Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(260021200206)
Raiola er ude og presse United til et salg, men RM kan da bare betale prisen, så er han vel solgt hurtigere end den klamme agent kan tælle sine formue.

Lad os nu få de spillere der ikke vil være her og dem der ikke er gode nok skippe hurtigt og til en ok pris, det må næsten være 1. Prioritet så vi ved hvad vi skal købe ind og hvad budgettet er.

Håber ikke Longstaff er set som erstatning for Matic, så kan vi lige så godt bruge Garner.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Morten5500
@Landskinken

https://www.skysports.com/football/news/11667/11757559/paul-pogba-wants-manchester-united-exit-confirms-agent-mino-raiola

Det Raiola har gang i er noget værre svineri. Kæft en slange! Vi skulle aldrig have handlet med ham. Vi gør Pogba til verdens dyreste spiller og gør Raiola stinkende rig, og så behandler de klubben så respektløst nogle få år efter. Utilgiveligt!

Viser bare at brug af store penge bare ikke passer særlig godt til United (og måske mere generelt at penge sjældent er løsningen). Synes Solskjærs plan om at købe hårdtarbejdende, unge spillere, der er ydmyge og har den rette mentalitet lyder mere og mere som den rigtige løsning. Så må vi leve med at spillerne ikke har klasse som Pogba, men trods alt kan stole på at vi ikke får en kniv i ryggen!
Skrevet af Don_Millionaire
Det er noget svineri, men samtidig er det også forventeligt. Alle vidste jo at det her ville ske i det minut han blev offentliggjort som United spiller. Det samme vil ske hvis nogle af hans andre klienter kommer ind.

Penge er for det meste lig med succes. De skal bare bruges ordentligt, og med baggrund i en plan.

Let´s hit reset!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Og derfor er det måske meget godt, at de Ligt til United ser død ud. Også selvom jeg ser større perspektiver i ham, end jeg så i Pogba, da vi signede ham.
Skrevet af Morten5500
Ja. Kan godt huske at der blev snakket om det, da Pogba ankom, men man havde jo lov at håbe at al hans snak om at han gerne ville tilbage og hjælpe klubben med at blive genopbygget (han kom trods alt i en sæson, hvor meget ikke virkede og hvor vi ikke havde ChL) var reel snak.

Penge kan helt sikkert være med til at skabe succes, som bl.a. Liverpool og City har vist med store indkøb, som så også har været de rigtige indkøb. Det må vi lære af. Det sagt bruger vi jo stadig penge - 45mio pund på WanB fx - men lad os så håbe at det er den rette spiller denne gang.

På en mere positiv note anbefaler jeg at tjekke Solskjærs 10 minutter lange video interview ud.

https://www.manutd.com/en/news/detail/exclusive-ole-gunnar-solskjaer-201920-season-preview-interview

Jeg kan ikke andet end blive glad. Ja, man kan kalde ham lidt små-naiv og for romantisk, men når man hører hans entusiasme, hvordan han rent faktisk glæder sig til at komme på tour, og video af at han er med til at sparke boldene rundt til træning, så varmer det i United-hjertet. Forestil jer Mou gøre det - no way. Håber virkelig at klubben og fansene stiller sig tilfreds med at resultaterne ikke kommer med det samme, men giver Ole chancen og den nødvendige tid og tålmodighed til at genopbygge klubben. Åh hvor jeg håber...
Skrevet af Don_Millionaire
Håber virkelig at den egocentriske idiot bliver holdt langt væk fra vores preseason tour, så han ikke også får lov til at ødelægge vores optakt til sæsonen, inden han smutter. Det kunne ligne ham.

Lad nu bare den handel gå hurtigt igennem!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Lad os håbe Real har pengene, for ellers bliver det her ikke en sjov sæson.

