Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Muggedreng2
@Fynbo

vi bliver ikke enige så det der med at trænge igennem er noget ævl for det ville forudsætte af du taler sandheden. Den er jo som du ved ikke objektiv da ville alle kun ser vores model af verden, dermed ser du ikke min, men din virkelighed.

Jeg ser verdens bedste målmand, verdens dyreste teenager da han blev købt, Lindeløf som de fleste af jer lovpriser og Maguire som er et bæst og en en PLs absolut bedste midterforsvarere, og den mest lovende engelske back i ligaen. Det er så vores forsvar.

Vores midtbane består så stadigt efter min mening af 8 spillere at de så har nada kvalitet kan vi sagtens blive enige om

men Garner, Matic, McTominay, Mata, Lingard, Perreira, Pogba og Fred til at dække 3 pladser er ikke en tynd trup.

Angrebmæssigt har vi - Rashford, Greenwood, Martial og James her er vi tynde men det er der da kun 1 vi kan takke for. Der må være en derude der har sagt god for at sælge uden at hente ???

Noget andet er hvor er den stil vi kan få øje på ?? Jeg kan ikke hvor meget jeg end kigger se andet end at vi spiller med livrem og seler og håndbremsen trukket når truppen som jeg ser klart har sine forcer i det offensive.

SÅ for at svare dig Inuk

Mit hold ville ser ud som følger

De Gea

ObiWan/ Tuanzebe/ Maguire / Shaw eller Williams

McT eller Garner

Fred og Pogba

James/Greenwood Martial/Greenwood Rashford/James

Spillestilen ville være meget direkte, få berøringer for at få bolden på den sidste 3. del og så mange afslutninger....afslutninger afslutninger afslutninger

Offensive backs der støder med frem og aftalte løb i feltet.

Så træningen ville være meget med bold og med høj intensitet ( det er nu også sådan de fleste fodboldspillere kan lide det hvis du spørger mig)

Til sidst så forsøg lige se på Tammy Abraham kontra Marcus Rashford. Manden har været lejet ud og spillet i røven af 4. division medens Rashford har været en integreret del af Uniteds hold i 3 år. Abraham har scoret 7 kasser i år Rashie 3 hvoraf de 2 er på straffe. Drop nu det der tunnelsyn bare fordi han er Mancunian. Manden er stagneret og bliver drevet rovdrift på læg dertil at han bare ikke har fodboldhjerne nok til at bringe sig i gunstige scoringspositioner. Han kan ikke engang få afsluttet når han får en friløber (Som ellers skulle være hans force) eksemplet fra i går hvor han endte med at falde i bolden.

Skrevet af gandalf
Bosse1983

Linjedommeren skal naturligvis lade flaget blive nede, er han i tvivl. Det er reglen under VAR og var det også før. Det sagt, vinker han et splitsekund før Auba afslutter, så hvis United-spillerne står og ser på linjedommeren der, må det siges at være selvforskyldt.


Absolut. Spillerne må og skal lære at de skal spille videre indtil dommerens fløjte lyder. Det vil ikke være rimeligt at fratage Aubameyang en korrekt scoring, bare fordi United-spillerne (måske) sover i timen.
OB siden ... altid Liverpool FC siden ... altid Saints, 49ers Liverpool Football Klopp
Skrevet af Muggedreng2
Vi kunne da aldrig have reddet den bold hvis linievogterens flag var blevet nede alligevel.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes bare det er farligt at fyre træneren fordi der ikke er udvikling i spillet. For vel kan det være fordi træneren ikke formår at coache godt nok, men dels kan det også have noget at gøre med, at han har 2/3 kæder, der trænger til førstehjælp.

