Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg tror heller ikke det største problem er træneren, men truppen. Vi har mange skader i en i forvejen tynd trup, og det koster point. Til januar skal der i hvert fald tre spillere til, koste hvad det vil.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Toggle
Så har jeg gravet mig op fra mit hul. Puha en aften.
I første omgang tænkte jeg hvem der stadig var unitedfans herinde hvis vi i 20/21 spiller i championship?
Der er så elementært mange ting der kan ændres i vores klub så den bliver meget bedre. Hvorfor kan alle vi fans se det og så fatter man nada på ledelsesgangene? Jeg har været fortaler for Ole hele vejen igennem. Kampen i dag får mig virkelig i vildrede. Jeg kan sagtens se det logiske i at man ikke bare giftede sig efter 3mdrs forelskelse i foråret og i det mindste havde vventet med at ansætte en fast manager før sæsonen var overstået. Til gengæld havde det næppe løst problemerne vi står i lige nu. Vi mangler en teknisk direktør/sportsdirektør der ved noget om fodbold og kan udstikke den sportslige retning for united på lang sigt så vi ikke skal ansætte moyes, lvg, mourinho, ole og en kommende manager som sikkert ligger lige så fjern fra de førnævnte 4 i spillestil og koncept. Det er fint at der bliver ryddet grundigt op i truppen, men det er naivt at tro at unge spillere som greenwood, chong mf bare kan steppe op og ændre slagets gang - der er så milevidt langt fra ungdomsfodbold til seniorfodbold. Desuden ender det her mangel på selvtillids-syndrom med at dræbe deres udvikling.
Jeg ved ikke hvad der skal ske, men een ting vil jeg dog slå fast med et syvtommer søm. Jeg kan sagtens se ideen ole har - både på det overordnede strategiske plan og også på banen. Det er desværre et utaknemmeligt stykke arbejde der ligger forud med de skader der er. OG derfor har han selvfølgelig fortsat min fulde opbakning. Hjælper det at hente en fysioterapeut ind fra celtic? Næppe. Det er sgu mere på den fysiske træner at alle skaderne hænger. Offensivt - jeg savner meulensteen. Det var fremragende fodbold vi spillede da han havde det ansvar. Det ville være forfriskende at hente ham ind igen.
Mugge, hvem ville du hente ind i stedet for Ole, og hvorfor? Hvordan skulle ham du ville hente ind kunne ændre de vilkår der er for holdet lige pt?

Sidst men ikke mindst: Da Ole startede som interim sagde han så fint at resten af sæsonen kunne drengene spille gratis. Det handlede om at have det sjovt. Hvor ville jeg ønske at han bare fandt det frem igen. Lige nu handler han kun på frygt - og det ser vi selvfølgelig en del af resultatet af nu.
LUHG
Skrevet af Slettet(260021200206)
Netop det at han handler på frygt gør situationen endnu mere tilspidset, da den spiral ikke er nem at komme ud af. Jeg er såmend også for at give tid men ting kan også gå så galt at man må gøre noget. Fyr Woodward fra den sportslige side. Hvis ikke tingene ændrer sig de næste 5 kampe må Solskjaer desværre også væk. Vi kan ikke være i nedrykningsfare når det er en klub som United, ligegyldigt om truppen er tynd. Vi har stadig den 3/4 dyreste trup i pl også på lønninger.!

Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af han_solo
Fun fact:

Bendtner som var et omvandrende meme i sin tid hos Arsenal, scorede 45 mål i 171 kampe.
Rashford har 48 i 178. Ham har man så valgt at give nr 10 på ryggen og 200k pund om ugen.
UTD
Skrevet af uden_benskinner
at united kun er 2 point fra nedrykningsstregen gør det svært at tro på, at solskjær herfra har en fremtid i united... jeg håber han hurtigt kommer op i tabellen igen, hvis ikke, så må han væk. desværre.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(300654210904)
Siden OGS blev fastansat, så har kun Brighton og Watford samlet færre point ind af de hold var i PL i denne og sidste sæson. United ligger til nedrykning eller lige deromkring, alt efter hvordan man vurderer op - og nedrykkede hold i de 16 kampe, og det er immervæk tæt på en halv sæson hvor United faktisk ligger lige omkring stregen. Hvis det fortsætter vil United lande lige omkring de 40 point som man siger er lige akkurat burde være nok til at undgå nedrykning. Selv om det værste ledelsen kan gøre er at gå i panik og fyre OGS, og fx hyre Allegri fordi han tilfældigvis var ledig uden anden tanke end et håb om at det så virker, så siger det sig selv at den form ikke kan fortsætte i måneder endnu. Problemet med at fyre OGS er at jeg ikke har nogen tiltro til at Woodward og co. har nogen som helst anelse om hvad der så skal ske. Jeg tror også at OGS stadig sidder relativt sikkert, med den måde klubben har fremlagt projektet på.

