Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes det ville være perfekt, hvis Liverpool snubler her til sidst (allerhest gerne til jeres elskede Rafa - det kunne være morsomt), men det må aldrig nogensinde være et tema at lade Liverpools skæbne påvirke vores egen indsats. Jo gerne som motivation for at give den ekstra gas, men slet ikke for at træde på bremsen.
Skrevet af Slettet(100838201910)
https://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/manchester-united-transfer-news-thomas-meunier-psg-rightback-a8882446.html

Miguel Delaney liner højre back løsningerne op. Aaron Wan-Bissaka nævnes naturligvis igen med alternativer som Meunier og Trippier. Sidstnævnte bør vi undgå - han er faldet en del i niveau det seneste års tid, og vi skal ikke købe spillere på vej ned. Hvis Levy er interesseret i at sælge noget som helst, bør vi være varsomme.

Meunier er en fin løsning, hvis han er billig. Der er kun ét år tilbage af kontrakten. Reece James nævnes også. Han gør det godt, men det er den forkerte hylde at kigge på lidt endnu. Og han er Chelsea-ejet.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Meunier synes jeg umiddelbart lyder plausibelt og eftersom han efter sigende skulle være united fan er det vel ikke helt skidt.

Vi har brug for mange nye spillere så en habil højre back vi kan få uden at bruge en formue må være ret højt på ønskelisten. Vi skal nok få brugt pengene andre steder.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Pindhunden
Vi kunne virkeligt godt bruge Meunier her til aften. For hvad gør Solskjær med højre back? Young har været forfærdelig, og Lindeløf har givetvis ikke været løsningen, har vi kunnet se. Han skal spille centralt.
Så er der Dalot, som vel burde starte. Men lige præcis mod City kunne han godt få store problemer defensivt. De er voldsomt gode til at spille på indersiden og ydersiden af VM modstandernes back, og Dalot har haft det lidt svært positionelt. I flere kampe har han drejet rundt om sig selv og har svært ved at finde den rette position - især når vi står lavt. Der er Young faktisk en anelse bedre.....

Nå, men i mangel af bedre tænker jeg, at Dalot skal spille, men det kræver, at vi skubber spillet højt op, så han kan true den anden vej. Hvad tænker I?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tror det bliver Young, og jeg tror Sterling kommer til at ødelægge ham fuldstændigt.
Skrevet af trannel
Det bliver Young. Og det bliver rigtig grimt.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Morten5500
Mon ikke han stiller med en 3-5-2 så Dalot og Young er med og så spiller på omstilninger a la Tottenham gjorde? Ikke at jeg tror det gør så meget. Frygter en snitter på 0-6 e.l. City kommer ikke til at holde sig tilbage.
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg har en fornemmelse af at den godt kan gå hen og blive tæt, hvis vi overlever de første 20 min. Vi vil selvfølgelig blive spillet helt ned i eget felt, men med det mentale pres City-spillerne kommer under, og med det vores spillere har at vise efter Everton-fadæsen, så forestiller jeg mig at det bliver en intens og tæt kamp. Havde det været midt i sæsonen, så ville jeg ikke være i tvivl om at vi ville få klø, men der er bare andre faktorer der er på spil lige nu.

Måske er det bare et naivt håb...
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tror i hvert fald, at det er en fordel for os, hvis kampen står uafgjort langt ind i 2. halvleg. City kan ikke bruge et kryds til noget som helst, og selvom det måske ikke ser ud til, at vi kan heller, så tror jeg egentlig bedre vi kan leve med det, end de kan. En uafgjort her og en sejr over Chelsea vil i hvert fald se os passere dem, men så er der selvfølgelig stadig Arsenal.

