Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Lukaku er ikke med til Oslo.
Skrevet af Vestejyde2345
Hvis Bailly ikke havde så meget glasben, så ville jeg også være tryg nok, hvis ham og og Linde var i forsvaret. Hvis vi skal have en ny cb, så lad det da være Ruben Dias. Han er sindssygt dygtig, og er nok på niveau med De Ligt.
Skrevet af Morten5500
Mon ikke Lukaku-handlen går igennem nu så? Forhåbenligt frier det op for at vi kan investere i Maguire og Fernandes.

Ift til sidstnævnte synes jeg man burde tjekke denne video ud som viser Fernandes alsidighed på midtbanen.
https://www.youtube.com/watch?v=vhHx_SIjiwI
Jeg kunne godt se ham fungerer som 10´er for os, hvor han i momenter trækker længere tilbage i banen som en 8´er så Pogba også kan komme frem. Spørgsmålet er så om ham om Pogba kan supplere nok defensiv support til forsvaret og 6´eren, når modstanderne angriber...?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes stadig der er forbavsende stille omkring Fernandes fra de engelske journalister, hvilket får mig til at tro, at vi slet ikke er i nærheden af en handel som man ellers kan forstå på den portugisiske presse.

Simon Stone skriver i dag, at det er sikkert, at der kommer en ny CB - Maguire eller ej. Det er trods alt betryggende. Men jeg ville bestemt ikke blive overrasket, hvis dét var det.
Skrevet af KasperK
Uanset hvad, så tyder alt på, at han forlader Sporting meget snart.
Ellers var det da noget af en emotionel reaktion han havde efter sin sidste kamp.

Så må vi se, hvor han ender.
Skrevet af Lynild
The Guardian skriver i dag, at man er enige med Milinkovic-Savic? Det er da gået under min radar.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Har du et link? Det har jeg ikke set. De italienske medier sagde det samme, men dog at det var vores back-up hvis Pogba blev solgt, hvilket ser usandsynligt ud nu.

Maguire misser træningen i Leicester ifølge Sky. Jeg håber virkelig det er med klubbens velsignelse og ikke pjæk. Den slags har jeg det ualmindeligt stramt med.
Skrevet af Inuk.
I følge Leicesters fans er Maguero ude med sygdom. Helt sikkert den samme sygdom som har holdt Lukaku ude.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Arsenal løber med Pepe. Stone siger vi aldrig har været med i ræset.

Man skulle jo næsten tro, at Woodward havde udnævnt det til sin personlige mission aldrig at signe en højrekant.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det er jo ikke woodwards job at sammensætte truppen. Det er jo sportsdirektøren og den tekniske direktør der i skøn forening gør det, som regel med indspark fra den siddende cheftræner...

Så det er jo slet ikke woodwards bord, det der med signinger. Han står alene for den kommercielle del... nårhhh nej, han har jo endnu ikke fået ansat kompetente folk der er blandt de bedste i branchen til 2 af de 3 mest vitale dele af en engelsk PL klub, der ikke kører med god gammeldags manager, der kan stå for det hele.

Så det er jo nok derfor man så ihærdigt jagter en alt for dyr spiller. Man aner ikke rigtigt hvilke alternativer man skal gå efter og den/de ansvarlige ville ikke kunne kende forskel på en quarterback og en centre back.
Skrevet af Grønne
Spanske medier melder vi har forhørt os om Umtiti og Barca har angiveligt sat et prisskilt på 55mio pund. Det er da en væsentlig bedre forsvarsspiller vi får i Umtiti fremfor Maguire efter min mening
Skrevet af Slettet(262004201905)
Enig, og endda lidt yngre, og fast bestaddel for verdensmestrene.
Eneste anke er hans skadeshistorik.
Skrevet af Yildis
Det er til gengæld også en væsentlig anke... Særligt når Bailly også er en del af rotationen...
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jep, jeg tænker også at evnen til at holde sig skadesfri er noget vi allerhøjeste grad burde skatte på lige præcis den position.
Skrevet af NnS
Der er bare ikke etablerede, skadefri historik, leder og hvad der ellers er af kriterier til en cb, tilgængelige på markedet. Behold hvem vi har og find så den defensive midt. Og så ellers bare håbe på at vi i vores backs endelig har 2 sider som fungerer.
Skrevet af Don_Millionaire
Man skulle jo næsten tro, at Woodward havde udnævnt det til sin personlige mission aldrig at signe en højrekant.


