Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Don_Millionaire
Vores fysiske/lægestab skal simpelthen have så mange lammere at de ikke kan bevæge deres arme det næste år. Fandme forrykt at vi konstant skal være uden startere.

Obi Wan er en spiller der næsten aldrig har været skadet, men så snart han lander i Manchester døjer han med diverse skavanker. Young og Rojo senere - fuck nu af!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Paparazzierne har fanget dem, så de er en del af bruttotruppen. Men Solskjær meldte dem jo praktisk talt ude for et par dage siden så enten er de kommet sig mirakuløst, Solskjær har spillet poker eller også er de kun klar til en minimal rolle eller måske slet ingen når de bliver testet inden kampstart.
Skrevet af TheUnitedWay
Ja det bliver spændende hvad hold vi kan mønstre. Umiddelbart en kamp jeg er nervøs for, men omvendt så er Arsenals forsvar så tilpas ringe at der burde være muligheder.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det blev poker! Og så med Tuanzebe på højre dør - det er nok ikke helt dumt tænkt med hans fart:

De Gea;
Tuanzebe, Lindelof, Maguire, Young;
McTominay, Pogba;
Andreas, Lingard, James;
Rashford
Skrevet af Pindhunden
Lingard.....det er godt nok en smertensposition i øjeblikket. På sigt kunne vi måske være bedre med Pogba der, men det kræver jo så, at vi køber en 8´er med høj kvalitet.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Rygterne siger sågar, at han er ved at få en ny kontrakt.. Skrækkelig timing.

Nå, Grønborg ærger sig nok lidt over, at Kasper Schmeichel freder Solskjær på Viasat nu.
Skrevet af Don_Millionaire
Grønborg er en kæmpe klaphat. Det er utroligt at man nogle gange skal tænke at Mølby er fornuftens stemme..

Er det bare mig, eller er det lige før, at man havde foretrukket Rojo over Young? Synes han har set ok ud de minutter han har fået.
Skrevet af Battlegoat
Den bænk er død, der er greenwood og ikke andet
Skrevet af Slettet(100838201910)
Rojo har set ok ud, omend måske lige trigger happy nok til min smag. Han fucker jo egentlig nogle fine angrebspositioner op i cuppen forleden ved at trykke af på alting.

Men selvom det har været fint, så skal vi huske, at det var mod kanonføde. Rojo overfor Pepe og vi havde spillet 10 mand i anden halvleg.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Solskjær er godt nok stædig på den 4-2-3-1. Jeg kan godt frygte, om Pogba og McTominay kan få fat på bolden inde på midtbanen, hvor de har 3 mand.

Vores chance er at der bliver bagrum at angribe og vi så kan ramme kassen, når chancen byder sig.
Skrevet af Don_Millionaire
Vi kommer da helt sikkert til at miste slaget om midtbanen - igen. Med det materiale der er tilgængeligt lige nu, så virker det som om det udelukkende er omstillinger der satses på, ind til der kommer spillere ind der kan ændre på det.
Skrevet af uden_benskinner
med den spinkle opstilling vil jeg være tilfreds med en uafgjort.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg tror vi kommer til at stå dybt som mod Chelsea og så leve på kontraer. Det er måske også det bedste da vi har haft mere end svært ved at skabe chancer i åbent spil.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Mr. Pink
Lingard???? Hvordan er det muligt, at han fortsætter med at få genvalg???? Seriøst?? Han spiller som fucking 10´er, og giver absolut intet til offensiven!!!!!!!!!!

Så længe han spiller, giver jeg kampen 10 min
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Haha, så fik de lige fyret Abraham-sammenligningen af også
Skrevet af Slettet(100838201910)
Bissaka er syg.. Irriterende, men trods alt næppe noget langvarigt så.
Skrevet af Don_Millionaire
At se det der klip med Keane i spillertunnellen, er simpelthen nostalgi af den fineste karat. Han er en kæmpe klovn, men fuck hvor savner jeg ham, eller i det mindste bare en type som ham. Fodbolden har ændret sig, men han var bare definitionen af ren dedikation.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Tuanzebe overfor Pepe?
Skrevet af pondus-united
Kan lingaard bare ikke tæmme en bold
Min all time start 11: Schmeichel, Evra, Ferdinand, Vidic, Valencia, Giggs, R. Keane, Scholes, Cantona, Ronaldo og Van Nistelrooy
Skrevet af Don_Millionaire
Hellere det end Young.
annonce
0