Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toggle
crazy
Nu har jeg ikke set possession heat map for 1. halvleg, men jeg synes netop ikke at vi kørte bolden rundt på egen banehalvdel, men i stedet kørte bolden rundt på deres halvdel. Netop som man så for 6½år siden
LUHG
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg sporer tegn i retorikken tilbage til slut december/januar, hvor Solskjær var blevet interim manager.


Hvilket var den bedste spillemæssige periode vi har oplevet i 6 år. Hvis man ikke kan anerkende det, så ved jeg snart ikke.

Det kan sagtens være at korthuset falder helt sammen, men hvis der er gode antydninger i spillet, og det samtidig giver resultater, så skal det selvfølgelig også anerkendes.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvilket var den bedste spillemæssige periode vi har oplevet i 6 år. Hvis man ikke kan anerkende det, så ved jeg snart ikke.

Det kan sagtens være at korthuset falder helt sammen, men hvis der er gode antydninger i spillet, og det samtidig giver resultater, så skal det selvfølgelig også anerkendes.

Det var fint, men indebar altså også en sejr over Tottenham, hvor de Gea slog rekorden for reddede forsøg i en kamp på den ene halveg, og sluttede ret brat med en elendig sæsonafslutning.

Og det spil der blev vist mandag, bar præg af van Gaal spillestilen, hvor det var et strejf af klasse fra Martial der brød dødvandet, og ikke flotte gennemspillede angreb på stribe, der betød, at vi var foran 1-0 ved pausen. Dette skyldtes bl.a. at Wolves øjensynligt havde en plan om at lade os have bolden i 1. halveg.

Og det var jo slet ikke samme spillestil, som mod Chelsea hjemme, hvor det var os der lod dem have bolden, og satsede på kontraer - og hvor vi altså var ret heldige med at holde nullet.

Hvis man skal se på statistikkerne som LaPioche hiver frem, havde vi ud over straffesparket 0,39 chancer i kampen. Er det dét vi har sukket efter i 6 år? - at vi ikke kan producere chancer mod et hold udenfor top 6, men da kan holde dem fra målet, når de lader os gøre det?
Kigger man på City kampen, så spillede de også uafgjort, men udtrykket var jo markant anderledes. Det var jo ikke ren uheld, at vi spillede uafgjort - heller ikke selvom bloggeren siger, at vi ville sidde med en helt anden fornemmelse, havde Pogba scoret på straffet.
Det var til gengæld ren utur, at City ikke scorede mere, end 2 mod Tottenham.
Skrevet af Don_Millionaire
Og det var jo slet ikke samme spillestil, som mod Chelsea hjemme, hvor det var os der lod dem have bolden, og satsede på kontraer - og hvor vi altså var ret heldige med at holde nullet.


At man kan tilpasse sig modstanderen ser jeg ikke noget problem i. Chelseas spillestil under Lampard virker ret naiv, i det omfang at han ikke har spillerne til at praktisere det han gerne vil, og at vi lukrerer på det, er kun klogt.

Hvis man skal se på statistikkerne som LaPioche hiver frem, havde vi ud over straffesparket 0,39 chancer i kampen. Er det dét vi har sukket efter i 6 år?


Nu er det også bare de færreste hold der på udebane mod Wolves kører dem over og skaber et væld af chancer. Det kan du jo bare kigge tilbage på sidste sæson for at se, og så kan det godt være at du mener at vi skal kunne køre de fleste hold over udenfor top 6, men vi er altså ikke de eneste der har haft det svært på netop den bane.

At vi scorer selvom vi kun har en xG på 0,39 er jo også et udtryk for, at vi har den luksus at vi har bedre spillere end de fleste andre hold i ligaen, og dermed ikke burde have brug for ligeså mange chancer. Selvfølgelig skal vi skabe flere chancer end det, men som det også er blevet nævnt på de sidste mange sider herinde, er det et arbejde der er i gang.

Desuden skrev jeg heller ikke at det var det her vi havde sukket efter. Jeg skrev at der var antydninger til det bedre, og det er ikke meget vi har haft noget at kunne glædes over de sidste mange år, så selvfølgelig bliver de fleste optimistiske. Jeg ved dog godt at det er svært for dig.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Desuden skrev jeg heller ikke at det var det her vi havde sukket efter. Jeg skrev at der var antydninger til det bedre

Nej, det var Toggle der insinuerede det.

