Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Og nej de priser jeg skriver er de priser der er rapporteret fra BEGGE spiller, du kunne jo selv lige login på diverse sites for at facts tjek.

Altså Google siger op til £70-75 mio. for Morata inkl incentives - det er hvis man tager alle kilder med i overvejelserne. Google siger også op til £85m for Lukaku inkl. incentives.

Men mange rapporter snakker om £70-75m for Lukaku (muligvis uden incentives, som jo i hvert fald ikke alle blev betalt) og op til £75m for Morata (sandsynligvis inkl. incentives, som ikke alle blev betalt).

Du har så valgt den lavest mulige pris på Morata og den højest mulige for Lukaku. Skulle vi nærme os et sted i midten, og lige have med i overvejelserne, at ingen af spillerne sandsynligvis har levet op til alle klausuler, er der altså ifølge det vægtede gennemsnit at rapporterede priser omkring £5-10m i forskel på spillerne. Og det er altså forskellen på en reserve fra Real Madrid, som de egentlig primært købte hjem, fordi de indså der var penge at hente, og en af de mest scorende i PL de foregående 2 sæsoner.


Der er ikke mere eller mindre bonouse med for den ene eller anden faktum var at den bedste estimeret pris nogen kan komme med og det må naturligvis være den vi bruger er en forskel på 19/20mil og det er om du vil ikke i samme pris klasse med mindre som sagt du går ud i ret mange decimaler.

Hvis du siger det er faktum, må du lige komme frem med nogle kilder - så vidt jeg ved, har ingen af klubberne offentliggjort de eksakte tal, så de "facts" du snakker om vil jeg egentlig meget gerne vide hvor du har fra??

De fleste kilder melder, at Lukaku kostede omkring £70-75m (uden bonuser) - og Moratas pris var omkring £65-70m (uden bonuser).

Du har så valgt at bruge prisen på Lukaku med Bonuser, når du skriver £85m, og prisen uden bonuser for Morata, når du skriver £65m.
Skrevet af Don_Millionaire
https://twitter.com/JamieJackson___/status/1195386387685609474?s=20

En højrekant er umiddelbart ikke vores førsteprioritet, men hvis en spiller som Sancho bliver aktuel, så skal man slå til.

Lyder som en umulig transfer, men hvis der er bare den mindste mulighed for at det kan ske, og så endda til januar, så er det bare med at slå til. Det ville i et Ed Woodward perspektiv være helt vanvittigt proaktivt. Nok også derfor det er svært at tro på.
Skrevet af Yildis
Ja, Sancho lader til at være kommet lidt i unåde hos Favre. Spørgsmålet er, om det er hans præstationer, eller om det er attituden, der halter, men det forlyder, at Dortmund er åbne for et salg - og ønsker at erstatte ham med Leverkusens Kai Havertz. /Rygte

Der bliver selvfølgelig rift om Sancho fra alle kanter, så Uniteds chancer er i mine øjne tvivlsomme, når man ikke har Champions League at tilbyde. Men hvis vi har chancen, håber jeg virkelig også, man vurderer ham rigtigt. Hvis han har en attitude, som vil ende med at være et problem, så vil det være bedre at kigge på alternativer. Jeg tænker, at United HAR råd til Sancho, nærmest uanset hvad Dortmund mon ville forlange. Men man har altså ikke råd til at ramme forbi.

En højrekant er umiddelbart ikke vores førsteprioritet, men hvis en spiller som Sancho bliver aktuel, så skal man slå til.


Jeg er for så vidt enig i, at en central midtbanespiller og en angriber har været nævnt hyppigst som førsteprioriteterne indil nu. Men United har i den grad manglet en højrekant de seneste år. Hverken Rashford eller Martial har fungeret i højre, og både Lingard og Andreas Pereira har vist sig at være bedre i centrale roller, som jeg ser det. Mata har aldrig haft farten og er også over the hill. Så er der Dan James, som i mine øjne er lige god i begge sider. Mere målfarlig i venstre, synes jeg, men bedre i oplæggerens rolle, når han spiller i højre. Men han er eneste gangbare mulighed, som jeg ser det, samt Diogo Dalot, som dog ligner at befinde sig i noget af et skadeshelvede. Anyway, jeg synes i dén grad, at højrekanten trænger til noget nyt blod, så Dan James ikke er den eneste gode mulighed.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Don_Millionaire
Enig i at højrekanten er blevet forsømt i alt for mange år, så når jeg skriver at det ikke er vores førsteprioritet, er det ikke fordi jeg ikke mener, at den slet ikke skal prioriteres.

