Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Not That Duncan
At være Arsenal supporter er en forholdsvis behagelig beskæftigelse. Prøv lige at overveje alternativerne.
Skrevet af SR4
offieclt: rooney ude i 3 uger
" der vil kun forblive en klub: og det er Real Madrid" josep guardiola før han blev barca træner "lige nu dominerer der to klubber i verden: Real Madrid og Chelsea" michel platini før han blev præsident for uefa Real Madrid
Skrevet af Slettet(262004201905)
offieclt: rooney ude i 3 uger

Med Officielt mener du hvad?
På deres egen hjemmeside står følgende:

Manchester United have confirmed the extent of Wayne Rooney’s injury, sustained in Tuesday night’s match against Bayern Munich.

A spokesperson told ManUtd.com, “We’re pleased to report that Wayne has not suffered a fracture. The scan revealed only minor ligament damage.”

For now, the club is not commenting on how many games Wayne is likely to miss. However, Sir Alex Ferguson will say more about the matter in his regular press conference at Carrington on Friday morning (09:30 BST).Det ser ud til, at den officielle udmelding først kommer i morgen.
Jeg gætter på, at Rooney bliver meldt ukampdygtig til lørdagens kamp, uanset om han ventes klar eller ej. Så kan han komme op af hatten, som en overraskelse for Chelsea, hvis han bliver klar.
Jeg tror faktisk han bliver klar til onsdag eller senest næste søndag mod Blackburn, mens det er usikkert om han vil kunne spille lørdag mod Chelsea.
Skrevet af Donnichlas
Jeg håber inderligt at det her er en kæmpe aprils nar..
Hvis det skulle passe er det jo ude i hampen.
: http://oldtrafford.dk/in…ow&id=11410
Manchester United - MUST -Melder mig ud af messi vs ronaldo fight.
Skrevet af Not That Duncan
Den er ret tyk.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Aah gutter - det er sgu kun over i Arsenal-tråden, at de tror på sådan noget.

Donnichlas for hevede...
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Coppell
Det er det utvivlsomt.

Til gengæld er dette næppe: Rooney ude i 2-3 uger. Ifølge manutd.com så det er vel rimeligt officielt.

Det er f... noget gøjemøg uanset hvordan man vender og drejer det. Selvfølgelig primært i morgen, men osse mod Bayern.

Personligt ærgrer det mig mest i morgen, selv om jeg faktisk prioriterer CL meget højt. Men vi er ikke helt der hvor vi skal være for at vinde CL, og efter at ha´ set Barca køre rundt med Arsenal i onsdags, så er katalanerne STORfavoritter til CL efter min mening.

Lad os derfor satse alt på PL og gå i spids med 19-18. Uden Rooney vil jeg faktisk være tilfreds med uafgjort i morgen. Arsenal er endnu mere svækkede af skader end os og vil derfor måske smide lidt flere point end ventet. Og Chelsea smider garanteret point på Anfield (lissom vi kunne finde på at gøre ude mod Shitty).
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Alsen_RedDevils
Berbatov har fået en gylden chance foræret. I øvrigt kan vi trøste os ved, at han konsekvent præsterer bedst. når der ikke sidder en bedre spiller ude på bænken og tripper for at komme ind. Jeg tror på uafgjort i morgen. Chelsea er stadigvæk nemme at ryste.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Scotty
Jeg synes odds 2.60+ hjemme mod Chelsea er ganske generøst. Uden Rooney...-ja, og..? Chelsea er også uden adskillige nøglespillere og Ferguson er altså ikke dummere end at han også sagtens kan få øje på Chelsea´s svagheder i defensiven. Det der må bekymre den gamle skotte mest er at hans eget forsvar også slår flere sprækker end man har været vant til tidligere. Finjusteres det ligger der en vigtigt sejr og venter. Giggs, Valencia og Berbatov må trække læsset. Og det er vel også tid til snart at hive Da Silva op af hatten igen?
Skrevet af Schaumann
Jeg håber og tror på, at vi kan hive alle tre point hjem i morgen mod Chelsea, men samtidig vil jeg også være tilfreds med en uafgjort. Derimod tror jeg ikke på, at vi taber kampen, selvom Rooney er skadet, så har stadig fordelen af at spille på hjemmebane.
Skrevet af Not That Duncan
Kan det ikke koges ned til, at de fleste virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig ikke håber, Chelsea vinder.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg håber bare virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig at Chelsea ikke vinder.

