Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toggle
Skal det være bevidst for at give udvisning? Det skal det næppe hvis man ser nanis udvisning mod real Madrid
LUHG
Skrevet af Don_Millionaire
Ville gerne have set den albue fra Xhaka igen. Men kan godt være at den bare ligger på kanten.
Skrevet af TheUnitedWay
Rashford skal passe på han render rundt med et gult kort.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ja, men jeg forstår egentlig godt frustrationen. Jeg synes ikke han gør meget forkert i den situation
Skrevet af Vestejyde2345
Hader er et stærkt ord, men jeg hader virkelig Guendouzi. Har det på samme med måde med ham og Joey Barton. Kan ikke lide deres spillestile eller personligheder.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der er lidt forskel på albuer og flyvende knopper, Toggle. Han svinger jo ikke med den eller noget det er ikke fordi albuen er i en position, hvor du tilsidesætter hensynet til modspilleren
Skrevet af fedefynboen
Toggle

Den udvisning var efter min mening også en decideret fejldom.
Frispark ja. Gult kort ha. Rødt nej!
Nani var ansvarlig for et for højt ben, men kan kunne ikke forudse at madridspilleren gjorde hvad han gjorde. Tydeligt at Nanis øjne var på bold
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hader er et stærkt ord, men jeg er virkelig ved at være træt af Ashley Young. Man tror lige, han skal have et sidste år i skyggen, og så går alle vores backs i stykker, så han igen skal ind og og høvle en masse bolde væk.
Skrevet af Inuk.
Fred har godt nok været ringe
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Kæft, det er en god position til gengæld
Skrevet af Slettet(100838201910)
Haha, hvad fanden Lindelöf. Han har ellers spillet en stærk kamp
Skrevet af Inuk.
MOM McT?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Don_Millionaire
Ærgerligt at det er en personlig fejl der endnu engang skal koste os. Præstationer var nogenlunde, men heller ikke mere. Med de nuværende skader ligner vi ikke mere end et 5-7 hold.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Tjah.. Den synes jeg, vi kunne have vundet. Uafgjort er nok meget fair, men var der et bedste hold, var det vel os i min bog. At det så ikke siger alverden, er en anden sag.

Lindelöf og Maguire var bundsolide. Lidt ærgerligt at Tuanzebe forærer et mål og han lignede lige pludselig også en stopper på en venstre back efterfølgende. Fra midtbanen og frem var det ikke godt nok ift. hvad vi stræber efter, men det flugter jo egentlig meget fint med sæsonen hidtil. Vi kan godt skabe et par chancer, men vi kan ikke skabe nok til at lave flere mål og vi er ikke kolde nok på de chancer, vi så faktisk har.
Skrevet af uden_benskinner
skuffende at united ikke har fundet en angriber der bare knalder dem ind. men 1 point mod arsenal er vel okay med et hold under ombygning. fred er simpelthen ikke pengene værd, han skal væk.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Pindhunden
McT må være man of the match. Det er første gang, at jeg har set en kamp, hvor jeg har tænkt, at han kan blive en del bedre end blot en breddetrupspiller.
Han var sgu en force fysisk og bedre på bolden, end jeg tidligere har set.
Skrevet af Toggle
Det mest positive er da at vi jagter sejren til sidst selvom 1point er spiseligt. Det var aldrig sket under mourinho. Og bigmac klart kampens spiller. Han bliver bare bedre og bedre for stort set hver kamp.
Jeg er ikke helt enig fynboen. Jeg husker situationen som du gør. Synes den var hårdt dømt så måtte læse op på det og er ret sikker på at bevidst og ubevidst ikke findes i den sammenhæng hvorfor udvisningen var korrekt. Lad os så sige at xhaka ubevidst smadrer sin albue ind i hovedet på rashford og rashford bliver slået bevidstløs så ville vi vel alle kalde en udvisning . Jeg tænker at satset, hensynsløs og med unødigt stor kraft også gælder der uanset om det er ubevidst?
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg ved ikke, om Fred nødvendigvis skal væk, men det er i hvert fald svært at se, at han bliver en £50 mio. spiller. Tror egentlig han kan være en fin breddespiller ligesom Pereira, men tvivler på han bliver god nok til at være starter på et hold, der er titelaspiranter.
Skrevet af Don_Millionaire
Lindelöf og Maguire var bundsolide.


Hvilket de har været det meste af sæsonen. Det er godt at se at vi har fundet et godt makkerpar, og det er noget der kan bygges op omkring. Så er det bare spørgsmålet om de næste skridt bliver taget.

Ærgerligt at Tuanzebe fucker på efter pausen for han havde ellers set solid ud.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er rigtigt, at hvis du tilsidesætter hensynet til modstanderen er det irrelevant, hvad spilleren har af hensigt/forsæt. Derfor må du aldrig komme flyvende med knopperne forrest og strakt ben, som Nani gjorde dengang. Mané lavede noget lignende for et par år siden.

Men Xhaka kommer jo ikke flyvende med armen i angrebsposition. Jeg er helt med på, at han så godt kunne have fået mere end ét gult i løbet af kampen, men der havde vi nok trods alt også et par stykker, man kunne nævne så.
annonce
0