Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Yildis
Fynbo:

Synes dog at Fred fortjener ros for sin kamp. Han fordelte boldene godt og lavede få fejl.


Fred fortjener bestemt ros. Han gjorde mange ting rigtig fint. Jeg synes, han har et glimrende blik for at stille sig i vejen og "intercepte", og kan han udvikle på dette og gøre det mere kontinuerligt, vil han være guld værd.
Derudover fordeler han boldene fint, som du siger, og han er meget bevægelig og spilbar. Det var også en fornøjelse at se ham forsøge sig med et fint frispark. Og så lavede han vel også en assist, selvom Mason van Greenwood også gjorde en del af forarbejdet selv.

Men jeg synes ikke, han laver få fejl. Han trækker f.eks. også et gult efter at have stået og jokket i bolden foran tre Astana-spillere. Og det var ikke et enestående tilfælde af, at hans close control ikke var så god. Jeg havde ikke tal på, hvor mange af hans berøringer, der lige trillede bolden en halv meter længere væk fra ham end nødvendigt, hvor modspillerne kunne øjne en chance for en tackling. Ofte lykkedes det ham alligevel at komme først, men i hvert af disse momenter opstår en usikkerhed omkring ham, og med den rolle, han f.eks. havde i går, bør der være mere sikkerhed omkring hans spil. Men absolut flere plusser end minusser ud for Fred, enig så langt.

Sa er der Matic. Du nævner ham slet ikke og med god grund.


Du har ret. Jeg kunne ikke beslutte mig for, om jeg skulle skrive, det her var hans sidste sæson, sidste halvsæson, sidste kamp eller hvad. Jeg er bare ikke fan. Og det har jeg nok aldrig været, når det kommer til stykket.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af fedefynboen
Tak for svar Yildis

Respektfuldt og sympatisk at du altid gør det.
Det kunne mange af os lære af

Og ja, i forhold til Freds boldkontrol var der igen i går de der besynderlige udfald.
Ved ikke hvad der gør det, for jeg mener da bestemt at teknikken er der til at undgå dem. Måske det er er koncentrationsspørgsmål, som man faktisk rimeligt tit ser fra brasilianere. Netop de simpleste ting skal jo, hvis man er "på", også udføres med omhu.

Tænker tit på min egen allerførste rigtige træner, når jeg ser ham
Under teknikøvelser indprentede han os altid, at en førsteberøring kun er god, hvis man kan komme på bolden igen efter kun ét skridt.
Personligt lagde jeg stor vægt på netop den detalje, hvad så siden gav mulighed for at lægge på i forhold til at gøre førsteberøringen retningsbestemt og vinde lidt plads til reorientering.
I dagens fodbold er det must at ha´ det fokus og jeg forestiller mig at Fred kunne profitere af at genopfriske den detalje ved intensiv træning.
I min optik rummer han muligheder fremadrettet og det vil være spild ikke at udnytte dem
Professionelle burde jo ikke skulle lære at spille bold, men i forhold til Fred er der bestemt grund til at gøre en undtagelse

Og Matic. 100% enig, har heller aldrig været fan. Han er så typisk en Mourinhospiller, som det vel er muligt og burde aldrig ha´ trukket den røde trøje over hovedet. United er fremadrettet. Det er Matic ikke
Tør godt kalde den. Han spiller ikke mere, med mindre at McTominay bliver skadet
Og det bekommer mig vel, skulle det blive sådan
Skrevet af Yildis
Tak for det, Fynbo. Det skyldes nu nok, at jeg sidder på arbejdet og keder mig lidt. Og så virker bold.dk som en rigtig fin overspringshandling.

Jeg tænker, vi er ret enige mht. Freds mangler i sin close control. I det hele taget har han i sin United-tid været temmelig inkonsistent med et faktisk ret højt topniveau (PSG mv.) og et helt modsat rigtig lavt bundniveau. Jeg ved ikke, om der er noget koncentration inde over, som du nævner, men jeg tænker i hvert fald, at det ER noget mentalt.

