Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Don_Millionaire
Det er egentlig ærgerligt at vores elskede klub ikke har hyret Mugge som scout, sportsdirektør og manager i en og samme funktion. Med den viden ville vi jo slet ikke være i den nuværende tilstand.
Skrevet af Poborsky
Det lyder næsten til at du håber du får ret - mere end at vi klarer os godt med det vi har, Mugge..

Jeg er med på, at de klarede sig godt med verdensklassespillere omkring sig - men de var der ikke fra dag ét!
Og ingen siger at der slet ikke skal ske noget som helst, tværtimod! Vi siger bare, at det der vil ske, gerne må ske med omtanke. Uanset om det er Eriksen, Bruno eller Messi der bliver hentet.
Muligvis har DonM ret - dig ind som sportsdirektør ;)
United siden '93 (født 88) Glory Glory Man United
Skrevet af Kroesus
[...] McTominay skal i bedste fald være indskifter han midtbanens svar på Smalling og Jones.

Okay der stod jeg af. Midtbanen er tynd ja, men McT er i gang med en fantastisk udvikling.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Toggle
McTominay er en stjerne i svøb. Jeg skrev det første gang i marts 2018 da jeg så ham første gang på stadion og kunne se hvad han lavede uden bold og jeg gentager det gerne igen. Han bliver ufattelig god for os og bliver en af vores nøglespillere allerede i denne sæson. Det samme bliver maguire. Jeg ser frem til at kunne sige: hvad sagde jeg når sæsonen er slut.
Derudover kan du slet ikke sammenligne en spiller fra Ajax akademiet der skifter som 22årig til tottenham og er en impactspiller næsten allerede fra første sæson og koster 14mio euro med en spiller fra boavistas akademi der først skifter til sporting som 22årig og har spillet een god sæson og derfor kommer til at koste en halv milliard. Sammenligningen er simpelthen for useriøs.
LUHG
Skrevet af Pindhunden
Inuk: sidste gang spillede vi vel med tre på midten, Perreira, Pogba og McT.
Jeg er selvfølgelig enig i, at vi ikke bare skal blive ved med at købe, men så må man jo finde ud af sælge eller leje ud for at give plads til en ny midtbanespiller.

Jeg kan godt lide jeres gejst for at give den unge chancen, men hvem er det, som i tror kan udvikle sig til en verdensklassespiller? For det har klubben jo brug for, hvis man skal kunne bruge en ny "Fletcher" (læs: McT, firmaets mand) ved siden af verdensstjernen.

Mit udgangspunkt er, at vi skal bruge tre folk centralt, og så kan man diskutere, om der er plads til en 10´er eller to 8´ere ved siden af 6´eren. Uanset hvad har vi kun Pogba og nogle unge folk, som enten ikke ser ud til at kunne verdensklasseniveau eller som er for unge.
Vi skal bruge en mand mere på øverste hylde, og så har jeg det fint med McT, mf. til at supplere.
Skrevet af Don_Millionaire
For det har klubben jo brug for, hvis man skal kunne bruge en ny "Fletcher" (læs: McT, firmaets mand) ved siden af verdensstjernen. 


Er McSauce netop ikke ved at vise at han indeholder mere end Fletcher? Synes der var eksempler i sidste sæson, og henover preseason, at han udover et godt fighterhjerte og god fysik, derudover besidder et godt overblik samt en mere end god afleveringsfod. Virker til at han har flere visioner i sit spil end man umiddelbart gik og troede.

Jeg er ikke helt oppe og ringe over ham endnu, som Toggle er, men må indrømme at han har vist glimt af et niveau jeg ikke troede han kunne nå. Dermed ikke sagt at han bliver bedre end Fletcher, men for at vi skal kunne se hvad det kan blive til med ham, så tror jeg det er rigtig godt, at vi ikke har købt ham den overvurderede portugiser, eller en anden for den sags skyld.

