Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Don_Millionaire
Er der nogen i den her tråd der rent faktisk har set Koulibaly spille mere end et par kampe? Det har jeg ikke, og i de enkelte kampe hvor jeg har har set ham i CL, synes jeg ikke han har lignet en verdensklasse spiller. Specielt ikke mod Liverpool. Med en spiller der snart bliver 28 år, så nytter det ikke noget at det er endnu et fejlskud, da vi på ingen måde vil kunne få nogle penge retur på ham.

Så vil jeg hellere at man finder alternativer. Harry Maguire er en af dem der er blevet nævnt, og selvfølgelig bliver han hammer dyr, men han har bare den fordel, at han er er par år yngre, samt har et engelsk pas, hvilket betyder at vi altid vil kunne få penge for ham, hvis det skulle vise sig at han ikke har niveau. Siger ikke at det specifikt er ham vi skal gå efter, men fortrækker hans profil, da det rent faktisk giver mening i forhold til at tegne en ny retning for klubben.

------------------
Mht. Dybala så kunne det da være rart hvis det var en and. Han er det sidste vi har brug for.
Skrevet af Morten5500
Puha jeg håber også Dybala er en and. Jeg tror virkelig ikke at han kan begå sig i PrL. Derudover virker hans karriere til at have gået en del i stå de sidste par sæsoner og han er altså ikke et ungt talent mere. Det eneste positive ved en sådan handel vil være at han kan spille i højre siden, samt at det måske kan tilfredsstille Pogba da de to skulle være ret gode venner.

Ift. Koulibaly kan jeg ikke påstå at have set fulde kampe med ham, men efter hvad jeg kan forstå så er han en rigtig leder på banen, hvilket er lige præcis hvad vores forsvar har brug for lige nu i min optik. Køber man endnu et ungt forsvarstalent som vi har gjort et par gange (Smalling, Jones, Bailly, Lindelof) så mangler vi stadig denne her erfarne "general" i forsvaret - den rolle fylder den snart 28-årige Koulibaly fantastisk synes jeg. Jeg tror han ville fungere rigtig godt sammen med Lindelof, og når Koulibaly så om 3-4 år er for gammel, så vil Lindelof forhåbentlig have lært af ham og udviklet sig til en erfaren leder, som så kan have et ungt talent ved siden af sig. Det sagt er jeg stor fan af De Ligt.

Jeg tror Solskjær og co. prøver at satse på køb af unge, sultne spillere man kan udvikle, men stadig prøver at have nogle få erfarne spillere på holdet. Derfor synes jeg netop at en spiller som 26-årige Dybala ville være et vovet køb.
Skrevet af Don_Millionaire
Ift. Koulibaly kan jeg ikke påstå at have set fulde kampe med ham, men efter hvad jeg kan forstå så er han en rigtig leder på banen, hvilket er lige præcis hvad vores forsvar har brug for lige nu i min optik. Køber man endnu et ungt forsvarstalent som vi har gjort et par gange (Smalling, Jones, Bailly, Lindelof) så mangler vi stadig denne her erfarne "general" i forsvaret - den rolle fylder den snart 28-årige Koulibaly fantastisk synes jeg. Jeg tror han ville fungere rigtig godt sammen med Lindelof, og når Koulibaly så om 3-4 år er for gammel, så vil Lindelof forhåbentlig have lært af ham og udviklet sig til en erfaren leder, som så kan have et ungt talent ved siden af sig. Det sagt er jeg stor fan af De Ligt. 


Jeg kan sagtens følge argumentet, men fluker vi på endnu en +100 mio. spiller, der ingen videresalgsværdi har, så vil det slå os tilbage med endnu et par år på den position. Så ser jeg langt hellere at vi tager det billigere alternativ i Alderweireld, da han også har nogle af de samme kvaliteter som du nævner.
Skrevet af Battlegoat
Jeg håber bare vi signer nogle som solskjær vil have, og ikke woodward
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvad er en ITK-Type hvis man må være så uvidende at spørge om dette?

