Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BryanFury
Sammenligningen mellem lamps rodgers og ogs er helt på månen i min optik. Det er da tydeligt at de har forbedret deres respektive hold ved at arbejde med mekanismerne osv, OGS red højt på en bølge af glæde fra spillerne over at slippe for mourinhos rigide system. Nøjagtigt som tilfældet har været i mange af de andre klubber Mourinho har efterladt i en ringe tilstand. Begge managers har formået at skabe hold der spiller god fodbold og udnytter spillernes styrker.
Især rodgers har på det seneste skabt en kæmpe forvandling, Leicester spiller jo som et tophold lige pt og det lyser ud af dem. Kan ikke se OGS på nogen måde har rykket United så meget som de to nu har gjort. Og det ændrer et par gode kampe eller 5 for et år siden ikke på.
Det kan sagtens vende en dag og hvem ved hvad de kan med ryggen mod muren på den store scene.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg ved ikke, om deres bredde er lige så ringe som vores generelt, men oppe foran er de i hvert fald lidt tynde. Nu ser Abraham ud til at have fået sit store gennembrud, og det gør naturligvis noget af min skepsis inden sæsonen til skamme, fordi de netop ikke mangler en målmager alligevel. Men han er trods alt stadig ung, og det er vel ikke usandsynligt, at han får en tørke på et tidspunkt, og så kunne jeg godt se det her Chelsea-hold falde i kadence.

@BrianFury
Igen, det er ikke fordi jeg definitivt konkluderer, at Lampard rider på en bølge tilsvarende Solskjærs sidste år, men du mener ikke, at argumentet om at slippe fri fra en træner med et rigidt system ikke også gør sig gældende for Chelsea? Var spillerne begejstrede for Sarri? Det virkede ikke sådan for mig.

Som modargument kan man anføre, at Chelsea og Lampard har gjort det her uden deres vel nok bedste spiller i Kanté. Det aftvinger alligevel en del respekt og vidner om et system, der fungerer væsentligt bedre end vores, hvor alting falder fra hinanden når vi mangler vores nøglespillere.
Skrevet af BryanFury
Altså Chelsea har da hele 3 rene 9’ere i truppen det er da en udemærket bredde.

Og jo du har helt ret, det har nok også været en befrielse at slippe for sarri. Til gengæld kan jeg se hvordan Lampard gerne vil have de skal spille. Det har jeg stadig svært ved med United. Og så har jeg bare langt mere tiltro til Lampard end OGS i dere job. Lampard kom fra en ret succesfuld sæson i derby hbor han blandt andet havde arbejdet med Mount og tomori, spillere som nu nærmest ligner stamspillere i Premier League. I mine øjne var Lampard 10 gange bedre rustet til at overtage end OGS, og det er det billede der viser sig nu.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg mindes i hvert fald flere herinde der mente at chelsea nok skal komme ned på jorden igen når programmet bliver presset for dem. Deres bredde er vel mindst ligeså ringe som vores.

Ja, jeg var en af dem. Jeg havde heller ikke forventet, at Lampard var en vildt god træner. Men til forskel fra Solskjær, har han altså formået at få holdet til at spille ganske godt . med mange talenter og en meget spinkel trup. De kommer sandsynligvis til at smide en del points, når vi rammer december/januar - men det gør vi sandsynligvis også selv. Forskellen er bare, at Chelsea er startet med at skrabe en masse points sammen - og med god offensiv bold.

Er folk herinde fortsat ligeså begejstret for poch som man var i april og maj

Øhhhh, JA.

Pochettino har vist i 2 klubber, som på papiret bør klare sig væsentligt ringere, at han kan forbedre deres spil med relativt små midler. Southampton har jo sejlet siden han skiftede til Tottenham, og Tottenham har været en fast bestanddel i top 4 siden han kom til, selvom de i forrige sæson ikke fik købt en eneste spiller, og selvom de har et langt lavere budget, end f.ek. United.

Jeg gad godt at se hvad han kan med et ordentligt budget, og potentielt set alt hvad han vil have af backromm staff.
Klopp er vel lidt det samme - han startede med at klare det godt i Dortmund, og trofæet er altså, alt andet lige, nemmere at vinde en gang imellem i Tyskland, end det er i England. Begge managers førte hhv. Tottenham og Dortmund til CL finaler uden at vinde dem. Og nu hvor Klopp har fået et væsentligt større budget, og han kan håndplukke nogle af verdens bedste eller mest talentfulde spillere, har han vundet CL med Liverpool, og gjort holdet konkurrencedygtigt med City, som altså har et endnu større budget, og har efterladt resten af PL bag sig - selv Chelsea og United der altså opererer med noget større budgetter end Liverpool.