Man kan selvfølgelig til dels undskylde noget af det med skader. Det er ikke fordi jeg på ingen måde føler med Dolskjær. Men det viser også noget om ualmindelig dårlig planlægning, uanset om det så er Woodward eller OGS´ skyld at truppen er så tynd. Pogba er altid god for en mindre periode med skader, Shaw er kronisk skadet og så står og falder angrebspositionen med én spiller. United er nærmest rendt ind i en skadeskrise hvert år, de sidste mange sæsoner alligevel går man ind til sæsonen med en absurd tynd trup.Skrevet af Slettet(591633201312)
@TCG
Nej jeg har ikke givet op, jeg tror bare ikke at hverken OGS eller Woodward ryger foreløbig. Jeg tror heller ikke på dit argument om at mange managers ikke ville sige nej til at genrejse United. Enhver ny træner vil kunne se manglerne i vores trup, men der er da ingen top spillere der ønsker et United skifte. Næsten samtlige spillere (og trænere) der er kommet til siden SAF har skuffet, vi er jo bare ikke en attraktiv klub længere
Skrevet af Slettet(100838201910)
Bendtner som var et omvandrende meme i sin tid hos Arsenal, scorede 45 mål i 171 kampe.
Rashford har 48 i 178. Ham har man så valgt at give nr 10 på ryggen og 200k pund om ugen.

Meme for alt det han lavede udenfor banen vel at mærke.

Jeg tænker det er mere nærliggende at sammenligne Rashford med Welbeck. Han bliver nok ikke holdets store målscorer, men der skal jo altså være et par og tyve spillere i en trup, og der er andre positioner end 9´eren.

Går vi godt nok op i trøjenummeret? Det er lønnen, der er det alarmerende for mig. Omend den sikkert er lavere end først rapporteret - særligt når vi spiller i EL (-25%) og han ikke scorer nogen mål.
Skrevet af fedefynboen
Jeg synes at Tommy fra Thailand meget fint opsummerer situationen

Truppen er tynd - ikke Oles ansvar, i al fald højest delvist
Var ikke på noget tidspunkt overbevist om at Solskjær burde ha´ haft depechen, heller ikke i den meget succesrige periode. Naturligvis fordi det meget hurtigt stod klart at hans umiddelbare succes snarere skyldtes buschaufførens exit.
Godt humør og fokus på team spirit gør det ikke alene. Der skal en vision til og den savner nordmanden tydeligvis

Nej, pilen peger, nok engang, på Woodward og på hans chefer, som har et grotesk fokus i en virksomhed som United.
Her har vi en mand, som på ingen måde er sin opgave voksen og skal der ske noget som radikalt ændrer situationen, må han simpelthen fratages enhver indflydelse på det sportslige og Glazers må også presses ud, hvis man spørger mig.
At investorer og deres håndgangne mænd, søger at optimere indtjening, er svært at indvende noget imod. Men at de ikke forstår sig på virksomhedens helt basale forretning, er da bestemt grotesk ud over alle grænser.
Ganske som Ole ikke har instrumenterne til at ændre situationen, bl.a. som i går, har disse gribbe det heller ikke i forhold til overhovedet at drive en fodboldklub
Nej det ejerskab må erstattes af et fodboldrelevant, som forstår sig på at samle alle gode kræfter

Rent sportsligt vil en trænerfyring nu, ikke ændre på ret meget og VORES fokus som fans, må derfor rettes mod ondets rod.
Ole må også ud. Han har ikke hvad skal til. Men ikke nu, synes jeg.
Tværtom må den sportslige del af mastodonten stå sammen også selv om der ikke skulle blive nogen umiddelbar ændring til det bedre

Derfor, med en lille omskrivning, vil jeg læne mig op ad Country Joe McDonalds ord fra 1967 - dengang om LBJ (fra sangen Super Bird!)
Gonna send ´em back to Texas, make ´em work on their golf course

Og Woody? Tjah han kan sagtens finde arbejde blandt svindlerne, bedragerne, charlatan´erne og deres hob af moralsk tvivlsomme sagførere i City. Altså den i London!

