Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
Hvorfor blive personlig mod Mugge, fordi I ikke er enige?

At flere af os er efter Pogba gør da ikke, at Mugge skal svines, fordi han har en anden holdning?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Toggle
Altså er der nogen der decideret sviner mugge? Jeg ser en masse være uenige og argumenterer saglig for det, ligesom mugge i øvrigt gør den modsatte vej. Noget der er rart at se i et debatforum
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Pink
What?

Syndt, at han ikke får debut, men måske held i uheld, at han ikke skal spille, og derfor får restitution, i stedet. Selvfølgelig givet, at han er klar til næste PL kamp.

Helt ærligt, jeg tror ikke en fyr som ham har brug for den store restitution på dette tidspunkt af sæsonen. Han virker til at være superfit og kampene har endnu ikke ligget specielt tæt.

Så jeg ser det egentlig bare som ren uheld, at han nu er skadet og ikke kan træne i en periode samt måske kommer til at misse kampe.
Skrevet af Inuk.
Hvorfor blive personlig mod Mugge, fordi I ikke er enige?

Det er da ham selv der trækket offerkortet når han 9/10 snakker nedladende om dem der ikke kan se det helt åbenlyse som han kan se.

Tag f.eks. hans beretning om hans tidligere holdkammerater. De for jo nærmest skylden for han ikke spillede så godt som han kunne, selv om det var ham selv der besluttede at gå ned på deres niveau.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Battlegoat
Well i det mindste taber vi ikke i weekenden..!
Skrevet af Mr. Pink
Bliver han personlig? Hvor?


"Tag f.eks. hans beretning om hans tidligere holdkammerater. De for jo nærmest skylden for han ikke spillede så godt som han kunne, selv om det var ham selv der besluttede at gå ned på deres niveau."

Han forklarer sit dårlige spil med, at han var omgivet af spillere, med langt dårligere udviklet fodboldforståelse, fodboldevner og muligvis kondition. Det kender jeg da også til - både fra basket- og fodboldverdenen.

Det er da en realitet, at det er en faktor for ens egen præstation.
Er du uenig i det?

At det så for Pogbas vedkommende kammer helt over, og han nærmest er en af holdets dårligste i forhold til evner, er der, hvor jeg er uenig med mugge2.

Eksempel:
Ingen forventede at G. Neville eller D. Irwin driblede forbi 3 og smaskede bolden op i hjørnet med en yderside. Alligevel havde begge spillere et meget højt niveau i forhold til deres evner. Vores forventninger og deres præstationer hang ofte sammen. Der var kongruens.

Pogba?

Forventer nogen i og omkring United, at Pogba smider nemme bolde væk? Forventer nogen, at han ikke løber og fighter? Nej!

Forventer vi derimod- fordi vi har set, hvad han kan, at han har styr på sit shit i forhold til alt det basale, men toppet og krydret med vilde afleveringer, gode skud på mål samt en god fremadrettet tæmning eller dribling??

Ja!

Sker det??

Nej!
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Inuk.
Pink.

Der er et ordsprog der siger at ingen er forpligtiget udover sine evner. Hvad tror du det betyder? Og hvad siger det om de personer, eller spillere, der konsekvent spiller under deres niveau?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Begge dele er jo sådan set rigtigt. Kunne Pogba gøre mere for holdet? Ja. Kunne holdet omkring Pogba være bedre og ville det løfte hans spil? Ja.

Fair hvis I gider tage den videre, men det må næsten være 117. gang, den er oppe og vende.
Skrevet af Inuk.
Det går jo begge veje. Kan spillerne omkring Pogba løbe mere for ham? Selvfølgelig kan de det.

Men står Pogba i en position hvor han kan tillade sig at brokke over manglende løb når han ikke selv gider løbe mere for sine holdkammerater? Det mener jeg ikke han kan.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nøj, hvor jeg hader landskampspauser.

Hvad tænker I om De Gea nyheden på forsiden? Jeg har ikke set den andre steder, så jeg tvivler på troværdigheden. Men jeg ville faktisk ikke være så ked af en De Gea afsked, som jeg ville have været for et år siden. Der har været så mange fejl i løbet af det sidste år, at jeg ville være noget nervøs over at skulle stange en 5-årig 350.000 pund/ugen kontrakt over bordet til ham.