Jeg er godt nok nervøs over, at vi nu ikke bare skal erstatte Herrera men også Pogba. Vi rammer så sjældent rigtigt, at det ikke huer mig, at der nu skal erstattes flere spillere fra startopstillingen.
Skrevet af Grønne
Sky Sports skriver her til morgen Newcastle ikke har nogen intentioner om at sælge Longstaff, hvorfor de kræver minimum 50mio pund for ham. Er jeg den eneste der synes det er helt hen i vejret for en uprøvet Premier League spiller, der kun fik samlet 8 kampe sidste sæson? Så ser jeg sgu hellere man henter indløser Thomas Partey´s frikøbsklausul på 46mio og køber Bruno Fernandes oveni også
Skrevet af Don_Millionaire
50 mio. lyder som en dårlig joke. Men måske det også er det nu hvor det kommer fra Sky? Jeg tror hvert fald ikke på det, og selv den handel, er Woody ikke dum nok til at lave. Så hellere bruge 100 mio. på Ruben Neves.Skrevet af Slettet(100838201910)
En italiensk side kæder os sammen med Milinkovic Savic. Pænt god erstatning for Pogba, hvis det endelig skal være.

Ikke nogen troværdig kilde overhovedet, men jeg kan lide idéen.
Skrevet af Morten5500
Så godt rygtet. Det ville sku være en meget fornuftig erstatning. Mon en midtbane med ham og Fernandes ville kunne fungere?

Håber da at der er hold i rygtet. Husker da troværdige kilder som sagde vi havde ham på radaren sidste sommer. Kunne jo godt være at vi har scoutet ham i længere tid...
Skrevet af Mr. Pink
Savic and Fernandes lyder imo fantastisk.

600 mio kr for Pogba fra Madrid? Wtf?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Don G
Det er bold der citerer forkert. Læste andet sted, at Real Madrid bød 600 mio.+Bale+Isco, og så er det jo et helt andet tilbud.
Skrevet af Mr. Pink
Så giver det mere mening.

Men de to spillere kan United i dets nuværende forfatning slet ikke bruge
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Udover Varane har jeg svært ved at se, hvad Real kan tilbyde os af spillere, som vil være værd at få i bytte. En Kroos i karrierens efterår er fx ikke videre interessant når vi er ved at genopbygge.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Mirror siger De Gea er klar til at underskrive en ny 5-årig kontrakt.

Én ting mindre at bekymre sig om. Såfremt han ikke viser det niveau, der endte med at koste os top-4 igen.
Skrevet af Toggle
Nu skrev du jo selv tidligere at det ikke var degea der kostede top4. Jeg synes det vil være et fint signal at sende at forlænge med degea. Jeg synes også det er et fint signal at sende at holde på pogba og uanset så bør der hentes 2nye markante ind inden pogba skal skydes afsted for at sende et signal om at vi mener det seriøst og ikke bare skal blive ac Milan version 2.0 hvor vi så ikke kan hente en ordentlig spiller fordi fremtidige spillere ikke tror på projektet
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nej, det er da også rigtigt nok, at vi primært taber på første halvdel af sæsonen. De Gea på vanligt niveau i de sidste par kampe havde dog nok også givet CL i næste sæson, men sådan kan man selvfølgelig altid finde skuffelser.

Jeg vil da også være glad for en forlængelse. Især hvis det er fordi han har slækket på sine krav og ikke fordi vi pludselig er gået med til at betale ham på lige vilkår som Alexis.
Skrevet af Grønne
Toggle

Det er dumt at holde på en spiller, der ikke ser sig selv spille for klubben. Vi skal ikke vente med at sælge ham til næste sommer, da hans værdi blot er faldet til den tid og alle de penge vi kan få for ham bør investeres i truppen asap

Læste i dag Juventus var klar til at tage de første forhandlinger med United med et bud på 120mio pund for Pogba
Skrevet af Slettet(100838201910)
Fred misser starten af vores preseason tour. Angiveligt fordi han skal giftes. For andet år i træk. Til den samme kvinde. Lidt bizart.

Det er naturligvis ikke jordens undergang og han slutter dig sikkert hurtigt til truppen, men når han ikke ligefrem slog fødderne væk under nogen sidste år, er det måske ikke det smarteste karrierevalg. Især når man lige har haft 6-7 ugers ferie.
annonce
0