Den opgave, kære venner, den er vores. Nu er det os, som skal være VORES opgave voksen.
Skrevet af Pete2
Selv om vi mange var kritiske over for Herrea , Fellini og Lukaku så er det lige disse typer der kæmper røven ud af bukserne når der er behov for det. De har også kvalitet. Det er naturligvis helt ok og satse på ungdommen men der skal være mindst 50% ledertyper og folk der kan og vil. Det var vores egen dødsdom vi lavede ved og sælge disse 3 uden erstatninger........ vildt og tænke på hvor meget vi har været efter Lukaku og fellini og hvor meget vi mangler dem nu
Skrevet af Battlegoat
Det for nemt bare at skyde skylden på Woody, det trods alt ikke ham som træner spillerne, uanset hvor ringe vi er, burde der kunne ses en mening i vores spil, og som de 2 kommentatorer igår os sagde, kunne de ikke se hvad det var vi prøvede på.

Og så det i øvrigt sjovt sådan som alle folk var imod Mourinho på dag 1 for at spille negativ fodbold.
lige nu finder alle mulige andre at skyde skylden på end Ole. Og det er det samme i England og den skrivende presse vs tv pressen. Virker mest af alt som om der er nogen er har for mange følelser med lige nu, til at tænke rationelt

Og jeg som heller ikke for en træner fyring lige nu, men han skal satme til at sadle om hvis han vil noget i United, det Mourinho bold om igen.
Skrevet af miks
Woodward burde fortælle, hvad det er for en strategi de har lagt. Jeg synes man kan se spillerne heller ikke rigtig tror på det.
Skrevet af TheUnitedWay
Som jeg ser det mangler vi en 6´er, en 9´er og en 10´er. Det er en stor del af rygraden på et fodboldhold som mangler. Man kan med rette kritisere OGS at han solgte Lukaku uden at hente en erstatning, men ellers er det jo mange transfervinduer hvor vi har forsømt at hente de spillere som der er brug for.

Man må håbe at Pogba og Martial bliver klar til kampen imod LFC, ellers har vi ikke en Kinamands chance. Dernæst SKAL Woodward tages væk fra den sportslige del, og en ny sportsdirektør findes. Det er under al kritik at Woodward har haft ansvaret for den sportslige del så længe, og det har sejlet under hele hans tid.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Muggedreng2
Jeg synes de her drenge siger meget godt hvad jeg går og tænker. Ja der er noget galt i klubben men Ole har sku også et ansvar. De her er nogle af vores mest trofaste fans og med på alle ture på udebane også

her er deres ratings fra i går...

https://www.youtube.com/watch?v=5xxc-AzbEJ0

De rammer den lige i røven efter min bedste overbevisning. Det er direkte arrogant at tro vi ikke er i nedrykningsfare sådan som vi spiller. Hvem er det lige præcis som skal hive os op fra det morads vi pt. befinder os i?
Skrevet af fedefynboen
Battle

Du har da bestemt ret i at revisoren ikke træner spillerne og derfor ikke kan bebrejdes løbemønstre og taktik generelt.
Men er der en gennemgående rød tråd i Uniteds deroute siden 0-erne, så er det da netop ham, som jo vel at mærke blot er stik-i-rend-dreng for sine herrer
Slingrekurs strategisk, håbløs indkøbspolitik (herunder også fastansættelse af 1 styks nordmand) og en total mangel på forståelse på hvad en fodboldklubs grundbehov er.
Det er hvad revisoren nu for guderne må vide hvilken gang har vist alverden.

Så hvordan kan man undgå at rette spotlight på netop ham som den synligt hovedansvarlige?
Det synes jeg du (og andre) må ha´ øje for
Du skriver at pressen og andre har tabt sutten (min omskrivning, javel) og bare kritiserer. Billedlig talt farer rundt som hovedløse kyllinger.
100 % enig i det. Men deres virkemiddel er jo netop at spotte uoverensstemmelser og dyrke den vinkel til døde.
Deres ansvar er IKKE at få United på ret køl. Det er selvfølgelig ledelsens, men når de nu ikke magter opgaven, så må der andet til.