Jeg kan personligt SAGTENS forestille mig, at en ny træner ville have akkurat de samme vanskeligheder med at udvikle spillet på det her hold. For spillerne og materialet er jo de samme. Og så er vi ikke kommet en pind tættere på noget som helst.
Skrevet af Muggedreng2
ja men som en af drengene fra Uniteds fancam ganske rigtigt sagde i går

Hvis Ole ikke engang kan motivere de udtagne spillere i går (når det var en ung og sulten trup) til en kamp imod Arsenal på hjemmebane, så er han ganske enkelt ikke den rette.

Jeg ser heller intet der viser mig at Ole forstår hvad det vil sige at være United mand. Vi spiller uden mod, uden mål og uden mening. Vi spiller for ikke at tabe og for mig ligner der spillerne overhovedet ikke kender hinanden og ved hvad hver enkelts rolle er.
Skrevet af Pindhunden
Jeg forstår godt, at folk har ret svært ved at se, hvilken type fodboldhold vi vil være. Men vi mangler noget kvalitet til overhovedet at kunne gennemføre en plan for et top 4-hold. Vi mangler afslutningskvalitet og kan derfor ikke lukrere på en stil med direkte spil, tempo og mange afslutninger. Omvendt mangler vi i den grad kvalitet på bolden til at skulle være et bolddikterende hold og ender ofte med at lave fejl, der koster mål. Vores presspil burde kunne forbedres markant, men ellers ved jeg ikke helt, hvor meget en anden træner ville kunne forbedre holdet pt.

Jeg hælder derfor til at give Ole et par transfervinduer mere for at se, om hans omstrukturering giver pote.

Hans udrensning og tre indkøb har virket ganske fornuftige. Hvis man forestiller sig, at han de næste to transfervinduer får tilført yderligere 4-5 spillere med samme rekrutteringstilgang og får solgt et par spillere, så kan billedet være et helt andet.

Om Ole så faktisk kan coache et hold med den rigtige samling af sultne kvalitetsspillere mangler han jo så at bevise. Men om ikke andet ville klubben så befinde sig et bedre sted.
Skrevet af Muggedreng2
ja det er så der hvor jeg er uenig

Vi har jo netop spillerne til at spille direkte fodbold med høj intensitet

Problemet er at de ikke bliver valgt..

Ole bliver ved med at bruge folk der bare intet tilbyder os.

Så spiller Matic, Så spiller Mata, så spiller Lingard. INGEN af dem giver en skid nada.
Fred som faktis spiller ret godt spiller aldrig, den spiller der har reddet vores røv de sidste 2 kampe (Greenwood) spiller ikke, medens den angriber der ikke kan score om han så var eneste mand på banen spiller hver gang selvom han er skadet og helt ude af form.

Og har de nu virket så fornuftige???

Vi har solgt Lukaku og lejet Alexis ud uden at hente noget ind , vi har ladet Herrera og Fellaini gå uden at hente noget ind. Vi har forlænget med Mata og Young som begge er totalt færdige som spillere. Hvordan er det fornuftigt?
Hvorfor skal Ole have flere transfervinduer vi er fandme da United vi er ikke Stoke.
Skrevet af Muggedreng2
For øvrigt undskylder det stadigt ikke Oles totale mangel på at sætte sit hold op og den elendige taktik han gang på gang forsøger sig med..I går havde vi ikke en afslutning fra feltet på nær McTs hovedstød...94 minutter og vi kommer ikke i feltet en gang???????????
Skrevet af Pindhunden
Mugge: Tror du virkeligt, at Fred og Greenwood lige nu ville gøre holdet markant bedre? Måske i enkelte kampe, men ikke over måske 5-10 kampe.

Nå, men jeg køber dit argument om, hvorfor hulan vi aldrig kommer i feltet. Vores midtbanespillere skal simpelthen dikteres til at løbe i feltet. Hvis du gerne vil have Fred på, så skulle det i min optik være for at få Pogba lidt frem, så han rent faktisk kunne løbe i feltet hele tiden.

Og jeg er også helt enig i, at Ole - eller måske nærmere Woodward - har svigtet at købe en angriber og en central midt med kvalitet. De lyder som om, de har prøvet, men ikke kunne få den rette spiller. I så fald har jeg tidligere skrevet, at vi burde have lejet os ud af kattepinen i et halvt eller helt år.