Men så håber jeg til gengæld virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig, virkelig at vi vinder. For det vil med 87,6% sikkerhed betyde endnu et mesterskab.

Vinder Chelsea, tror jeg de tager mesterskabet.
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Min fornemmelse siger mig, at Chelsea vinder 1-0 på en scoring i den første halve time. Jeg har ikke meget fidus til Berbatov alene på toppen, selvom han scorede to nemme mål sidste weekend og vi for så vidt spillede fnt nok. Han er så stillestående, at det er sørgeligt at se på i forhold til Rooney.

Uanset om vi så mirakuløst skulle vinde, så er der stadig langt til mesterskabet. Vi er Manchester United. Vi skal nok dumme os et eller andet sted, hvor det på papiret ligner en sejr.

\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af MiralemPjanic
Dejligt at se en MU fan der er honest i sine meninger!
Més que un club eller FC Bayern München for de ikke-spanskkyndige Float like a butterfly, sting like a bee!!!!!!!!!
Skrevet af Inuk.
Min fornemmelse siger mig at det bliver en tæt kamp imorgen, med en smal sejr til Man Utd self. Fordi vi har holdet til forskel. Nok er Rooney ude. Tilgengæld er der stortset frit valg på alle hylder mht. oplæggerne. Valencia, Nani, Giggs, Park, ja sågar Fletcher og Carrick kan kunsten at lave en assist. Når opspillet fungerer, så er det hip som hap om ene angriberen er stillestående eller ej. Det vigtigste er han står det rigtige sted når muligheden opstår, så skal ene angriberen nok knalde den ind.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Ill
Dejligt at se en MU fan der er honest i sine meninger!

Er han "honest" fordi han tror/frygter at United taber? Eller er det fordi han, på trods af en mirakuløs sejr, rigtigt nok påpeger at der stadigvæk er lang vej endnu?
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af Ill
Rooney er desuden ikke vejen til sejr mod Chelsea, selvom han vil kunne hjælpe gevaldigt oppe foran. Vejen til sejr er en midtbane, der har overtaget, og et forsvar, der står solidt tømret fast, så Chelsea ikke får noget foræret.

Drogba er forresten ikke min største frygt - det er Malouda.

Måske vi skal vinde kampen på dødbolde? Dér har Chelsea stået svagt hele sæsonen, noget deres fans vel er enige i.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af Scotty
"Uanset om vi så mirakuløst skulle vinde, så er der stadig langt til mesterskabet. Vi er Manchester United."

Årtiets største tudebemærkning? Tag dig sammen, OT..
Skrevet af Mr. Dobalina
http://kortlink.dk/7mxx

Udemærket artikel af Henry Winter.

"This is the game of Berbatov´s red-liveried life, the 90 minutes that will define his United legacy!"

Nøj hvor bliver det spændende! Tror på en uafgjort 1-1, men frygter altså den form Malouda er i for tiden.

Vi må se.

Go kamp.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hehe. I denne sæson har alle tre tophold smidt underlige points til hold de ikke burde have smidt points til. Men ellers mener jeg heller ikke United har for vane at smide points til bundhold - se bare på sidste sæson, hvor vi kun vandt mesterskabet, fordi vi var mere konsistente mod de svagere hold end de andre top fire hold.

Jeg tror på en sejr i dag. Om den bliver smal, heldig, ufortjent, dommerforæret eller hvad den nu bliver er jeg egentlig ligeglad med.

Vinder vi, er jeg sikker på, at vi tager mesterskabet.

Det er i dag holdet kan bevise, at det ikke er et one-man-team.
annonce
0