Efter at have tænkt lidt over det, så tror jeg nu at vi har ret gode muligheder for at lokke ham til. Feltet af bejlere vil være snævert pga. prisen, og da han stadig er meget ung, er det nødvendigt at han kan vide sig sikker på meget spilletid. Det vil ikke være noget problem for os at lægge et stort nok bud, og spilletid vil han kunne få masser af. Læg dertil at han er fra Manchester, og jævnfør diverse rygter, så skulle det have stor betydning for ham at komme tilbage til byen.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvor stor betydning CL-usikkerheden har, tror jeg, kommer meget an på, hvilke klubber han overvejer. For lige nu er der bare et kapløb i toppen af tabellen, der gør, at en klub, der er med i top-4 det ene år meget vel kan være ude det næste. Bortset fra City og Liverpool, altså. Så ja, en klub som Chelsea er med i CL i år, men er det jo ikke nødvendigvis hvert år i kontraktperioden og Sancho skal nok regne med at bruge mere end bare lige 1-2 sæsoner i sin næste klub.

Hvis det skal have betydning, tror jeg, det skal være fordi, han regner med at vælge en klub, der nærmest er garanteret CL - og så bliver det svært i England medmindre han er villig til at konkurrere med Salah/Mané eller vende hjem til City, og det tvivler jeg ærlig talt på.

Der er så andre gode grunde til at vælge os fra. F.eks. at vi stadig har nogle store problemer med at få spillestilen til at fungere.

@DonM
Sancho er fra London. Watford, så vidt jeg husker. City hentede ham til akademiet som teenager. Han har selvfølgelig boet i Manchester nogle år og har sikkert en omgangskreds der.
Skrevet af Don_Millionaire
@DonM
Sancho er fra London. Watford, så vidt jeg husker. City hentede ham til akademiet som teenager. Han har selvfølgelig boet i Manchester nogle år og har sikkert en omgangskreds der.


My bad. Han har dog et tilhørsforhold til Manchester, som du også skriver, og virker til at det kan være en prioritet jævnfør diverse rygter.
Skrevet af Mkarner
Nu ved jeg ikke hvordan Lobotka gør det for Celta, da det jo ikke går så godt for dem, men på landsholdet er han da fremragende, er det en spiller man skal kigge på? Han er teknisk dygtig, og aggressiv, han fylder også okay ift hans bredde, eller er det måske mig der er forblændet af en slovakisk kæreste?
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af #GGMU!
Er jeg den eneste, som godt kunne se Rojo som vores venstre back resten af sæsonen?

Er helt vild med hans mentalitet og den hårdhed han har i sit spil, man må sgu som modstander være lidt "bange" for at spille overfor ham, da han er lidt "sindsyg"

Er fan af Shaw, men syntes han falder for tit ud af kampene, og mangler lidt i forhold til Rojo ang. hårdhed og respekt :-)
Skrevet af Hastemand
Jeg er enig med, at han kæmper godt og tackler igennem, men synes han mangler en fodbold forståelse og ofte træffer forkert valg (langskud, forkerte afleveringer og placeringsevne). Teknisk er han hellere ikke god nok. Som bredde spiller er han en fin back up, men ville aldrig mene han burde være en fast starter på et United hold, desværre har vi købt flere af sådanne spillere de senere år.
Skrevet af TheUnitedWay
Rojo mangler meget som back, blandt andet at kunne slå et indlæg. Shaw er det oplagte valg, men er desværre for ofte skadet.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af #GGMU!
At bruge hans tekniske niveau som undskyldning for at han ikke skal spille istedet for Shaw, er mig uforståeligt, for syntes bestemt ikke han er god nok offensivt som i hans Southamptontid.

Vi mangler krigere som kæmper for trøjen og går forrest, og når vi har sådan en spiller i truppen, skal han da spille :-)

Igen, jeg er fan af Shaw, men han skal godt nok steppe op, og indtil han gør det, syntes jeg Rojo skal have chancen! :-)
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg har set for mange ikke dårlige men rædselsfulde kampe fra Rojo på venstre back til at have nogen som helst forventninger til ham på den position. Læg dertil at han ikke er ret meget mindre skrøbelig end Shaw.

