Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Don_Millionaire
Der er meget ved denne måske forestående transfer, som jeg godt kan lide. Britisk, ung, relativt billig. Fuldstændig modsat én som Alexis, som på alle måder har været katastrofal. Men det er umuligt for mig at vurdere, om han kan blive god nok.


Tror de fleste har det som dig. Profilen på spilleren ser umiddelbart rigtig ud, prisen er ikke voldsom, og det virker til at han vil passe fint ind til den nye spillestil.

Omvendt er der også utrolig mange spørgsmål, bla. om han er god nok, eller kan blive det, men vigtigst af alt, hvem har peget på ham? Er det stadig manageren der udvælger spillere, eller er der rent faktisk et sportsligt udvalg der tager stilling til det her?
Skrevet af Pindhunden
Der er lidt Aaron Lennon over ham, men forhåbentligt bliver han lidt bedre.
Jeg håber, at vi følger op med også at købe nogle spillere, som er gode til at spille i små rum og diktere en kamp (Foden-type). For det er altså ikke nok at have en masse spillere a la Rashford, Martial, lukaku og James, som er gode, når de har god plads og kan udfordre en mod en.
Skrevet af Morten5500
Ham Daniel James kommer da lidt ud af det blå, gør han ikke. Synes umiddelbart det er en lidt spøjs handel. Hvis han er Venstre Wing, så har vi jo både Rashford, Martial, Lingard og Sanchez der kan spille denne plads, og en række ungdomsspillere der vel ikke er så langt væk fra Daniel James´ niveau. Det kan dog betyde at vi sælger Sanchez og det ville jo være fantastisk. Jeg håber der er en handel der er blevet gennemtænkt i lang tid - mon Giggs har anbefalet ham?

Iøvrigt fint med Phelan som ass. træner og han derfor ikke bliver DOF. Jeg drømmer om at Edvin van der Sar bliver annonceret snart og tager De Ligt med sig - kæft det kunne være lækkert!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Har aldrig set ham James spille før, så jeg kan ikke være kritisk i hverken den ene eller den anden retning. Men hvis det er konkurrence til Martial, så er jeg allerede glad. Den mand har simpelthen brug for et los i røven fra tid til anden.

@Morten
Der har været lidt snak den sidste uges tid, men det er først nu historien for alvor tager fart. Men jo, det er ikke en spiller vi har hørt om hele sæsonen som Bruno Fernandes.
Skrevet af Toggle
Sanchez var klasse i Arsenal inden han skiftede. Vi ved alle hvordan det gik. Jeg trøster mig derfor med at der ikke skal meget til at være bedre. Derudover er jeg glad for at vi ikke bare går ud og bruger 50mio+ på et andet lod i tombolaen
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Enig, der er ikke meget risiko i det. Han skal næsten lave en Bebe, før vi kan tabe penge på det.
Skrevet af Toggle
Altså bebe scorede 2 mål i 7kampe mens Alexis har scoret 5mål i 45kampe. Så Alexis vil jeg faktisk betegne som et mindst ligeså stort flop
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jamen Alexis taber vi da også penge på. Hver dag. Mange penge.
Skrevet af Toggle
Ja. Vi har været rådvilde i 6år nu. Til gengæld kan Duncan Castles og Graham Hunter berette om at vi har en forhåndsaftale med dybala og vi aktiverer hans frikøbsklausul på 100mio €. Så skal der vist ikke flere offensive spillere ind. Vi mangler fortsat 2cb, 1 6er og hb
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
først og fremmest mangler united en markant leder-type til at gå forrest. før han er fundet, og som kan fungere som indpisker og garant for at alle yder deres maksimale, så er jeg egentlig ret ligeglad med hvordan solskjær ønsker at sætte holdet til næste sæson.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg er ret stor fan af Dybala, men jeg synes ikke umiddelbart det ville være en god signing for United i den her tid hvor der er brug for ledere og ildsjæle. Dybala har været lidt på kant med Allegri i et par sæsoner nu, så udadtil virker det ikke som den rigtige mand at få ind. Selvom han er en vidunderlig fodboldspiller, når det kører for ham.