Og selvom vi selvfølgelig ikke har brug for at skulle erstatte flere spillere i øjeblikket, så har vi trods alt verdens bedste back-up i Romero. Klarer Henderson sig igennem en PL-sæson med Sheffield, kan han måske også være med til at konkurrere om en startplads. Det er uden tvivl et skridt tilbage, men hvis det frigiver ressourcer til at give midtbanen en overhaling, så tager jeg den løsning any day.
Skrevet af madin
Romero er en ganske fin målmand, men også ved at være oppe i alderen. Henderson har gjort det fint, ville dog helst se en klasse keeper overtage hvis De Gea skulle smutte. For mener vi for engang skyld har fået bare lidt mere stabilitet i forsvaret med Bissaka og Maguire. Nu skal der fokus på midtbanen og offensiven og få solgt ud af bredden som man alligevel ikke vil bruge. Her mener jeg at for eksempel at en spiller som Andres Pereira snart har fået så mange chancer men har endnu ikke set hvad det er han kan udover at være overtændt, lidt det samme med Rojo.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er jeg slet ikke enig i. Vi har stort set ingen bredde på midtbanen, så den skal vi ikke til at sælge ud af. Så skulle det være en spiller som Matic i hvert fald, som nok får løn som en startende spiller.

Vores problem - som jeg ser det - er at spillere, der burde udgøre bredden, er startere for os. Jeg mener, det handler om at få forstærket startopstillingen så spillere som Pereira netop glider ud på bænken og agerer bredde - ikke starter.
Skrevet af Mrbertelsen
Pereira, Matic, Fred, Young, Rojo og måske en Smalling eller Jones skal skiftes. Problemet er at vi ikke kan sælge dem før der er hentet erstatninger, da truppen ikke har brug for at blive skåret yderligere..

De bliver altså brugt i mangel af bedre, og det ses på resultaterne...
United!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Youngs kontrakt udløber til sommer, så det giver helt sig selv, tænker jeg. Jeg kan dog godt se os aktivere klausulen på én sæson yderligere, når man ser på, hvad vi ellers har af behov. Vi kan trods alt ikke skifte 8 mand af gangen.

Fred er jeg stadig villig til at give mere end én sæson, men det er eddermame ikke betryggende, at han ikke engang har kunnet kæmpe sig til en plads på bænken.

Jeg kan ikke se problemet i at have en Andreas Pereira som en 5./6. valg til midtbanen. Han har en glimrende teknik, en fremragende sparketeknik og han løber solen sort. Læg dertil HG. På mange måder minder han mig om Eriksen, men til forskel fra ham, træffer Pereira for tit de forkerte beslutninger i løbet af kampene. Ikke at jeg forventer det, men han har dog stadigvæk en alder, hvor den slags kan forbedres. Og det synes jeg er et fint grundlag til at beholde ham i truppen indtil nu. Han er bare ikke god nok til startopstillingen.

Matic er en enorm jovial person, men spillet er løbet fra ham, så han må gerne sælges. Smalling er nok allerede på vej selv og Rojo må også være fortid så snart nogen tør smide pengene for ham.
Skrevet af Alcodk
Håber virkelig det lykkes og lande evds, som der begynder at være rygter om, så vi kan få styr på det sportslige i løbet af sæsonen, og få lavet en liste af spillere der skal hentes til næste sæson, evt. allerede til vinter.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tvivler lidt på det. Han har Woodwards job i Ajax, mens Overmars er deres sportsdirektør/teknisk direktør. Det ligner ikke ligefrem en forfremmelse for Van der Sar.
Skrevet af Pindhunden
Van der Sar som sportsdirektør. Ja tak, hvis ellers Woodward rent faktisk mener, at han vil lade sine revisorfingre være i fred for det sportslige set up.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Hvis De Gea ryger så skal Romero have chancen.. Han er topprofessionel og dygtig, ingen grund til at hente en ny keeper med det samme når nu vi har fire andre pladser som kræver fokus.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Inuk.
Det bliver da noget helt andet med Romero som 1. keeper, han er bl.a. højere end De Gea og er mere dominerende i feltet. Selvfølgelig skal han have chancen.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Mr. Pink
Enig mht Romero!

Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
annonce
0