Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
"Lidt skidt, for Rooney m.fl. kunne være taget ud, hvis vi havde været foran 3 eller 4-0 ved pausen."

Er det seriøst et scenarie du havde forventet?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Ill
Er det ikke på tide at tråden kommer til at hedde "Man United-tråden - Més que un club" til ære for Razz???

@Groundskeeper Willie

Jeg troede faktisk du prioriterede Marseille og Barcelona højere end United, men jeg må så have taget fejl. Den tager jeg på mig så.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af HomseNiclas
Hold kæft...

Hvor fortjener hver og en fra Uniteds ´´´´´´´kompakte´´´´´´´ hold at blive linet up på en linje og skiftevis blive slynget i nosserne med et utal af Bayernknopper.

Endelig spiller man på dem og så failer de så grumt at jeg burde tude.
Skrevet af Ill
@HomseNiclas

Så tud. Og skrid.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af MiralemPjanic
Kan i ikke tåle et par nederlag engang imellem? :S
Més que un club eller FC Bayern München for de ikke-spanskkyndige Float like a butterfly, sting like a bee!!!!!!!!!
Skrevet af Groundskeeper Willie
Pjanic, lad nu være med at tro i verdensmestre blot fordi i slog Bordeaux, i en kamp hvor Bordeaux havde flest skud på mål, størst boldbesiddelse, og brændte nogle kæmpe chancer.
Koncentrer du dig hellere om, hvordan i kan kravle op i tabellen, så i kan komme med i det fine selskab igen næste år, og bare rolig, vi viser Bayern hvor skabet skal stå på Drømmenes Teater, og så er det au revoir til Lyon i semifinalen.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Mero
Tak for kampen drenge. Men i må stadigvæk anses som klare favoritter i næste uge. Jeg er faktisk meget overrasket over jeres defensiv. Den var jo nærmest lige så ringe som vores..

Det bliver meget spændende i næste uge.
"Bare tanken om fire skridt tilbage og et til siden for så at trække op i shorts så man kan se musklerne, og til sidst at sparke bolden alle andre steder hen end i mål - Price less".
Skrevet af Ill
Kan i ikke tåle et par nederlag engang imellem? :S

Hvor står der vi ikke kan tåle et par nederlag?


@Mero

I lige måde. Det skal nok blive en spændende returkamp. Det var bestemt ikke en defensiv, der på nogen måde er en titel værdig. Heldigvis plejer defensiven at stå bedre sammen, også selvom det ikke er med Rio og/eller Vidic.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af Jakobrøndeandersen
Skaden er nu ikke så slem, som mange herinde tror den er..
http://oldtrafford.dk/in…ow&id=11398
ARSENAL! TONY ADAMS LEGEND
Skrevet af Encode
Groundskeeper.

Med 8 kampe igen kan jeg da godt se at det fuldstændig umuligt at for at indhente 2 point for at komme i CL næste sæson.
Når i ser mig synger i nok: ♪ Nants ingonyama bagithi baba Sithi uhhmm ingonyama ♪ Er en kvinde kannibal hvis hun sluger? Bruger Real Madrid nu endnu en millard?
Skrevet af Groundskeeper Willie
Encode:

Hvor læser du, at jeg skriver det er fuldstændig umuligt?

Men det bliver da ikke helt nemt, da de har spillet 2 kampe flere end Marseille og Bordeaux, og de næste kampe hedder, ude mod Rennes, hjemme mod Lille, ude mod Bordeaux, hjemme mod Monaco, ude mod Montpellier, og hjemme mod Auxerre, det er absolut ikke nogen nemme kampe, hvis man derudover også har CL kampe i hovedet (og benene).
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Razz
Mero, med det statistiske materiale omkring hjemmesejre på 2-1 i den første kamp, så tyder meget på, at Bayern går videre.

Er det ikke i 76% af tilfældene det sker efter sejr 2-1 i det første opgør (hjemme) ?
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Mero
Jo den ligger deromkring. Ifølge statistikkerne er Bayern klar favorit til at gå videre fordi de netop fører efter den første kamp, men alle ved jo at det er ubrugeligt og nytter ikke så meget.