Jeg tror nok bare ikke, at et managerskifte ville ændre fundamentalt på holdets udtryk eller klubbens succes i næste transfervindue.
Skrevet af Slettet(260021200206)
@fynboen

"OGS har heller ikke nogle meritter at falde tilbage på"
Må jeg i al stilfærdighed sige at det havde Fergie heller ikke. Også skottens United var, skal vi sige lidet flatterende i de første år. I hvert fald intet som pegede mod den succes, som lå foran ham.


Skal bare lige cleare det der. Mener du meritter i forhold til tidligere personlig succes eller tidligere succes i klubben?

For Fergie var jo et stort navn efter hans store succes i Aberdeen.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Muggedreng2
@pindhunden Ja det mener jeg faktisk. Pt. har Greenwood da i sine optrædender tilbudt langt mere end Rashford har i hans. Marcus trænger til hvile medens Greenwood trænger til at spille for at udvikle sig og han er faktisk i form for tiden.

Fred tilbyder os langt mere dynamik og fart end både McT, Matic, Perreira og Mata gør han kan aflever med begge fødder og giver præcist som du beskrive Pogba plads til at komme længere frem på banen hvor han er langt bedre og farligere.

For øvrigt havde Pogba i går 21 fremadrettede pasninger eller næsten lige så mange fremadrettede pasninger som Lingard har berøringer i hele kampen???? det er jo til at skrige HALLLLLLOOO over. Han har flere bolderobringer end nogen anden og skaber de chancer vi trods alt får og har.

Jeg savner vi får lov at sætte bolden på spil og at vi tør/kan og må spille med risiko.

For øvrigt var Bruno Fernandes up for the grabs så det passer ganske enkelt ikke der ikke var nogen der kunne hentes. Manden er 24 år gammel og brændte for at komme til PL, han er målfarlig, chanceskabende,hårdtarbejdende og en lederskikkelse men ham gad vi ikke...nej jeg lærer ikke at forstå det og jeg vil aldrig acceptere vi tillader os selv den middelmådighed og manglende sult for succes der hersker pt.

Hvad tror du/I der sker mentalt når spiller hører fra deres "leder" at vi er i en opbygningsfase så vi kan tabe til alle hold?? vi er tilfredse med 1-1 på hjemmebane , vi er tilfredse med indsatsen fra en angriber der er totalt ufarlig fordi han kommer til en chance i ny og næ ...er det noget der får folk til at oppe sig eller slappe af?
Skrevet af Muggedreng2
Må jeg i al stilfærdighed sige at det havde Fergie heller ikke. Også skottens United var, skal vi sige lidet flatterende i de første år. I hvert fald intet som pegede mod den succes, som lå foran ham.

@Fynbo

ERRRRRRMM??? really han havde lige vundet Europa Cuppen med Aberdeen og brudt årtiers dominans i den skotske liga med Rangers og Celtic????
Skrevet af fedefynboen
Pindhund

Tror du har fat i noget, når du udpeger Woody som den ansvarlige for ikke at ha´ indkøbt er 9´er.
Betingelserne herfor har nok været at afskibe først og som jeg husker det var især Sanchez´s og Lukakus exit begge ganske sent i det forgangne vindue.

Måske scouts og Ole har haft et relevant emne i kikkerten i nogen tid, før det reelt blev muligt at købe og så kunne interessen fra et emne være afkølet noget. Som ny (især allerede beviste klassefolk) vil man bestemt ønske at være et klart tilvalg og ikke et resultat af sidste øjebliks indkøb.
Hertil kommer at sælgere af klassespillere nok foretrækker at trække en handel lidt i langdrag, især når United er køber. Det kan jo udløse lidt ekstra håndører.

Spekulation javel, men plausibelt.

