Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Don_Millionaire
Synes alligevel at spørgsmålet omkring lån af spillere tager prisen. Det er også blevet latterliggjort fra flere forskellige sider, og det virker som noget der var iscenesat.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvis vi skal finde noget positivt, så er det til gengæld ret smart, at manglende CL-deltagelse ikke påvirker os synderligt økonomisk fordi spillernes løn nedsættes tilsvarende i ikke-CL år.
Skrevet af Toggle
.Selvfølgelig er nikkedukken fredet. Efter et transfervindue, der har efterladt klubben i dette morads udtaler han sørme, at han er tilfreds med sin trup. Så er Woody og Glazers jo glade
Og hvad skulle han ellers gøre. Gå ud offentligt og korsfæste revisoren som mourinho gjorde sidste sommer, eller hvad tænker du? Tror du selv OGS er tilfreds med truppen - altså sådan helt seriøst? Professionel som han er så holder man da sådanne ting internt.
Jeg er helt enig i det du skriver fynboen. Det hele virker fornuftigt og en langsigtet strategi er hvad vi har manglet siden 2013. Jeg er klar over at tingenes tilstand ikke ændres i denne sæson og det lyder heldigvis til at de fleste herinde havde samme holdning efter nederlaget til crystal palace. Dertil er der også en lille skare der ønsker succes her og nu. Jeg tror på projektet men som jeg ikke troede på projekt moyes så fortjener OGS som minimum denne sæson. Og lad mig endelig minde jer om at projekt pep, og projekt klopp heller ikke skete over natten og de overtog i øvrigt begge hold som indeholdt langt mere kvalitet og rutine end det OGS har at arbejde med lige nu.
LUHG
Skrevet af trannel
"Og hvad skulle han ellers gøre."

Holde sin mund.

I, og United, kan tænke i alle de langsigtede løsninger og visioner I vil, men så længe klubben er drevet af de nuværende idioter så flytter det altså ikke noget.

Hvis I bilder jer selv ind der er en langsigtet strategi for noget som helst, så tror jeg I bliver slemt skuffet, medmindre det er et større overskud på bundlinjen. Hop ikke på den narresut.

@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Og lad mig endelig minde jer om at projekt pep, og projekt klopp heller ikke skete over natten og de overtog i øvrigt begge hold som indeholdt langt mere kvalitet og rutine end det OGS har at arbejde med lige nu.

Dog var der tydelig fremgang i spillet under Klopp allerede i hans 2. halvsæson, og City havde jo gearet deres trup til Pep kom.
Pellegrini blev jo fyret/sagt op efter en mesterskabssæson, fordi det hele tiden havde været planen at hente Guardiola.
Og selvom spillet slet ikke var på nuværende niveau, så var det jo ikke ringere, end under Pellegrini, og blev langsomt bedre som sæsonen skred frem.

Så vi bør kunne forvente fremgang i spillet, akkurat som vi med rette forventede det under Moyes. Og da det ikke skete, var det jo forventeligt, at mange fans var desillusionerende.
Men det er rigtigt, Moyes fik enten alt for meget tid, eller alt for lidt.
Nogen skulle have indset, at han ikke var den rette, da han fyrede hele Uniteds backroom staff, og på den første trænings tour, tog han spillerne med på stranden og var overrasket over, at de blev omringet af fans - det var jo ikke sket i Everton 2 år før på samme Bondi Beach med et hold der inkluderede Tim Cahill, hvor de så måtte søge tilflugt på tagterrasen på et nærliggende diskotek.
Den slags afføder ikke respekt i spillertruppen, og burde måske have fået ledelsen til at indse, at han var den forkerte.
Men når man valgte at fortsætte med ham, burde man jo nok have givet ham et transfervindue mere, og derved en halv eller hel sæson mere.

Lige nu kan det bare være svært for Solskjær at generere fremgang i spillet, når han ikke har en hel og homogen trup, eller noget der bare minder om. Men han har til gengæld heller ikke en sportsdirektør, der kan fortælle både Woodward og omverdenen det, så derfor vil han selvfølgelig blive vurderet på hvordan hans hold præsterer, og ikke på manglerne på selvsamme hold.
Skrevet af Don_Millionaire
Hvis I bilder jer selv ind der er en langsigtet strategi for noget som helst, så tror jeg I bliver slemt skuffet, medmindre det er et større overskud på bundlinjen. Hop ikke på den narresut.


Du har helt sikkert ret, men nogle af os har brug for et håb, også selvom det er et naivt håb. Ellers bliver det bare endnu mere deprimerende at holde med den her fodboldklub.

