Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes det er en svær konklusion at drage. I de gode defensive sæsoner blev bolden også sjældent sat på spil. Kunsten er ikke bare at lukke få mål ind - det er at lukke få mål ind med få spillere dedikeret til at forsvare, så man stadig har mange folk dedikeret til at angribe og score mål.

Solskjær vil åbenlyst spille mere offensivt end Van Gaal, og det kommer til at betyde, at vi lukker flere mål ind. Det betyder ikke nødvendigvis, at vores forsvarsspillere er dårligere end Darmian, Smalling og Blind og hvem der nu ellers spillede i 15/16-sæsonen.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg synes det er en svær konklusion at drage. I de gode defensive sæsoner blev bolden også sjældent sat på spil. Kunsten er ikke bare at lukke få mål ind - det er at lukke få mål ind med få spillere dedikeret til at forsvare, så man stadig har mange folk dedikeret til at angribe og score mål.

Jeg er ikke uenig - jeg skriver også, at det er farligt at sammenligne. Men Leicester, som Maguire spiller for, er jo heller ikke det offensive hold. Så her kan man jo godt sammenligne lidt.
Egentlig ville jeg mene, at hurtigheden er en væsentligere faktor, hvis man spiller mere offensivt. Så hvor man med van Gaal og Mourinho stilen kunne leve med langsommere forsvarsspillere, da der alligevel ikke blev satset, vil Solskjærs stil med højt pres altså i højere grad kræve hurtige forsvarsspillere (og midtbanespillere). Med Wan Bissaka og Shaw har vi jo i hvert fald ret hurtige backs. Derfor er Maguire egentlig mindre forståelig.
Han kunne selvfølgelig agere forstopper, der skal afværge de fleste forsøg på at spille høje lange bolde i kontraer mod os. Men hurtigheden vil blive en hæmsko i en mere offensiv spillestil.
Skrevet af NnS
Sjove stats TCG.
Det er heller ikke kun transfer summen det er også lønpakken han vil få.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Enig - han vil samlet set blive dyrere, end en PL-proven verdensstjerne vi hentede - Sanchez.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Faktisk synes jeg netop at en forstopper burde have hastighed, både i acceleration og vendinger. Dertil er han for langsom medmindre meningen er at han skal spille med en hurtig tilbagetrukket spiller bag sig til løbeduellerne, hvilket vel kun kan være Bailly og måske Jones. Lindeløf/Maguire vil i hvertfald skulle tillægge sig noget snuhed ala Chiellini i forhold til at kompensere for manglende fart
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(262004201905)
Og nårhhh ja - Leicesters stats er altså heller ikke prangende. I de 2 sæsoner, hvor Maguire har været i klubben, har Leicester lukket hhv. 60 og 48 mål ind.

I de 2 sæsoner inden lukkede de hhv. 63 og 36 ind - igen var det med skiftende managers, men den PL-proven spiller, som nogen mener det er en god idé at betale £90m for (Transfermarkt har ham værdisat til €50m = £45m - jeg ved den er forholdsvis upålidelig), har altså ikke forbedret Leicesters forsvar væsentligt, hvis man udelukkende ser på mål imod (Kante er selvfølgelig en faktor, og han var med i mesterskabssæsonen).


Men det er bare hele idéen med Maguire som vores svar på van Dijk - jeg tror ikke på den, og derfor giver prisen bare ingen mening - og der er pladser på banen, som pt. er mere presserende - bl.a. den hvor Matic har ageret work-around i nogle sæsoner.
Hvis vi finder den helt rette defensive midt, tror jeg det vil rykke os langt mere, end den helt rette centerforsvarer - hell, selv hvis vi fik Van Dijk.

Mon ikke også det er derfor Longstaff rygterne fortsætter, selvom Newcastle har afvist at sælge.
Skrevet af Toggle
Jeg er ikke helt uenig crazy. Jeg har også altid sagt at en 6er måske har været den vigtigste plads at få besat - indtil dette transfervindue. Men ser vi en bigmac spille der i fremtiden, hvilket slet ikke er usandsynligt, så mener jeg måske nok at en ny cb er det vigtigste. Det forlyder at udover lukaku så er darmian heller ikke med i truppen imorgen. Så mangler vi bare at komme af med rojo.

I øvrigt havde Nicky Butt fået en ny rolle i klubben. Er det der tætteste vi kommer en ny sportsdirektør eller hvordan skal man forstå den rolle?

Edit
Dimarzio er sidste mand der siger at maguire er tæt på at blive United spiller
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
I øvrigt havde Nicky Butt fået en ny rolle i klubben. Er det der tætteste vi kommer en ny sportsdirektør eller hvordan skal man forstå den rolle?