---
Raiolas karantæne er nu global. Han kan nok trække i trådene i kulissen alligevel, men værd at nævne.
Skrevet af Toggle
Det er pogba, deligt, veratti og lukaku for at nævne nogle få. Måske kan han virke i baggrunden. Omvendt ser vi jo en masse lig komme ud af skabet i de seneste år i fodboldverdenen og kan han henstilles til transfers indenfor de næste 3mdr så bliver straffen nok en del større. Jeg funderer vel mest over hvordan sådan en karantæne skal kontrolleres?

Jeg så også at vi hellere går efter at lukke handlerne ned Ruben neves og 2cb - koulibaly og alderweireld. Krydret med ndombele.
Kunne da være en fin start ellever vi i såfald kunne mønstre:
Degea
Dalot alderweireld koulibaly shaw
Neves
Ndombele pogba
Dybala rashford martial
Drømmene er da heldigvis gratis
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
det lader til, at barcelona holder brand-udsalg efter deres bizarre fiasko i champions league, måske der i denne anledning kunne være én eller to, som solskjær kan bruge til at genopbygge sit eget hold med..?

på mig virker dybala som en pomade-dreng med smånykker der spiller mest for pengene og berømmelsen, men jeg kan tage fejl.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg har det lidt stramt med ITK-typer, men apropos Reddit, så er der en gut der, der har delt historier i de sidste par sæsoner med overvejende succes på hit-raten.

Han siger følgende:

Lingard on thin ice. Work rate isn’t a problem, end product is. People at the club feel like he’s focusing on his brand rather than improving as a footballer and some are actually quite annoyed at him. Coaches are emphasising that he’s 26 and not in the same «young» bracket as Rashford, for example.

Sanchez. Proving hard to shift because of his wages. A swap deal seems the most likely, but not much happening yet.

Big summer upcoming. Mostly signings with potential, with a few senior heads.

Next season is being looked at as a transition season.


Daniel James. Close. It all happened quite quickly.

Koulibaly. Currently being worked on and making progress.

Særligt de to sidste er jo spændende, omend jeg synes den første også er opløftende at se. Altså ikke dermed sagt, at Lingard skal sælges, men han skal sgu heller ikke fredes bare fordi han er en akademi-knægt. Hvis ikke fokus er det rette sted, så skal det italesættes.
Skrevet af Battlegoat
Hvad er en ITK-Type hvis man må være så uvidende at spørge om dette?
Skrevet af Pindhunden
Koulibaly ville gøre en forskel. Især fordi han er venstrebenet, relativt god med bolden og kan spille bolden frem.
Realistisk set kan vi håbe på en enkelt af disse store transfers pr. Vindue, og så er det fint, at resten er unge, fremadstormende spillere.
Skrevet af Battlegoat
hvis man ikke har set ander herrera´s farvel besked på twitter, kan det varmt anbefales.

https://twitter.com/ManUtd/status/1127136776114638848


@Simon Stone
As reported previously by me and others, Ander Herrera to leave @ManUtd this summer. No agreement over contract. Herrera felt club were late coming to table. Club felt demands - huge - were way too high. Best for both parties I think.

Skrevet af Slettet(260021200206)
@toggle

Der er ikke mange englændere eller home grown på det hold..

Tror vi kommer til at gå efter et par britiske spillere.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Gustenv@rius
"Til gengæld kan Duncan Castles og Graham Hunter berette om at vi har en forhåndsaftale med dybala og vi aktiverer hans frikøbsklausul på 100mio €."

Det lyder rigtigt fint, bortset fra at Dybala ikke har nogen frikøbsklausul. Det er der ingen Juventus spillere der har i øvrigt.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Nokia41
Fantastik farvel video Herrea har lavet. Han har sku hjertet det rette sted. For mig fuldstændig vanvittig at vi ikke har forlænget med ham. Tænk på vi har lavet en ny aftale med 33 årig Young . For fanden da. Tillykke til PSG
annonce
0