Nu er det også bare de færreste hold der på udebane mod Wolves kører dem over og skaber et væld af chancer.

Men igen er det jo diskussionen herinde, at nu er der ved at være styr på linjen, og det er altså selvom man i 2 kampe har spillet med vidt forskellig linje, og at man i den halveg, hvor nogen mener det hele bare fungerede, altså kun havde en marginal chance, som Martial så flot scorede på, og at resten af halvegen var relativt langsomt boldflytteri, hvor vi ikke var pressede af modstanderen.

Jeg håber da det er mere end dét, Solskjær gerne vil implementere - ellers forudser jeg mere af det vi har haft over alt for lang tid nu.
Skrevet af Muggedreng2
De første 2 punkter mener jeg er meget relevante. Store dele af vores fanbase er simpelthen så hysteriske at det halve kunne være nok. Så snart der er bare den mindste anledning til at det ikke går vores vej skal der sættes himmel og hav i bevægelse. Specielt en bruger herinde falder i den kategori.

Hmmm så fordi jeg ikke falder på halen over McTominay, og mener at vores manglende investering i midtbanen kommer til at koste os top4 så er jeg hysterisk ?

Javel hvad med TCG som mener at Ole aldrig skulle have været permanent manager eller Nokia som mener at Mourinho stadigt skulle være det, eller den hysteri der fulgte med prisen på Maguire???

Drop nu det fis det minder lidt om chikane det ville pynte dig og andre herinde rent faktisk at læse hvad der blev skrevet i de indlæg så kunne vi måske for en meningsfyldt dialog...

Man bliver sku en anelse trist når der hele tiden gås efter manden og ikke bolden

I sidste ende går jeg da ud fra vi alle har vores hjerte med i Manchester United og vil dem det bedste???
Skrevet af Muggedreng2
Første halvleg var ganske god. Du har ret i, at man nok bør sammenligne samme modstander samt forholdet om ude- eller hjemmebane.

Første halvleg var vi i kontrol men vi skaber da intet??

Skrevet af uden_benskinner
mugge, jeg er stort set altid med dig (mit hysteri kan osse være grænseløst når det kommer til united), men nogen gange er det bare mere formen end indholdet, der stjæler opmærksomheden, og måske lidt de mange udråbsregn. men fred være med det.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Inuk.
Første halvleg var vi i kontrol men vi skaber da intet??

James skabte intet, han havde muligheden for at bide sig fast i startopstillingen. Istedet var det film, brok og pre pubertær opførsel vi så fra hans side.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Don_Millionaire
Hmmm så fordi jeg ikke falder på halen over McTominay, og mener at vores manglende investering i midtbanen kommer til at koste os top4 så er jeg hysterisk ?


Det er ærlig talt svært ikke at opfatte dine indlæg hysteriske med måden du udtrykker dig på.

Tror alle her i tråden er enige om at midtbanen er vores ømme punkt, og det kan være det der gør at vi ikke ender i top 4, men fremfor udelukkende at fokusere på top 4, så mener jeg at det er ligeså relevant at se på om vi rent faktisk forbedrer os spillemæssigt. Hvis vi gradvist kan bygge på, og med tiden få et storhold, så vil jeg hellere fokusere på det, fremfor at fokusere på top 4 efter at have spillet 2 kampe.
Skrevet af uden_benskinner
inuk, synes du er hård ved james. ud fra hvad jeg så, så tilførte han holdet virkelig god bevægelse samt et forhøjet energi-niveau der ikke var til at tage fejl af. men du har ret i, at han faldt let, hvilket lynhurtigere spillere har regnet ud godt kan betale sig af og til.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Don_Millionaire
James havde en virkelig sløj offensiv kamp mod Wolves, men på trods af det, var det virkelig opløftende, at se en spiller arbejde så hårdt i presspillet og i holdets tjeneste, selvom det ikke kørte for ham. Det har vi virkelig manglet.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg ved snart ikke. Har vi ikke Lingard til det?

Jeg er spændt på, hvad Solskjær gør til Palace-kampen, for James skal i mine øjne ikke have genvalg. Går han tilbage til Pereira? Mata spillede ikke mange minutter, men han gjorde virkelig ikke nogen god figur i min optik. Der var nærmest intet, der lykkedes for ham. Og så er Greenwood en joker, hvis han vil gå offensivt til værks.

