Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Battlegoat
Tror jeg er ved at blive blind, syntes i alle skriver at romero skal være første keeper??????
What?
Hvis de gea ikke for ny kontrakt skal der hentes en ny keeper ind som man tror på med det samme, som kan konkurrer med romero, man skal sku ikke bare give ham billetten fordi han har været med.

Participation medal syndromet...
Skrevet af Alcodk
Du har henderson, som kommer tilbage fra udlån, og har han en god sæson ved SU, kan han da nemt dyste med romero om spilletiden?
Skrevet af Slettet(260021200206)
@Battlegoat

Det vil imo være snutdumt at bruge vores åbenbart begrænsede transfer budget på en målmand når vi har fuldgode erstatninger (Romero og Henderson) og adskillige andre kritiske pladser hvor der skal hentes ind.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvis de Gea ryger, håber jeg vi går efter Oblak - og så håber jeg snart der er nogen der stjæler Juves spillere - de henter jo sindsygt mange spillere, der ellers i dagens marked ville koste £25-50m eller mere. Jeg forstår ikke hvordan de kan gøre det, uden der er nogen der gør det den anden vej.
Gad vide, om de laver forhåndsaftaler med spillerne. De må jo ikke lave aftale med de Gea nu, men hvis de indikerer overfor agenter, at de har tænkt sig at betale x antal $ i løn til spilleren (og et stort honorar til agenten), er det så ulovligt?
Skrevet af Battlegoat
@landskinken

Men er de det? Fuldgode erstatninger, romero ser god den ene eller 2 kampe om året han spiller, men over 1 hel sæson i PL ville jeg være mere end bekymret for det valg. Der er vel en grund til at han kun er 2 valg og ikke har fundet en klub som ville spille ham, og dean er da et godt talent, men lige på målmands posten er jeg ikke meget for at eksperimenterne
Skrevet af Slettet(100838201910)
Gad vide, om de laver forhåndsaftaler med spillerne. De må jo ikke lave aftale med de Gea nu, men hvis de indikerer overfor agenter, at de har tænkt sig at betale x antal $ i løn til spilleren (og et stort honorar til agenten), er det så ulovligt?

Ja.

Men der er sgu nok ulovlig kontakt til agenten ved stort set alle transfers i dag, så jeg tænker ikke vi kan hidse os op over dét. Eller jo, det kan vi godt, men det nytter sgu nok ikke så meget og vi er sikkert selv med på den, når vi køber.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men burde man så ikke, ligesom Juventus, gå hårdt efter at byde ind på spillere der er kontraktløse om 12 eller 18 måneder?

Jeg tænker, at det er hvad Juventus gør - hvis de Gea nu skifter til Juve, har nogen jo vidst det i 9-10 måneder før det skete, og derved 3-4 måneder før det var lovligt.
Men det er jo umuligt at bevise, medmindre journalisten kan og vil sige hvem hans/deres kilder er, og man kan forfølge dem.

Jeg tænker at vi i hvert fald har haft Mendes i stalden tidligere - Bebe handlen stank af penge under bordet. Har han ikke nogle gode spillere vi kan hente - eller røg alle aftaler med Gill og Fergie, da de jo næppe er skrevet ned?
Skrevet af BryanFury
Hvordan kan i påstå at Romero og dean henderson er fuldgode erstatninger? De gea hører da til i den absolutte top, også selvom han laver flere fejl end før. Måske han har haft svært ved at holde dampen oppe når resten af holdet har været et niveau under ham, som de trods alt var for et par år siden.
Romero er da en udemærket målmand mens hans topniveau er jo ikke i nærheden af de gea. Henderson dropper hele tiden og ligner bestemt heller ikke en målmand der er klar til top 6.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvem skriver de er fuldgode erstatninger?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Men det er jo umuligt at bevise, medmindre journalisten kan og vil sige hvem hans/deres kilder er, og man kan forfølge dem.

Medmindre man booker et fly i spillerens navn og inviterer ham på frokost i Blackpool, som Liverpool var lidt uheldige med, så kommer det aldrig frem. Er det udelukkende kontakt via WhatsApp eller lignende, er der jo reelt kun to parter (klubben og agenten/spilleren) der kender til kontakten og ingen af de to ønsker at lække den information.

Om vi bør gøre det? Joh, men det kræver jo at vi kigger lidt længere frem i tiden når vi laver transferplaner, og det virker ikke til at være vores stærke side. Man kan også spørge, hvad det er for nogle spillere, man kan lokke til med store sign-on fees som følge af en fri transfer. Er det unge, sultne spillere, som klubben har tilkendegivet at jagte og flere af os herinde har efterspurgt, eller er det spillere lidt længere oppe i årene som er på jagt efter en sidste pay-day? I Juves tilfælde kan de nok også lokke bedre spillere til fordi de stort set er garanteret mesterskaber og deltagelse i CL til langt ind i finalerne. Den appel har vi ikke rigtigt i øjeblikket.
Skrevet af BryanFury
Lapioche: det gør landskinken på sidste side. Generelt synes jeg der virkede til at være konsensus om at i ikke så Romero som den store nedgradering.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg ser ham heller ikke som den helt store nedgradering. Det handler selvfølgelig også om, at De Gea ikke har været på sit vanlige niveau i lang tid og over det seneste år har kostet os flere point end han har reddet.

