Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toggle
. men du har jo besluttet dig for at Solskjær er den helt rette, og så kan den værste sæsonstart og virkeligt ringe spil ikke få dig på andre tanker.
Det kan det da sagtens. Men nu er jeg fast besluttet på at give ham en hel sæson og så vurdere det derfra. Skal jeg så være sortseer som dig og mugge når vi vinder 4 ud af 5. Nej, det nægter jeg at være. Jeg ved hvad selvtillid gør ved et fodboldhold og det er svært at hænge alt ansvaret på på de unge spillere når tingene ikke kører. Vi mangler kvalitet og hverken klopp eller pep ville få mere ud af den situation som Ole har stået i med et hav af skader og en trup der mangler kvalitet på helt centrale pladser. I tillæg til dette har vi i 6år hentet den ene middelmådige spiller efter den anden der har spillet med pengepungen og ikke hjertet. Klubbens lønstruktur skal ændres og jeg tror Ole er godt i gang med at ændre på disse vitale ting. Derudover synes jeg egentlig bare det er dumt at anfægte at en mand som har spillet og været i mesterlære ved den bedste manager i historien som i tillæg har assistance fra en af spillets absolut bedste til den assistentrolle ikke ved hvad han laver. Jeg er med på at folk herinde langt hen ad vejen ikke er villig til at lade Ole vokse med opgaven men som jeg starter med at sige. Ole skal have denne sæson og lad os så se hvor klubben og holdet har bevæget sig hen og indtil da så har han i hvert fald min opbakning.
Den største fejl i United i historien er desværre at glazer familien har gjort sit indtog og givet alt magt til Woodward som vel sagtens er den største skandale på ledelsesgangene i top 10 klubberne i europa


På den anden side har du besluttet dig for at Lindelöf er den helt forkerte, så når han har haft 4-5 gode kampe, ser du hans enkelte fejlafleveringer, og småfejl, som alle laver

Så kan du i hvert fald ikke læse. Jeg vil foreslå dig at gå tilbage i tråden og læse efter de 4 gode kampe han har spillet. Jeg har faktisk rost ham i hvert fald i 4kampe i denne sæson. Det ændrer dog ikke på at han er middelmådig og en god midterforsvar ved siden af ham tilsyneladende har fået ham til at se lidt bedre ud i denne sæson.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det kan det da sagtens. Men nu er jeg fast besluttet på at give ham en hel sæson og så vurdere det derfra. Skal jeg så være sortseer som dig og mugge når vi vinder 4 ud af 5. Nej, det nægter jeg at være. Jeg ved hvad selvtillid gør ved et fodboldhold og det er svært at hænge alt ansvaret på på de unge spillere når tingene ikke kører. Vi mangler kvalitet og hverken klopp eller pep ville få mere ud af den situation som Ole har stået i med et hav af skader og en trup der mangler kvalitet på helt centrale pladser. I tillæg til dette har vi i 6år hentet den ene middelmådige spiller efter den anden der har spillet med pengepungen og ikke hjertet. Klubbens lønstruktur skal ændres og jeg tror Ole er godt i gang med at ændre på disse vitale ting.

Du starter med at sige, at du ikke vil vurdere ham ud fra et øjebliksbillede, som Mugge og jeg, men konstaterer, som dit tidligere indlæg, at han nu har vundet 4 af de 5 sidste kampe, ligesom du mange gange har brugt Solskjærs første 10 kampe, hvor han altså stadig bare var interim manager, som mål for hvad han kan - 10 kampe, hvor vi i øvrigt kun spillede god fodbold i de første, og som mange har været inde på, hvor Solskjærs rolle ikke var at skabe noget taktisk, men at skabe god stemning i klubben - og den rolle var han ganske glimrende til.
Men nu har Solskjær snart fået et helt år, og spillet er altså ikke blevet bedre.
Det er det jeg hæfter mig ved - ikke enkeltkampe, men en masse kampe (inkl sejre), hvor det kun i meget få momenter har set godt ud - i kontrafasen mod offensivt mindede hold.
Jeg er med på, at han får ind til sommer, da vi sandsynligvis ikke kan få en top træner midt i sæsonen alligevel. Men der skal snart til at ske noget.

Så bruger du argumentet med truppen. Han havde muligheden for tæt på samme trup, som Mourinho fik en 2. plads med, tilsat 3 dyre signings, men ham og Woodward havde ikke i tide fået forlænget med Herrera, og man fik ikke hentet erstatninger til midten. Jeg kan ikke se, hvorfor han skal fredes for at rydde op på midtbanen, uden at hente folk, når Moyes blev korsfæstet for netop ikke at kunne hente andet, end Fellaini.

Men hvis man så ser på hvad Lampard, som jeg ikke spåede mange chancer fra starten af sæsonen, nu har fået ud af de talenter i en trup han ikke kunne forstærke, og som mistede deres absolutte profil (måske Premier Leagues bedste over de seneste 5 sæsoner), er det lidt noget vrøvl, at påstå, at bedre trænere end Lampard ikke også ville kunne få mere ud af Uniteds trup, end hvad Solskjær har fået ud af den i denne sæson og i sidste sæson.