Mugge

Ja, du har bestemt ret. Vi bliver ikke enige, i hvert fald ikke lige nu
Synes du har ret i én ting.
Når alle kæder nu haltede som de gjorde før sommerindkøb, så kan man vælge at prioritere anderledes end Ole gjorde.
Han valgte forsvaret som første nedslagspunkt

Personligt havde jeg foretrukket offensiven. Af flere grunde.
Dels havde det tilført mere charme og formentlig derved lagt lidt låg på den intense kritik
Men det at have en stærk offensiv indebærer jo også i sig selv en styrkelse af forsvaret, idet at modstanderne tvinges længere tilbage, hvad i de fleste situationer giver forsvaret tid til at stå bedst muligt
Når jeg siger offensiven, så handler det bestemt ikke kun om en 9´er, men måske i endnu højere grad om de, der skal føre spillet frem.

Til Oles forsvar er hans valg, som i mine øjne også er noget konservativt, måske drevet af at offensiven ville kræve 3 nye, hvor imod defensiven i al fald her og nu kunne nøjes med to

Den slags strategisk planlægning afhænger helt sikkert af de muligheder som revisoren giver mulighed for og det er nok grunden til valget, mere end noget andet
Skrevet af Muggedreng2
Jamen fynbo hvorfor skulle man ikke kunne forstærke alle kæder??? Pengene burde da være der efter salg af Lukaku

Vores netspend var mindre end Aston Villas?

Hvorfor vælger Ole at forlænge med spillere som Mata og Perreira når han vel bør kunne regne sig frem til at han så ikke får penge til at forstærke midtbanen (når der er 8 midterfolk allerede).

Hvorfor vælger Ole at sælge 2 af hans muligheder i det offensive uden at forstærke sig? han siger det er fordi vi har så gode talenter der og så vælger han ikke at give dem synderligt med spilletid ( Gomes og Greenwood) ...

Nej jeg ikke se vi er så tynde, jeg kan se vi er så middelmådige og at vi bliver ved og ved med at give spillere der er over the hill chancer, medens dem der rent faktisk gerne vil ikke får dem, der findes udvikling eller afvikling jeg ved godt hvor jeg hælder til vi er på vej hen lige nu..
Skrevet af fedefynboen
Mugge

Man må gi´ dig at du er fandens god til at kritisere og finde til tider lidt obskure "beviser" for dine synspunkter.
Det kniber straks mere med at påpege, hvad reelt kan forbedre holdet

At Aberdeen for én gangs skyld vippede The Old Firm af pinden, eller at vinde cup´en for pokalvindere kan vel aldrig bevise noget som helst?
Dog næppe nogen tvivl om at fiskerne og offshorearbejderne i nord var glade som bare fanden

Vi så at Oles tilsynekomst i foråret, gav holdet en ganske vist kortvarig opblomstring, men det skyldtes nu nok primært at Mou var væk.
Spillerne blev ikke sådan lige bedre, fordi indstillingen gjorde og uden at vide det, kan Fergie vel ha´ haft samme effekt i Aberdeen.

Indrømmet, jeg kender ikke de nærmere omstændigheder i fiskeribyen og husker heller ikke om Glasgowklubberne var for nedadgående det år, så det må blive ved teorien.
Men i United var Fergie bestemt ingen stor succes de første år.
Det synes jeg du meget elegant undlader at inkludere i din bedømmelse.

Først skulle indstilling og spillestil lægges fast. Siden skulle spillere sælges og købes. Det tog tid dengang og det gør det også i dag.
Måske endog endnu mere
Skrevet af Slettet(260021200206)
Synes helt sikkert at kritikken er berettiget Mugge

Men jeg tror dog stadig vi skal indstille os på at han er der minimum til vinter, ligegyldigt hvilket morads vi er endt i. Det er klart at ting tager tid, men vi er snart på et niveau hvor man er synes tættere på Sheffield United end Liverpool.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(260021200206)
At det sejlede for Fergie i starten handlede i lige så høj grad om den modstand der var mod ham fra nogle af den gamle garde som var vant til at sidde på pubs og dermed vidste at deres dage var talte.. Hans oprydningsarbejde var endnu større end Solskjaers.