Personligt håber jeg om ikke andet Gomes vælges til bænken. Ham kunne vi godt have brugt den anden dag.

Apropos bænken, er jeg den eneste, der er lidt ked af, at Dalot ser ud til at være røget ud i kulden? Synes egentlig han havde en helt acceptabel første sæson sidste år, og tilbyder noget andet end mange af de andre (indlæg).
Skrevet af Slettet(260021200206)
@Don_M

Skal vi ikke netop i top 4 i år for at have chancen for at udvikle et kommende storhold?

Jeg er helt med på at progressionen i vores spil og udviklingen af de unge er enormt vigtige ting at måle Oles succes på, men vi har ikke mulighed for at erstatte Pogs næste sommer samt evt. De Gea hvis vi igen ikke kommer i top 4. Derfor er det vel netop okay at fokusere så hårdt på lige præcis top 4.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Battlegoat
Nej jeg må nok os melde mig i koret af James ikke er klar sangerne.

Jeg ser gerne fred og gomes tilbage i truppen
Skrevet af Røret
Helt enig ift. Dalot, LaPioche. Han er desværre nok vores fjerde prioritet på backen efter Young... Jeg synes dog, at selvom han måske ikke er den stærkeste defensivt, så han helt klart en vi skal holde på. Fair nok at satse på WB med vores dårlige defensiv in mente, men han burde være foran Young, uagtet hvor dårlig han er defensivt. Håber ikke det fordi han ikke er englænder/britisk, for han passer da ind i det unge fokus.
Derudover synes jeg han burde være en seriøs bejler til højrefløjen!

Skrevet af Slettet(100838201910)
Di Marzio rapporterer her til morgen. Jeg tror det er bullshit, som det meget har været med ham her denne sommer, for Sanchez´ nettoløn giver ikke meget mening.

Hvad der dog giver endnu mindre mening er, at Inter tilbyder at betale 20%. 3 mio. euro ud af de 15 mio. euro, Alexis angiveligt trækker hjem efter skat (igen, giver ikke rigtigt mening med EL-reduktionen og de kampbonusser, han må se langt efter i øjeblikket).

The total wages owed is €15m net of taxes. Inter is proposing €3m, so Manchester United should pay the remaining €12m.

Fuck. Off.
Skrevet af NnS
Der var en verden til forskel fra 1. halvleg til 2. for James. Situationen hvor han fik gult blev han ramt, men faldt for nemt. Situationen forinden så det ud til at han reelt blev fældet, men jeg har ikke set nogen gengivelse og tvivlen må komme dommeren til gode. Han er i min optik en spiller som lige nu vil være bedst som indskifteren der kan løbe bagom et træt forsvar.

Dalot er forhåbentlig foran young (bygget på sidste sæson) og kan også bruges på samme måde som James, eller de kan begge sættes ind og så fuldstændig overløbe et træt forsvar sammen i højre side.

Midtbanen halter og Pogba er for ofte en kæmpe skuffelse. Fred bliver nødt til at blive prøvet sammen med mct så Pogba kan komme op i rummet hvor han er bedst (mentalt og kvalitet)

Skrevet af Yildis
Dalot er skadet de næste par uger. Forhåbentlig kan han komme stærkt tilbage og blive foretrukket frem for Young.

Jeg tror ikke, man skal lægge for meget i, at han ikke har været med indtil nu. Solskjær har i mine øjne forsøgt så vidt muligt at have minimal udskiftning på holdet. Som sæsonen skrider frem skal han nok få spilletid, særligt med tanke på hans alsidighed. Jeg ser ham gøre sig gældende både som højre back, venstre back og højre fløj. Og jeg kan godt lide hans attitude og energi på banen.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Netop det med minimal udskiftning på holdet kan vel bide os i røven lidt senere da den brede trup netop var en af punkterne hvor jeg ser vi er stærkere end vores direkte konkurrenter til fjerdepladsen. (centrale midtbane undtaget). Indrømmet den bliver tyndere og tyndere.

Hvis ikke vi løbende får spillet spillere som Dalot, Fred, Mata, Romero evt. Jones, Gomes, Garner og Chong varme kan vi få problemer med kvaliteten senere på sæsonen når Oles system og hårde spilkoncept begynder at sætte sine spor.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
annonce
0