Solskjær er en middelmådig træner, som kun har fået jobbet fordi han er tidligere United spiller.
Derudover synes jeg egentlig bare det er dumt at anfægte at en mand som har spillet og været i mesterlære ved den bedste manager i historien som i tillæg har assistance fra en af spillets absolut bedste til den assistentrolle ikke ved hvad han laver.

Det argument har du også brugt om Giggs - men det er noget sludder, at de har stået i mesterlære. De har været spillere under Ferguson - thats it. Hvis man skulle bruge dit argument, burde Neville brødrene, Rio Ferdinand, David Beckham, Michael Laudrup, Romario, Ronald Koeman, Hristo Stoichkov jo alle være toptrænere i dag, da de alle har stået i mesterlære af 2 af verdens bedste managere.
Ligeledes burde Meulensteen jo ikke have floppet så fælt i sit eftermæle, efter han stoppede i United, og det samme med Queiroz og Phelan, før han kom tilbage til United, som jo også alle har været i mesterlære ved Ferguson (og de har endda været med på alle møderne omkring setuppet, og ikke bare hørt det fra den anden side).

Ole skal have denne sæson og lad os så se hvor klubben og holdet har bevæget sig hen og indtil da så har han i hvert fald min opbakning.

Jeg er med på, at han skal have resten af sæsonen, eller indtil holdet ikke kan opnå mere i nogen turneringer. Men jeg ved godt hvad det bliver til. Det ændrer 4 sejre over 3 middelmådige hold (Chelsea stillede jo med reserver) ikke på.
Hvis spillet begynder at blive godt kontinuerligt mod Premier League hold, og afføder sejre (gerne i midten eller bunden af PL) kunne jeg overbevises, men jeg tror ikke det kommer til at ske.

Den største fejl i United i historien er desværre at glazer familien har gjort sit indtog og givet alt magt til Woodward som vel sagtens er den største skandale på ledelsesgangene i top 10 klubberne i europa

Jeg er ikke begejstret for Glazers eller Woodward, men jeg tænker ikke det var en fantastisk situation med Magnier og McManus heller. Men det hele ramlede jo, da de 2 absolut vigtigste folk for den sportslige sektor i klubben (Ferguson og Gill) stoppede på samme tid.
Og i stedet for at hyre folk med ekspertise ind, har Woodward virkeligt jokket i spinaten og prøvet at gøre det selv.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Kunne du forestille dig Barcelona være jammerlige og så diskede deres fangruppe op med, at Ansu Fati var spillet lidt ind på holdet så det skal vi endelig huske at have med? Nej vel. Det bliver for bizart de ting der skal opfindes for at forsvare det vi skal stå model til. Uagtet af at OGS ikke alene bærer ansvaret for derouten.

Nej, sikkert ikke, og jeg havde heller aldrig sagt det samme i 2014. Men nu har vi bare været væk fra mesterskaber så tilpas længe til, at man begynder at overveje, om der er mere ved spillet end bare quick fixes. Er Ansu Fati et stort talent?

I øvrigt mener jeg da heller ikke, at nederlag til bundpropper skal forsvares. Jeg siger bare, at vi arbejder med to konti i banken. Vi har driftskontoen og opsparingskontoen, og Ole sætter penge ind på opsparingen i øjeblikket. Derfor kan vi godt samlet set være i minus og han derfor må fyres - helt klart. Men der er trods alt to konti at holde øje med.
Skrevet af Toggle
Men du bliver jo for fanden nødt til at se på hvilken måde mourinho spillet vs den måde Ole gerne vil spille. Ole overtager en trup der er skabt til at spille powerfodbold og spillestilen Ole vil indføre er jeg sikker på er modsat hvad mourinho spillede med. Derfor kommer tingene også til at tage tid. Desværre der vi mangler en sportsdirektør eller teknisk direktør.
Pogba spillede sit bedste fodbold i sin karriere da Ole kom til (minus VM sidste år) i forårssæsonen. Ham mangler vi i allerhøjeste grad lige nu som det kreative indslag på midtbanen. Det er ikke sikkert United bliver mestre med Ole men som lapioche er jeg også med på at Ole er med til at bære klubben i den rigtige retning.
LUHG
Skrevet af trannel
Hehe Toggle. Jeg tror du skal spørge Mourinho om han var tilfreds med den trup han havde i United og om den var gearet til at spille det fodbold han ville. Svaret ville være et rungende nej. Derfor holder heller ikke det forsvar OGS.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Inuk.
Hehe Toggle. Jeg tror du skal spørge Mourinho om han var tilfreds med den trup han havde i United og om den var gearet til at spille det fodbold han ville. Svaret ville være et rungende nej. Derfor holder heller ikke det forsvar OGS.

Jeg er uenig. Forskellen ligger i hvordan de håndterer situationen. Hvor Mou blev fornærmet, er Ole istedet igang med at udvikle holdet i den retning som han ønsker at se holdet. Og det er da et stort plus.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nogen der har fulgt med i Dean Henderson´s præstationer for Sheffield United?
Kan se at han var nomineret som månedens spiller i PrL for oktober, så helt dårligt kan det vel ikke gå. Bliver spændende og se om han måske med tiden kan vælte De Gea af pinden som førstemålmand.

