Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af han_solo
Endnu en kamp med alt for sene udskiftninger og sjovt nok altid de samme spillere der bliver skiftet ud, da de ikke bidrager med nok.

Man må igen stille spørgsmålstegn ved Solskjaers taktik og ingame management.
UTD
Skrevet af Muggedreng2
Med Rashford på toppen og Lingard som 10er er det ligesom at starte kampen med 9 mand.

Rigtig gode indsats fra Pogba og McT som begge kæmpede røven ud af bukserne.

Pisse ærgerligt at Tuanzebe skal lave den fejl der koster og sejren men han er altså heller ikke venstre back han er ikke engang venstrebenet.

Vi spiller som sådan en god kamp men den viser at vi bare er et totalt middelmådigt hold der ender i midten eller bunden af rækken i år...vores niveau pt er på Palace, Bournemouth, Watford.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Valget af Lingard i startopstillingen forstår jeg ingenting af. Han spiller så dårligt i øjeblikket, at det trodser enhver beskrivelse, og den må Solskjær tage på sig.
Skrevet af Mr. Pink
Gigantisk chance til McT. Kæmpe afbrænder. Voldsomt han brænder.

Fred?? kikser også big time til sidst.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Muggedreng2
Lingard spiller ikke til sidst Pink hvilken kamp så du?
Skrevet af Nokia41
OGS udvikler os ikke - tværtimod. Det er jo rystende så ringe niveau vi spiller på. Vi ligger nummer 10 og har fået flest straffe af alle. Spiller ustruktureret og uden system. Vil sige st Pogba og McTominay har niveau men det er ikke nok.....
Skrevet af uden_benskinner
det er som om rashford er gået fuldstændig i stå, hvis jeg var solskjær så ville jeg næsten hellere starte med greenwood, indtil rashford finder sit gamle jeg, united kan ikke blive ved med at vente i det uendelige på, at rashford skal finde sig selv igen, det trækker bare ud og ud hele tiden.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
Mugge
Hvordan kan en kamp mod en af de andre top4 hold som vi rent faktisk er bedst i hvis vi ser kampen i sin helhed og får 1point med fra vise at vi er et middelmådig hold der ender i bunden? Og så især i en kamp hvor vi spiller 10 mod 11 i hovedparten af tiden ;)
LUHG
Skrevet af han_solo
Jeg tror ikke engang Lingard ville være selvskrevet til at starte for et hold som Brighton. Rashford er vel også på niveau med en Watford angriber.

Det mest deprimerende er dog, at jeg ikke stoler på at Woody & Co, hverken evner eller higer efter at erstatte dem.
UTD
Skrevet af trannel
Hvor lang tid kan vi ligge midt i rækken og der stadig er tiltro til "projektet"? Jeg er med på vi ikke behøver deltage i mesterskabskampen i år, men der er vel grænser for hvor ringe det må være, selv i den tidlige fase af "projektet".

Vi er i oktober fra i morgen. United har vundet 3 kampe på tværs af alle turneringer. TRE.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Nokia41
Jeg savner Mourinho og vores titler
Skrevet af fedefynboen
Toggle

Ja også den gang var der stor uenighed om den udvisning
Synes at Nanis forseelse kan sammenlignes med en håndboldmålmand, som i forsøg på at få fingre i bolden, bliver stopklods for en angribende spiller
I det spil har man indført en særregel omkring netop den situation, men mig bekendt eksisterer en sådan ikke i fodbold
Begge situationer er helt klart farlige, men modsat håndboldmålmanden, kan man ikke hævde at Nani tilsidesætter hensynet til en modspiller.
Hvis det er tolkningen, så må ethvert saksespark jo også indebære en stor risiko for udvisning, hvad jeg ikke mindes at ha´ set

Hvorfor en udvisning må bero på en bevidst handling, hvad jeg ikke synes Nani kunne beskyldes for i situationen.
Han anede tydeligvis ikke at der kom et hoved i vejen for den høje nedtagning
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hver gang jeg er ved at gå lidt i panik, så kigger jeg på det hold, der har spillet, og så får jeg medlidenhed med træneren. Det er ikke nemme betingelser med en hullet trup, som ovenikøbet også er tynd og dertil ramt af skader.

Det kan godt være Solskjær har fået en lidt for stor opgave, men uanset hvad tror jeg det er det rigtige, at give det lidt ro og stabilitet. Så kan vi altid bytte ham ud, hvis vi på et tidspunkt står med et stærkt hold, der ikke præsterer.
Skrevet af Muggedreng2
@Toggle jeg ligger simpelthen de point sammen som vi har fået hidtil, finder snittet og så ser jeg hvilket niveau vi spiller på...det er yderst ringe vi skaber intet, vores midtbane er stillestående på nær Pogba og vores angriber (ikke i flertal) kan ikke score om han så stod på linien og fik et minut til at trille den over stregen.
Skrevet af Slettet(100838201910)
kan man ikke hævde at Nani tilsidesætter hensynet til en modspiller.

Det kan man - og det gør man. Har du knopperne oppe i det luftlag bærer du så at sige et objektivt ansvar for, om de havner i brystet på en modspiller.
Skrevet af uden_benskinner
lige nu fatter jeg slet ikke hvordan vi kunne starte sæsonen med at tæve chelsea 4-0, for nu at ligge som et regulært, blodfattigt midterhold. men jeg er med på at give solskjær tid, spørgsmålet er bare hvornår vi vil begynde at se en egentlig udvikling af dette hold.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Muggedreng2
jeg må nok sige jeg efterhånde er overbevist om at Ole er en hovedløs kylling.

Han har IKKE en gnist begreb om hvordan han vil spille, det er totalt random det der foregår.

Så siger han han ved hvad vores klub går ud på og så går han KRAFT EDDEME og smiler efter et miserabelt resultat vi intet kan bruge til på Old Trafford og vinker som om han har vundet mesterskabet A HVAFFOR ?...

Nej han har sku totalt tabt sutten
Skrevet af Slettet(100838201910)
@u_b
Dels så har startopstillingen fra kampen mod Chelsea jo altså ikke fået lov til at spille ret meget sammen. Dels er vi uden tvivl bedre til at løbe på omstillinger end til at skabe noget i det etablerede angrebsspil og Chelsea spillede en vildt naiv kamp, hvor de lod os gøre netop dette samtidig med at de lavede store defensive fejl.
Skrevet af trannel
Jamen træner OGS dem ikke til daglig? Vi har ikke startet en kamp med en angriber siden Martial blev skadet, fordi alle andre der spiller positionen vandrer væk. Rashford er aldrig farlig fordi han altid trækker ned i banen. Han er altid nærmest længst væk fra de farlige situationer. OGS synes at bifalde. Lingard, drengen der kæmpede sig op mod alle odds. Nu en falleret has been der intet kan. Alligevel spiller han ham. De andre angribere havde han travlt med at sælge og ikke erstatte.

Vi skaber 0 chancer, selv de mest elendige hold skaber det samme, så medmindre det er fordi vi har en af de ringeste trupper i PL så er det for ringe.

OGS skal nok sidde længe trods sin inkompetence, for det er en egenskab han deler med resten af ledelsen og han er klog nok til at holde sin kæft. Det var umuligt for ham at få succes for alvor, men bestemt muligt at gøre det bedre end det vi ser i denne sæson.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(591633201312)
4-0 over Chelsea var jo en illusion. Vi har ikke scoret over 1 mål i de sidste 8 kampe hvilket kendetegner vores sidste mange år. Vi scorer bare ikke nok
annonce
0