Så intensiv tekniktræning? Ja, måske. Men en eller anden form for mental guidance må i mine øjne være et must. Mon ikke man også er i gang med det i én eller anden form... Og så er det jo stadig tidligt at vurdere ham i denne sæson, da han jo næsten ikke har spillet. Min forventning er i hvert fald, at det er med en stor pil op i forhold til i fjor.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af fedefynboen
"Tak for det, Fynbo. Det skyldes nu nok, at jeg sidder på arbejdet og keder mig lidt."

Javel, Yildis hehe. Beskedenhed er klædeligt.
Men jeg vil nu alligevel kalde også den
Du fremstår altid empatisk og det må du gerne tage til indtægt
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg så i hvert fald ikke noget i går, der kan forklare, hvorfor Fred har været udenfor holdet i sæsonstarten på bekostning af Matic.
Skrevet af fedefynboen
Næh, heller ikke jeg LaPioche

Nu spiller de jo ikke helt samme rolle og jeg tror udelukkende at Matic har været benyttet som støtte for McT.
Hvad isoleret set er sympatisk Solskjærtænkning, men resulterer også i at holdets spil bliver trægt og Mourinhoagtigt.
McT er nu der, synes jeg, hvor han ikke behøver at nurses, for som defensiv 6´er er han mindst på højde med Matics nuværende niveau og vel også tæt på serberens tidligere top
Fremadrettet bør han lægge på, men måske ikke engang det er så nødvendigt, med tanke på at bag ham er et par spillere, der evner det fremadrettede.
Stepper Fred yderligere op og/eller tilføres holdet en offensivt minded tekniker midtpå, kan McT sagtens "nøjes" med udelukkende at forfine sine matchspoilerkvaliteter
Skrevet af Pindhunden
Jeg er meget enig i jeres diskussion om Freds "close control". Det har givetvis ikke været så tydeligt i en svagere ukrainsk liga, fordi han måske ikke har mistet særligt mange bolde, selvom han har skubbet bolde en meter eller to væk fra sig.
Men scouts burde da have set det, for den slags bliver straffet i en hurtigtspillende liga som PL.

Nå, men i går sad jeg og tænkte, at Gomes vel har den bedste close control i hele truppen - endda bedre end Mata, som har mistet benene lidt de seneste par år.

Gomes fik ikke så meget ud af det i form af et slutprodukt, men i modsætning til alle andre midtbanespillere kan han modtage bolden i hullet, drible begge veje og finde plads i små rum. Jeg synes, at vi virkeligt mangler sådan en spiller, men måske er han bare ikke klar til at gøre en forskel i PL.

Jeg ville elske at have en spiller som David Silva eller Modric, som stort set aldrig mister bolden - selv under stort pres. Og Gomes er bare det bedste bud i truppen på sådan en spiller.

Skrevet af fedefynboen
Pindhund
"men måske er han bare ikke klar til at gøre en forskel i PL"

Det tænker jeg også er hvad det handler om
Når man er så klein som han, må man kompensere, enten ved hurtighed eller at styrkes fysisk.
Så stærkere overkrop og ditto lårbasser skal der til
På romaskinen med ham og hold ham så i øvrigt til kampmæssigt, så kan han blive rigtigt god
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg ville elske at have en spiller som David Silva eller Modric, som stort set aldrig mister bolden - selv under stort pres. Og Gomes er bare det bedste bud i truppen på sådan en spiller.

Det kan der slet ikke herske nogen tvivl om. Teknisk har han længe været rigeligt god nok til det her niveau. Spørgsmålet er bare, om resten kan følge med. Jeg synes personligt det var lidt skuffende, at tanken var helt tom efter 60 min i går, hvis vi skal snakke fysik. Og det går jo også udover det tekniske til sidst, fordi han mangler luft.