"ITK" = In the know. Typer på internettet, der påstår at vide noget de fleste ikke gør, fordi de har en kammerat, der arbejder i klubben eller lignende. Mange af dem er det rene fup, mens der sikkert nok skal være et par stykker, der rent faktisk har nogle kilder.

Apropos fup, så kører der en ret sjov historie i The Mirror og på EPSN´s hjemmeside i dag. De mener simpelthen at vide, at vi droppede Matthijs De Ligt sidste sommer (hvor vi angiveligt havde en mulighed for at købe ham), fordi der var en frygt for, at han ville tage på i de kommende år, da hans far er overvægtig. Ja, seriøst.

1. Hans far ser ikke overvægtig ud.
2. Hvad fanden har det med sagen at gøre? Knægten har ikke mange gram fedt på kroppen.
3. Vi er klubben, der har Shaw på lønningslisten og tidligere har haft Rooney og Anderson - er vi sikre på, det her er noget, der bekymrer lige præcis Man Utd?
4. Han var allerede pænt hot på markedet sidste år. Hvis vi havde fået ham tilbudt, så kan jeg ikke forestille mig andet, end at vi havde bidt hånden af dem. Særligt fordi Mourinho brokkede sig over ikke at kunne få en CB hele sommeren.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Valencias og Herreras sidste kamp i morgen. Forhåbentligt gælder det for flere, men det ved vi trods alt ikke med sikkerhed endnu.

Valencia bliver godt at få taget afsked med. Den bedste one-trick pony, jeg kan huske at have set, da han var bedst og en bundsolid højre dør da karrieren gik på hæld. 10 sæsoner, omend den sidste sæson her ikke har budt på meget spilletid.

Herrera bliver vemodigt. Jeg forstår, man ikke forlænger med ham under de givne omstændigheder, men jeg mener, vi kunne have brugt ham og i øvrigt gjort mere, for at forlænge med ham tidligere, så vi havde undgået konkurrence fra klubber, der ville hente ham på en fri transfer. Så havde han aldrig kostet £200.000. Hvis han vitterligt kun er på £60.000/ugen nu, så har han også fortjent en lønforhøjelse i et par sæsoner.
Skrevet af Battlegoat
@LaPioche

i see - well så vil jeg sige, hold dig væk fra reddit! :)

håber også herrera for 5min i morgen på banen til at sige farvel, selvom OGS ikke lød så sikker på pressekonferencen.
Skrevet af Toggle
Herrera er bare ikke en spiller jeg ser som andet end marginal spiller på et mesterhold i PL, LaLiga, Bundesligaen eller Serie A. Ved ikke hvad han har krævet i løn men hvis det har været de 200000 som der snakkes om så er det fint at han bliver skippet videre selvom han har været United i hjertet hele vejen igennem.
Jeg har måske set 10 kampe med koulibaly og jeg kan lide hvad jeg har set. Det vigtigste er de lederegenskaber han besidder og så er han ve benet
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
det er faktisk lidt vemodigt med herreras farvel i morgen, og jeg undrer mig stadig over, hvorfor han i grunden aldrig udviklede sig til én af de bærende kræfter på holdet. okay, måske han i perioder var lidt for "flagrende" og løs i sit spil, men når det kørte for ham, så var han bestemt united værdig på stort set alle parametre. jeg tror desværre ikke det bliver nemt at finde en afløser for ham, tværtimod.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Don_Millionaire
https://twitter.com/jimmymcbride1/status/1126826288050790400?s=20

