Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
@the crazy gang
Jeg syntes også at det var dig der skrev det. Så derfor var forbløffelsen, over at du mener at han skal transformere forsvaret, des højere.

Det er ikke noget jeg tror han kan, men det er noget jeg forventer til den pris.

Men som sagt har artiklen mere positive vendinger om ham, så det kan være jeg har taget fejl, og han mindst er £70m værd - så har vi bare betalt en overpris på tæt på £200m, eller ca. hvad man kunne købe FCKs trup for.
Skrevet af Slettet(262004201905)
@Don M

Du kan oprette dig og få 2 gratis artikler om måneden. Jeg gjorde det sidste sæson, da en journalist der dækker LFC skrev nogle artikler for Dem. Hun er så godt lige skiftet job til ESPN, men så har en anden af de mest troværdige LFC journalister haft en artikel idag, hvor han har Interviewet en af LFC ejere. Så hvis man vil have et par bedre artikler end hvad man el læser, er det bestemt værd lige at oprette sig.

Man skal give billing info, hvis man opretter sig, og så får man 1 uge gratis, og skal huske at afmelde subscription igen.

Hvis man køber et årligt abonnement koster det $4/måned efter trial.
Skrevet af Inuk.
men vi har også mistet Fellaini og Matic som måske var OK i sin første sæson,

Matic er stadig i klubben?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Muggedreng2
Jeg ville elske Eriksen i den røde trøje, det har jeg ønsket lang tid før han overhovedet røg til Spurs. Det er dog en hage ved det, Eriksen er ligesom mange createurs også humørspiller. Han er ikke den der går forrest når spillet ikke lige kører, og det er præcist det vi har brug for.

Stod det til mig var det stadigt Bruno Fernandes vi hentede, men lige pt. er jeg glad bare vi henter en eller anden midtermand for FUCK uden Pogba har vi vel nok Premier Leagues dårligste midtbane
Skrevet af Slettet(262004201905)
Matic er stadig i klubben?


"Matic som måske var OK i sin første sæson, var ret langsom i tanke og handling i sidste sæson."
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg ville elske Eriksen i den røde trøje, det har jeg ønsket lang tid før han overhovedet røg til Spurs. Det er dog en hage ved det, Eriksen er ligesom mange createurs også humørspiller. Han er ikke den der går forrest når spillet ikke lige kører, og det er præcist det vi har brug for.


Det er rigtig nok at han ikke altid rammer hans topniveau, men det er godt nok også de færreste der gør det. Hvad man kan være sikker på med ham, er dog at han altid løber hans meter, så det kan godt være at du mener at han ikke går forrest verbalt som en leder, når det ikke kører for ham, men han yder altid en solid indsats i holdets tjeneste, hvilket præcis er hvad vi har brug for. Hans bundniveau er langt højere end mange andre spilleres.

Bruno Fernandes er sikkert en rigtig god spiller, men lad os lige huske på at det er den portugisiske liga han kommer fra, så der er bestemt ingen garantier for at han ´bare´ kan tage det niveau han har vist med over i en anden liga. Der ved man trods alt hvad man får i Eriksen.

Skrevet af Slettet(100838201910)
Eriksen er på en helt anden hylde end Fernandes. Hvis vi har valget bør det være en no-brainer.

Det tvivler jeg dog på, vi har, for Eriksen har ikke tidligere været rygtet synderligt interesseret i United.
Skrevet af Don_Millionaire
Enig. Med de seneste meldinger omkring Bruno, så tvivler jeg på at vi får nogle af dem, og de alternativer vi kigger på må være nogle medierne ikke har fået nys om.
Skrevet af TheUnitedWay
Ja eller også har vi ikke kigget på alternativer, hvilket vil være en mindre skandale.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Rob Dawson for ESPN har en Eriksen artikel i dag. Han bekræfter egentlig bare vores interesse. Intet om hvorvidt det skulle være muligt at nå til enighed og om Eriksen er interesseret. Han siger også, at vi er gået bort fra Bruno Fernandes og Longstaff.

