Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Vidunderlig bold af Pogba ved det mål der. Sådan helt grundlæggende har vi brug for flere spillere med den kreativitet.
Skrevet af Muggedreng2
HOLD NU KÆFT hvor Rashie tisser på hele Leeds forsvar hahahahaha...2-0
Skrevet af Slettet(100838201910)
Mål kan altid bruges uanset modstanderen. Rashford ser godt ud.
Skrevet af Jydekrogen
Ærgerligt at James´ raid ikke resulterede i mål! Skræmmende fart på den dreng.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ja, han er rap på fødderne - det må man give ham.

B1 og B2 i forsvaret i anden halvleg.
Skrevet af Alcodk
Sagde de lige jones ikke havde scoret siden 14?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg faldt også ned af stolen, indrømmet.

Skrevet af Inuk.
Jeg skal ærligt sige, at jeg altså ikke ser den helt skarpe opdeling mellem for- og bagstopper på vores hold,

Den er opdeling er der jo heller ikke. Den ene stopper går jo bare frem og agerer forstopper når modstanderne spiller bolden i rummet foran vores forsvar. Du kan jo se på forskellen i kampene imod Chelsea. Under Mourinho skulle Herrera/McT mandopdække Hazard når han trak ind på banen. Nu håndterer holdet den slags situationer anderledes.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Don_Millionaire
Fedt så gik der hæl og tå i den og vupti så er vi presset i bund at Leeds...uha der skal ske noget hvis vi skal i top4 med det hold her.


Is på. Lad nu Ole få noget tid med det her hold, og så kan vi vurdere dem, når der rent faktisk er et sagligt grundlag. At sidde og snakke top 4 efter en halvleg i en træningskamp, er simpelthen for useriøst, og det afspejler desværre hvordan størstedelen af vores fanbase agerer. Hvis der ikke er tålmodighed med den proces holdet skal igennem nu, er der ingen chance for at Ole lykkedes.
Skrevet af Slettet(262004201905)
De her promotion ture, er jo noget mange managers hader, da der er alt for mange kampe på for kort tid, til at de er brugbare til noget overhovedet - altså ud over promotion af holdet.

Spurs ser da også ud til at skulle noget senere afsted, end mange af de andre klubber i toppen af PL.

Det er helt fint, at han skifter 11 mand i pausen. De spillere der er med skal spares så meget som muligt på denne her tur, og så skal man bruge de sidste par uger, når man er kommet hjem, til at træne og øve, og de sidste 2-3 træningskampe til at komme i rette form til turneringen.
Skrevet af Don_Millionaire
De her promotion ture, er jo noget mange managers hader, da der er alt for mange kampe på for kort tid, til at de er brugbare til noget overhovedet - altså ud over promotion af holdet.


Lige præcis. Det handler mest af alt om at få kørt nogle træningspas igennem, og vinder vi kampene, er det fint for selvtilliden, men ellers betyder de jo ingenting.

Derfor er det selvfølgelig stadig godt at se diverse spillere shine, men at lave nogle konklusioner på baggrund af det vi har set indtil nu, er alt for præmatur.
Skrevet af uden_benskinner
selv om det blot var en normal træningskamp, synes jeg godt man kunne fornemme et andet og mere potent "drive" fra spillerne. så jeg tør godt være en smule optimistisk til trods for, at forsvaret langt fra virker optimeret på en betryggende facon.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Inuk.
Hvem er det af jer der er med i lægen flytter ind? Lige nu på DR2? :)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Grønne
Hvorfor ikke?

I ground defending, altså forsvarspillet med fødderne ligger Jones og Linde med 68% på samme niveau, kun Vertonghen, Otamendi og VVD er bedre. Toby ligger på 65%.

