Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(111504223107)
Koulibaly eller De Ligt som centerback eller begge to og cancelo som højre back

tror jeg nok det bliver en god sæson

men det ser ikke sådan ud :)
Dedikeret fodboldfan.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@NickRomano
Vores lønstruktur er allerede fucked. Det startede egentlig dengang man tilbød Luke Shaw en mindre formue for at vælge United over Chelsea. Chelsea afviste at give 100.000 pund om ugen til en teenager, fordi det ville ødelægge strukturen og gøre de ældre spillere utilfredse. Jeg tror egentlig Chelsea er lykkedes meget godt med at holde nogenlunde fast i deres struktur herunder de sidste par sæsoner med vanvittig vækst. Vores er derimod skredet lige siden.

Vi bryder derfor ikke vores princip for første gang, hvis De Ligt hentes ind til de der 200.000 om ugen, som jeg har læst mig til. Martial ligger allerede på 180.000, Shaw på noget lignende og Pogba, Lukaku og Alexis er uden for kategori. Der er ikke rigtigt noget princip tilbage.

Der er en grund til, at Raiola elsker at lave handler med Woodward.

Til gengæld har United - til trods for de vanvittige lønninger - stadig et nogenlunde sundt forhold mellem lønudgifter og omsætning. Jeg mener vores wage-to-turnover ratio ligger på 50% i 2018, hvor Barca er oppe på omkring 70%. I det henseende forstår man jo godt, at det er farligt at tilbyde De Ligt, hvad United gør. Især hvis I stadig har en struktur at bevare.
Skrevet af haraltidret
Hvorfor giver det en øget risiko for overpriser på transfermarkedet? United er ikke med i CL, så de tjener færre penge og skal dermed betale mere i overgangssum, eller...?


Sælgende klubber ved at United har mange penge, og samtidigt er desperate efter forstærkninger. Det øger selvfølgelig risikoen for at man kommer til at betale overpriser på transfermarkedet.

Mht lønstrukturen i United så er jeg enig i at den kan være svær at få øje på. Og at lønniveauet er løbet løbsk bla takket være vanvidskontrakter til spillere som Sanchez.

Men United er langt fra den eneste klub med det problem. Inflationen i lønningerne til topspillere er kommet helt ud af kontrol. Det samme kan siges om de monstrøse agentsalærer der er med til at dræne klubberne økonomisk. I 2018 brugte de 20 Prl klubber tilsammen 2,2 milliarder danske kroner på agenter, hvilket er et fuldstændigt vanvittigt beløb. https://fodboldspilleren.dk/se-listen-saa-mange-penge-bruger-premier-league-klubberne-paa-agenter/
Skrevet af Slettet(100838201910)
Javel, ja. Hvis vi klarer os godt, skal vi betale ekstra fordi der følger ekstra indtægter med. Hvis vi klarer os dårligt, skal vi betale ekstra fordi desperation. Det er heller ikke let så.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Chiesa rygtes væk fra Fiorentina. Vi har ingen højrekant. Hvorfor rygtes vi ikke interesserede? Er vi blevet bange for at flytte italienere til PL? Det er det eneste modargument, jeg kan komme på.
Skrevet af Muggedreng2
Aner ikke engang hvem han er
Skrevet af Slettet(100838201910)
Heller ikke farmand, Enrico? Det efternavn skulle gerne få en klokke til at ringe.

Han er noget så sjældent som en højrebenet højrekant (var det noget, Inuk?), omend han er alsidig nok til at spille flere positioner. Ekstremt hårdtarbejde og vel noget nær skræddersyet til hvad Solskjær gerne vil med det her United-hold. Hvis det altså inkluderer kantspillere - det kan jo være, han tror så meget på sin diamant 4-4-2, at han vil gå all-in på den. Der er jeg bare lidt tvivlende. Jeg synes det blev meget nemt at lukke os ned, da modstanderen først fandt ud af, at vi spillede uden bredde.

Men italienere er jo næsten lige så tilbageholdende med at forlade hjemlandet som englænderne, så det kan jo ganske enkelt være, han kun er interesseret i italienske klubber.
Skrevet af Black Spider
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nu er det jo heller ikke så ofte at de bedste italienere har succes udenfor Italien.

Cannavaro er vel bedste eksempel. Vandt Ballon D´Or (som 1 af kun 3 forsvarsspillere i historien til at vinde den) ret fortjent, og skiftede året efter til Real, hvor han aldrig fandt melodien.
Jeg mindes di Canio, di Matteo og Zola som de få italienere der har haft succes i PL.

Jeg kan godt huske navnet Enrico Chiesa, men jeg kan ikke huske ham som spiller. Jeg ved at han var i Parma og Fiorentina. Men han var vel ikke en world beater a la Baggio og andre af de store italienere (måske var han lidt a la Schillaci, som vel egentlig kun havde 1 god sæson, og én god slutrunde).
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nej, Van Gaal interviewet er fremragende
Skrevet af Muggedreng2
Well to fair så har Vialli og Veratti vel også haft succes udenfor Italien?