Jeg ser Pochs muligheder med United noget lig Klopps i Pool - Husk på, at Klopp også sluttede skidt af i Dortmund.

Jeg ser stadig Pochettino som den absolut bedste mulighed for United - og skulle han blive fyret i denne sæson, burde vi med det samme signe ham fra sommeren 2020, hvis det bliver en mulighed - helst inden Barcelona, Real Madrid og Bayern vælger at kigge den vej (heldigvis kan Pochettino, så vidt jeg ved, ikke tysk, og det kræver de vist i Bayern).
Skrevet af Slettet(262004201905)
I øvrigt er det da helt håbløst, at vi nu for 2. gang på kort tid ikke kan se en United kamp, fordi den er blevet rykket fra lørdag til søndag.

Lige nu overvejer jeg, om jeg gider betale for Viaplay, når de alligevel ikke har de muligheder jeg regnede med - Jeg havde forventet, at jeg ville have muligheden for at kunne se 90-95% af Uniteds kampe i PL og omkring 90% af Brøndbys SL kampe. Men lige nu er det jo tættere på 50%, og i tillæg kan jeg ikke se EL kampene.

Hvorfor kan man ikke få en sportspakke, hvor man kan se det fodbold man vil, og intet andet, og evt. betale et par hundrede for det om måneden.
Eventuelt med et tillæg på 30-50 kr. for at kunne se det hold man holder med i Amerikansk fodbold.

Det ville give mening for mig.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@BrianFury
Men er der ikke recency bias inde over her? For jeg vil da vove at påstå, at det også var nemmere at se, hvad Solskjær gerne ville med det her hold tilbage i januar, februar. Nu er det klart et langt mere mudret billede, afgjort.

Og ja, Chelsea har tre 9´ere, men Bats og Giroud ser jeg altså ikke komme gutterne til undsætning hvis Abraham ikke kan putte den i kassen i en periode.
Skrevet af Don_Millionaire
Godt at se at McSauce er blevet klar, ellers ville midtbanen se endnu mere suspekt ud, end den i forvejen er.

Brandon Williams er den første af de unge der får en liga start i denne sæson. Kunne være fedt hvis han bidder sig fast og i det mindste viser sig at være bedre end Young.

Lad os nu forhelvede vinde den kamp!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Har Greenwood virkelig ikke fået en PL-start endnu? Det var da alligevel utroligt.
Skrevet af Don_Millionaire
Når man tænker på hvor farlig han har været foran mål, så er det egentlig utroligt, men samtidig er det heller ikke meget han indtil nu har tilbudt i selve spillet. Det kan man dog også sige om mange af vores andre spillere, og jeg kunne da godt tænke mig at se ham, fremfor eksempelvis Pereira. Hvordan kabalen lige skal gå op har jeg dog svært ved at sige, og det vil nok kræve et systemskifte ala 4-4-2.
Skrevet af TheUnitedWay
Det giver vel meget god mening at en af vores tre angribere er på bænken, så der er noget at skyde med derfra.

Det var dog spændende at se dem alle på én gang mod Patisan, men det er også noget andet end PL.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Slettet(100838201910)
McTominay spiller åbenbart med en skade. Lad os håbe det ikke går som sidst vi spillede en central midtbanespiller til trods for en skade i foden.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Yes! Jeg var lige ved at blive sur på Pereira for ikke at trykke på aftrækkeren, men så var han heldig i sidste ende alligevel.
Skrevet af Don_Millionaire
Puha. Pereira formøblede godt nok den omstilling, men han er så heldig af et par omgange, og får alligevel målet.

Dejligt at være foran.
Skrevet af Don_Millionaire
Haha sådan!

2 kludemål, men fuck hvor er det lækkert at være foran med 2 så tidligt!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Gud, hvor har jeg savnet, at vi laver flere grimme mål.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg hader VAR.
Skrevet af trannel
Dejligt alle marginaler går vores vej. Det har vi brug for.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nej, vi har ikke været uheldige indtil videre. Når det så er sagt, kunne det være fint at udnytte det fuldt ud ved så at uddele en røvfuld for en gangs skyld. 2-0 efter 20 min hjemme på Brighton burde have potentialet til at blive en storsejr.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Lol, Rashford lignede en fisk på land med det der ekstra hop efter kontakten.
Skrevet af trannel
Tror nu bare hans fod glider.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
annonce
0