I aerial defending, forsvarspillet i luftrummet er Jones tredjebedst i ligaen med 72%, kun Maguire og VVD er bedre. Her ligger Smalling og Linde på samme niveau med 64-65% mens Toby med 54% ligger et niveau eller to under.Du kan ikke sammenligne fodboldspillere på den måde. En midterforsvar for et tophold vil have anderledes stats på sig end en midterforsvar fra et lorte forsvar som United. Der vil altid være forskel og i dette tilfælde er Vertonghen større og mere hovedstødstærk, hvorfor det fremkommer naturligt for ham at søge hovedstødsduellerne fremfor Toby A. Der er forskel på i hvilke kampe man vælger at spille med lange bolde og i hvilke kampe man spiller den op fra bagkæden, hvorfor statistikkerne ikke alene kan bruges som argument for hvem der er bedst. En angriber fra et tophold vil fx oftest have bedre stats end en angriber fra et midterhold etc etc.

Nu går forsvarsspillet heller ikke ene og alene ud på at tackle og vinde hovedstødsdueller omend det er gode kvaliteter for enhver midterforsvar at besidde (specielt i pl). Der er massere andre facetter af forsvarsspillet som udgør en god midterforsvar, såsom overblik, teknik, coolness, spilforståelse, kommunikation, lederegenskaber mm. Smalling og Jones er mange niveauer fra Toby A´s tekniske niveau, hans spilforståelse etc. Han har erfaringer fra aller højeste skuffe med VM og CHL. Han har lige stået i en semifinale og været med til at slå et fremragende spillende Ajax mandskab der efter min mening fortjente at gå videre til finalen. Fucking Smalling slår stadig en ganske almindelig inderside aflevering på en fuldstændig retarderet måde, jeg kryber tæer hvergang han slår en aflevering, for det burde fandme være en almen standard hos United. Ydermere har Jones og Smalling absolut ingen form for coolness eller overblik, når de kommer i pressede situationer, så de losser bolden til langbordistan. Ja, hvis man er presset, så få den ud af kommunen, men jeg har set mange situationer hvor Smalling og Jones sagtens kunne have taget andre løsninger i brug, men det fortæller måske også bare de selv er klar over de ikke har teknikken til at tage et ekstra touch på bolden i høj fart og spille den tilbage til De Gea.

Som elite fodboldspiller, så lærer man fra day one som forsvarsspiller noget der hedder pres-støtte-sikring. I min optik har Smalling og Jones absolut ingen forståelse for hvornår de skal bakke hinanden op og hvornår de ikke skal. De sejler rundt på det punkt. Hvis du også tager Smalling´s fysiske størrelse i betragning, så er han sgu ikke ligefrem en Vidic, Terry, Kompany og jeg kunne blive ved, selvom han er høj. Smalling og Jones taber mange fysiske dueller på tæt hold, fordi de læser spillet og angriberens næste oplagte touch på bolden så dårligt. Og han er tynd som en pind og stivbenet som en pensionist. Han kunne sagtens bruge noget whey gainer og så en time eller to i fitten mere efter træning, så han får bygget sig en god bred størrelse og bare skaber en lille smule frygt i modstanderen.

Du kan tilmed også tage den psykologiske del af spillet i brug her. Der er absolut ingen offensiv spillere der frygter Jones eller Smalling. Vidic, Ferdinand, Terry, Sergio Ramos, VVD, Stam, Keane, Ronaldo, Messi, Rooney etc. Andre spillere frygtede dem grundet deres tilstedeværelse på banen og deres impact. Allerede inden kampstart havde de en psykologisk fordel overfor deres modstandere, fordi de var frygtet. Du finder ikke en eneste offensiv spiller i PL der frygter Smalling eller Jones. Tilstedeværelsen af en god forsvarsspiller må og skal ikke undervurderes.


Skrevet af Slettet(262004201905)
Så hentede Juve officielt de Ligt. De er godt nok rendt fra os siden de solgte os Pogba (hvis ikke de var foran allerede dengang).
Skrevet af Slettet(100838201910)
hvis ikke de var foran allerede dengang

Det var de så afgjort. Vi har jo ikke været i nærheden af dem siden Ferguson stoppede.