ESPN er generelt noget skrald, men Rob Dawson er udmærket. Tidligere været på MEN, så det er ikke en amerikaner der sidder og kloger sig fra den anden side af atlanten. Jeg vil sige niveauet under Simon Stone og Simon Peach.

https://www.espn.co.uk/football/soccer-transfers/story/3913583/sources-man-utd-target-late-eriksen-transfer
Skrevet af Slettet(100838201910)
I Portugal mener de igen, vi har budt på Fernandes. Det er Record i dag. Men det er jo ikke første gang denne sommer, vi har hørt det. Buddet skulle være mellem 60 og 70 mio. euro.

Jeg ved godt, hvem jeg tror mest på.
Skrevet af NnS
Det ville godt nok være en overraskelse og en god en af slagsen, hvis Eriksen skulle komme til United. Det ville jo nok belaste hus budgettet en smule med trøjekøb til både mig og datteren.
Men lad os nu se om der er hold i det.
Skrevet af Pindhunden
To dage til vinduet lukker. Jeg tror ikke rigtigt på, at vi henter noget. Men på den anden side ville det også være vildt uprofessionelt, at klubben ikke erstatter Fellaini/Herrera og løser Lukaku-situationen.

Det er et selvmål at lade Lukaku komme tilbage til truppen, men vi kan heller ikke sælge ham uden at få en angriber-erstatning.

Bedømt på antal spillere kan vi godt undvære en ny midtbanespiller, fordi vi har Garner og Gomes til at dække ind for McT, Pogba, Matic, Perreira og Fred. Men det er lidt en falliterklæring dømt på kvalitet.

Det ville ikke overraske mig, at klubben er så uprofessionel. For den har allerede fejlet ved, at truppen ikke ligger fast så tæt på turneringsstart.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Personligt tror jeg vindut er lukket for indkøb for os nu. Lukaku ryger muligvis ud, og hvis nogen melder sig interesseret i Rojo, ryger han sikkert også, ligesom Tuanzebe meget vel kunne blive lejet ud (Newcastle rygtes interesseret).

Hvor er Fosu-Mensah henne?

Darmian kunne måske også ryge, men da vi pt. kun har 4 deciderede fullbacks i truppen, kunne jeg godt forestille mig, at man holder på ham. Igen er det uden forbehold, at vi ikke kan regne med Fosu-Mensah, som trods alt var målt som den hurtigste spiller i PL i sidste sæson.

Kan se, at Fosu-Mensah er skadet et godt stykke tid.

Igen efterlader sommeren det indtryk, som har været nævnt så ofte - især fra mig - vi mangler styring af den sportslige del af klubben.
Skrevet af Schleimann
Jeg er frustreret over at Fernandes med al sandsynlighed ikke bliver til noget, den manglende kvalitet på midtbanen kommer til at koste top fire. Jeg sidder tilbage med en følelse af, at Utd kunne have lukket handlen hurtigt, hvis man havde lagt 60 mio pund, hvilket er peanuts for en spiller af hans kvalitet og peanuts for utd. Pogba og McT skal selvfølgelig starte, resten af vores midtanespillere har ikke niveau til andet end en midterklub i pl pt.
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Bissaka, Shaw, Dalot og Young. De to sidste kan sågar dække begge sider. Darmian har vi ikke brug for. Der er endvidere rigeligt med unge backs på akademiet. Laird som har været nævnt et par gange. Brandon Williams var udtaget til en kamp eller to sidste år allerede.
Skrevet af Pindhunden
Jeg er enig i, at det kan koste top 4, at vi ikke køber en god midt-midt.
Men hvad tænker i om angrebet? Det er da hasarderet at sælge Lukaku og spille sæsonen med Martial, Rashford, Greenwood og til nøds Sanchez som de eneste angribere. I hvert fald, hvis vi også gerne vil spille med to angribere nogle gange.