Og inden Mugge går i selvsving, og hævder at jeg har kaldt ham den nye Paul Scholes, så vil jeg allerede nu gerne afkræfte det.
Skrevet af Toggle
...og så vil jeg gerne påpege at fletcher var verdensklasse i de 2 sæsoner op til sin sygdom.
LUHG
Skrevet af Mr. Pink
"Uanset hvad har vi kun Pogba og nogle unge folk, som enten ikke ser ud til at kunne verdensklasseniveau eller som er for unge.
Vi skal bruge en mand mere på øverste hylde, og så har jeg det fint med McT, mf. til at supplere."

Jamen? United gav 500 millioner kroner for en brasiliansk midtbanespiller. Han burde jo være eller nærme sig verdensklasse????

Hvad fanden skulle United ellers med ham?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af TheUnitedWay
Hvad skulle vi med Sanchez, spørg Mourinho.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Pindhunden
Mr Pink: hvis bare Fred ville vise verdensklasse, så ville alt jo være løst. Men jeg er chokeret over, hvor dårlig boldbehandling en brasiliansk spiller til 500 mio kr. kan have.
Normalt vil jeg mene, at man kan se en spillers kvaliteter, selvom de ikke fungerer i en nu klub. Men i Freds tilfælde er jeg bare virkeligt forundret over nogle helt basale mangler i hans spil. Når det er sagt, har han da en stor motor og kommer godt rundt på banen.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Fletcher var en Europas absolut bedste midtbanespillere inden han blev syg, slet ikke sammenlignelig med BigMc.

Dog er der positive takter, Fred derimod må betegnes som det næst ringeste indkøb vi har lavet i mange år.

Om mand mener at forsigtigheden på transfermarkedet er lig med omtanke eller inkompetence må alle da være enige om at vores midtbane er for tynd i tilfælde af Pogba ikke spiller som ventet eller bliver skadet.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Inuk.
Om mand mener at forsigtigheden på transfermarkedet er lig med omtanke eller inkompetence må alle da være enige om at vores midtbane er for tynd i tilfælde af Pogba ikke spiller som ventet eller bliver skadet.

Måske. Det hele kan jo koges ned til at en verdensklassespiller efterlader er hul når han ikke spiller. Det "problem" har alle hold hvor de allerbedste spiller. Bare se på Barca, de tabte deres premierekamp da Messi er ude.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af uden_benskinner
fred er så overvurderet, det er helt vildt.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Poborsky
fred er så overvurderet, det er helt vildt.

Han er vel ikke overvurderet længere? Han kan vel næsten kun overraske positivt?
United siden '93 (født 88) Glory Glory Man United
Skrevet af Slettet(100838201910)
Matchday langt om længe. Jeg tror, vi får en svær kamp i dag, for det kommer til at handle om det, som jeg ikke har så frygtelig stor tillid til, at vi kan: skære en kompakt defensiv op.
Skrevet af Don_Millionaire
Enig, det bliver en svær kamp, men jeg tror nu på en sejr. En masse hjørnespark og en hovedstødsscoring fra Slabhead skal nok gøre det!

Tænker at startopstillingen bliver den samme som sidst, selvom jeg synes man burde udskifte Lingard med Mata eller James. Lingard har det med at tilbyde meget lidt i den her type kampe, da der ikke er plads nok til hans løb, han er ikke god nok 1 mod 1, og han har ikke visionerne i sit spil til at åbne en defensiv op.

Spændende bliver det!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Med en defensiv til 2 mia. DKK skal vi simpelthen kunne holde nullet mod et hold som Wolves.

Og vi bør kunne score 1 eller 2 i den anden ende, selvom kreativiteten midt på banen kan være svær at se. Vi har selvfølgelig Pogba, som kan slå nogle giftige afleveringer. Men hvor farlige er de, hvis Wolves står med en betondefensiv?
Skrevet af Don_Millionaire
Med en defensiv til 2 mia. DKK skal vi simpelthen kunne holde nullet mod et hold som Wolves.


Det er også min forventning at vi kommer til at holde nullet mod samtlige af de hold der ikke er i top6. Alt andet vil være forrykt nu hvor vi har spillere der koster hvad de koster.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det må vel være forventningen.
Skrevet af Don_Millionaire
Ja, hvis man vurderer spillerpriser efter år 1933.
annonce
0