Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Vås, Dalot, Lindelöf og Bailly har da alle potentiale. Lindelöf har sågar taget et par solide skridt mod at indfrie det i denne sæson. Jeg kan tvivle på, om Bailly kan holde sig skadesfri til at indfri sit, men Dalot synes jeg da også har vist noget, der er værd at arbejde med.

Og selvfølgelig er der et stykke vej endnu, men det er jo ikke anderledes end for Shaw. Det er svært ikke at tænke, at han kunne tage flere farlige løb frem i banen under en kamp, hvis han lige smed et par kilo eller 5. Uanset om det så er muskler eller fedt, han slæber rundt på.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ift. Pogba, så har Raiola fået 3 måneders karantæne. Gad vide om det forhindrer noget i at ske her henover sommeren - det kan vel ikke være i nogens interesse.

https://twitter.com/Sport_Witness/status/1126189822857621505

Lidt usikker på omfanget af den karantæne.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg savner i øvrigt Daley Blind
Skrevet af Inuk.
Uanset resultatet på søndag så har det været en historisk dårlig sæson af forsvaret. Og hvis man vil forbedre det, så må man se dem der har de største aktier, dem der har spillet mest, dem der udgør stammen. Her kan man bare konstatere at De Gea, Løffen og anfører Young, de har simpelthen ikke leveret. Det eneste der har været konsistent ved dem er deres spilletid, ikke deres spil.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Så når Shaw har flere minutter i benene end nogen anden forsvarsspiller, så har han den største aktie i den ringe defensiv, eller hvordan skal det forstås?
Skrevet af Inuk.
Shaw har noget andet, noget de andre i forsvaret ikke har. Noget der desværre er blevet en sjældenhed i vores hold. Han har et bundniveau.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Don_Millionaire
Ja, ham der Daley Blind ser da rimelig god ud.

Kan vi ikke bare gå et eller andet fra det her Ajax hold. Hold nu kæft hvor er de en fornøjelse.

Van de Beek måske?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Når De Ligt nu nok ikke er en option, så peger jeg gerne på Ziyech til højrekanten.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Han har et bundniveau.

Jeg ser ikke et højere bundniveau hos Shaw end jeg gør hos Lindelöf, for at være ærlig. Ingen af dem har været fejlfri. Men fejl centralt koster oftest mere end fejl fra en back.
Skrevet af Don_Millionaire
Når De Ligt nu nok ikke er en option, så peger jeg gerne på Ziyech til højrekanten.


Ziyech vælger nok på en højere hylde. Synes at have læst at Bayern er ret tæt på ham.

Men ja, de fleste af deres stjerner er sgu nok for attraktive til os. Desværre.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der må Bayern sgu sidde over en gang. De kan ikke få alle de unge kantspillere på én gang.
Skrevet af Don_Millionaire
Nå. Kan vi nå at fyre Ole og hente Poch? ;-)
Skrevet af Toggle
Helt enig inuk. Og lad nu vær med at fortæl os en løgn om at shaw og løffen har fejlet lige meget i denne sæson. Løffen har været pivringe indtil vores run med solskjær startede. Shaw har uden sammenligning været vores bedste mand i denne sæson med et højt bundniveau. Lindelof har været generalen i det ringeste United forsvar i næsten 50år. Fair nok hvis du forelsket i ham lapioche men jeg tror ikke på at vi vinder noget som helst med en mand som lindelof fast i forsvaret

Jeg så også lidt den med poch men omvendt hvis vi skal tilbage og være et vinder hold igen så skal vi være proaktive og agere i stedet for at reagere. Vi skal tilbage og finde vores egen vej og fokusere på os selv i stedet for hele tiden at se på hvad vores konkurrenter foretager sig.
Hvis raiola har fået transfer karantæne så er pogba vel United spiller i næste sæson da det engelske vindue lukker om 3mdr?
LUHG
Skrevet af Don_Millionaire
Hvis raiola har fået transfer karantæne så er pogba vel United spiller i næste sæson da det engelske vindue lukker om 3mdr?


En krejler som Raiola skal sgu nok finde en løsning på det.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Og lad nu vær med at fortæl os en løgn om at shaw og løffen har fejlet lige meget i denne sæson.

Du er da velkommen til at udfordre påstanden, men lidt tyndt bare at kalde den en løgn uden argumenter. Jeg kan ikke finde en statistik, der viser, at den ene har lavet flere end den anden.

Dog vil jeg sige, at hvis vi er ude i noget a la at Lindelöf forærede Juve det mål, som Ronaldo scorede i Torino, så behøver vi ikke diskutere. Den bias kan jeg ikke arbejde med.

Løffen har været pivringe indtil vores run med solskjær startede

Er det derfor han blev månedens spiller i November? Og nomineret i oktober?

Jeg sagde det allerede, da Solskjær fik al æren for Lindelöfs fremgang. Det er noget vås - han var allerede en af de bedste på holdet i efteråret.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der er snak på Twitter om, at Fletcher er valgt som den nye tekniske direktør.