Ellers er det vel hans bedste kamp for os på seniorniveau. Jeg håber Solskjær tager ham med som en option fra bænken - der kunne vi godt have brugt ham i nogle af de første par kampe.
Skrevet af Muggedreng2
Jeg synes kampen i går med al tydelighed viser hvorfor Fred ikke spiller. Manden er fyr og flamme i første halvleg men løber totalt tør for brændstof efter en time og laver så den ene kæmpe fejl efter den anden. Læg dertil at han til tider er så sloppy i hans boldomgang at han ofte skaber overtalssituationer for vores modstandere. Med andre ord Ole kan ganske enkelt ikke stole på Fred.

At han er så uproffessionel at han ikke engang magter at komme i en ordentlig fysisk form er da ikke noget der tæller til hans fordel i alt fald.

For øvrigt samme problem med Mata, han kan ikke holde en hel kamp, hvorfor det bare ingen mening giver at starte inde med ham medmindre man allerede fra starten af kampen gerne vil være bagud rent taktisk....

Mht. Rashford så skal vi vel 8 måneder tilbage for at finde en bare tilnærmelsesvist god kamp fra hans side, han er gået totalt i stå og træffer lutter dumme beslutninger. Jeg er ikke nervøs for at kalde ham fodbolddum. Manden besidder ganske enkelt ikke en fodboldhjerne og det er sku lidt beskæmmende. Jeg er enig med Flex og Rants fra United Stand. For et år siden var Rashie fast starter for det engelske landshold. Han er nu overhalet af Tammy Abraham der bare ser ud til at blive bedre og bedre, på kanten er der ikke plads til ham der skal han slås med Sterling og Sancho nu medens også Hudson Odoi vel må presse på.

Så slutteligt er jeg ikke enig med jer i at Martial spiller for meget med ryggen mod målet, jeg synes han er netop er god til at komme i gode positioner og hans 2 mål i år har begge været tap-ins .....

Det jeg savner er en plan, jeg kan ikke få øje på hvad Ole vil overhovedet, det ligner en blanding af Mourinho og Van Gaal. Vi holder i bolden uden at skabe noget og spiller på tværs medens vi står afventende når modstanderen har bolden.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det pudsige omkring Fred er, at han vel nærmest har spillet sine bedste kampe mod de bedste modstandere. For Shaktar var det særligt kampene mod Man City, der fik folk til at tale om ham, og de bedste præstationer for os har uden tvivl været kampene mod Barcelona og PSG i CL. Vi kan vel nærmest ikke komme længere væk fra niveauet i den ukrainske liga, så jeg ved ikke, om den lidt svingende boldkontrol har noget med tempoet at gøre.

I virkeligheden tror jeg en slags Kanté-rolle passer ham bedst. Hvor han kan ligge og erobre bolde fra modstanderen og spille den hurtigt videre. Når han skal være playmaker mod en modstander der står dybt, har det tit set knap så godt ud.
Skrevet af Slettet(100838201910)
og hans 2 mål i år har begge været tap-ins .....

At kalde hans fremragende afslutning mod Wolves for et tap-in er altså lidt af en hån.

Omkring Rashford. Var kampen mod Chelsea ikke meget god, synes du?

Vi holder i bolden uden at skabe noget og spiller på tværs medens vi står afventende når modstanderen har bolden.

Ej, det passer jo altså heller ikke. Vi har presset 3. mest af alle PL-hold i indeværende sæson. Mere end alle andre top-6 hold.

https://twitter.com/utdarena/status/1173632065922842624?s=20

Og inden nogen spørger, hvordan I alverden man måler det:
It is calculated by dividing the number of passes allowed in the attacking half by the number of defensive actions taken, intended as interceptions, tackles attempted and fouls committed. The resulting number indicates the frequency of a team’s attempts to recover the ball in the early stages of the other team’s build-up, allowing to measure the defensive pressure in an objective and comparable manner.
Ikke en perfekt model, men vi er derhenne af.
Skrevet af Muggedreng2
Ok tap-in er det måske ikke men det er da et ægte center forward mål.

