Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af uden_benskinner
solskjær er godt nok naiv, hvis han tror han kan få pogba til at blive en old school slider a la scholes og keane. det kommer aldrig til at ske.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
Pundit i dk lapioche. Der skal vel ikke så meget til for at blive en af de bedre? Har de sidste 7år dog ikke brugt tilnærmelsesvis så meget tid på fodbold og United som jeg gjorde de 20år forinden så med mere tid (bare at have det som fuldtidsjob) tror jeg faktisk at jeg ville gøre det godt.
Men lad mig vende tilbage til det forsvar. Der er kun een fra sidste sæson som bør være at finde i en startopstilling i en top4 klub i England og det er shaw. Jeg er enig i at lindelof ikke er eneste mand der burde se sig om efter en anden arbejdsgiver. Jeg mener bare at det vigtigste for en CB er at kunne forsvare og her falder han altså igennem. Jeg har tidligere også tilkendegivet at du muligvis får ret hvis han får en koulibaly ind ved siden af sig at det kan få hans defensive kompetencer 2-3 niveauer op. Problemet med lindelof er bare at han nu har brugt 2 sæsoner på at vise sit potentiale og der er fortsat meget langt op til verdensklasse. Antallet af gode kampe fra ham i 2år i United kan vel næsten tælles på een hånd. Men fair nok hvis vi fortsat bare skal være et middelmådigt hold så lad os satse på middelmådige spillere som lindelof. Send ham til Barcelona så vi kan få elimineret lidt af det middelmådighed der pt er i truppen. Jeg er sådan set ligeglad med om vi starter med lindelof eller rojo
LUHG
Skrevet af Bosse1983
Tielemans valgte Monaco over Arsenal, fordi han vægtede spilletid. Nu står der så klubber i kø, men han har cementeret pladsen i Leicester. Om et par år er det Juventus, Real eller Barcelona som banker på. Han er ung, og vægter karrieren. Han ser vel også hvad der sker med Lukaku, Pogba, Martial og stort set alle andre unge profiler som skriver med United.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af trannel
Jeg ved snart ikke hvad der er mest beskæmmende. De indkøb det er blevet til, eller det totale fravær af salg fra overskudslageret.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Don_Millionaire
I forlængelse af det Trannel skriver. Ole bekræfter i dag at vi ingen bud har fået på vores spillere. Åh gud altså!

Der er åbenbart også blevet taget en beslutning om at man skal forsvare Pogba i pressen. Det er en svær situation, og jeg har ingen idé til hvad der er bedst at gøre i sådan en sag, men bare det, at Ole skal sidde og forsvare ham på pressemødet, giver mig myrekryb. Få ham nu bare solgt til Real Madrid, for alle ved jo at det vil ske.
Skrevet af Grønne
Inuk

Da jeg selv spillede fodbold på eliteplan og der kom nye folk til, så steppede man sig op og ydede lige det ekstra - det samme bør Martial gøre. Han ved han stort set altid har været inde omkring start 11´eren og har af den grund måske haft en tendes til at se lidt for let på tingene. Han har brug for et wake up call, og hvis Daniel James ender med at kunne give ham det, så han opper sit game, så er det kun positivt
Skrevet af Inuk.
At Martial har brug for et wakeup call er der vel ingen der kan være uenig i. Sagen er bare den at situationen slet ikke er ny for Martial. Tværimod sidder han denne gang med en stor og forbedret kontrakt. Så skulle det da være fordi han er taknemmelig for sin nye kontrakt der får ham til at oppe sit game.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af trannel
Det ville da være noget nyt, hvis Martial pludselig skulle begynde at vise bare antydningen af lyst til noget som helst der har med fodbold at gøre. Han gider jo ikke engang gøre som om han går op i det.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Grønne
Lyder som om de fleste af os kan skrive under på han har en dårlig attitude
Skrevet af Slettet(100838201910)
Di Marzio siger vi har spurgt ind til Milenkovic i Fiorentina. Jeg kender ham ikke for godt, men forfriskende at vi kender til andre spillere end de sædvanlige navne.
Skrevet af Mr. Pink
"Lyder som om de fleste af os kan skrive under på han har en dårlig attitude"

Præcis som Pogba.

Nogen der kender Milenkovic?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Toggle
En CB fra Serbien på 1.95. Sidst vi havde en CB fra Serbien gik det meget godt. Synes også det er dejligt at kigge andre steder end de sædvanlige. Det kan selvfølgelig også være en forhandlingstaktik for at presse prisen ned på maguire.
I øvrigt læste jeg på et af de engelske medier også at sandsynligheden for at pogba skifter faktisk er ligeså stor som for at han forlænger kontrakten da raiola bliver honoreret ved begge dele.
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvis Pogba ikke gider være her, så vinder jo ikke rigtigt noget på at forlænge, synes jeg. Det kan godt være Raiola er ligeglad, men hvis Pogba ikke er, så har vi stadig en spiller, der hellere ville spille i Madrid.

Så en artikel om Milenkovic være delt: https://www.calciomercato.com/en/news/pros-and-cons-of-manchester-united-s-possible-deal-for-nikola-mi-98748

Det lyder jo meget godt, omend jeg primært noterer mig ved, at han på ingen måde er en ready-made løsning. Ligesom med Lindelöf skal vi nok forvente en ikke-gnidningsfri opstart og at han skal udvikle sig et par sæsoner, før vi har vores mand.
Skrevet af Inuk.
Hvis Pogba ikke gider være her, så vinder jo ikke rigtigt noget på at forlænge, synes jeg. Det kan godt være Raiola er ligeglad, men hvis Pogba ikke er, så har vi stadig en spiller, der hellere ville spille i Madrid.

Jeg tror Pogba bliver glad igen, især hvis han får en lønforhøjelse. Både Raiola og Pogba er da ligeglade med Real Madrid hvis sålænge Real ikke vil betale eller give mere i lønposen.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Grønne
Nu rapporterer nogle engelske medier og en spansk journalist ved navn Gabriele Marcotti fra ESPN, at Pogba laver en kovending og ønsker nu at fortsætte i United, såfremt han bliver forsikret om at klubben bevæger sig i den rigtige retning, flere indkøb mm. Ved ikke hvor troværdigt det er.

Jeg læste også M.E.N mener at vide OGS går målrettet efter Bruno Fernandes uanset om Pogba forlader klubben eller ej. Ydermere melder italienske medier vi har smidt et bud på 600 mio kr på SMS - det er sgu svært at holde styr på alle de transferrygter efterhånden.
Skrevet af Battlegoat
Mine google translate skills er ikke så gode, men det lyder til at høje folk fra Inter og United mødtes tidligere i dag for at finde ud af om det var muligt at strikke en aftale sammen på en eller anden måde for lukaku.

Men United står stejlt på 85m euro og Inter ser ud til at bakke ud.

@DI Marzio
Skrevet af Slettet(100838201910)
Too bad, men vi kan ikke blive ved med at købe til overpris og sælge til underpris.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Vi skal da heller ikke sælge Lukaku, som med det rette setup vil være en af europas medt scorende, for en pris der er lavere end vi selv gav
Skrevet af Slettet(100838201910)
Helt enig. Han er en fremragende angriber uanset hvor meget hans førsteberøring så bliver latterliggjort.

Han skal bare ikke spilles som en targetman. Han er elendig med ryggen til mål, men til gengæld hamrende farlig retvendt.
Skrevet af Toggle
Jeg er enig, ville være fedt at se ham i en 442 med rashford på toppen. Tror de vil kunne komplementære hinanden rigtig godt
LUHG
annonce
0