia41
Syntes at de fleste glemmer hvor god Romero er og hvor godt han leverer gang på gang. Han er bedre end Kasper S og mange andre målmænd i PL. Det er ved og være belastende hvor grådige spillerene efterhånden bliver selv om det naturligvis er klubberne selv der sætter dagsorden . Enig med Don M i at der må ryddes op og så bygge op omkring nogle med stor spirit og passion for holdet og klubben.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Er enig i at Romero holder et højt niveau men jeg synes nu stadig Schmeichel er et niveau over, ikke mindst pga. Af mentaliteten og lederevnerne.

Er meget enig i at De Gea må ryge hvis han igen skal presse klubben. En del af DNAet i United var jo netop også at man solgte de bedste spillere hvis de blev for grådige eller satte sig selv over klubben.

Det samme gælder i øvrigt Herrera og Pogba.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(100838201910)
Principielt kan jeg sagtens følge tanken om at sælge stjerner, der ikke vil committe sig til projektet og/eller sætte sig over holdet. Og det er da også rigtigt, at Ferguson igennem historien ofrede et par stjerner, der på den ene eller den anden måde faldt ud med ham.

Men det er altså bare noget nemmere at sælge sine største stjerner når man er det mest succesfulde hold indenfor landets grænser. At sælge sine bedste spillere i vores position, svarer lidt til at tage et skridt ned af den stige, vi forsøger at klatre til tops i.

Hvis vi fx tager Pogba, så er det i denne sæson 25 goal contributions (14 mål, 11 assists), vi ville sælge. Det er vel at mærke i en sæson, der ikke er ovre endnu og som i den første halvdel lod en hel del tilbage at ønske. Jeg ved godt, at han ikke performer på et konstant niveau og det er naturligvis hans største kritikpunkt, men det er stadig vores med afstand vigtigste spiller. Og han efterlader sig et par pænt store sko at fylde ud, hvis vi sælger.

Målmanden er naturligvis en mindre vigtig spiller, og jeg tror ikke det ville være nogen katastrofe, eksempelvis at erstatte De Gea med Schmeichel. Vi taber noget på stregen, men vinder noget på attitude og lederegenskaber. Men det er stadigvæk et skridt ned i kvalitet, og for mig handler det netop om at få noget mere klasse ind på holdet. Vi har for mange middelmådige spillere og for lidt verdensklasse. Der hjælper det altså ikke at sælge de bedste spillere.
Skrevet af Inuk.
At sælge sine bedste spillere i vores position, svarer lidt til at tage et skridt ned af den stige, vi forsøger at klatre til tops i.

Det er da rigtig nok. Men vi kommer heller ikke til tops når der er spillere på holdet der ikke gider tage det hårde slid.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Inuk.
@Bgoat

Det lyder lige præcis som en desperat transfer Woody kunne finde på at lave.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Inuk.
*Sanchez ude af form i Arsenal -> højest betalte spiller i United.

*Umtiti ude af form i Barca -> dyreste forsvarspiller i United?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Battlegoat
ja jeg må sige jeg har osse mine tvivl omkring ham, men ved der nogle i tråden som gerne ser ham i united
Skrevet af Slettet(262004201905)
25-årig fransk verdensmester. Hvis lønnen ikke er så horribel, så ja tak.

Men som med Varane, så er han jo nok bare ude og forhandle kontrakt, og bruger United som er set så mange gange før.
Gad vide om klubbernes repræsentanter er dumme, eller om agenterne bare laver en overflødig handling, når de blander United ind i billedet.

Jeg tænker, at Ramos nu nok var blevet forlænget for et par år siden, uden at United havde behøvet at skulle blandes ind i det. Ligeledes med Umtiti og Varane - det er jo gode nok spillere til at klubberne vil gå langt for at beholde dem.

Jeg kunne godt snart tænke mig, at vi selv går ud og finder en ny Ronaldo, Sancho, Ferdinand, etc. etc.
Martial havde meget stort potentiale, og jeg er glad for at have ham i klubben, men jeg tror ikke han kommer op på højeste niveau. Han har ikke hovedet med.