Sidder du bare og leder efter ting du kan være uenig i når jeg laver indlæg eller hvordan, jeg synes der er mange flere fine pointer vi kunne tale om i stedet for semantikken i et indlæg ?

Skrevet af Muggedreng2
Det er jeg så dybt uenig med dig i, hvordan vil du definere presspil?

At Rashford løber alene som en høne uden hovede mod 3 Leicester forsvarere eller?
Skrevet af Muggedreng2
og nej jeg synes ikke Rashford var særlig god i kampen imod Chelsea..

Ellers ville jeg vel ikke skrive det er 8 måneder siden han efter min mening spillede en god kamp. Manden er gået totalt i stå i sin udvikling og jeg tror ikke han nogensinde bliver den angriber han bliver hypet til at blive.

Han er i sin 4. sæson som senior nu og har aldrig været dårligere.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Sidder du bare og leder efter ting du kan være uenig i når jeg laver indlæg eller hvordan, jeg synes der er mange flere fine pointer vi kunne tale om i stedet for semantikken i et indlæg ?

Nej, men jeg reagerer da primært på de dele, jeg opponerer imod.

Det er jeg så dybt uenig med dig i, hvordan vil du definere presspil?

Se ovenfor, jeg glemte at få den med i første omgang.
Skrevet af Muggedreng2
Ok så for at forstå det er det det antal berøringer vi tillader modstanderen at få på egen banehalvdel før vi selv forsøge erobre bolden eller hvordan skal jeg forstå den?

I den beskrevne model kan Rashford jo presse hele alene imod 4 modstandere og så tæller det som presspil? (sådan som han rent faktisk flere gange gjorde i seneste PL kamp)

Jeg kan nemlig stadigt ikke få øje på vi skulle lægge synderligt pres på vores modstander. Jeg kan heller ikke få øje på vi skaber mange chancer ligesom jeg heller ikke kan få øje på vi spiller med særlig stor iderigdom eller intensitet.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Helt præcist, så er det målt på hvor mange afleveringer vi tillader, før vi forsøger at vinde bolden tilbage.

Det siger selvsagt ikke noget om, hvor gode vi er til at presse. Dét handler jo også meget om man presser på de rigtige tidspunkter, i de rigtige områder mv. Og man kan jo godt forsøge en helvedes masser erobringer uden at have held med dem. Men at vi bare skulle stå tilbage og afvente er i hvert fald forkert.

I den beskrevne model kan Rashford jo presse hele alene imod 4 modstandere og så tæller det som presspil? (sådan som han rent faktisk flere gange gjorde i seneste PL kamp)

Teoretisk set, ja. Men i praksis er det nok trods alt umuligt alene at presse nok til at få dit hold op på en position som nr. 3. Så skulle det lige være Three Lung Park. Og det er jo altså ikke nok bare at løbe efter dem. Det kræver en eller anden form for "defensive action" som en forsøgt tackling, en bolderobring eller lignende
Skrevet af Schleimann
Jeg synes, der er flere herinde, der er lidt hårde ved Fred efter i går. Oldtrafford.dk kårede ham da også til kampens spiller, tæt fuldt af Gomes. Men jeg er nok også optimistisk, fordi jeg bare håber på at få noget ud af de 52 mio pund.

Og mere førsteholdsbold til Gomes, håber at han kan få et indhop på søndag.
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af Inuk.
Jeg synes personligt det var lidt skuffende, at tanken var helt tom efter 60 min i går, hvis vi skal snakke fysik. Og det går jo også udover det tekniske til sidst, fordi han mangler luft.

Så lidt efter halvanden måneds dedikeret konditræning. Får en til at spekulere over trænerholdets kendskab til kondi og styrketræning.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
annonce
0