Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Men klokken tikker altså, venner. Få nu lukket de handler
Skrevet af Grønne
Hvorimod det er svært at se hvordan en Toby Alderweireld skulle være bedre end nogen af dem vi har i forvejen.

Det kan du simpelthen ikke mene det der. Toby A er så meget bedre end Jones og Smalling, men der skal heller ikke så meget til
Skrevet af KnockOut
Nu var John Terry jo heller ikke et lyn, men uden tvivle en af de bedste der nogen sinde har spillet i PL, Rio er vel en af de få på samme hylde.

Men for satan han kunne støde alt væk der kom i felt og han lede det forsvar som en ægte kriger og hvem ved måske kan dette blive forskellen for jer ?
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Grønne
David De Gea,
Wan-Bissaka, Toby A/Tah, Lindeløf, Shaw
Bruno Fernandes, Partey/Matic, Pogba
Lingard/James, Rashford, Martial

Med de rigtige indkøb kunne vores hold på papiret tage et step up til den kommende sæson.
Skrevet af #GGMU!
Lige præcis dette hold grønne, så jeg gerne starte vores sæson! :-)
Skrevet af Slettet(260021200206)
Hvis du skriver milenkovic Savic i stedet for partey er jeg med der grønne..

Jeg synes netop det underbygger at vi vil få et problem når hverken lindeløf eller maguire er hurtige.

Ferdinand var jo ret hurtig af en forsvarspiller at være, self. Ikke til sidst. Vidic var også hurtigere end både maguire og lindeløf. Vi bliver overløbet med det centerforsvar!
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg har svært ved at tro, at vi når 3 signings før vinduet klapper i. Det er én pr. uge, der er tilbage.

Vi må nok bare sande, at her midt i juli hvor sommeren har budt på 0 salg og to indkøb, hvor i hvert fald den ene af dem må formodes at få en sparsom rolle, at det nok engang har været bullshit da vores manager i foråret talte om at få renset ud i truppen.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Der skal jo altså også være interesserede klubber til at overtage de uønskede spillere - måske har der bare ikke været bud efter Rojo, Darmian, Bailly, Smalling, Jones, Matic, Pogba, Lukaku, Sanchez, Fred, Mensah.

Jeg tænker ike at andre, end kinesiske klubber har råd til og er villige til at betale Sanchez´ løn, Pogba ved jeg ikke om der har været bud på, men i så fald ikke højt nok.
Resten - har der været bud efter dem?
Og giver det mening, at sælge dem, før man har en afløser klar - her især til forsvaret, men også defensiv midt.

Men det havde jo nok været nemmere, hvis en sportsdirektør kunne udpege de spillere der var uønskede, og en teknisk direktør kunne arbejde på at få dem afhændet. Vi har ingen af de roller i klubben.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Selvfølgelig skal der to til en tango, men det ændrer ikke på, at vi har utroligt svært ved at sælge overskydende spillere og har haft det i mange, mange år.

Ja, spillere som Sanchez og Rojo er svære at flytte fordi lønnen er så høj, men det bør aldrig tage 3 sommervinduer at afskippe Darmian fx.
Skrevet af Slettet(262004201905)
I øvrigt har Solskjær straffet Lingard for en Snapchat video fra hans ferie i juni, og udtalt, at han gerne vil hjælpe Sanchez, men ikke made/"spoon-feed" ham.

Solskjærs statement:
"That has been dealt with internally.

I am old-school, old-fashioned, quite big on discipline and self-discipline.

I can’t spoon-feed these players, they have got to do it themselves."

Skrevet af Inuk.
Det kan du simpelthen ikke mene det der. Toby A er så meget bedre end Jones og Smalling, men der skal heller ikke så meget til

Hvorfor ikke?

I ground defending, altså forsvarspillet med fødderne ligger Jones og Linde med 68% på samme niveau, kun Vertonghen, Otamendi og VVD er bedre. Toby ligger på 65%.

I aerial defending, forsvarspillet i luftrummet er Jones tredjebedst i ligaen med 72%, kun Maguire og VVD er bedre. Her ligger Smalling og Linde på samme niveau med 64-65% mens Toby med 54% ligger et niveau eller to under.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Battlegoat
Toby ville have været fin for 2 år siden ikke nu. At smalling ikke er bedre i luft dueller er jo til grin, hvad kan han efterhånden??
Skrevet af trannel
Man kunne jo også have ladet være med at forlænge med Rojo sidste forår, hvor han garanteret har fået en lønstigning, på trods af at hans gode kampe kan tælles på en hånd og han er kronisk skadet. Det er jo lige præcis den slags der gør, at man får en usund kultur i en fodboldklub. Jones, Bailly, Rojo, Darmian og Fosu er simpelthen dødvægt man skal skille sig af med hurtigst muligt.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Don_Millionaire
Toby ville have været fin for 2 år siden ikke nu. At smalling ikke er bedre i luft dueller er jo til grin, hvad kan han efterhånden??


Der er én ting han er særklasse til. Hvis der er en åben mand ude ved sidelinien, er det lige så sikkert som amen i kirken, at han smasker den ud til tilskuerne!
Skrevet af Inuk.
At smalling ikke er bedre i luft dueller er jo til grin, hvad kan han efterhånden??

Det skal nok ses i lyset af Linde er blevet foretrukket som forstopperen i Solskjaers system. Derfor bliver Smalling ofte tilbage og holder offside linjen mens Linde rykker frem og tager de bolde og slagsmål der falder i rummet foran forsvarslinjen.

Linde som den der holder forsvarslinjen er jo helt håbløs, for at sige det lige ud.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Inuk.
Hvis der er en åben mand ude ved sidelinien, er det lige så sikkert som amen i kirken, at han smasker den ud til tilskuerne!

Eller puffer modstanderen til reklamebanden!
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg skal ærligt sige, at jeg altså ikke ser den helt skarpe opdeling mellem for- og bagstopper på vores hold, som Inuk ofte fremhæver. Jeg kan simpelthen ikke få øje på, at det er sådan vores forsvar koordinerer.

Jo, altså, Smalling støder ofte frem og tager duellen når modstanderen sparker en lang, høj bold op til et stort skrummel af en angriber - men han skulle så være bagstopper, eller hvordan?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nå, kamp mod Leeds om lidt. Jeg kommer nok kun til at kigge med med et halvt øje.

Romero, Wan- Bissaka, Lindelof, Bailly, Rojo, McTominay, Pogba, Greenwood, Mata (C), James, Rashford

A-kæden lige nu?

(Shaw udgik jo med skade sidst og De Gea syg).
Skrevet af Muggedreng2
MASSSSSSSSSSSSSSON GREENWOOD :) assist Wan Bissaka

For øvrigt en fantastisk aflevering af Pogba
Skrevet af Muggedreng2
Fedt så gik der hæl og tå i den og vupti så er vi presset i bund at Leeds...uha der skal ske noget hvis vi skal i top4 med det hold her..

Rojo kan heller ikke engang være med på championship niveau.
annonce
0