Og at negligere Fergusons triumf med Aberdeen som et Lucky punch er sku for langt ude Fynboen.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af fedefynboen
mugge igenigen hehe

Enig med omkring forlængelsen af Mata, som synes at være ren sympati.
Pereira har dog vist fremgang på det seneste, hvad retfærdiggør en forlængelse i mine øjne
Young kunne også være afskibet, men her har beslutningen nok haft rod i at fastholde erfaring.
Svenskeren har ligeledes forlænget, hvad givet bringer dit pis i kog, men for mig er det rigtigt, både nu og fremadrettet.

Så er der den psykologiske side
Vil det i din optik være en god idé at kaste alle de unge for løverne her og nu i håb om at skabe en "class of 2019"
For mig er svaret nej. Vi ser hvad alt for stort personligt ansvar har gjort for både Martial og Rashford. De to har så langt fra haft optimale betingelser og risikoen er at talent bliver varigt beskadiget.
Synes ikke det er en voldsomt god idé
Skrevet af fedefynboen
Landskinke

Nu skrev jeg jo ikke at Aberdeens succes den sæson (og sæsonen før med pokaltriumfen) var et lucky punch. Ej heller hvad jeg mente
Fergie havde en kolossal evne til at motivere, hvad helt givet gør middelmådige spillere bedre, i al fald for en tid,
Det var hvad jeg mente og måske tilmed den største årsag til at United så hans vej.
På det felt adskiller skottens og nordmandens tidligere meritter sig markant (uden at kende hans tid i Molde).
Kritikere af Ole nævner ofte fiaskoen i Cardiff. Spillerne var ikke gode nok til at spille hvad nordmanden ønskede og desuden var ledelsen dér om muligt endnu mere håbløs end i United

Problemet er bare at det i United ikke er nok, spillerne skal være gode og taktikken gangbar

NB! Hvodden gik det Aberdeen i sæsonen efter? Solgte man dygtige spillere? Eller var spillerne/holdet reelt blevet varigt bedre?
Skrevet af Muggedreng2
Tak Fynbo jeg synes nu jeg kommer med rigelige forslag til hvordan vi kan forbedre tingene.

og jeg er enig med dig i at vi så en kort opblomstring men at det kun skyldtes at Mourinnho var væk er da netop at sælge Ole meget billigt og hvorfor skulle han så overhovedet ansættes ????

Anyways jeg har sagt jeg kunne se den dag Ole skiftede og mistede hans nosser. Det skete sidste sæson på Emirates da vi tabte 2-0. Vi spillede dem ud af tæppet og var direkte uheldige i den kamp men pludselig blev Ole bange for at tabe. Væk var glæden og væk var de løse bånd rent offensivt. Ind med taktiske bindinger, ind med livrem og seler.

Hvad Ferguson overtog var dog en noget anden trup end den Ole overtog og at du så undlader det faktum at Ferguson rent faktisk vandt EUROPA cuppen også, er måske lige at underspille hans meriter før han kom til. Ferguson overtog et United der lå i ruiner og hvor vores talentudvikling stort set var gået i stå.

Det fortæller dog stadigt intet om hvorfor Ole spiller med livrem og seler, hvorfor han sælger ud på pladser hvor vi er tynde i forvejen uden at hente forstærkninger, og hvorfor han forlænger med spiller der allerede under MOurinho var færdige med at se godt ud, hvorfor han ikke engang med en "ung" og sulten trup synes at kunne motivere sine spillere til i det mindste at kæmpe for trøjen...

De 3 eneste der viser bare en gnist af hvad det betyder at være United spiller er sjovt Maguire, Wan-Bissaka og James, hvoraf de 2 vel var købt som "udviklingsspillere"
annonce
0