Måske kan James og Chong hjælpe lidt, men vi har ikke en eneste, som kan spille med ryggen mod målet.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Omvendt er Lukaku ved at opføre sig så tilpas meget som en lille cunt, at det er svært at se ham fortsætte. Han træner for anden dag i træk med i Anderlecht...

Jeg har det lidt sådan, at skal vi vælge mellem at hente en kreativ spiller og en afslutter, så foretrækker jeg dåseåbneren. Det er muligt at Rashford og Martial (og i yderste potens Greenwood) ikke er klar til at overtage efter Lukaku endnu, men vi kan sgu ikke bare hente en målscorer der leverer 20+ pr. sæson ind foran næsen på dem. Jeg har det fint med at kaste dem fra reden og se, om det kan briste eller bære.

Til gengæld synes jeg kreativiteten på midtbanen er et langt større problem. Særligt hvis Pogba i virkeligheden ikke gider være her mere. Så er det en langt mere betændt situation, som vi gør klogt i at håndtere først.
Skrevet af Yildis
@LaPioche:

Eriksen er på en helt anden hylde end Fernandes. Hvis vi har valget bør det være en no-brainer.


Nu kender jeg selvfølgelig mere til Eriksen, end jeg gør til Fernandes, men jeg er alligevel umiddelbart mest hooket på portugiseren. Jeg vil forsøge at liste grundene op nedenfor:

- United og Premier League er virkelig et skridt op for Fernandes. Eriksen ville i så fald skifte en CL-finale ud med Europa League, i hvert fald på kort sigt. Så det er umiddelbart pengene, der trækker ham - hvis han overhovedet er interesseret.

- Fernandes besidder nogle lederegenskaber, som jeg ikke ser hos Eriksen. Han udviser også en smittende gejst, synes jeg. Og der er brug for folk, der går forrest og viser noget vilje. Der er vel også en grund til, han blev anfører i Sporting efter så kort tid i klubben; han kom jo først dertil i 2017.

- Fernandes virker mere alsidig, mere tobenet og mere bevægelig. Han sparker også nogle glimrende frispark og hjørne, måske ikke heeeelt på Eriksen-niveau, men umiddelbart deroppe af. Til gengæld er han langt bedre på straffe. Derfor skal man nok heller ikke lægge for meget i, at han scorede 20 mål i 33 ligakampe, da en del af dem jo var på straffe.

- Fernandes er 2½ år yngre end Eriksen, der bliver 28 til februar. Og jeg synes nu bedre om at hente spillere, som er langtidsholdbare. Fernandes bliver 25 i næste måned.

Min eneste anke mod ham er, om han vil kunne passe ind på en midtbane med sådan én som Pogba, hvis han bliver i klubben. Men sådan har jeg det jo nok med både ham og Eriksen i sidste ende.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Yildis
@Pindhunden:

Bedømt på antal spillere kan vi godt undvære en ny midtbanespiller, fordi vi har Garner og Gomes til at dække ind for McT, Pogba, Matic, Perreira og Fred. Men det er lidt en falliterklæring dømt på kvalitet.


Garner, ja. Gomes, nej. Jeg kan godt lide din tanke om at inkludere akademispillerne, men jeg kan ikke se Gomes gøre sig gældende på den centrale midtbane. Jeg tænker slet ikke, han har fysikken til at spille i maskinrummet, men han bør i stedet få spilletid på venstrekanten, hvorfra han også scorede sit fine mål mod Spurs.

Til gengæld bemærkede jeg, at Chong fik spilletid på midtbanen i pre-season. Jeg så dog ikke nok til at bedømme hans indsats. Men jeg er enig med dig i, at det vil være en falliterklæring ikke at hente i hvert fald én til denne position.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
annonce
0