Men det kommer jo nok ikke til at ske, før vi finder en sindsygt dygtig teknisk direktør.
Skrevet af Pally
TCG: Jeg tror, at alle drømmer om, at vi finder den næste Ronaldo, Ferdinand eller lignende. Det er bare ikke så nemt. Vi har og har haft en række stærke talenter løbende rundt i ungdomsafdelingen, men det er så svært at forudsige, hvem der tager det sidste skridt op. Og når de så gør, så bryder de som hovedregel ikke igennem lydmuren fra dag 1, hvilket eksempelvis Ronaldo jo heller ikke gjorde. Derfor skal de helst køres ind på et hold med masser af kvalitet og med et stærkt koncept og spillestil.

I mine øjne er vi også der, hvor LaP påpeger, at vi er. Vi skal have noget ekstraordinær kvalitet ind, og meget gerne en ledertype. Jeg ved godt, at man nok ikke finder en ny Keane, men forestil dig lige Keane på den centrale midt til at rive de andre fra hinanden, når de ikke leverede, og som også selv leverede nærmest hver gang. Jeg tænker faktisk, at det var en af grundene til, at Mou tog chancen og forlængede med Zlatan trods knæskaden. Han havde de der lederevner (på en lidt anden måde end Keane, narturligvis).

Når det er sagt, så har vi en del unge spillere, som der kan udvikles på. Hvis Rashford, Martial, Dalot, til dels Shaw og Lindelöf kan lægge på, så står vi med en række klassespillere. Det store spørgsmål er selvfølgelig, om det lykkedes at udvikle på dem, og om klubben kan leve med de noget svingende præstationer, der stadig kommer ud af dem og holdet. Hvis de svingende præstationer skal minimeres, så tror jeg, at den eneste vej er klasseindkøb til både forsvar, midtbane og den der højre offensive kant. Og der er spørgsmålet jo også, om vi kan få fat i de rette i det marked, der er nu, og med vores måske manglende CL-kvalifikation.

Jeg er også enig med LaP i forhold til Pogba. Der kommer så meget fra ham, når han spiller godt. Der kan ikke være to meninger om, at han svinger for meget, men jeg synes som regel, at det er de kampe, hvor vi generelt kæmper med for lidt bevægelse foran ham, at han spiller skidt. Og så må jeg helt for egen regning notere, at jeg ikke synes, at han ligner en, der ikke gider. Mod Wolves sprintede han rundt helt hen mod slutningen for at forsøge at presse trods vores kun 10 mand. Men når han tager mange chancer i sit spil, og nærmest flere når det ikke rigtigt kører, så ser han bare lidt apatisk ud, fordi han tbaber bolden, og hans spil ikke er tilbageerobringer, selvom det dog sker i ny og næ.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg er også enig med LaP i forhold til Pogba. Der kommer så meget fra ham, når han spiller godt. Der kan ikke være to meninger om, at han svinger for meget, men jeg synes som regel, at det er de kampe, hvor vi generelt kæmper med for lidt bevægelse foran ham, at han spiller skidt. Og så må jeg helt for egen regning notere, at jeg ikke synes, at han ligner en, der ikke gider. Mod Wolves sprintede han rundt helt hen mod slutningen for at forsøge at presse trods vores kun 10 mand. Men når han tager mange chancer i sit spil, og nærmest flere når det ikke rigtigt kører, så ser han bare lidt apatisk ud, fordi han tbaber bolden, og hans spil ikke er tilbageerobringer, selvom det dog sker i ny og næ.

Sun skriver i denne uge, at Pogba skulle være interesseret i at forlænge, men kræver mere i løn.
Mon han bare, ligesom Reals spillere har for vane at bruge United, i dette tilfælde bare har været ude og bruge Real som forhandlingstaktik.
Skrevet af Battlegoat
han har 2år endnu på sin aktuelle kontrakt, og som vi ved laver woody ikke nye kontrakter før den gamle er udgået så ingen panik..!
Skrevet af Toggle
Hvis Rashford, Martial, Dalot, til dels Shaw og Lindelöf kan lægge på, så står vi med en række klassespillere
Det kan man jo sige om alle spillere. Og jeg tror simpelthen ikke på at hverken martial eller lindelof kommer op på øverste hylde på noget tidspunkt.
LUHG
Skrevet af Slettet(591633201312)
Martial har vel haft 5 år nu til at lægge på, den tror jeg desværre heller ikke på mere. Masser af talent, men hovedet er ikke med
Skrevet af Slettet(262004201905)
Man må dog også give Martial, at han jo ikke ligefrem havde ideelle betingelser for at udvikle talentet offensivt under Mourinho.
Under van Gaal lagde han meget på på kort tid.
Så måske får han det endelige gennembrud i næste sæson
annonce
0