Personligt har jeg så bare fornemmelsen af, at der er endnu en afklapsning på vej. Solskjær har taget spillerne med ud til The Cliff for at give dem noget historie og ydmyghed ind under huden - men jeg tvivler sgu på, det er nok.
Skrevet af Slettet(100838201910)
I øvrigt, mht. De Gea debatten, så har vi i øjeblikket Dean Henderson på udlån i Sheffield United, der er ved at spille sig til oprykning til Premier League. Han gør det fremragende. Man kunne jo godt drømme om, at Sheffield rykker op (stadig arbejde foran sig, det er jo Championship), og han så kan få lov til at få en sæson yderligere på udlån til at samle PL-erfaring. Kan han holde niveauet der, ville jeg i hvert fald ikke være modstander af at få ham tilbage og lade ham duellere med en førstemålmand her. Ulempen er så, at han minder meget om De Gea som type med stærke reaktioner på stregen og lidt usikkerhed på indlæg og hjørnespark. Fodarbejdet (med bolden) er udmærket uden at være fantastisk.

Joel Pereira, der så meget lovende ud for et par sæsoner siden, ville jeg derimod ikke sætte min lid til. Det ser skidt ud, og der er snak om attitude-problemer.
Skrevet af TheUnitedWay
Det bliver spændende at se hvordan Solskjær griber kampen an. Kommer vi til at spille offensivt med et højt pres på City eller står vi lavt og lever på kontra. Jeg håber på det første, og ellers tror jeg også vi får det svært.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af uden_benskinner
jeg tør simpelthen ikke spå om udfaldet i aften. jeg tvivler på, at spillerne tør levere samme blodfattige indsats, men derfra til at sige, at united sidder med overhånden er også naivt. jeg håber, at solskjær har fået banket noget stamina og vindermentalitet ind i spillerne, så korthuset i det mindste ikke falder helt sammen.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
Darmian og pereira starter
De Gea, Young, Darmian, Smalling, Lindelof, Shaw, Pereira, Fred, Pogba, Lingard, Rashford
5-4-1?
Bænken
Romero, Dalot, Sanchez, Matic, Martial, Mata, Lukaku
Jeg tror vi taber stort...igen
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Han ryster i hvert fald posen, Solskjær. Og der er ikke mange defensive subs på bænken. På papiret burde vi få klø med den opstilling. En skam Herrera ikke er tilbage - tror han havde været fantastisk i sådan en kamp.

Opstillingen minder mig lidt om dengang vi spillede mod Chelsea på Old Trafford og vandt 2-0 i sæsonen, hvor Conte tog dem til mesterskabet. 3-5-2 lignende opstilling med Lingard og Rashford oppe foran. Tror faktisk også Herrera scorede i den kamp.

Tror dog det bliver godt at få Shaw tilbage om ikke andet. Ikke sikkert det gør den store forskel mod lige præcis City, men han har været savnet på det sidste.
Skrevet af uden_benskinner
de bruyne skulle heldigvis være ude, det burde næsten give united 25 % større chance for at hænge på i kampen. jeg tror, at midtbanen bliver nøglen til om united får succes og leverer en anstændig indsats. hvis midtbanen igen-igen lader sig fuldstændig udspille, så kan det nemt blive en historisk øretæve. en uafgjort vil måske ikke være nogen katastrofe, når man tænker lidt over de sidste kampes "tilfældige" udfald.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Hasse1983
God kamp derude. Jeg kan oprindeligt ikke huske, hvornår jeg sidst har set en United kamp, uden Liverpool var modstanderen.
Det gør jeg i aften, og jeg sender positive tanker i jeres retning. Hvis det ender med point til jer, så hepper jeg sgu på jer sæsonen ud til en Top4.
God kamp.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det kan godt være, at de største forsvarer af Solskjær ikke vil vedkende sig det, men det ligner jo en side taget ud af Mourinhos trænerbog indtil nu.
Skrevet af Joejoe2
Hvad laver Andreas Pereira på banen?.... Der må være et bedre alternativ...
Valencia CF! Med en svaghed for Man. United og Barcelona.
Skrevet af Frankiess
United har da parkeret dobbeltdækker bussen.
Ole har lært en del fra Mou.
Skrevet af Toggle
lapioche
Det er vel også det system spillerne er købt til?
LUHG
annonce
0