United er blevet til alt det som de fleste af os finder utiltrækkende ved moderne fodbold, og hvis ikke man har håbet at klynge sig til, så ved jeg snart ikke hvorfor man skal følge med længere. Det er jo ikke ligefrem fordi det er for underholdningens skyld.
Skrevet af Mathews
Og lad mig endelig minde jer om at projekt pep, og projekt klopp heller ikke skete over natten og de overtog i øvrigt begge hold som indeholdt langt mere kvalitet og rutine end det OGS har at arbejde med lige nu.

Yeah, right. Klopps første kamp som LFC manager:

Liverpool’s starting XI v Spurs: Mignolet, Clyne, Skrtel, Sakho, Moreno, Leiva, Can, Milner, Lallana (Allen), Coutinho (Ibe), Origi
Subs: Toure, Allen, Ibe, Bogdan, Sinclair, Vilaca Teixeira, Randall

Hvad OGS overtog, var langt bedre end ovenstående. Også uden Herrera og Lukaku.
Skrevet af fedefynboen
Vi bliver nødt til at indse, at i alle livets problemstillinger, er forandring kun mulig, når indsigten klart tilsiger at der er et problem.
Denne selverkendelsesproces har taget mindst 6-7 år i United og det er for mig tydeligt at en del fans og vel også nogle af de mest betydende i ledelsen, endnu ikke ser så klart.
Muligheden for at skabe reel forandring er altså kun delvist tilstede.

Flere anfører at kun ved en klar skillelinje mellem sportsligt og økonomisk ansvar, muliggøres ændring. Heri er jeg enig, i al fald teoretisk
Synes dog, som sagt, at der er tegn på at selv om personerne i ledelsen fortsat er de samme, så er der tegn på at adskillelsen alligevel er der.

Hvorvidt det er Fergie, der langt om længe har indset ondets rod (hans eget behov for at tilgodese sit eftermæle) og slået i bordet hos stik-i-rend-drengen, kan ingen med sikkerhed vide, men jeg synes noget kunne tyde på det.
Sommerens indkøb mest, som for mig indikerer at indsigten er der til at projektet er langsigtet. Både hvad angår fænomenet succes, som jo kan defineres på flere måder. Der er her og nu versionen, som i min optik er som at pisse i bukserne og der er ønsket om at skabe grobund for fastholdelse af succes.
Begge dele er ikke mulige samtidig som jeg ser det og derfor er jeg tilhænger af hvad vi ser.

Enig med LaPioche i at selv den bedste trup skal tilføres nyt blod hver sæson. Vedvarende foryngelse er et must og samtidig skal alle holdes til ilden.

Crazy anfører at Pool og City lykkedes med deres omstilling allerede efter få halvsæsoner. Men gjorde de nu også det og kan situationerne i de respektive reelt sammenlignes?
I både Citys og Pool´s tilfælde var de trupper, som hhv. Klopp og Guardiola mødte ind til væsentligt bedre, end hvad Solskjær fik at gøre med.
De kunne nøjes med at spotte behovet for småjusteringer, hvad sandt for dyden ikke er nordmandens opgave. Han skal i nogles optik skræve over både Pellegrinis og Peps arbejde gennem 3-4 sæsoner på rekordtid.
Nej hør nu, det lader sig bare ikke gøre. Ting ta´r tid.

Måske Solskjær lod sig besnære af den umiddelbare succes hans tilsynekomst skabte.
Hvor om alting er, så er han givet ikke længere under that spell.
Ændringen skyldtes jo hverken hans tiltræden eller at truppen sådan over night var blevet bedre.
Erkendelsen var der allerede sidst på sæsonen og dermed var erkendelsesprocessen for så vidt slut.

Der måtte handles og hvad gør en klog? Truppen skal renoveres med start NU!
Og efter en plan som rækker år ud i fremtiden, ikke for at redde Oles navn, eller for den sags skyld revisorens.

Spenderer man helt vildt på nye spillere og synliggør en panik, som vil give prisernes himmelflugt ny næring? Næppe en god idé!
I øvrigt kunne indkøb af 7-8 nye til startopstillingen heller ikke praktiseres.
Med så mange nye væltes hierarkiet, som bankes tilbage til nul og der er heller ingen som helst garanti for at så mange nye spillemæssigt kan samarbejde.

Man må altså starte et sted og langsomt og sikkert arbejde sig frem mod målet.
Ikke ulig Van Gaals projekt hvad det angår, men med en spillestil som er dels Uniteds egen og som tilgodeser historikken.
Hvad angår det sidste er nordmanden spot on, synes jeg.

