Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Grønne
Vi burde indløse Thomas Partey´s frikøbsklausul på 45 mio pund, signe Toby A, Umtiti eller Jonathan tah (måske to cb´s?), Bruno Fernandes og så sælge ud.

Mit drømmescenarie for næste sæson start 11´

De Gea,
Wan-Bissaka, Toby A/Tah, Umtiti, Shaw
Bruno Fernandes, Partey/Matic, Pogba
Daniel James/Lingard/Bruno F, Rashford, Martial


Edit: Bruno F kan også spille som wing, hvilket han gjorde under NL og gjorde det udemærket.
Skrevet af Slettet(260021200206)
GGMU

Jeg er helt enig, men tror også at Woodward er presset til at lave nogle handler pga. Tidligere tiders inkompetence.

Angående start 11:
De Gea (Romero)
ObiWan(Dalot),Tah(Smalling),Løffen(Tuanz),Shaw(Young)

Rice (Matic/Garner)
Fernandes (Fred), Savic/Eriksen (Mctominay)

?? (Lingaard, Greenwood/Chong) Martial(James)

Rashford(Greenwood)

Ud med:

Jones, Bailly, Pogba!! og desværre Lukaku..


Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af #GGMU!
Landskinken

Selvfølgelig, og vil da gerne at han for fingeren ud af røven, også kommer igang, men ikke for enhver pris. Så hellere at man gør som Liverpool med VVD, også simpelthen siger nej i første omgang.

Florentino perez syntes jeg, har vidst i dette vindue, hvordan det skal gøres (Militao, Jovic, Hazard & Mendy) de blev vel alle lukket indenfor en måned!!
Nu er det vel reelt set hans "Galatico" navn han skal have hentet (Ved godt til dels at Hazard er det, men tænker Pogba i dette sammenhæng)

Men vi halter simpelthen bagefter, når det gælder om at få lukket handlen hurtigt, så man kan komme videre.
Skrevet af Don_Millionaire
Mht maguire/rio sammenligningen. Den er helt i skoven. Og hvorfor nævner han prisen på Maguirre er lav set i forhold til omsætning, uden at ville sammenligne med Rios kvaliteter på banen. Rio var dengang en top 5 forsvarer worldwide, og havde engelsk pas. I dag er Maguire maksimalt top 25 forsvarer og har engelsk pas. 
Som at sammenligne pærer med æbler.


I tråden jeg linkede til skriver han jo også at det udelukkende er prisen der sammenlignes, og ikke spillernes niveau. For selvfølgelig var Rio en langt bedre spiller end Maguire er nu, og velsagtens en af verdens bedste.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nå, men så synes jeg vi skal sælge Smalling og Jones for 1,5 mia. (De er også engelske forsvarsspillere, og niveauet betyder så ikke noget ift det tweet), og købe noget godt for de penge.
Skrevet af Slettet(260021200206)
GGMU

Men vi har vel netop været låst grundet de sidste mange års netspend. Vores overforbrug og dårlige købmandskab samt tunge kontrakter gør at vi ikke rigtigt har kunne handle før 1. Juli. Af hensyn til FFP.


Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Don_Millionaire
Nå, men så synes jeg vi skal sælge Smalling og Jones for 1,5 mia.


Den er jeg sgu med på.

Pointen er vel bare at der er i Maguires tilfælde (måske) er nogle klubber der gerne vil lægge det beløb, og derfor bliver det sat i relief i forhold til tidligere store handler. Altså, hvad et beløb af den størrelse betyder nu i forhold til dengang.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg håber sgu ikke der er nogen klubber der vil lægge det for Maguire.

United snublede ved ikke at købe Ferdinand fra West Ham, og måtte betale væsentligt mere, ved at vente 2 sæsoner og hente ham fra Leeds.

Dengang var det evident, at der var tale om en sindsygt god forsvarsspiller. Da Leeds hentede ham var han et kæmpe talent, og da United hentede ham var han meget mere end det, en af verdens bedste forsvarsspillere og tilmed ung, så der var potentiale til at blive bedre.

Maguire er 26 år - Rio var 23
Maguire er en rimelig forsvarsspiller - Rio var verdensklasse

Jeg behøver vel egentlig ikke lægge mere i det, end ovenstående. Men hvis vi fortsætter sætter det i relief til dengang indregner vi jo stadig ikke spillerlønninger som nu udgør en større del af budgettet, end transfers, hvilket ikke var tilfældet i 2002.

Så, som sagt, er det sammenligning af æbler og pærer.

Maguire på 26 er ikke de penge værd - heller ikke i dagens marked. når man gør en spiller til verdens dyreste på sin plads, skal 1 af 2 ting være opfyldt.
1: Han er verdens bedste, eller meget tæt på - Maguire er langt fra
2: han skal være et åbenlyst talent til at blive blandt verdens bedste på sin position, og der skal være åbenlyse tegn på, at han kan blive bedre, end han er lige nu - ingen af delene er tilfældet for Maguire.

I dagens marked og med engelsk pas kunne han måske koste lige over halvdelen af hvad Leicester kræver, og det ville være på grænsen til at være en rimelig pris.

Et lille tanke eksperiment:
Hvis Maguire er de 70, 80 eller 90 værd (jeg ved ikke hvilket beløb af de 3 de taler om), burde United så ikke kunne få 30, 40 eller 50m for Smalling eller Jones?
De har jo også engelsk pas, og er hhv. 27 og 29, og har begge spillet på landsholdet, og Smalling er god på låget og Jones er en fighter. Hvis Maguire er bedre, end de 2, er det imo ikke vildt meget.
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg håber sgu ikke der er nogen klubber der vil lægge det for Maguire. 