Eller også bliver hele skattekisten kastet efter Sancho næste år. Det ville give god mening i forhold til at en højrekant slet ikke har været et tema i dette transfervindue.
Skrevet af Yildis
@NnS:

Nej og det er jo nok netop dét, der har fået United til - tilsyneladende - at gå all in på Maguire. For han synes (i mine øjne) at have netop de kvaliteter, der kræves: Højt bundniveau, lederegenskaber, ro på bolden, gode pasninger fremad, dominerende i luften og nogenlunde fri for skader... Han har jo i og for sig hele pakken, og jeg kunne sagtens se ham og Lindelöf som et stærkt makkerpar. Min eneste anke med ham er den absurde pris og så min tvivl om, om han reelt er så meget bedre end dem, vi har nu. For det er satme mange penge, hvis han ikke løfter os, som Van Dijk har gjort i Pool.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af NnS
Muligvis. Jeg hører ikke til koret som mener at cb er det vigtigste at købe. Jeg synes egentlig at forsvaret er fornuftigt. Især fordi at lindeløf lagde så meget på i slutningen af sæsonen. Sammenhængen mellem forsvar og midtbane halter/haltede og har gjort det siden Carrick stoppede
Skrevet af Slettet(262004201905)
Der er bare ikke etablerede, skadefri historik, leder og hvad der ellers er af kriterier til en cb, tilgængelige på markedet. Behold hvem vi har og find så den defensive midt. Og så ellers bare håbe på at vi i vores backs endelig har 2 sider som fungerer.

Jeg er tilbøjelig til at give dig ret. Mange peger på forsvaret som den knappe faktor (eller den væsentligste af mange knappe faktorer). Men hvis man kigger på forsvaret siden Ferguson stoppede, har det altså kun været decideret ringe i sidste sæson - (her kommer en lille konspirationsteori) hvor Mourinho jo i hvert fald havde påpeget, at han ville have nye spillere til forsvaret, og var ret sur, da han ikke fik det - og han stillede altså taktikken indtil midten af december.

I 16/17 sæsonen hvor vi havde Smalling, Jones og Rojo i truppen, og som de centrale figurer - Bailly fik dog også en del kampe. I denne sæson lukkede vi 29 mål ind - næstbedst i PL.
Vi scorede dog kun 54 mål selv i den sæson.

I sæsonen efter scorede vi lidt flere og lukkede lige så få mål ind - igen med Smalling, Jones, Rojo, Bailly og denne gang Lindelöf som de bærende centerforsvarere.

I sidste sæson var det helt horribelt, med præcis de samme forsvarsspillere, som i de 2 foregående sæsoner, og vi scorede endda færre mål, end i 17/18 sæsonen.
Der var altså et eller andet galt i sidste sæson, selvom spillerne altså var næsten de samme, som udgjorde PLs næstbedste forsvar de 2 foregående sæsoner.

Under van Gaal lukkede vi over 30 mål ind i 15/16, med en endnu mere fattigt målsnit offensivt. Vi scorede kun 49 mål i 38 kampe - håbløst. Men han fik altså heller ikke flere chancer, selvom han vandt FA Cuppen. Dog lukkede vi stadig "kun" 35 mål ind, med nogenlunde det forsvar vi kritiserer så meget for sidste sæson - Det var i øvrigt delt bedste forsvar i ligaen i den sæson.

I 14/15 mener jeg vi havde ufatteligt mange skader, og derfor spillede vi med virkeligt mange unge spillere i forsvaret. Men de bærende var stadig Smalling, Jones og Rojo - med Blind i mikset. Her lukkede vi 37 mål ind - stadig 4. bedst i PL i den sæson.

I Moyes Sæsonen lukkede vi 43 mål ind, hvilket var 5. bedst i PL i den sæson.

Det var i øvrigt samme antal, som året før, hvor vi blev suveræne mestre, og egentlig mener jeg også, at både Ferdinand og Vidic spillede ret meget i Moyes sæsonen.

Så Smalling og Jones og Rojo har altså udgjort et forsvar som på mange punkter gjorde det bedre, end Vidic og Ferdinand gjorde i deres sidste år - det var i øvrigt 33 og 37 i hhv. 11/12 og 10/11 - 28 i 9/10, hvor vi ikke engang vandt mesterskabet, trods over 80 mål scoret.

Så kigger man på stats - og det ved jeg godt er farligt, især med forskellige spillestile og managers - ser Smalling og Jones altså ikke helt dårlige ud, og hvis man så tilmed ser på, at Lindelöf for mange er bedre, end de 2 på mange punkter, og Bailly, hvis skadesfri, kan bidrage også, er vores forsvar altså ikke så ringe, som sidste sæson fik dem til at se ud.
Man kunne, som nævnt. næsten mistænke Mourinho for at udstille forsvaret med vilje med sine taktikker, fordi han ikke fik sin vilje på transfermarkedet - men det er bare konspirationsteori.

Og i det perspektiv er jeg langt fra sikker på, at Maguire vil være den helt store opgradering.
Jeg er med på, at der findes opgraderinger til vores centerforsvar derude - men der må da for helvede være bedre alternativer, end Maguire, som jeg mistænker for at opgradere perspektiver af forsvarskæden, men forringe andre dele.
Skrevet af Slettet(260021200206)
TCG

Nu var spillestilen også anderledes under fergie, hvilket forklarer Ferdinand og vidic.. Men gode pointer, de er spiller for spiller slet ikke så ringe som de er blevet gjort.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
annonce
0