Der kommer helt sikkert dårlige perioder, men indtil videre ville jeg begynde at give Brandon Williams flere kampe.
Skrevet af Don_Millionaire
Rashford har scoret i begge Englands kampe, og fortsætter dermed de gode takter. Han må vel næsten være i hans livs form lige nu, så lad os håbe han kan bygge videre på det, og tage det næste skridt.
Skrevet af Inuk.
Spørgsmålet er om Rojo kan ledes. Hvis han kan, så har han en chance på holdet. Hvis ikke, så skal han bare videre.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Hastemand
Ggmu, ja krigere der kan spille fodbold og det kan Rojo ikke. Synes bestemt hans dårlige teknik er en vigtig faktor for, at han ikke skal spille.

Var det ikke rart, at se Rashford lave et mål hvor han køligt placere den? Synes desværre han ofte bare knalder igennem, tænker det er et område Solskjær arbejder med ham på.
Skrevet af Slettet(100838201910)
For en CB er Rojos teknik da glimrende. For en back er den vel egentlig også hæderlig. Klart, han er ikke Marcelo, men det er umiddelbart noget af det, jeg ville være mindst bekymret over ved ham.
Skrevet af TheUnitedWay
Hans teknik som CB er ganske rigtigt glimrende, men som back mangler han altså meget. Jeg ser ham helt klart som en mulighed ved siden af Maguire hvis Lindeløf bliver skadet, men som back er han kun en nødløsning.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Muggedreng2
@Bryan

Hvad er det for parametre du mener De Bruyne kan overgå Pogba på, de spiller jo ikke samme plads?

Jannik Vestergaard overgår jo også Pogba på nogle parametre, men er de væsentlige når de ikke spiller samme plads?

Derudover er det fint du mener der er nogle i City der har gjort det bedre, det er jeg så bare uenig i, så medens du beholder dine blå briller så lader jeg mine rød hvide blive på..

Han har for øvrigt ikke præsteret flere Goals/assists end Eriksen set over de 3 foregående sæsoner begge ligger med et stykke over 20 total på enten mål eller assist.

Jeg vil så vove den påstand at Eriksens har været på flere forskellige pladser og at han har løbet mere og leveret nogle bedre defensive stats end KdB, så ja den bedste midtbanespiller i Premier League de sidste 3 år..
Skrevet af BryanFury
@mugge
Jeg er ikke City fan, jeg prøver at holde mig objektiv og ikke blande følelser ind i debatten.

Den primære forskel på KDB og pogba er da tydeligt konsistens i niveau. Pogba laver mange flotte ting og er en ekvilibristisk fodboldspiller, ingen tvivl der. Hans store problem er jo bare at han aldrig kan holde det niveau og det oftest bliver afløst af mildt sagt hjernedøde boldtab. Derudover synes jeg også han til tider har problemer med indstillingen og til tider skader mere end han gør gavn. En pogba der leverer på sit topniveau er selvfølgelig i toppen af verdenseliten, men det er han bare ikke rigtigt når han ikke kan holde det niveau. KDB er for mig at se en leder der er hjertet i et af de bedste hold ligaen nogensinde har set. Han kan afgøre kampe på egen hånd uden at score, men fordi han er så dygtig til at gøre sine medspillere bedre. Det er for mig en af de vigtigste parametre eftersom fodbold er en holdsport.

Skrevet af Slettet(100838201910)
Hans teknik som CB er ganske rigtigt glimrende, men som back mangler han altså meget.

Jeg synes ikke, det er teknikken, der holder ham tilbage som back. Den er vel gennemsnitlig for en spiler på den position. Det samme kan siges om farten, hvor han ikke ligefrem er noget lyn, men heller ikke er nogen Daley Blind.

Hans problem er for mig at se, at han tit og ofte har SEJLET rundt i positioneringen. Han er nem at trække ud af formation, fordi han går på manden hele tiden, i stedet for at holde sig tæt på sine medspillere, så det bliver kompakt og svært at spille imod. Han er jo blevet decideret udstillet ved adskillige lejligheder.
annonce
0