Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Inuk.
Jeg kan godt lide tanken om Pogba som 10´er. Hans fremragende teknik, fine overblik og gode skud (i hvert fald i Juve), men han er - som en anden herinde pointerede - simpelthen for langsom - både med og uden bold. Desuden vender han vel heller ikke hurtigt nok

Lad ham da lige blive skadesfri og en chance for at finde formen før du fælder endelig dom :)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af uden_benskinner
pogba vil have godt af lidt sund konkurrence.. hvor fra ved vi med sikkerhed, at eriksen ikke var interesseret i at skifte til united..? jeg tror bestemt han er til at tale med, men lønnen skal selvfølgelig være i den absolut høje ende.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fedefynboen
Et hold som taber på Old Trafford, må ha´ spillet dårligt proklamerer Mølby
Og Frederiksen (det fjols) gnækker indforstået med

Jaja Mølby, jeg tror at hovmod, som altid, står for fald
Skrevet af Slettet(100838201910)
Simon Stone skrev bl.a. dengang:
Man Utd have called a halt to talks over potential transfer of Christian Eriksen because they think if he does leave Spurs, he would prefer move to Spain

Om det ikke blev til noget fordi Eriksen takkede nej, eller fordi United ikke følte, han brændte for skiftet, er selvfølgelig ikke til at sige. Ingen vil jo melde ud, at de blev afvist. Men det er heller ikke så vigtigt for sagen her, for uanset hvad er det samme forhold formentlig stadig gældende.

Dele Alli og Eric Dier er ligeledes spillere, som i den grad har ledt efter deres spil det sidste års tid - måske endda længere. Rent taktisk ville en spiller som Alli også give noget bedre mening, hvis vi havde en dygtig dyb playmaker. Jeg synes i højere grad vi har brug for en, der skaber chancer på 10´eren - ikke en, der kommer på enden af dem.
Skrevet af fedefynboen
Selvfølgelig lidt ærgerligt for Leicester, at de ikke kunne gøre det færdigt i dag.
Men for os nok ikke så skidt
Og så kan vi passende være de første som stikker en kæp i Pool´s hjul
Jeg tror på det, Vi napper mindst det ene point
Skrevet af Slettet(100838201910)
Trods alt fuldt fortjent, tyndt straffespark eller ej.
Skrevet af fedefynboen
Bliver Martial klar må vi formode at Rashford rykkes ud til venstre
Kunne være et løft for ham at nulstille sin back, når nu målscoringen udebliver
Skrevet af uden_benskinner
fynbo, hvordan kan du tro, at united kan gøre det mindste mod liverpool i klubbens nuværende forfatning..?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fedefynboen
u_b

Fordi bolden er rund
Fordi Pool ikke spiller helt så godt pt.
Fordi det er et derby
Fordi franskmændene nok er klar
Fordi holdet skylder

Vi er ikke favoritter. Slet ikke, men......
Skrevet af Mathews
Kampe som disse lever da mere eller mindre deres eget liv? Der har for år tilbage været kampe, hvor Liverpool virkelig har været nede i dyndet, men hvor de alligevel har fået svinget sig op til et godt resultat mod Man. United. For Liverpools vedkommende er opgøret mod Everton typisk den samme historie, Everton er også et helt andet hold i de kampe.

Jeg er på linje med fedefynboen, og kommer også til at spille på et kryds. Der er sgu ingen i den røde del af Manchester, der vil tabe til Liverpool på Old Trafford, og det ved spillerne også godt. I sådan en kamp har man bare at give 110%, og det tror jeg også Liverpool-spillerne kommer til at mærke. Og vice versa når I gæster Anfield.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Fynboen

Jeg er egentlig fuldstændig enig pånær at jeg ikke nødvendigvis vil have wingen til at trække ind i banen konstant som vi ser nu, tænker egentlig at den rolle kunne backsne gøre, ligesom evra og neville gjorde. Neville var konstant fremadstormende men tit var det ham der trak ind til kanten af feltet og becks der blev derude i et slags underlab. Det skabte forvirring samt plads til fløjene kunne slå indlæg med mere tid på bolden.

Men generelt er jeg enig i at vi mangler dybdeløb fra både 8´er og fløj positionerne og har generelt alt for lidt bevægelse foran boldholder, hvilket gør vores angrebsspil statisk og nemt at dæmme op for hvis man spiller med en kompakt organisation, hvilket vi har set talrige eksempler på.