Der er ingen naivitet at spore og der har heller ikke været idiotiske udtalelser, som kun fremmer at de tilstedeværende i truppen fornemmer at deres dage er talte, med tab af både interesse og selvtillid til følge.
Så at gå ud og offentligt erkende at spillerne er for dårlige, er bare ikke en option, hvis man da har klubbens interesser og ikke egne for øje.
Her har Solskjærs gøren og laden i hvert fald affødt respekt hos undertegnede.

Han kunne ha´ startet trupændringen på flere måder, men har åbenlyst valgt at prioritere forsvaret. Personligt er jeg ikke helt enig i at det var det rigtige at gøre. Midtbanen er/var i min optik et større problem og da især når en vis franskmand ikke helhjertet har dedikeret sig.

Måske netop derfor har ræsonnementet fra Solskjær & co. alligevel været det rigtige. Giv Pogba en sæson til at vise hvor han står og skip ham så, hvis hans fokus ikke er i United og i nordmandens projekt.
Personligt glæder jeg mig til at se om der er en ændring i hans tilgang, når han kommer tilbage

For mig er Ole altså hverken naiv eller handler dumt.
Lad nu for pokker manden få lidt arbejdsro. Om han er den eneste rigtige (hvad nogle syntes at mene efter hans jubelstart, som jo reelt skyldtes at Mou var væk), er næppe sandsynligt-
Men jeg vil hævde at ingen, heller ikke Pep eller Klopp på nuværende tidspunkt kunne have klaret opgaven meget bedre. Dertil var problemerne for mange.

Forudsætter vi at truppen renoveres, så at midtbane og angreb står for tur næst, så er behovet mindst to vinduer til det. Dvs. at tidligst et stykke ind i næste sæson vil fastholdelig ændring i truppen være synlig.
Men selv det forudsætter jo også at ingen nøglespillere skades eller mister momentum.
Ergo vil et resultat af det nuværende arbejde ikke reelt være at måle, før allertidligst foråret 2021.
Skrevet af Mr. Pink
Liverpools trup var virkelig ikke meget værd, da Klopp kom. Citys var nok bedre.

United har et af verdens største angrebststalenter i form af Martial.

På midten har United et af verdens største midtbanetalenter gennem de seneste fem år i form af Pogba. Oven i hatten har United spenderet 500 mio kr på Fred.

I forsvaret har United købt den af englands bedste forsvarsspillere for et latterligt stort beløb samt en helt ny komet på højre back, der med stor sandsynlighed kommer til at dominere den plads de næste 10 år.

I målet har United een af verdens bedste målmand.

Seriøst? Det er jo nærmest luksus!

Hvordan kan spillet være så pilråddent, idé forladt og langsomt med så gode spillere?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af BryanFury
Er det ikke lidt at stramme den at kalde Martial for en af verdens største angrebstalenter? Vel er han da dygtig men manden bliver snart 24 og han har jo ikke engang været tæt på at lave 20 mål i en ligasæson. Manden er simpelthen alt for svingende i min optik.
Skrevet af Mr. Pink
Jo, det er måske nok at stramme den lige lidt for meget, men synes nu stadig min pointe er intakt
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(100838201910)
Som sådan svært at være uenig med BrianFury, men alligevel vil jeg sige, at det i hvert fald ikke er mangel på talent, der holder Martial tilbage. Han afslutter instinktivt og meget køligt, han er en enormt dygtig dribler, hvor han nærmest glider forbi modstanderen og har høj fart - særligt med bolden.

Problemet med Martial er lidt, at han ikke rigtigt er blevet bedre. Det her var en vanvittigt solidt fundament for en spiller som 19-årig eller hvor gammel, han nu var, da vi hentede ham, og derfor blev han med rette nævnt som et af de største angrebstalenter. Potentialet var jo enormt, og er det for så vidt stadigvæk, men det er svært at få øje på, at han er blevet en markant bedre fodboldspiller i 2019 end han var i 2016. Han løber stadigvæk ikke nok for boldholderen, han forsvinder stadig ud af kampe, når det ikke lige kører for ham osv.

Rashford er objektivt set ikke en lige så talentfuld fodboldspiller i min optik. Men der kan jeg trods alt se tegn på udvikling. Han virker til at have forbedret sin fysik, hans sparketeknik er blevet udviklet med årene og han ser også ud til at tage noget ansvar en gang i mellem. Igen, jeg synes stadig Martial er bedre, men han skal have gang i sin udvikling igen. Egentlig synes jeg der var tegn at spore på mere bevægelighed i starten af denne sæson, men han nåede jo kun et par kampe, før det gik galt, så svært at pege på det som en tendens. Irriterende med en skade til ham og det har ramt os hårdt.
Skrevet af låggedvd
@Mr. Pink

Superlativer og misvisende prædikater drukner din pointe komplet. Desværre.