Undervældende, hva? Men er det rigtigt, må vi jo give manden en chance. Der er masser af eksempler på tidligere spillere, der starter forholdsvis grønne i sådan et job og gør det godt, så lad os håbe han er én af dem. Når det er sådan en kandidat, vi vælger, tror jeg bare desværre ikke på, at Woodward kommer til at overgive ret meget magt.
Skrevet af Toggle
Du kan jo evt bare kigge tråden her igennem for at finde beviserne. Er sikker på at du finder en del flere fejl fra lindelof end fra shaw. Hvem vælger hvem der skal være månedens spiller? I øvrigt vil lindelof da fortsat kunne bruges som marginal spiller, det anfægter jeg ikke. Men at have en forventning om at han skal kunne være en ny Rio eller vidic er dælme en anelse naivt.

Der er mange eksempler på tidligere spillere der har gjort det fortrinligt som sportsdirektør men har det været i nutidens fodbold verden hvor money rules mere end nogensinde og har det været i storklubber som United?
LUHG
Skrevet af Muggedreng2
Jeg er præcis samme sted som Toggle, jeg kan simpelthen ikke få øje på hvordan pokker man kan rose en mand der har været den bedste i det ringeste forsvar de sidste 50 år.

Han er IKKE United potientiale, alene det han roses for sine præstationer i en sæson hvor vi har lukket rekord mange mål ind er jo himmelråbende, og fortæller vist mere om hvor lavt vores krav til United spillere er sunket.

Vi har altid været og bør altid være i kamp om verdens bedste, ikke bare sådan noget lala lort som McTorminay og Løffen ...

Med den målestok kommer vi da aldrig i nærheden af at kæmpe om titler..

Vi skal og må hæve barren og kravene til kvalitet. Eneste spiller i denne sæson der har kvalitet til at spille i United er Pogba...jeg forstår sku godt han vil væk, han forlod en klub hvor spillerne var så gode at der ikke var plads til ham og kommer retur til en hvor hans bedste medspillere er middelmådige
Skrevet af Muggedreng2
For øvrigt siger Independent det meget godt her om de fleste af jeres forventninger til Pogba..

Pogba isn’t surrounded by exceptional players. On Sunday, he was surrounded by Nemanja Matic and Ander Herrera, Juan Mata and Marcus Rashford and Romelu Lukaku. With the possible exception of Rashford, you couldn’t argue that any of them belongs at a better club. And so United need Pogba to be everything for them: their Kroos, their Thiago, their Kante, their De Bruyne. He needs to pull off the outrageous, but not lose the ball while doing so. He needs to be their cutting edge in attack and cover every blade of grass in defence. He needs to be less selfish, but not at the expense of his goal tally. He needs to lead, but not make everything about himself.

Is it any wonder Pogba has failed to meet many of the expectations invested in him? The player so many at United want him to be: it doesn’t exist. Perhaps it did once, when football was a slower, less specialised sport, when it was possible for a single player to ‘run the game’, whatever that means. But what we understand as the modern central midfielder really encompasses a whole gamut of roles - playmaker, metronome, shuttler, scuffler, ball-winner, No10, false winger, creator, destroyer - that no one player can hope to embody on his own. It’s to Pogba’s immense credit that on his best days, he sometimes gets close.

When has Pogba been at his best in the last few years? It was with France last summer, when - surprise! - he was surrounded by gifted players, all with defined and complementary roles. Instead of Matic and Herrera covering for him, he had Matuidi and Kante. Instead of Alexis Sanchez and Anthony Martial to thread passes to, he had Kylian Mbappe and Antoine Griezmann. “Pogba can do everything,” coach Didier Deschamps admitted ahead of the tournament. “But he can’t do everything at the same time.”

Amen to that siger jeg
Skrevet af Toggle
Jeg er som sådan enig i essensen af det de skriver, men: der findes jo i hvert fald 2-3 spillere som kan styre og kontrollere kampene selv. Jeg synes ikke pogba er der endnu, men måske det ændrer sig drastisk når/hvis der kommer bedre medspillere, det må tiden vise.
I øvrigt i tillæg til hvad du skriver lapioche så kan du ikke bygge alt op omkring statistik. Se nu kampene - der er fandme ofte lindelof laver en taktisk hjerneblødning. Og det er i hver kamp og ikke kun da mou var der. Han virker ikke mentalt stærk nok til at spille fast i en klub som united. Han har været her i 2 sæsoner nu og jeg er stadig langt fra overbevist. Vidic havde også lidt startproblemer husker jeg, men sgu ikke så længe som lindelof. Det kan selvfølgelig skyldes mange ting - og nogle af de taktiske brølere lindelof laver kunne undgås med en målmand der formår at kommunikere og lede bagved! Jeg synes sagtens vi kunne gå efter alderweireld og så supplere med fx koulibaly. Men sgu kun hvis de vil projektet.
LUHG
annonce
0