Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
Yeeeeeerrahhhh!

Køøøb
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(100838201910)
Daniel James skulle blive bekræftet i dag.

Fint, så er vi i gang. Jeg håber virkeligt der er mere i kikkerten end hvad medierne lader til at vide - men retfærdigvis kom James selvfølgelig også ud af den blå luft i sin tid.

I øvrigt er vi pivringe til at forhandle. Det er en Championship-spiller med 12 måneder tilbage af kontrakten - som ingen af os kender. Hvorfor skal han koste 18 mio. pund?
Skrevet af Muggedreng2
Jeps har også lige set det både BBC og Guardian siger han gennemgår medicals i dag.

For øvrigt er der forlydender om at Bruno Fernandez også skulle være en done deal senest var det O´jogo der var ude og sige han underskriver så snart NL er overstået.

KOM nu med De Light og Meunier også så ser det sku efterhånden ganske fremragende ud..

PS: Så en udsendelse i går hvor en ekspert fra GetFrenchfootball udtalte at vi har forhandlinger i gang med Rabiot og Maignan? (22 årig keeper fra Lille netop kåret som bedste målmand i Ligue1 i år)...

Der er også meget stærke indikationer på at PSG vil hente DDG...
Skrevet af Slettet(100838201910)
De Ligt kan jeg virkelig ikke tro på. Han kan vælge og vrage mellem alle de største klubber og har et langt liv foran sig til at tjene penge. Så tror jeg simpelthen ikke på, at vi kan lokke ham med en fed lønseddel og et håndværkertilbud om et forsvar, der trænger til en kærlig hånd.
Skrevet af Don_Millionaire
I øvrigt er vi pivringe til at forhandle. Det er en Championship-spiller med 12 måneder tilbage af kontrakten - som ingen af os kender. Hvorfor skal han koste 18 mio. pund?


Hvad skulle han have kostet? Er med på at han kun har 1 år tilbage af kontrakten, og at han ikke er videre kendt, men når man tænker på at der også er andre PL (midter-)klubber der har været med i opløbet, samt at han er landsholdsspiller, så har jeg virkelig svært ved at se, hvordan prisen skulle kunne være lavere. Som jeg kan se det, er prisen præcis som man kan forvente, og medmindre han laver en ´Bebé´, så burde vi nemt kunne få de penge retur ved et fremtidigt salg.
Skrevet af Poborsky
"Så tror jeg simpelthen ikke på, at vi kan lokke ham med en fed lønseddel og et håndværkertilbud om et forsvar, der trænger til en kærlig hånd"

Det er simpelthen den bedste forklaring af vores forsvar, jeg længe har set! Jeg håber vi indløser Alderweirelds klausul, han har erfaringen og er ikke den dyreste at hente ind (i købspris).

Jeg kan sagtens se Meunier i klubben, da jeg håber Dalot får mange chancer. Synes Wan-Bissaka er for dyr og uprøvet. Alternativt ville jeg gerne se Mbabu fra Young Boys. Har fulgt ham efter vi spillede mod dem, og ham kan jeg sgu ret godt lide.

Ellers er det vigtigste at komme af med dødvægten.
United siden '93 (født 88) Glory Glory Man United
Skrevet af Slettet(321401193008)
Hej alle,

Jeg så netop Jpp (bold bruger), som i sin underskrift linker til deres Arsenal-tråd der omhandler transfers.
Er det nogen erfarne brugere der vil gå forrest med nøjagtig samme initiativ og nøjagtighed for United?

http://bit.do/arsenal_transfers

Sådan ser det ud, og jeg syntes sku det ser godt ud, og kunne godt tænke mig at vi gjorde det sammen herinde - UDEN alle remoulade-rygterne, der altid kommer med vores klub. Kun ting man skal forholde sig til. Anyone? :)
MUFC
Skrevet af Muggedreng2
VEd ikke hvilke remoulade rygter du henviser til ?
Skrevet af Slettet(100838201910)
@DonM
Helt ærligt, medmindre man er over 100 millioner værd allerede når man har er født på de britiske øer og kan snøre sine støvler, så kan jeg ikke se, hvad der sender prisen derop. Det er i bedste fald en meget usleben diamant efter hvad jeg kan se. Ja, han er hurtig, men ... Hvad ellers?

Men ja, hvis markedet dikterer prisen, så får vi nok svært ved at tabe noget på ham.

--

Meunier har ikke hørt noget fra os, lyder det til. Det fatter jeg simpelthen ikke, hvis vi agter at hente en højre back.
Skrevet af Egos
Jeg læste et sted at vi er ude efter Aaron Wan-Bissaka til backen.
Skrevet af Don_Millionaire
Men ja, hvis markedet dikterer prisen, så får vi nok svært ved at tabe noget på ham. 