Jeg læser det som om, at du gerne vil pointere, at potentialet i Uniteds trup er langt større end det resultat, der faktisk opstår på banen. Hvis det er det, du prøver at sige, så tror jeg, at de fleste vil nikke genkendende med.

Men... hvordan pokker kan du kalde Pogba og Martial talenter? Specielt Pogba har været en etableret topspiller i den tidsperiode, du henviser til. Han var endda en af de helt ledende og bærende spillere til Frankrigs VM triumf i 2018.
At Martial aldrig har opnået noget nær hans fulde potentiale kan simpelthen ikke reddes ved at kaste titlen ´talent´ i nakken på ham..
Jeg behøver vist ikke kommentere på Fred. Han bør ikke nævnes i denne sammenhæng, hvis din pointe er, at United har en trup, der bør præstere bedre. Han er et fejlkøb - endda et dyrt et af slagsen - og så er det bare videre.

Med hensyn til både Maguire og AWB, så skal man generelt passe på med at dømme dem for tidligt. Om det så måtte være en positiv eller negativ dom. De skal vel have lov til at lande i klubben før de skal døbes ´komet´ eller lignende. Den omtalte 10 årige dominans er meget ambitiøst, når vi kigger på AWBs makker i venstresiden, som vi alle vel kan blive enige om fik samme forventninger presset i halsen, da han skiftede til Old Trafford.
Ret skal dog være ret - du fik sagt "med stor sandsynlighed", så lad os håbe, at oddsene er med AWB og United.
Maguire tør jeg simpelthen ikke kommentere på i frygt for at blive lynchet.

Du rammer dog hovedet på sømmet angående DDG. Der kan ikke herske tvivl om, at vi har med en absolut topmålmand at gøre her. Hans svingende niveau stiller, IMO, mere spørgsmålstegn ved hans lyst til at være i Manchester, end på om han er færdig i diskussionen om, hvem verdens bedste er. Hans kontraktforlængelse bør dog signalere, at han ønsker United. Lad os håbe niveauet kan hæves.

Det er efterhånden ret tydeligt, at det der er pilrådden i Manchester United er den måde klubben drives på. Og råd smitter. At man vil give Ole spillere (læs: Maguire) som man ikke ville give Mourinho, virker besynderligt. Sammensætningen af truppen virker besynderlig. Spilfilosofien virker... besynderlig. Hypen omkring ungdomsspillere virker unødvendig. Det er relativt nemt at stille sig dybt og dermed neutralisere det meste af Uniteds trusler og derfor bliver spillet: idéforladt og langsomt.

Hov og så lige en sidste kommentar. Citys trup var bedre end Liverpools, da Klopp kom til. Kompany, Silva og Aguero er nogle af de mest toneangivende spillere i PL i nyere tid og dem alene gør, at ens trup er i toppen af bedste trupper.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Den omtalte 10 årige dominans er meget ambitiøst, når vi kigger på AWBs makker i venstresiden, som vi alle vel kan blive enige om fik samme forventninger presset i halsen, da han skiftede til Old Trafford.

Ikke at jeg er uenig i, at vi skal se tiden lidt an før vi udråber nogen som store transfersucceser, så sammenligner du lidt pærer og bananer her. Shaw ankom overvægtig til Old Trafford og det tog LANG tid før han begyndte at vise noget. Bissaka har fra dag 1 set uhyre solid ud.

Personligt har jeg mere Bailly i baghovedet, når jeg siger, vi godt må tage den lidt med ro. Her kan man tale om en, der bragede ind på scenen men hvor gassen i den grad er gået af ballonen.
Skrevet af låggedvd
@LaPioche

Jeg er helt enig. Jeg ville faktisk have skrevet, at det ikke var for at sammenligne de to nævnte. Jeg tænkte i langt højere grad på den generelle forventning end den forfatning de to respektivt mødte op i. Jeg, ligesom mange andre, har store forventninger til AWB. Jeg er nok bare ikke rigtig fan af, at man udnævner nogen komet på baggrund af én flot sæson i mere tilforladelige omgivelser og lavere forventninger.
Skrevet af Inuk.
låggedvd

Meget enig, Martial ender som den franske Lingard hvis ikke han tager sig sammen.