Ikke rigtigt. Han er "Head of first team development".
Deri ligger at han skal identificere de største talenter på akademiet og sørge for at få dem integreret på førsteholdet.
Skrevet af #GGMU!
Interesant at læse debatten om køb af en CB/CDM.. og jeg vil faktisk mene, at hvis det skal være maguirre, så ser jeg hellere, at man gik efter en ny 6´r. Ruben Neves.. En balancespiller der kan spille med offensivt, men som også kan diktere tempoet perfekt grundet fremragende teknik! Også har han bevidst sig. Han vil dog blive voldsom dyr, men han vil simpelthen ikke kunne fejle! :-) Ser lidt sammenligning med ham & Carrick :-)
Skrevet af Slettet(100838201910)
Juve byder ind på Lukaku nu - Sarri skulle have godkendt det af uransagelige årsager.
Skrevet af Toggle
Ah så bare en transitionstræner. Ærgerligt at man ikke bare gav ham ansvaret for at finde spillere til 1.holdet generelt, selvfølgelig rent sportsligt sammen med OGS og lawlor og økonomisk sammen med revisoren.

Fint hvis der er flere klubber med i opløbet om lukaku hvis han endelig skal sælges så prisen kan blive højest muligt. Jeg så ham dog gerne blive da han giver noget andet til angrebet end hvad vi har ellers.
Jeg så også gerne en Ruben neves men ikke hvis man satser helhjertet på bigmac.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Rygtet med Juve og Lukaku har kørt i over 1 uge.
I dag blev den så afvist et sted med begrundelsen om, at Juve bare gerne vil presse prisen på Icardi, og derfor lod vide at de har alternativer.

Lukaku ligner en færdig mand i klubben. Han passer heller ikke til Solskjærs stil. Han er jo ikke den angriber der løber mest i genpres.
Skrevet af Battlegoat
Harry maguire´s agent har posted et billede på Instagram fra United...

Lad os nu bare få den aftale i hus, så vi har en makker til løffe.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Skrevet af Slettet(100838201910)
Han taler dog om en Dybala-swap, som jeg ikke tænder voldsomt på.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Den med Dybala er også skrevet om og afvist en del gange over den seneste uge.

Der var en clickbait en, hvor man tog et udsagn fra Dybala fra da vi mødte dem i sidste sæson, og han havde udtalt, at Olt Trafford og de store stadions er derfor han er i Juventus. Han elsker at spille på sådanne historiske stadions - den blev selvfølgelig vendt til, at han ville elske at spille på Old Trafford hver uge.

Der var vist både United og Tottenham inde i billedet i de rygter, og seneste er altså, at han selv skulle have givet indikationer om, at han helst vil blive i Juve og spille sin chance.

Jeg tror ikke på Lukaku til Juve - de kan sandsynligvis få Icardi for en del mindre, og de har efterhånden brugt mange penge i dette vindue, så mon ikke de er lettere begrænset.
Jeg tror Inter venter på en Icardi afklaring med Juventus, hvorefter de vil give et endeligt bud på Lukaku, hvor de efter sigende skulle være ca. €15m fra Uniteds evaluering (den hedder ifølge det rygte €70m og €85m for bud fra Inter og Uniteds pris) - sjovt nok er Marotta ude og sige, at de har givet et fair bud, men at United vil presse prisen.
Men var det ikke ham der prøvede at presse prisen på Perisic for 1 eller 2 sæsoner siden (og heldigvis for det - ellers havde vi nu haft endnu en aldrende spiller, som vi skulle prøve at komme af med).

Og det giver altså ikke mening, at sælge en spiller for mindre, end vi selv har givet, når han trods alt har vist høj klasse, er angriber, og ung, og har dermed sandsynligvis sine bedste år foran sig. Han havde ca. et snit på .5 mål pr. kamp for Everton. I en bedre klub der spiller ham rigtigt, må det kunne gøres bedre.
Skrevet af Slettet(260021200206)
GGMU

Han bliver dyr, hans kontrakt løber til 2023 og Wolves har en fin økonomi pt.

Neves er vel både hurtigere og mere driblestærk end Carrick, dog mindre forudseende og langt dårlige defensivt, men mindre kan også gøre det.
Det vil helt sikkert være et bedre køb end Maguire.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af han_solo
Maguires agent har lagt et billede op på sin instagram, hvor han besøger Carrington.
Nu skal der vist gå meget galt for, at han ikke snart kan kalde sig United spiller.

Jeg kan godt se, at han er en signing der deler vandene, men jeg er personligt rigtig glad for at få ham til klubben og jeg vil trods alt hellere have, at United smider latterlige beløber på noget, der rent faktisk kan gavne klubben end at se Glazers hive pengene ud til sig selv.
UTD
Skrevet af Inuk.
Maguires agent har lagt et billede op på sin instagram, hvor han besøger Carrington.

Harry er nok igang med at indspille en video hvor han spiller guitar, eller noget.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
@TCG
Altså, som sagt, det er ikke gammel sladder. Historien kørte på fuld udblæsning i går aftes hvor Juves sportsdirektør ville forsøge at overtale Dybala til at takke ja til et skifte til United. Derfor er den heller ikke blevet afvist nogen steder endnu.

Det er muligt en af de små aviser kørte den i sidste uge, men hvem skød den så ned der? Jeg har ikke set det nævnt med et ord af de engelske journalister.
annonce
0