Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Haha, hold kæft noget lort. Astana og Beograd - dejligt korte ruter.

Og så lige gruppe L.
Skrevet af Inuk.
Hold dog op mand. At spille simpelt og tålmodigt indtil muligheden for en vinderaflevering viser sig kræver sgu da ikke at man ved navns nævnelse udpeger de enkelte medspillere som Pogba skal spille tålmodigt med. Det kræver ganske enkelt han spiller simpelt, holder bolden kørende istedet for at varme den.

Play for the team and the team will elevate you.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Don_Millionaire
Astana og Beograd - dejligt korte ruter.


Ja, det var snart det eneste vi skulle undgå, og så ender vi med at få sådan nogle dejlige destinationer.

Ingen tvivl om at de bedste spillere bare skal blive i Manchester, og så må vi gøre rent bord hjemme, samt tage lidt point ude.

Edit: Haha, det her siger det sgu meget godt: https://twitter.com/sistoney67/status/1167400403132211200
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jamen, det er da også fedt nok at skulle spille Europa League mod en by, der ligger på det asiatiske kontinent.

Jeg foreslår at behandle alle udekampene som en U23-turnering.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Jeg må indrømme at jeg ikke deler den indstilling at vi skal sælge top fire for processens skyld. Det burde være muligt at kæmpe med Arsenal, Everton og Chelsea om top fire selvom man er i en genopbygnings fase som Arsenal og Chelsea forøvrigt også er i gang med.

Hvis nu vi havde handlet en fornuftig midtbanespiller ind samt en erstatning for Lukaku kunne vi have genopbygge i ro og mag mens vi havde en chance for top fire.

Et år mere i skyggen gavner på ingen måde projektet og sætter bare United endnu længere tilbage samt øger presset for en stor sæson næste år.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Battlegoat
darmian åbenbart solgt til parma for 1m pund...

wtf
Skrevet af Don_Millionaire
Ja, de har fandme lavet en god handel, hvis det er rigtigt. De får en potentiel italiensk landsholdsback, for næsten ingenting.

Det ligner at Ole har givet ledelsen besked om at rense ud for enhver pris.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Men okay, Woodward har i flere år forsøgt at sælge ham for omkring 10-15 mio., som jeg egentlig følte var en fair pris - uden held. Nu har han stort set ikke været på græs i 1-2 år og kontrakten er ved at rende ud, og så skal prisen selvfølgelig yderligere ned.

Godt køb af Parma - tror Darmian kommer til at se meget bedre ud i Serie A.

@Landskinken
Jeg synes også det burde være muligt at reformere holdet og komme i top-4 samtidig - særligt når Chelsea er så handicappede af transferban og salg af stjernespiller, som det er tilfældet. Så jeg er heller ikke tilfreds med den forklaring. Det vil være en skuffende sæson hvis vi ender uden for CL-pladserne - det kan simpelthen ikke bortforklares.

Men jeg er da langt fra fortrøstningsfuld med en trup, der på nogle pladser er tynd som bare pokker.
Skrevet af Toggle
Smalling skifter til Roma. Darmian til parma. Alexis er væk. Lukaku er væk. Vi er ved at have skilt os af med en masse dødvægt. Så mangler vi bare at få skippet pogba afsted. Ikke fordi jeg bryder mig om det men fordi han ikke gider at være i klubben.
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nej, Pogba er nok væk næste sommer, men dødvægt er måske lige at stramme den. Af dødvægt, der skal væk næste sommer har jeg Rojo og Matic som mine 1. prioriteter. Young har kontraktudløb, så det giver nok helt sig selv, omend jeg egentlig synes han gør det bedre end de to andre.