Din pointe omkring syv reelle kampe synes jeg egentlig er fin, og man kan vel næppe klandre solskjaer for at Martial blev skadet med det samme. Måske kun at vi ikke havde en brugbar erstatning fordi Rashfords kompetencer som spids og målssnude ikke er eksisterende. Vi ville have haft godt af en Vardy/Pukki type.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af fedefynboen
Landskinke

Jeg mener nu heller ikke at wings skal søge ind, i hvert fald ikke generelt
Skal holdet først sprede spillet nede omkring feltet, skal der spilles bredt, så idéen om at backs lige så vel kan søge ind i det hul giver fin mening

Når jeg nu alligevel nævnte det, så var det i sammenhæng med overlabs og også lidt hvis Martial igen spiller i venstre. Han skal involveres mere end blot at stå en wing, i så fald går han bare i stå, Det er lidt dilemmaet når han spiller derude
Shaw har faktisk i flere tilfælde fundet det hul at løbe ind i, både med og uden bold og så kan han og hans wing passende udvikle et fleksibelt samarbejde
Skrevet af uden_benskinner
fynbo, det er ikke fordi jeg ikke ønsker at dele din optimisme, men lige pt tror jeg ikke at united er i nærheden af at kunne hente noget hos liverpool, uanset hvor meget jeg ønskede det. uniteds spil er pt statisk og impotent, kører i tomgang uden overhovedet at være bevidst om det, mens liverpool spiller med energi, vilje og stor kompetence i samtlige kæder. selv en uafgjort virker urealistisk på mig.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fedefynboen
Kan sagtens være du får ret u_b

Men at holdet IKKE skulle være bevidst om at spillet er statisk, tror jeg nu ikke meget på.
Ej heller at Ole heller ikke er det

Men lad os nu se hvordan opstillingen bliver på dagen
Forestiller mig en midtbane med McT, Pogba og enten Fred eller Pereira
Da Fred er venstrebenet og ikke helt så løbestærk som brasilianeren, så hælder jeg mest til sidstnævnte
Skrevet af SAB4
Jeg synes godt man kan være "optimistisk" ift. point mod Liverpool, hvor uafgjort bør ligge i kortene. 5 af de sidste 7 indbyrdes kampe er også endt således. Derudover skal man tilbage til 2014 for at finde et hjemmetab til Liverpool.

Man kan så argumentere for at forskellen (i Liverpools favør) aldrig har været større, men som jeg husker det var der ikke ligefrem vind i sejlende, da man mødte Liverpool på hjemmebane forrige gang. Og efter 45 min var man så også tvunget til at foretage 3 udskiftninger i halvlegen, som samtidig tvang en halvskadet Rashford til at spille fuld tid - alligevel formåede man at hive 0-0 hjem.

Dette afspejles også hos bet365 hvor 1x giver 1.8 igen mens 2-tallet giver 1.9 igen.

Skrevet af fedefynboen
SAB4

Du kan bestemt anføre at kvalitetsforskellen på Liverpool og United er stor, men ALDRIG er ikke rigtigt.
Vi skal omkring 40 år tilbage og det er nok uden for de flestes hukommelse
Men jeg vil hævde at da var forskellen mindst lige så stor og måske endda større

Ta´r vi til eksempel sæsonen 1976-77, så blev Pool også mester det år (sjovt nok foran City og med datidens nytænkende hold Ipswich som nr. 3)
United blev 6´er og for de to relevante klubber kan resultatet meget vel blive det samme i denne sæson

I sæsonens tre møder vandt Pool 1-0 hjemme. På OT blev resultatet 0-0 og det sidste møde foregik på Wembley, hvor United vandt FA-Cupfinalen 2-1

Jeg bruger ikke megen tid på statistik og spiller heller ikke, så historikken er hvad den er.
Kan noget uddrages af den, så er det at opgørene oftest er langt mere jævnbyrdige end tabellen viser

Jeg tipper fortsat United som vinder af opgøret i næste runde
Skrevet af Slettet(262004201905)
Fred er Brazilianer...
Skrevet af Slettet(100838201910)
Tror det bliver en svær kamp i dag. Ingen modstander er en walk-over for os i øjeblikket, og Newcastle på St. James bliver det heller ikke. Jeg tager 3 point og så kan det evt. vente til efter landskampspausen med at få spillet til bare at blive nogenlunde udholdeligt igen, nu hvor det næppe bliver seværdigt igen lige foreløbigt.
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Tror også på gevinst i dag, selv om ikke meget tilsiger det
Som man ofte siger - over fight til spil - tænker jeg også en evt. udesejr i dag kan animere til større optimisme.
Sådan er det jo lidt i vores elskede spil. Der trænes atter mandag og enhver optur/nedtur får altid en ende, så hvorfor ikke i dag?

Crazy
Ja, min tåbelighed gik op for mig kort efter jeg havde skrevet det hehe
Besluttede mig dog for at lade det stå
Begge d´herrer er naturligvis brasilianere
Skrevet af TheUnitedWay
Et lille tip er at oddse på under 2,5 mål. Det er to hold som har meget svært ved at lave mål der mødes.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
annonce
0