United har lige budt 70 mio. Der er ikke langt op til 90 mio. derfra, så mit bud er at vi kommer i nærheden af det.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er også grotesk at vi smider den slags penge for Slabhead. Endnu mere grotesk, at de forlanger endnu mere.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Neil Wood og Quinton Fortune er det nye U23-team. Fint at se, at vi hyrer indefra organisationen med Wood og alt er bedre end dinosauren Sbragia.
Skrevet af Don_Millionaire
Det er også grotesk at vi smider den slags penge for Slabhead. Endnu mere grotesk, at de forlanger endnu mere.


Det tror jeg alle kan blive enige om. Havde aldrig troet at beløbet kom helt derop, og det er ikke mere end et par uger siden, at jeg skrev at jeg troede vi kunne få ham for 50-60 mio, hvilket endda også kan betegnes som en lille overpris.

Den der Van Dijk handel hjælper os selvfølgelig heller ikke.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nej, det gør den sikkert ikke, men den bør heller ikke være målestok. Han var - for mig at se - en klart bedre fodboldspiller end Maguire er og nogensinde bliver.
Skrevet af Don_Millionaire
Men selvfølgelig bliver den brugt som målestok. Det er 2 spillere der er i nogenlunde samme alder, og hvis Leicester vurderer Maguire ligeså god som Van Dijk var, da han tog fra Southampton, så er de i deres gode ret til at forlange samme beløb. Læg dertil at han har et engelsk pas, og prisen hæves endnu mere.

Jeg kan sagtens forstå hvorfor de forlanger den pris som de gør. Spørgsmålet er bare om vores klub er dumme nok til at hoppe med på den, eller om det ender med at de kan få Maguire til at presse Leicester til at sælge ham til det vi vil give.
Skrevet af trannel
Det her ensidede fokus på engelske spillere minder mig om dengang Dalglish troede han kunne genrejse LFC ved at købe middelmådige engelske PL spillere for store summer. Det er så forbandet naivt. Hvis de første tre signings er James, Wan Bissaka og Longstaff(?), så er det satme ikke noget der flytter meget udover selvfølgelig på lønbudgettet, hvor vi bare øser penge afsted.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Inuk.
Ferguson har da i sin tid selv været med til at skubbe transferpriserne på himmelflugt. Det er karma. Særlig når Woodward altid skal blære sig i pressen om de økonomiske muskler han render rundt med.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
og hvis Leicester vurderer Maguire ligeså god som Van Dijk var, da han tog fra Southampton

Jep, sælgeren bestemmer altid sin pris, det er klart. Men når nu han ikke er nær så god som Van Dijk var, uanset hvad de så mener, så bør vi ikke bruge tid på at give den idé bund at stå på. Så er det bare med at komme ud fra mødelokalet i en fart, for vores max for Maguire burde være omkring halvdelen af, hvad de forestiller sig, han er værd.

Så hvis jeg skal rette mig selv, så bør Van Dijk-handlen ikke være målestok - uanset hvad Leicester mener.
Skrevet af Don_Millionaire
Vi er helt enige. Jeg synes også bare det er lidt en gratis holdning, at påpege at Van Dijk var langt bedre end Maguire er, for det er jo tydeligt for enhver at han er verdens bedste forsvarsspiller nu, så selvfølgelig måtte han have været bedre. Der er selvfølgelig mange herinde der har set ham spille for Southampton, og det er jo ikke som om han kom ud af ingenting, og direkte fra en ukrainsk klub eller lignende, men derfra til at konkludere, at han var meget bedre har jeg godt nok svært ved at se. Maguire har trods alt præsteret solidt på både klub og landsholdsniveau i en længere periode nu.

At jeg så slet ikke tror at han kommer op på Van Dijks niveau, er en anden sag, for det er de færreste der tager sådan et spring. Mindre kan heldigvis også gøre det.
Skrevet af Toggle
Skysports skriver vi er enige om kontrakten med Bruno Fernandes nu mangler klubberne kun at blive enige om en pris. Jeg er lidt på bar bund. Hvor god er han og hvor på midten spiller han - er han tænkt som afløser for pogba?
Ift forsvarsspillere: hvilke alternativer har vi pt fremfor maguire der er bedre eller samme niveau til billigere penge? Og igen, hvordan er vi stillet med brexit og antal udlændinge i truppen ift de andre klubber - er det derfor vi går efter engelske spillere?
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Bruno Fernandes har ret vilde stats. Men det er i den portugisiske liga. Jeg synes ikke en halv milliard lyder som en appetitlig handel, men for et par hundrede millioner er det spændende nok. Der er lidt snak om, at han ikke har en frikøbsklausul, men at Sporting skal betale ham en pænt stor sum hvis de afviser et bud på over 35 mio. euro. Som jeg forstår det har han spillet som den mest offensive midtbanespiller og til dels på kanten. Altså mere 10´er end Pogba, omend Solskjær ofte spillede ham som sådan. Den falske 9´er i Solskjærs diamant 4-4-2 kunne være et bud, hvis han gerne vil spille med den formation.

Mht. alternativer, tænker du på hvem vi har været rygtet sammen med, eller hvem der generelt kunne være gode bud? Førstnævnte er jo meget småt med vel primært Diop fra Hammers. Sidstnævnte kan man nævne en hel del navne, da næsten alle vil være billigere.

Brexit kommer vel an på, hvilke regler der vedtages. Det rykker ikke ved HG-reglen nu, men hvis man ikke er begrænset af EU´s restriktioner omkring arbejdskraftens frie bevægelighed, vil man kunne sætte andre barriere op for fx hvor mange englændere der skal være i en trup, og så vil alle med et engelsk pas naturligvis stige voldsomt i værdi.
annonce
0