Jeg vil sige, at enten skal vi købe stort ind næste år (som i VIRKELIGT stort ind) eller også er der ualmindeligt mange akademispillere, der skal tage skridtet op og afhjælpe nogle af vores udfordringer i bredden. Jeg synes ikke der er noget i vejen for at læne sig op af sidstnævnte i et vist omfang (det skal man faktisk), men hvis Ole smider alle sine æg i den kurv, så leger han med ilden i min optik.
Skrevet af Slettet(260021200206)
@Lapioche

Præcis min pointe, vi gambler virkelig med en tynd og til dels uprøvet trup pt. Vi har næsten intet cover for start 11´eren pånær CB pladserne som ikke er unge talenter.
Og imens har man gang i et brand udsalg, som givetvis var nødvendigt men som man kunne have timet bedre i forhold til egne muligheder for at købe ind.

Vi har fjernet ret store poster på løn siden med både Lukaku, Smalling, Darmian og det meste af Sanchez løn, samtidigt med man har hentet tre spillere hvoraf kun Maguire vel får en stor løn. Vi har et lavt net spend de sidste to sæsoner og står nu foran et enormt arbejde de næste to transfer vinduer for alle hullerne kan ikke dækkes fra Akademiet. Vi mangler en rationel, transfer strateg som kan planlægge længere end hans egen næsetip.


Men det til trods skal United altid gå efter minimum top fire. Kan slet ikke forstå de brugere herinde der siger de har det fint med at vi ender i top seks.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(100838201910)
Vi har næsten intet cover for start 11´eren pånær CB pladserne som ikke er unge talenter.

Det sjove er så, at selv dér er det netop en ung CB, der udgør backup foran Jones og Rojo. Det er i hvert fald Tuanzebe, der har siddet på bænken de første 3 kampe, så han ligner 1. reserve.
Skrevet af Morten5500
Nogen der ved, hvor lang tid Dalot er ude? Jeg savner godt nok ham som back-up til venstrebacken...
Skrevet af Slettet(100838201910)
Mener Solskjær sagde han var tilbage efter landsholdspausen
Skrevet af trannel
"Men okay, Woodward har i flere år forsøgt at sælge ham for omkring 10-15 mio., som jeg egentlig følte var en fair pris - uden held. Nu har han stort set ikke været på græs i 1-2 år og kontrakten er ved at rende ud, og så skal prisen selvfølgelig yderligere ned.

Godt køb af Parma - tror Darmian kommer til at se meget bedre ud i Serie A."

Der har da været bud på omkring 8-10 mio. pund. Fint at komme med manden, men igen for kluntet.

I øvrigt en fornøjelse at især de spanske klubbers usympatiske malkning af fans burde være fortid nu.

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/uefa-saetter-prisloft-for-udefans-i-el-og-cl/

@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Gomes spiller for U23´erne i aften. Jeg havde ellers troet han ville være sikker til truppen efter Martials skade. Den plads ser ud til at være gået til Chong. Garner er også rejst med førsteholdet.

Williams spiller i øvrigt også i aften, så han er heller ikke med i morgen. Jeg håber Young holder hele vejen igennem, for ellers er det vel Rojo på venstre dør? Det tror jeg ikke, jeg kan holde til at se på igen.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@trannel
Enig - vigtigt og godt tiltag fra UEFA.
Skrevet af Toggle
På pressemødet virkede Ole meget interesseret i Zlatan. Jeg tænker det kunne være en god tilføjelse at få ind.
LUHG
Skrevet af Nokia41
Landskinken du rammer meget fint. Vi har er ok hold men ingen reserver til og komme ind på niveau. Vi sælge ud af alle de gamle og en ny tid er på vej. Men vil vi vente/accepterer flere år i "ingenmandsland " nej og slet ikke udenfor top 4 eller 6
Skrevet af Slettet(100838201910)
Paul Hirst:
Smalling loan fee is €3m (£2.7m). Darmian permanent transfer fee is around €4m (£3.6m). Mufc have inserted 20% sell-on clause into Darmian´s contract.
https://twitter.com/hirstclass/status/1167560447987523589?s=21
annonce
0