Ellers har du ret jeg kan ikke se hvilke spillere der har gjort sig synderligt bemærkede udenfor SerieA..

Ok Enrico kan jeg huske, har nix set sønnike dog. Der er også tale om Nicola Berta? tror jeg han hedder midtermand. Ham var vi efter på et tidspunkt.

For øvrigt spændende at se hvilke spillere vi ender op med, vi har ikke just det bedste udgangspunkt for at signe verdensstjerne..
Skrevet af Toggle
LVG rammer spot on på hvad alle fans har tænkt i mange år efterhånden. For mit eget vedkommende startede disse tanker allerede da jeg begyndte at læse andersred blog tilbage i 2009 tror jeg det var. Det her startede den dag man solgte klubben til glazers.
LUHG
Skrevet af Muggedreng2
det er sku da også nemt at kritistere når man selv har smidt 2 milliarder ud på absolut INTET ...

Hvis nu vi leger med han var den eneste med fodboldforstand peger der da 4 fede fingre direkte tilbage imod ham...Woody har vel ret beset bare købt de spillere Van Gaal har bedt ham om, han har intet haft med hold udtagelsen ej heller taktikken at gøre...

nej det er sku en ommer den der..
Skrevet af Slettet(100838201910)
Van Gaal fuckede afgjort selv op og naturligvis har han for stort et ego til at indrømme det offentligt. Men derfor kan man godt have ret, når man peger fingeren mod andre.
Skrevet af Black Spider
det er sku da også nemt at kritistere når man selv har smidt 2 milliarder ud på absolut INTET

Smed van Gaal 2 mia ud på absolut INTET? Jeg er ikke så godt inde i jeres handler som Chelseas, men som jeg husker det, så var Gaal manager fra sommeren 14 til sommeren 16.

I den periode anskaffede I Blind, Shaw, Herrera, Martial og Romero. De kan vel ikke kaldes "absolut INTET", kan de?

Ja, der var Di Maria som floppede, men han blev jo solgt til ikke så langt under købspris. Schneider floppede men blev solgt til ikke så langt under købspris. Depay floppede og blev solgt til ikke så langt under købspris. Der løber samlet op i hvad, 30-40 mio pund spildt samt selvfølgelig tid?

De eneste, der egentlig burde gøre ondt, er vel Rojo og Darmian. Og dem holdt Mourinho jo på af en eller anden årsag, og dertil kostede de jo ikke voldsomt mange penge.

Woody har vel ret beset bare købt de spillere Van Gaal har bedt ham om

Er det rent faktisk sådan, det har fungeret? For det er måske ikke helt det indtryk, jeg får, når jeg læser interviewet.
Skrevet af Toggle
Jeg er spot on med dig Black spider. Jeg er også ret sikker på at de fleste handler er revisorens og ikke manageren. Husker alt for godt hvad mourinho beklagede sig over sidste sommer. Klubben er en syg patient
LUHG
Skrevet af Mr. Pink
Mange tak for link til super interview.

Dette er forventeligt, men alligevel rystende læsning:

"You´ve got a philosophy of playing football: your Ajax team, Barcelona, AZ and Bayern Munich. Do United have one, would you say?

When I was accepting the job, we never spoke about the system Manchester United played with, or about a philosophy."

Det er jo sygt. Man har kunne se tegnene, men stadig sygt.

Vand Gaal pudsede ikke 2 Mia væk. Hans største fejlkøb var Di Maria, men havde også rigtig fine køb.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(100838201910)
Han smed ikke 2 mia. væk, men der er jo altså heller ikke nogen homeruns i blandt hans signings.

Herrera og Shaw er vel de bedste, men det er rimeligt bredt anerkendt som indkøb af vores scouts, da de var på plads inden Van Gaal blev præsenteret. Han har vel i bedste fald godkendt dem. Og det er ikke fordi de har sat himmel og jord i bevægelse.

Resten har været enten flops eller den bløde mellemvare. Uagtet at vi så fik solgt hovedparten til en pris tæt på, hvad vi købte dem for.

(My bad. Glemte Martial - han er vel ret tæt på et homerun)
Skrevet af Inuk.
Van Gaal har da ret i at Woodward er en stor luftkastel. Indtil videre har han jo ikke præsenteret en transfer der virkelig siger spar to. Selv om Woodward gang på gang taler om de påståede økonomiske muskler.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Inuk.
Van Gaal fuckede afgjort selv op og naturligvis har han for stort et ego til at indrømme det offentligt.

Han indrømmer da Rooney som anfører ikke var en succes.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
annonce
0