Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af uden_benskinner
pogba, din usle lejesvend.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Inuk.
#Pogbye
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)
Drømmescenariet er Pogba ud og Eriksen ind.

Eriksen virker langt mere som en holdspiller, end Pogba. Og hvis han vil United, koster han vel trods alt mindre, end de sandsynlige 1,1 mia. Pogba står til at koste.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvorfor melder han dette ud nu, hvor man ved at real og Juve er interesserede i en handel, hvis ikke det var for at presse united til at acceptere et lavere bud.

Jep, her står Pogba og Lukaku immervæk i kontrast til De Gea. Jeg har uendelig meget respekt for, at sidstnævnte aldrig har ytret et ord i pressen om at ville væk. Dét er en mand med klasse.
Skrevet af Grønne
Det kunne ikke siges meget bedre LaPioche
Skrevet af Slettet(260021200206)
Jep og netop derfor er det også okay hvis de Gea ryger videre hvis det er det han vil, uden at vi behøver et astronomisk beløb, Pogba må koste dyrt.

Jeg drømmer stadig om De Ligt, Meunier, Rice og Eriksen. Tror desværre ikke nogle af dem rammer United trøjen.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(260021200206)
Næste sæson ender nok med

Romero
Bissaka til overpris, Smalling, Lindeløf, Shaw
Matic/Fred
Lingard, Fred/Longstaff, Mctominay, James/Martial

Rashford
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af #GGMU!
Eriksen vil være god at få ind, men tror desværre at han skal købes, inden Pogba bliver solgt, da Levy godt ved hvad han skal kræve for sine bedste spillere..

Men et salg af Pogba er både godt og skidt, det kan lidt sammenlignes med salget af Bale, hvor Tottenham købte spillere som Eriksen, Son, Lamela, og dermed grundlagde en stamme af talentfulde spillere, som skulle tage det næste skridt.

Jeg mener, vi skal holde os fra et stort "navn" som afløser.. (medmindre det navn er Eriksen!) også gå efter upcoming talenter som Tielemans/Ndombele/Neves også bruge vores egne talenter, da det simpelthen er hul i hovedet med de priser der er i dag.. :-)

Havde lige glemt en spiller som Bruno fernandes, han kunne selvfølgelig også være en mulighed, til fornuftige penge! :-)
Skrevet af Toggle
Hvorfor går vi efter spillere som bissaka og maguire? Det finder i selvfølgelig mit svar på her:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Homegrown_Player_Rule_(England)
Så de to førnævnte ser jeg som langt mere sandsynligt end cancelo, deligt og koulibaly. Det er helt sikkert også derfor der er forlænget med Jones, Young og smalling. Her står vi nok stærkere end de fleste andre i top6 faktisk.
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvis det handler om HG-regler, er det da endnu en grund til at tage sig rigtigt godt betalt for Pogba og Lukaku, der begge er HG.
Skrevet af Schleimann
Hvorfor insisterer vi på at holde på Pogba? Smid ham nu ad helvede til. Lukaku er jeg dog mere ked af at miste. Jeg forstår ikke, hvorfor der generelt ikke er flere rygter om Neves - han ville være en af mine drømmesigings til midtbanen. Præcis den bevægelighed og kreativitet, der er brug for
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Lukaku er vel ikke homegrown - han kom da først til Chelsea i en sen teenage alder.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er han. Du skal have 3 sæsoner under bæltet før din 21 års fødselsdag og han kom til landet som 18-årig. Den er lige på grænsen - kan læse han blev 21 to dage efter den tredje sæson sluttede.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Schleimann
United har ikke tradition for at holde på spillere, der ønsker sig væk. Og jeg forestiller mig også han bliver solgt hvis Madrid eller Juve kommer med et bud, der matcher vores prissætning. Men bare fordi han vil væk skal man jo altså ikke smide guld på gaden, så vi skal da ikke sælge for enhver pris. Hvis han vil væk, må han overtale den købende klub om at betale, hvad han koster. Samme gælder for Lukaku.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Under alle omstændigheder burde man ikke have noget problem med home grown hvis man har Henderson, Shaw, Jones, Smalling, Young, Rashford, Gomes, Chong osv. Næste sæson.?

Det hjælper ikke at hente home grown til overpris der ikke har niveauet, dem har vi nok af.!

Gad virkelig godt bare at der skete noget, bare et eller andet som indikerede at vi har en plan og om vi fans skal forholde os til et farvel fra både De Gea, Pogs og Lukaku.

Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Muggedreng2
For øvrigt er jeg vil med Hendersons udtalelser om at han selv mener han er god nok til at stå for United nu...

Han nævner i samme ombæring han er villig til at give sit højre ben for at spille for klubben og vil tage chancen så snart den bliver givet til ham og så ellers være målmand de næste 15 år..

Det er PRÆCIS spillere med den indstilling vi har brug for.

On another note hvis Pogba vil væk så sælg ham dog for silan. Samme gælder for Rashford. Jeg er træt af spillere der ikke gider spille for trøjen men bare vil have kassen uden egentligt at have præsteret noget synderligt..

Det kan vi så desuden takke den "dygtige" forretningsmand Ed Træsnot for
Skrevet af Slettet(262004201905)
Mon ikke meldinge om, at man vil holde på Pogba skal ses i lyset af spillerens egne udtalelser. Man indikerer, at der skal betales fuld pris for ham - det er ifølge rygterne 1,1 mia.

Får vi det for ham, er det faktisk udmærket købmandsskab. Især hvis man kan hente en eller flere ind til pladsen som niveaumæssigt ikke er væsentligt under, men har psyken og holdmentalitet og kampånd i højsædet.
Skrevet af Muggedreng2
Vi kan ikke hente en skid med Woodward ombord, han er simpelthen en omvandrende katastrofe når det kommer til at handle..

Se hvor passive vi har været hidtil PÅ TRODS af vi har haft 6 måneder til at få vores handler skudt i stilling...det skriger til himlen hvor amatøragtig en klub vi har udviklet os til at være

PS: Det kan jo være pisse ligegyldigt hvor mange penge vi får for Pogba når vi ikke engang kan lokke en Christian Eriksen til at gide spiller for os
Skrevet af Slettet(100838201910)
Roberto Martinez laver en Hareide og melder ud, at Lukaku åbenlyst har brug for at skifte. Er der nogen, der beder ham om at passe egen biks og holde sin kæft ellers?
Skrevet af Inuk.
Ja hvad er det for noget fis med de ny-belgiere?

Hvad er det lige Lukaku har gjort/opnået i sin hidtil fantastiske karriere der gør han er for god til at sidde på vores bænk? For god til at få lidt konkurrence fra Rashford?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
annonce
0