Ift. Landskinken læser jeg nu ikke hans indlæg som om han mener, at Romero er en fuldgod erstatning. Blot at vi har større behov end at lukke hullet mellem De Gea og Romero - og det er jeg helt enig i. Jeg vil hellere have en midtbane med slag i end at gå opgradere en god målmand til en rigtig god målmand.
Skrevet af BryanFury
Men tror du Romero vil levere på et ligeså højt niveau som de gea? Jeg er desuden med på at de gea laver en del fejl pt men vi ved jo alle sammen hvor højt hans niveau har været og han har jo nærmest båret hele holdet tidligere. Jeg vil ihvertfald vove at påstå han har sikret dem top 4 en eller to gange de foregående år. Måske er motivationen væk og hans niveau er mere på hylden med resten af holdet.

Og mht til landskinken så synes jeg det er svært at forstå det på andre måder end de to er fuldgode erstatninger når det nu er ordret sådan det bliver skrevet. Uagtet synes jeg Romero er en langt mere begrænset målmand end de gea og henderson er bare ikke på niveau med nogen af de to.
Skrevet af BryanFury
The Crazy gang: oblak tror jeg godt du kan droppe, han spiller for et pt langt bedre hold, og lige netop Atletico må være drømmeklubben for en målmand. Hvis i sælger de gea ender erstatningen med at være mindst et niveau under, de gode målmænd er desværre afsat. Måske polakken i juve kunne være en mulighed hvis de gea skal derhen.
Skrevet af Inuk.
Men tror du Romero vil levere på et ligeså højt niveau som de gea?

Men hvad er det for "er lige så højt niveau" som du taler om?

Hvis Romero havde lavet samme fejl som De Gea har lavet, så havde man vel nærmest automatisk sagt til sig selv at lige netop den slags fejl var grunden til at De Gea er 1. målmand.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af BryanFury
Inuk: ja man skal jo også spille før man kan lave fejl. Noget Romero ikke gør ret meget. Lad os nu se. Romero er en udemærket stabil målmand men heller ikke mere end det i mine øjne. I mister 100 procent noget X-Factor.
Og ja de gea er faldet i niveau, men nu passer han til resten af holdet, før var det jo som at spille med to målmænd til tider.
Skrevet af Don_Millionaire
Og ja de gea er faldet i niveau, men nu passer han til resten af holdet, før var det jo som at spille med to målmænd til tider.


Du er uenig i vurderingen af Romeros niveau, og alligevel slutter du af med sådan en kommentar. Sagligt.
Skrevet af BryanFury
Hvorfor er det usagligt? Er der uenighed om at de gea i en årrække var klart den bedste spiller for united og vel også i top 3 i verden på sin position? Det er han ikke længere hvilket vi nok alle er enige om. Uagtet om han er ringere nu laver han jo ikke flere fejl end fx. Lindeløf eller pogba, derfor mente jeg han var på niveau med resten af holdet nu. Det var ikke for at tale United ned det var mere for at tale De gea anno 2016 op.
Skrevet af Inuk.
De Gea var i sin tid tæt på at miste pladsen til Lindegaard. Han lader til at have "genfundet" sit gamle niveau.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Men tror du Romero vil levere på et ligeså højt niveau som de gea?

Nej, det vil være en nedgradering. Hvis man er i tvivl, så var det Romero jeg kaldte en god målmand og De Gea, jeg kaldte en rigtig god målmand.

Jeg synes bare ikke forskellen er så stor, at det nødvendigvis er noget, der tvinger os på markedet. Måske hvis resten af truppen var lige i skabet. Men vi har en midtbane, der står svagt både på kvalitet og kvantitet. Vi har ingen højrekant. Vi har ingen kreativ 10´er med niveau til startopstillingen. Hvis vi derudover også "kun" har en god målmand i Romero i stedet for en rigtig god målmand i De Gea, så ved jeg godt, hvad jeg prioriterer.

I øvrigt, så synes jeg også man kan anføre, at De Gea heller ikke er den bedste målmand til vores nuværende forsvar. Altså, hvis vi ikke kigger på kvalitet men "scheme fit", hvis jeg må bruge et udtryk fra amerikansk sport. Vi ville have meget større gavn af en målmand på samme niveau, der fuldstændigt dominerede feltet og tog sig af alle bolde i 3. sals højde. Jeg ved så ikke, om jeg synes hverken Romero eller Henderson passer bedre på den profil. Romero er uden tvivl bedre i pasningsspillet, men ellers ved jeg ikke helt, hvordan han adskiller sig væsentligt fra De Gea.
annonce
0