---
Brendan Rodgers har i øvrigt bekræftet, at der ikke er kommet noget tilfredsstillende bud på Maguire endnu. Jeg er bestemt ikke fan til den pris, og mener vi kan finde bedre løsninger især i Bundesligaen, men uanset hvad, er der altså brug for forstærkning i det forsvar og tiden render fra os. Hvis vi ender med de samme gamle travere når vinduet lukker i august ...
Skrevet af Battlegoat
Går ikke vildt meget op i hvad en spiller koster eller får i løn, men er vi ikke ved at være der hvor vi siger fuck it og betaler det de vil have?

Forhåbentlig ikke gå perisic i den
Skrevet af Slettet(262004201905)
Går ikke vildt meget op i hvad en spiller koster eller får i løn, men er vi ikke ved at være der hvor vi siger fuck it og betaler det de vil have?

Forhåbentlig ikke gå perisic i den

Perisic sagen er da noget vi helst gerne vil i fremtiden. Undgå at betale over the top for en spiller der slet ikke er i nærheden at være så meget værd, hvor vi undgår at købe katten i sækken.
Lige i den sag gjorde vi det helt rigtige ved at trække os fra handlen, da Inter ville have alt for meget.
Skrevet af Inuk.
Du kan ikke sammenligne fodboldspillere på den måde. En midterforsvar for et tophold vil have anderledes stats på sig end en midterforsvar fra et lorte forsvar som United. Der vil altid være forskel og i dette tilfælde er Vertonghen større og mere hovedstødstærk, hvorfor det fremkommer naturligt for ham at søge hovedstødsduellerne fremfor Toby A. Der er forskel på i hvilke kampe man vælger at spille med lange bolde og i hvilke kampe man spiller den op fra bagkæden, hvorfor statistikkerne ikke alene kan bruges som argument for hvem der er bedst. En angriber fra et tophold vil fx oftest have bedre stats end en angriber fra et midterhold etc etc.

Selvfølgelig kan jeg det. Kravet for at komme i betragtning til statistikken er at man minimum har 1000 minutter i benene. Derfor kan man forvente der har været spilsituationer der minder om hinanden.

Det er da rigtig nok at forskellige hold spiller og forsvarer sig på forskellige måder. Men nu snakker vi jo om vores hold, og vi kan se direkte sammenligne hvordan vores forsvarsspillere har klaret sig i de situationer der forekommer i vores kampe. Derfor forstår jeg heller ikke hvordan du bare kan affeje statistikken når den taler imod Toby. Er det fordi Toby har overblik, teknik, coolness, spilforståelse, kommunikation samt lederegenskaber at han taber flere hovedstødsdueller end Smalling? I øvrigt viser statistikken også at Maguire har mere tendens til at lave offensive afleveringer, samt han laver flere key passes end Toby.

Forresten er det dig Fynbo?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Grønne
Haha, det er ikke fynbo her :)

Fordi Smalling vinder flere af hans hovedstødsdueller end Toby A gør, så gør det ham ikke til en bedre forsvarsspiller. Han er væsentligt højere end Toby A, så det vil være mærkeligt hvis han ikke formåede at slå ham på den del.

Jeg mener ikke du kan bruge statistikken til særlig meget, når der er kæmpe forskel på hvilket hold du har haft 1000 minutter i benene på og det ikke kun er hovedstødsdueller og tacklinger der udgør en god midterforsvar. De ting nævnte jeg i det tidligere indslag, så det sparer jeg tiden på nu.

I øvrigt viser statistikken også at Maguire har mere tendens til at lave offensive afleveringer, samt han laver flere key passes end Toby.

Her mener jeg igen du ikke kan bruge den del af statistikken til særlig meget. Tottenham har mange flere kreatører og pasningstærke spillere end Leicester har, hvorfor Toby A ikke står med den del af ansvaret. Han har en Eriksen, Winks, Dembele, Sissoko, Alli mm der står for det offensive hos Spurs. Hos Leicester har Maguire nok en større frihed grundet Leicester ikke har den samme kerne af kreatører og pasningsstærke spillere, hvorfor Maguire nok har tendens til at tage sagen i egen hånd grundet manglede kreativitet fra deres midtbane/offensive spillere.
annonce
0