Han har overordnet set gjort det godt, rigtigt godt. Men ligesom forsvarsspillere, er fejl enormt dyre for målmænd, og han har lavet nogle store fejl - bl.a. mod Liverpool.

Men han er en fantastisk spændende ung målmand og fejl er trods alt meget almindeligt for unge spillere.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Nå et spring på 7 pladser i tabellen med en sejr i morgen og så op til en landskamps pause...det burde være motivation nok. Der kan bare ikke være nogen undskyldninger for ikke at vinde den kamp.
Skrevet af Mkarner
Kæft hvor er Ndidi dog bare formidabel. Samme med Tielemans og Maddison, så må de der gerne lave en Maguaire.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af Pindhunden
Hvor meget mon det ville koste at købe Leicesters tre centrale midtbanespillere - 1,7 mia. kr.
De ville godt nok kunne forvandle vores hold til et helt nyt niveau.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Top4 ser afgjort ud efter 12 runder , godt nok et vanvittigt hul der slås efter idag
Skrevet af Slettet(260021200206)
@tcg

+1

Helt enig med alt. At se Lampard udføre mirakler hjælper heller ikke på billedet af Solskjaers United. Og at han skal have plus point for at rense ud samtidigt med man ikke har hentet erstatninger er jo bare dybt godnat.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(300654210904)
Det er bemærkelsesværdigt hvordan både Lampard og Rodgers har revolutioneret spillet i henholdsvis Chelsea og Leicester. Ikke bare resultaterne er blevet bedre, spillet er blevet markant bedre. En ting er kvalitet, men den det er godt nok en imponerende angrebslyst og energi Leicester viser, også efterde er kommet foran 2-0. Når man sammenligner det med spillet under Puel er der en verden til forskel, selvom spillerene er stort set de samme. Alt det OGS snakker om, men som er umuligt at genkende på banen. Begge har mistet en nøglespiller i sommers og ingen af dem har fået en menneskealder til at gøre det i. United klinger man sig lidt til håbet om, at hvis OGS bare får tid så skal han nok vende det.
Skrevet af uden_benskinner
blir united ikke vist på danske kanaler i morgen..?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Alcodk
Nope, det er vel grundet EL, at kampen er blevet flyttet til idag!
Skrevet af Slettet(591633201312)
Det er simpelthen en kæmpe joke (uanset rettigheder, regler eller EL udsættelser) at dansk tv kun må vise Wolves-Villa når United spiller samtidig. Tirnanoq viser den da forhåbentlig.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er bemærkelsesværdigt hvordan både Lampard og Rodgers har revolutioneret spillet i henholdsvis Chelsea og Leicester. Ikke bare resultaterne er blevet bedre, spillet er blevet markant bedre.

Jeg siger ikke nødvendigvis det er tilfældet, men man jo overveje, om de går igennem den samme honeymoon-periode, som vi selv oplevede i begyndelsen af 2019. Her lignede det også, at Solskjær havde forvandlet spillet her.

Tiden vil vise, om der er mere ben i deres udvikling.
Skrevet af madin
Hvem spiller egentlig venstre back i dag med både Young, Dalot og Shaw ude? Går han mon med Williams?
Skrevet af Toggle
Jeg mindes i hvert fald flere herinde der mente at chelsea nok skal komme ned på jorden igen når programmet bliver presset for dem. Deres bredde er vel mindst ligeså ringe som vores. Jeg tror mere der er bund i leicester i denne sæson. Til gengæld er løbet stort set kørt for tottenham. Er folk herinde fortsat ligeså begejstret for poch som man var i april og maj? Hans tottenham karriere hænger vel efterhånden i en tyndere tråd end Ole´s. Jeg kan heller ikke lade være med at tænke over tottenhams deroute sker samtidig med at man smider Eriksen ud i kulden. Jeg tror Eriksen ville være et rigtig godt bud på et godt januar indkøb for os for alle parter udover måske lige Eriksens pengepung da han nok ikke får ligeså stor sign on fee ved et skifte i januar. Jeg vil også sige at Eriksen vil være 3-4 step up ift Perreira, lingard og mata. Derudover er zlatan ledig fra torsdag. Vil han være en fornuftig løsning til en plan B helt fremme resten af denne sæson eller tror i ikke han vil kunne finde sig til rette med en plan B tjans?

LUHG
Skrevet af Slettet(591633201312)
Jeg synes ikke man kan se bort fra Poch´s præstationer de sidste 5 år fordi Spurs pt. er i krise - han har trods alt præsteret kontinuerligt på et højt niveau med et lille budget. Ole har til sammenligning intet præsteret efter de første honeymoon måneder. Jeg håber at man i næste spiller onboarding kigger mere på noget vindermentalitet og fanden-i-voldsked, og her passer Eriksen ikke ind efter min mening - selvom han vil være en opgradering til Mata-Pereira-Lindgard, men det vil stort set alle jo. Jeg tror Zlatan er for langsom nu til PL, men som plan B indtil en sommer signing...tja hvorfor ikke.
annonce
0