Jeg syntes også det er tydeligt Maguire stadigvæk er igang med at etablere sig i truppen. Man kan se han er vant til at nogle ting der fungererede hos Leicester, var afstemt med resten af forsvaret osv, ikke nødvendigvis fungerer hos United. Og på et eller andet tidspunkt går det vel op for ham at han bliver nødt til at kommandere Young, selv om Young bærer anførerbindet.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af BryanFury
Lapioche: er enig i at Martial har fantastiske spidskompetencer. Og du skal heller ikke være i tvivl om at jeg var grøn af misundelse da United offentliggjorde købet af den unge Martial. Men for mig at se er hans helt store problem hans psyke. Han virker simpelthen for nem at bringe ud af fatning. Det sagt er det selvfølgelig også ærgerligt at han er skadet så meget. For han startede sæsonen fint og har en evne til at score mål ud af ingenting. En evne United mangler helt vildt pt.
Skrevet af fedefynboen
"Hvordan kan spillet være så pilråddent, idé forladt og langsomt med så gode spillere?"

Pink det er såmænd rimeligt enkelt synes jeg.
Skal man spille fremadrettet og blive farlige er der vel 3 måder at gøre det på

a: targetspiller, lange bolde og løb omkring targetmanden
b: gode angrebsbacks, som holder til mange, lange løb og som evner at servere klatten i feltet
c: en flok teknisk dygtige midtbanefolk, som kan kombinere sig fremad uden mange boldtab inde midt på

a dur ikke synes jeg. Idéen er ganske enkelt passé og vi har ikke den spiller heller
b er ligeledes problematisk, for selv om Wan-Bissaka har gjort det fint, er han tydeligvis en mere defensivt orienteret back. Ligeledes har Shaw også gevaldige problemer i både kombinationsspillet frem ad banen og især på indlægsfronten

så er der c tilbage og her ligger hunden begravet i min optik. Der er en underlig, skal vi kalde det kultur, for tiden i United
Som er Mous restforsvarskrav fortsat king og uden at satse opnås ikke meget.
Når man så kigge på hvilke spillere, som er til rådighed i maskinrummet, så ser det alt andet end opløftende ud.
Mata er passé, Lingard ikke dygtig nok, Fred underligt flagrende (selv om han så rimeligt godt ud senest - i hvert fald en times tid), McT har kvaliteter, men ikke i kombinationsspillet, Gomes mangler fysik og bør derfor nok benyttes sparsomt.
Så er der Pogba, som selvfølgelig burde have hvad skal til for at gøre midtbanen sprælsk og farlig. Men dels har han i min optik været brugt helt forkert og dels er hans stamina ikke eksisterende, hvad behovet for selviscenesættelse til gengæld er

Summa summarum. Instrumenterne til at åbne de andre og skabe et chanceflow er ikke tilstede. Så kan vi tale nok så meget omkring Martials formåen, men når han, Rashford og waliseren ikke fodres godt nok, så forbliver deres krydsløb og generelle arbejdsradius utilstrækkelig til at sætte modstanderen under pres.

Ergo er det ikke så underligt at også Ole tyr til defensiven først, i kombination med en blegt-og-mirakel forhåbning om at kontraer kan skabe chancerne.
Problemet er blot at det er alt for let læseligt for de andre og stort set aldrig bringer dem i ubalance.
Den mulighed opstår først, når løb fra midten benyttes flittigt og er med kvalitet

Jeg tror ikke der sker nogen væsentlig ændring i mængden af skabte chancer, før enten at midtbanen tilføres nyt blod, Pogba beviser han har lidt mellem ørerne, eller allerhelst begge dele.
Man kan befrygte at både Martial og Rashford bliver så kede af situationen, før det sker, at deres værdi drastisk falder
Skrevet af AHUJ
Personligt har jeg mere Bailly i baghovedet, når jeg siger, vi godt må tage den lidt med ro. Her kan man tale om en, der bragede ind på scenen men hvor gassen i den grad er gået af ballonen.

Håber, det er i orden, jeg deltager.

Er der stadig håb for Bailly i United? Jeg husker med Matip i Liverpool, at han var blændende den første halvsæson, for at være en del af et rystende usikkert forsvar, på skift ude af og inde i startopstillingen. Efter Gomez blev skadet i december sidste år, har han til gengæld været sublim som makker til Virgil - som har taget lederollen og måske også givet mere frihed til Matip.

Er det en mulighed, at Bailly kan gennemgå samme forløb, hvis han får lov eller kommer til at spille kontinuerligt ved siden af Maguire i en periode? For ingen tvivl om, at han var suveræn i den første periode for jer.
YNWA
Skrevet af trannel
"Er der stadig håb for Bailly i United?"

jeg har svært ved at se det. Han går i stykker hver gang han spiller. Ingen tvivl om han nok vil blive bedre af at spille med Maguire fremfor nogen af de andre, men næppe noget man skal satse på.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
annonce
0