Det er faktisk ikke helt umuligt at forestille sig. Haha!
Skrevet af Inuk.
Jeg undrer mig stadig over den dag idag hvilke kvaliteter Van Gaal har set i Herrera siden det var ham der købte ham. For Herrera har jo aldrig været i nærheden af tidligere "Van Gaal krigere" som Davids, Seedorf og Schweini. Måske var han, ligesom alle de andre der blev købt, 3/4. prioritet over mulige transferemner.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Tænker ikke Herrera var så meget et Van Gaal køb. Vores scouting-afdeling havde ham på kornet i et par år, før vi fik ham. Han er nok højst blevet spurgt, om det var ok med ham.
Skrevet af Toggle
Truppen til imorgen er uden herrera.
David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant, Antonio Valencia, Ashley Young, Diogo Dalot, Phil Jones, Chris Smalling, Andreas Pereira, Fred, Paul Pogba, Scott McTominay, James Garner, Angel Gomes, Jesse Lingard, Juan Mata, Anthony Martial, Tahith Chong, Marcus Rashford, Mason Greenwood
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Okay, det er alligevel lidt overraskende. Ingen afskedskamp? Han kan jo være skadet, men altså .. Jeg håber eddermame for Solskjær at det er for at starte Garner, hvis Herrera bare er valgt fra.
Skrevet af Vardy-pardy
Nu hvor jeg ser truppen bemærker jeg meget ungt offensivt talent, men ikke så meget definsivt. Hvordan kan det være? Tror vi/folk stadig på fosu-mensah, tuanzebe og b-jackson, som jeg husker var dem som kom frem sidst? Med dalot udgør de 4 da en bagkæde med fremtiden foran dem.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Altså, ingen af de tre er jo i klubben lige nu. Eller, det er faktisk løgn, for Fosu-Mensah er vist vendt tilbage fra Fulham før tid, fordi han er skadet. Der er snak om, at han har problemer med mentaliteten, og han ligner endnu en i rækken af talenter, der levede lidt for godt på en overlegen fysik i ungdomsrækkerne, og ikke kan slutte cirklen og udvikle sig til en seniorspiller af samme rang. Det var selvfølgelig lidt uheldigt, at Palace fandt Wan-Bissaka, da TFM var udlejet der sidste år, og han derfor røg ned i hierarkiet, men i denne sæson i Fulham har konkurrencen ikke været overvældende, og han har ganske enkelt ikke kunne komme på holdet. Jeg tror, han skal væk til sommer, medmindre han tager nogle kæmpe skridt i løbet af sommeren.

Tuanzebe er i Aston Villa på en lejeaftale, og gør det rigtigt godt. Så sent som i dag. Han har haft en grim skade (igen) og har derfor ikke spillet SÅ meget, men her mod slutningen af sæsonen har han været virkelig stærk. Jeg håber han er i førsteholdstruppen næste år - der er nok dødvægt vi kan skille os af med dernede for at gøre plads.

Borthwick-Jackson har været udlejet til først Wolves og Leeds, hvor han faldt igennem, og i denne sæson Scunthorpe i League One. Han har slet ikke niveauet til United. Der er kontraktudløb til sommer, og den får han nok ikke forlænget, så han skal ud og finde sig en klub i en af de lavere rækker.

På vores akademi lige nu har vi godt med talent på især vores backs med Laird, O´Connor og Brandon Williams (prioritetet rækkefølge). Hvis ikke Valencia skulle have en afskedskamp, tror jeg én af dem havde været i truppen til i morgen.
Skrevet af Poborsky
Edit - truppen var lagt op i debatten.

Jeg håber vi prøver en masse unge fra start - krydret med en farvel kamp til Valencia.
Noget a la:

DDG / Valencia - Smalling - Lindelöf - Dalot / McT - Pogba / Chong - Gomes - Rashford / Greenwood

Kommer næppe til at ske, men lidt må man vel gerne drømme.
United siden '93 (født 88) Glory Glory Man United
Skrevet af Inuk.
Valencia bør da spille højrewing i sin sidste kamp for klubben :)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Inuk.
Og Young som venstrewing nu vi er igang :)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Poborsky
Young må meget gerne tage venstre side i dag.. så længe det er venstre side af bænken ;)

Kunne være fedt med Valencia på højrewing, men så frygter jeg en Young på backen - og det orker jeg ikke mere.
United siden '93 (født 88) Glory Glory Man United
annonce
0