Den er vel ikke meget længere, er den?
Ole ER ikke svaret og har kun været det som overgangsfigur. Det tror jeg alle er ved at være enige om. Men at undlade at rette kritikken mod klubbens syge og hermed revisorens absolutte hovedrolle, er da netop at deltage i den hovedløse kyllingedans
Er det ikke?
Det kommer der under ingen omstændigheder nogen varig ændring af.
Min påstand er at ingen manager og ingen nye spillere, kan ændre noget som helst som tingene er.
Har tidligere beskrevet en strategiændring som at bygge en mur.
Det gøres ikke ved at købe guldsten til murens top, eller ved at udpege en ny arkitekt, hvis ikke fundamentet er på plads først.
Og da slet ikke, hvis den underliggende grund er kviksand

Så jo, du har ret. Det er forholdsvis let at skyde skyld på Woody. Men det er IKKE fordi det er forkert, derimod fordi det er den helt åbenbare problemstilling.
Men ligesom det ikke tjener noget formål at skille sig af med Ole nu, så gør det heller ikke alene at fratage Woody bestillingen.
Bestyrelsen og ejerskabet ændres jo ikke og der er absolut ingen grund til at tro, at de ikke blot vil hyre en ny Woody.
Revisoren er den synlige, men ikke hovedskurken. Deri har du ret!
Jeg mener, hvilken virksomhed derude kan forvente andet en slingrekurs, hvis bestyrelsen og ejerne ikke har begreb om kerneforretningen?
Det er jo cancer´en i United, som er grunden til alt hvad vi ser
Skrevet af Slettet(100838201910)
Selvfølgelig har Solskjær et ansvar. Der er vel næppe nogen, der har fået mere tiltro til ham i de sidste par uger.

Men en fyring løser ikke noget her og nu. Vi har stadig en trup, der mangler både kvalitet og bredde. Vi mangler stadig ledere på banen.

Det er klart, at hvis Solskjær taber alle kampe fra nu af og til jul, så er han fucked. Men hvis vi antager, at Solskjær var fejlcastet til jobbet, som de fleste nok efterhånden vil sige, så havnede vi i den situation fordi man var for hurtig til at tilbyde sin vikar en permanent stilling. Så hvis der skal ske et skifte på managerpositionen, så lad os nu for helvede lige sætte os ned, skænke en kop kaffe og overveje, hvad der kunne være en fornuftig afløser både ift. kvalifikationer, men så sandelig også ift. spillestil og hvordan personligheden i øvrigt passer ind i, hvad man gerne vil genskabe af kultur i klubben.

Vi kan jo overveje at gøre Solskjær til sportsdirektør i stedet, for han har jo været meget god til at købe ind. (det var en joke, hvis nogen var i tvivl)
Skrevet af Slettet(100838201910)
Noget som man kunne starte med, kunne være at skifte lidt rundt på nogle ting. Truppen er som den er - det kan vi ikke gøre ret meget ved nu og her, selvom enkelte tror, at vi bliver bedre af at smide flere 17-18-årige på banen.

Men man kan sgu ændre formation og Oles 4-2-3-1 fungerer ikke. Om det er 4-3-3 eller en anden kombination, der skal til, ved jeg ikke. Men Solskjær er simpelthen nødt til at prøve at ændre på talkombinationen, for vi er blevet lukket fuldstændig ned offensivt i mange kampe i træk efterhånden.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Med de midler der er til rådighed kunne man passende prøve en 4-1-2-3, flyt Pereira og Mctominay op på 8´erne og få Matic ind igen, han er trods alt bedre end fred.
Rashford på venstre kant, Greenwood på toppen og James på højre kant.

Det virker nok ikke og indrømmet, den startopstilling er til rotterne men ryst posen. Hvis han fortsætter med Rashford på toppen og med samme taktik ligger vi til nedrykning når han bliver fyret til vinter.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(100838201910)
Enig. Han må sgu gøre et eller andet anderledes.
Skrevet af Muggedreng2
Jamen hvis ansvar er det at spille med 2 dybe midtbanespillere?

Hvis ansvar er det at proppe Perreira ud på højre wing?

Hvis ansvar er det at vedblive at mene Rashford er targetman når selv en blind kan se han ikke ejer en gnist begreb om at spille spydspids?

Hvem styrer den fysiske træning ?

Hvem er det der udtager en spiller som Mata når alle kan se han er færdig

Hvem sagde god for at forlænge aftalen for 2 år med selvsamme spiller?

Hvem har sagt ok til at leje Alexis og sælge Lukaku uden at hente andre ind?

Med hensyn til unge spillere så fik Fred (500 millioner) og McT (skreget ud af mange som den næste store stjerne) 2 19 årige hvor den ene var debutant til at ligne Xavi og Iniesta. Som note mener jeg vores bedste var en spiller mange mener ikke skal være andet end 3. valg (Tuanzebe)

Det er sku da taktikken den er gal med og det er altså ikke revisorens ansvar at sørge for spillet på banen det er vores tegneseriefigur med det brede smil.
annonce
0