Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Battlegoat
Har svært ved at se der skulle ske noget inden vinduet lukker. Jeg håber bare man vælger at hive gomes op som fast del af truppen, han er klar.
Skrevet af Inuk.
1. Gider ikke sidde på bænken
2. Må ikke sparke straffe
3. Inter vil gøre ham til holdets spydspids.

Den ene er ikke som de andre.


Men derfor kan det da sagtens pisse Lukaku af :)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
I så fald er han sgu lidt af en tøsedreng.

Anyway, han er på vej til Inter nu, ser det ud til. 80 mio. euro, hvor de 10 er add-ons.
Skrevet af GunnerSoren
@Don

Da ikke hvis det ender med et salg på 80-85 mio.


Hvis det sker, må jeg jo æde mine ord. Men som det ser ud lige nu, så er United igang med at uddele bøder til Lukaku, fordi han træner med i Belgien i stedet for at befinde sig i Manchester, hvor vinduet lukker i morgen, og sæsonen begynder i weekenden.

Det er på tide at Woody spiller hardball


Men du kan jo ikke spille hardball, når man som United opererer over markedspris; specielt hvis der kun er en klub, der er interesseret. Det mest sandsynlige resultat af den strategi er, at man brænder inde med en spiller, man gerne vil af med, og som i øvrigt gerne ville have været skiftet.

I øvrigt er det jo ikke en økonomisk supermagt, man forhandler med i Inter. Det er et hold, der har været inde og ude af CL, og som aldrig før har været over 50 mio. euro. Solgte man til en top 6-konkurrent, en af de store spanske PSG eller måske Bayern/Juve, kunne man måske presse prisen lidt, men det er bare ikke en mulighed.
Skrevet af Don_Millionaire
@Gunner

Det ser nu ud til at det er præcis hvad der er ved at ske.
Skrevet af Slettet(042125212608)
GunnerSoren

Inter har en af fodboldverdens rigeste ejere i ryggen, derudover står der en flok pengestærke kinesere i kulissen. Inter brænder omkring 1,5mia af i dette marked. Grunden til du ikke har set Inter massiv spendere før var pga. man var underlagt FFP, men efter man er kommet ud af den økonomiske spændetrøje er der kommet andre boller på suppen.

På et marked har vi købt de 2 dyreste spillere i klubbens historie.

Prisen skulle være 65m euro plus 13m i bonus og en procentdel af fremtidig salg.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Har vi seriøst forhandlet med dem hele vinduet og så giver de æslet 300.000 pund om ugen? Med et bedre skattegrundlag?

Fucking hell.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Romano siger 65 mio. + 12 mio. euro.

Ikke noget godt salg, men han skabte sig jo også rigeligt til sidst.

EDIT: Og også en procentdel af fremtidigt salg. Tjah, det pynter da lidt.
Skrevet af GunnerSoren
Aha, jeg vidste godt, at Inter var mindre pressede mht. FFP end for få år tilbage, men det var godt min næse forbi, at det er gået så meget frem.

Vides det, hvad der skal til for at udløse bonusserne? Hvis det "bare" er CL-deltagelse, tror jeg nok de klausuler skal blive udløst, da jeg vil mene, at Inter er top 3, når angrebet kommer på plads. Er det mesterskab og/eller topscorertitel, der skal til, er det straks mere tænkeligt, at United må undvære deres bonusser, og min værdisætning omkring 70 mio. dermed rammer.
Skrevet af Don_Millionaire
Fint at komme af med Lukaku, selvom jeg egentlig altid godt har kunne lide ham, på nær det gøgl han har haft gang i her til slut. Han har bare aldrig passet ind i klubben - ligesom så mange andre gennem de senere år.

Bliver spændende at se om dagen i morgen bringer nogle indkøb nu hvor vi har cashet ind på ham. Hvis ikke så ender det jo med at være et helt respektabelt net spend vi står tilbage med.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg ville ikke blive overrasket, hvis han er topscorer i Serie A indenfor et par år. Tror han kommer til at mose forsvarsspilleren dernede og Contes kontrabold passer perfekt til ham.

Men nej, man ved sjældent noget om hvad der skal udløse bonusserne medmindre hele kontrakten bliver lækket som det eksempelvis var tilfældet for Martial. Han har jo kun kostet en 400 mio. ud af de 600 mio., han blev rygtet til at koste først, fordi han bl.a. ikke har spillet 25 landskampe endnu.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Jeg synes bestemt ikke det virker til at være et godt salg, hvis vi maksimalt får 77 mio euro.
Men hvis det betyder at vi handler en cm af en hvis kaliber i morgen er det trods alt nok for det bedste.
Hvis ikke pengene bliver geninvesteret rigtigt imorgen er vi tæt på et katastrofalt vindue!

