Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Altså, det er jo heldigvis ikke umuligt at have en god sæson efter en dårlig pre-season. Men jeg må sige, at Freds bryllupsplanlægning virker besynderlig. Han har ikke gjort sig selv nogen tjenester forud for denne sæson, hvor han ellers har noget at bevise.

Jeg synes vi har set nogle lovende takter fra Martial i rollen som spidsangriber. Han plejer gerne at spille nogle træningskampe deroppe i pre-season for derefter at spille venstre kant hele sæsonen, men jeg kunne godt tænke mig, at se ham noget mere deroppe. Gør mig ikke noget hvis ham og Rashford roterer undervejs i kampene og vi får noget mere flow ind i vores angrebsspil.
Skrevet af Muggedreng2
Jeps men jeg synes den afgørende forskel i mit bud på en start 11er er at alle 3 spillere kan spille alle 3 positioner.

Det ville give en helt anden dimension til vores angrebsspil og jeg ville eddermame nødigt skulle være det midterforsvar der skulle forsøge at dæmme op for de 3..
Skrevet af Mr. Pink
LaP

Jeg har ikke set Martial deroppe, men kan sagtens forestille mig, at han faktisk er god deroppe. (Super teknik. Cool. Hurtig og god spilopfattelse)

Hvordan agerer han som sydspids?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der har været fremskridt at spore, men jeg synes stadigvæk, han er lidt for stationær. Hvis han tog de samme løb som Rashford og pressede lige så hårdt, ville Martial være second to none som frontangriberen. Han er en bedre dribler og en køligere afslutter, men han står stadig lidt for meget stille uden bold.

Jeg støtter også op om en bevægelig fronttrio, der bytter positioner under kampene, men i udgangspunktet hvis Martial forstod at tage de samme løb som Rashford, kunne jeg sagtens se logikken i at have Martial som 9´er og Rashford på kanten. Det passer bedre til deres spidskompetencer i min optik.

Men at få Martial til at løbe (så meget) mere er naturligvis et pænt stort "hvis".
Skrevet af Slettet(591633201312)
Kunne man lykkedes med macquire og fernandes og skifte dem ind i mugges foreslåede startopstilling ville jeg næsten blive helt optimistisk omkring sæsonen
Skrevet af TheUnitedWay
Martial har alle kompetencer til at være en komplet angriber. En ting er dog vigtig at han ikke stopper for meget op midt i sine driblinger, det har tidligere været hans akilleshæl.

Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Dean Henderson forlænger og smutter til Sheffield. Så bliver De Gea vel i hvert fald ikke solgt, og jeg gætter på, han også forlænger.

Henderson skal nok få godt af en fuld sæson i PL - jeg glæder mig til at se ham.
Skrevet af uden_benskinner
de gea vil tilmed være anfører, hvilket ikke passer synderlig godt til hans lettere flegmatiske og tavse karakter.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(260021200206)
Hvis man kunne få gjort noget ved de rygter snarest, omkring afgange og tilgange så man kunne sammenholde den udmærkede pre season med nye indkøb kunne det være dejligt.. Så man ved om man skal forberede sig på en vinter depri når vi igen er 20 point bag City og Pool eller man ligefrem skal håbe at vi kan holde os i nærheden af toppen. Forstår ikke hvorfor vi ikke er hurtigere, OGS har jo ingen pre season tid til at sætte sig præg på evt. Nytilkomne hvis de kommer i August.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(100838201910)
Bale rygtes tæt på en kinesisk klub. Kan det være derfor der pludselig er rygter om Savic? Fordi det frigører Real til at hente Pogba?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Inter skulle være på vej med et sidste Lukaku-bud, mens Juve også har meldt sig til og tilbyder Dybala.

Det er fra Di Marzio, men jeg har ikke været imponeret over ham som kilde på det seneste.
Skrevet af Nokia41
Fernandes kommer til læge check mandag - spændende
Skrevet af Slettet(100838201910)
Kilde?
Skrevet af Toggle
Hvor ser du det Nokia?
I øvrigt taber real Madrid stort til atl. Det er så synes jeg et udmærket billede af hvilken effekt Zidane havde på det utrolige real hold kontra Ronaldo. Dermed også sagt at jeg egentlig er glad for at vi ikke endte med zidane
LUHG
Skrevet af Bosse1983
Di Marzio skyder på alt, og virker nærmest kontrær i sin tilgang. Han er typen af "ITK", som man mistænker er på lønningslisten hos klubber eller agenter.

Jeg tror også der er mange af de ivrige ITK-pikhoveder, som skriver bare for at være relevante, til der er noget BREAKING, som ikke forstår at de selv skaber træghed i markedet. Tierney til Arsenal er et godt eksempel, hvor det hele vinduet er påstået, at Napoli bare sidder og venter på at stjæle transferen, med et bud over hovedet på Arsenal. Celtic trækker derfor i langdrag, i håb om en budkrig som aldrig kommer, mens pundits og bøvede fans, prøver at snakke markedsprisen op.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tænker også Di Marzio er blevet købt af agenter for at plante historier. Han er i hvert fald en skygge af sig selv.

Kan se The Mirror kører Fernandes-historien og citerer Corriera dello Sport. Med andre ord er det formentlig det rene bullshit.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Bailly ude i minimum 6 uger..
Skrevet af TheUnitedWay
Godt vi har købt en ny verdensklasse CB så...Eller noget.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Toggle
De 2 mest nødvendige handler inden silly season er fortsat de to mest nødvendige: en ny 6er og en ny CB. Får vi ikke det (eller i hvert fald 1af dem) spår jeg igen et forsvar der er hullet som en si og at vi sandsynligvis igen kæmper om 5.-6. pladsen
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ny 6´er får vi stensikkert ikke.
annonce
0