En anden ting der også skulle tale for at Bayern burde gå videre, er de indbyrdes opgør de har haft i Europa. Selvom Bayern er klart bedst indbyrdes de seneste mange år, så burde man vide at det ikke er noget man skal ligge for meget i.

Jeg er personligt sikker på at det bliver et helt andet United hold, vi får at se på onsdag på Old Trafford."Bare tanken om fire skridt tilbage og et til siden for så at trække op i shorts så man kan se musklerne, og til sidst at sparke bolden alle andre steder hen end i mål - Price less".
Skrevet af Kongen
Noget der var oppe at vende i debatten efter Ronaldo blev brugt som afdrag, var Old Trafford som Uniteds vigtigste aktiv. Det er utrolig svært at få et resultat med derfra. Ser vi bort fra de Pool ignoranter, der tror der er stille på OT, så er opbakningen massiv, dommeren dømmer gerne til Uniteds fordel, følelsen af usårlighed, hvilket jo ofte medfører en form for benovelse hos modstanderen.

Rooney er ikke afgørende for returen - det er Old Trafford.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Not That Duncan
Er det ikke i 76% af tilfældene det sker efter sejr 2-1 i det første opgør (hjemme) ?

Fyodor Mikhailovich Dostoyevsky. Born 1821. Died 1881.

Hvor finder man den slags statistikker? Jeg har altid antaget, at 0-0 er det mest åbne resultat i det første opgør.
Skrevet af Razz
Jeg kigger lige på det.

Jeg mener det var en artikel i berlingeren, hvor en eller anden stakkel havde gennemgået en del års resultater i Europa-cuppen
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Coppell
Vi BØR kunne gå videre, men vi kan sagtens ryge ud.
Vi BURDE osse have kontrolleret kampen i går, men vi gjorde det ikke.
Gary Neville og Evra BURDE ikke have lavet så store personlige fejl som ved scoringerne, men det gjorde de.

Jeg kan sagtens se os vinde 3-2 eller spille 1-1 i returen, hvor Robben måske er tilbage, så det ikke er en Ribery one man army mere.

SÅ mange gange har Fergusons kyniske udebanetaktik i CL været resultatmæssigt fornuftig. I går blev vi straffet for den. Det var bestemt muligt at gå efter en scoring mere, men vi gik i dvale efter 15-20 min. Hvor ville man dog ønske, at tilgangen var den samme som i de engelske topkampe, eller når vi møder Arse i CL.

Men vi manglede osse heldet i går. Riberys afrettede frispark og Vidic´ hovedstød på overliggeren er to situationer, der bare skulle være gået lidt anderledes. Så havde det hele set meget, meget bedre ud.

Rooneys skade lignede et vrid og derfor forhåbentlig ikke ultraalvorligt, men det kan man selvfølgelig aldrig vide og kampen mod Chelsea kommer på et lidt uhelidgt tidspunkt.

Jeg vil ærgre mig gul og grøn - pt passende farver - hvis vi ikke tager en CL finale igen i år. Den er der, lige til at samle op med den lodtrækning, men det kræver bedre spil end i går.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Kemosabe
http://ekstrabladet.dk/n…1322845.ece

Wayne ´Mike´ Rooney?

God bedring til Mike, iøvrigt. Han er sikkert klar allerede på lørdag


Edit: Nåh, det gik stærkt med at få rettet det. Æv, det var ellers SÅ sjovt.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Rooney er ikke afgørende for returen - det er Old Trafford.

Så lad os da håbe, at Old Trafford også bliver afgørende for lørdagens kamp.
Skrevet af Kemosabe
Det kan det vel sagtens.

Det er iøvrigt Mike ´jeg-peger-bare-på-pletten-hvis-jeg-er-i-tvivl´ Dean, der dømmer. Han har i den grad løftet arven efter Rob Styles og har således en flot tradition for at udvise vores (og sikkert også andres) spillere.

Spændende bliver det.

annonce
0