Vi er jo på ingen måder en markant stærkere trup end sidste år med afgangene af Herrera og Lukaku. Og offensiven står og falder stadig med Pogba. Eneste lyspunkt er akademi spillerne.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(262004201905)
Der er da ikke noget officielt endnu omkring Lukaku.

Men jeg ved ikke om jeg håber at man sælger til en markant lavere pris, end man selv gav, eller bare beholder ham, hvi sbuddet i sidste ende er for lavt. Han har vel allerede brændt sine broer, og han er vel lige sådan en spiller, som Inter mangler, når Icardi skifter fra dem. Så mangler de vel en spiller uden moral, og som altid kommer i medierne for alt andet end fodbold. Det har Lukaku jo nu vist sig god til.
Skrevet af Inuk.
Og offensiven står og falder stadig med Pogba.

Minder om den snak der var før PSG ude.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Don_Millionaire
Hvis ikke pengene bliver geninvesteret rigtigt imorgen er vi tæt på et katastrofalt vindue!


Selvfølgelig er det ikke et katastrofalt vindue. Vi har fået dækket 2 akutte behov, og indtil vi ser hvad der sker på salgssiden, så skal der ikke fældes dom.

Med implementeringen af en ny spillestil giver det også god mening ikke at hive alt for mange nye spillere ind, og forhåbentlig giver det også muligheden til de unge. Vi er alligevel i en genopbygningsfase, så lad os nu have tålmodighed med processen, fremfor at tro at en masse nyindkøb kan løse det.

Dermed ikke sagt at det ikke ville være fint med en ny midtbanespiller, men vores fremtidige succes står og falder altså ikke på det.
Skrevet af Toggle
Jeg er overordnet set også tilfreds med transfer vinduet.
1. Vi har fået god kvalitet ind på hb og cb - det betyder vi har skiftet halvdelen af det ringeste United forsvar i årtier.
2. Det ser ud til at vi endelig er begyndt at agere og ikke reagere i salgsprisen af vores spillere.
3. Der er indtil videre ikke hentet nogen hovsa løsninger ind.
4. Vi giver akademiet grobund igen hvilket må betyde at det igen bliver yderst attraktivt for de bedste ungdomsspillere at skifte til United og dermed sættes en dominoeffekt i gang der i sidste ende nok skal betyde flere akademispillere på 1.holdet i fremtiden

Det vil dog ikke gøre noget at vi fik en markant forstærkning ind på midten
LUHG
Skrevet af Slettet(260021200206)
Vi har fået tre uprøvede (på dette niveau) spillere ind hvor Maguire er den eneste der kan nærme sig betegnelsen, klasse spiller, som vi forøvrigt har givet en latterlig høj pris for. Samtidigt er man markant svækket på midten og sælger nu Lukaku uden at hive en erstatning ind.

Hvordan kan i kalde det et succesfuld vindue?

Det kan godt være at Solskjaers filosofi og talenterne er et plus og et skridt i den rigtige retning men det er to forskellige ting.

Vi har brugt 1,2 Mia. Og får nu 550 ind og vi er stadig ikke kommet af med hverken, Sanchez, Smalling, Rojo, Darmian og Jones

Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Don_Millionaire
Hvordan kan i kalde det et succesfuld vindue? 


På den gamle 13 skala vil jeg give det en solid 8´er indtil videre. Det på baggrund af at vi rent faktisk har set en strategi i de spillere vi har hentet, og at de er hentet til positioner, hvor vi har haft akutte behov. Det kan godt ske at både Maguire og Obi-Wan er uprøvet på højeste niveau, men ifølge diverse statistikker ligger de i toppen på deres position i ligaen.

Det kan godt være at Solskjaers filosofi og talenterne er et plus og et skridt i den rigtige retning men det er to forskellige ting. 


Selvfølgelig er det ikke to forskellige ting. Hvis vi henter 5 nye spillere, så vil det betyde en længere vej til førsteholdet for de unge spillere.

Vi har brugt 1,2 Mia. Og får nu 550 ind og vi er stadig ikke kommet af med hverken, Sanchez, Smalling, Rojo, Darmian og Jones


Nogle af de spillere kan stadig nå at blive solgt inden det engelske transfervindue lukker i morgen, eller på det europæiske marked, der lukker 2. september.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Gud, hvor har jeg mistet meget respekt for Lukaku i det her. Opfører sig som et pattebarn for at få lov til at skifte til en klub, der bedyrer de ikke kan betale prisen, men sjovt nok ikke har noget problem i at hæve Lukakus løn med over 50%. Før skat. Lukaku kommer nærmest til at gå hjem med det dobbelte efter skat.

Fuck ham.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Cc
annonce
0