Det var lidt det der var min pointe. Hvis markedsprisen på en spiller som James ligger omkring de 20 mio., så kan man ikke rigtig skose United for at betale det. Hvorfor skulle Swansea ville sælge ham billigere?

Men vi to kan da sagtens blive enige om at han ikke burde koste det.
Skrevet af Don_Millionaire
Memphis Depay ligner en helt anden spiller end den vi fik glæde af. Hvis ikke det var fordi vi allerede havde været der en gang før, så ville jeg mene at han ville være den perfekte erstatning, hvis vi sælger Lukaku. Der er selvfølgelig noget med attituden, og vi har helt sikkert ikke brug for flere der træder i Pogbas fodspor, så det bliver nok aldrig aktuelt.
Skrevet af Pindhunden
Jeg tror heller ikke lige, at Depay er, hvad holdet har brug for lige nu. Men han har da forbedret sig.
Skrevet af Grønne
I har ret i Daniel James ikke burde koste 20mio. pund, men jeg har læst mig frem til via diverse rygter, at vi havde en handel på plads med Swansea på omkring 11-12mio. pund, men Monaco og Southampton bød lige til sidst i processen og fik presset prisen lidt op. Hvorvidt det er sandt kan selvfølgelig altid diskuteres, men det kunne være en forklaring på den pris vi betaler for ham

Link til artikel her: https://www.plbold.dk/nyhed/laegetjek-i-dag-manchester-uniteds-foerste-sommer-signing-er-paa-plads
Skrevet af WilliamB
Så er Daniel James officielt Manchester United spiller.

"Manchester United is delighted to announce that it has agreed, in principle, terms with both Swansea City and Daniel James for his transfer to the club. Further details will be communicated once the international transfer window opens next week."

Håber de tidlige handler forsætter så truppen er klar til preseason.
FCK KBHSV
Skrevet af Slettet(262004201905)
Tjaaaaa, det bliver jo nok en sommer som de seneste 7, og en tilsvarende sæson.

Ledelsen har ikke lært noget overhovedet over de sidste 7 sæsoner, og tror at Solskjær alene kan vende den negative spiral.
Det kan han ikke.
Spørgsmålet er lige nu... hvem har truffet valget om at hente James. Er det Ole Gunnar, er det Woody, er det Woodys højrehånd (ham Van Gasl nævnte forleden), er det vires chefscout?

Ingen ved det, og dét er hvad bekymrer allermest. Det er uklart hvem der træffer beslutningerne og på hvilket grundlag.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er egentlig ikke en ny historie, men fordi klubberne i dag har offentliggjort lister med spillere, der bliver frigivet ved kontraktudløb, er historien blusset lidt op igen.

Men altså, en tidligere meget lovende ungdomsspiller i Callum Gribbin stopper. Jeg spiller ikke selv FM, men så vidt jeg kan forstå, er der mange der kender ham som lidt af en legende i det spil. Han har haft svært ved at tage skridtet op på U23, haft en del skader og angiveligt heller ikke lagt energien helt optimalt. Sidstnævnte kan selvfølgelig også hænge sammen med manglende lyst (og man SKAL jo altså ikke blive fodboldspiller, bare fordi man har talentet), men han lægger i hvert fald støvlerne på hylden for en stund. Det er en tidlig alder, men man kan jo bare håbe, han finder en sund interesse i stedet for fodbolden.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Real Madrid viser i øvrigt meget fint hvordan man viser ambition, når man gerne vil rette op på en skidt sæson gennem transfermarkedet.

Jeg siger ikke vi skulle have hentet Hazard, men det er nu deres tredje spiller samtidig med, at vi har hentet en enkelt spiller, der ikke forstærker os på den korte bane.
Skrevet af Muggedreng2
Callum fik også en alvorlig skade i hans u18 tid så vidt jeg husker der satte ham næsten et år tilbage..
Skrevet af Muggedreng2
Derudover kan jeg slet ikke få øje på hvad der er galt med købet af Daniel James..er der overhovedet nogen af jer der kender ham??

Knægten har været igennem en helt afsindig udvikling i slutning af sæsonen og lavede 3 mål og 5 assist i de sidste 9 kampe..

Han var meget kritiseret for ikke at have noget end product i starten af året, men han rettede som sagt op det og udviklede sig koloenormt ..

Han er lynhurtig, arbejdsom, god i close control og hvad jeg vil betegne som et rigtigt United køb...

Hvorfor er det folk er så utilfredse?
annonce
0