Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg er stadig vild med Mourinho, og selvom jeg ikke holder med Spurs, kan jeg ikke lade være med at holde lidt med ham i den kommende tid.
Skrevet af Toggle
.Var seneste melding ikke, at han først var klar en gang i december?
Er det ikke december om en uges tid?

Jeg har det på samme måde lapioche.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg synes Mourinho blødede lidt op første gang han rejste fra England. Måske var hans sidste tid i Chelsea også med god humor til pressekonferencerne, hvor han tidligere havde været meget stram.
Jeg husker også han var meget overrasket over at være inviteret på en flaske god portvin af Ferguson efter et United nederlag til Chelsea, da han dengang udtalte, at han aldrig kunne finde på at gøre det efter et nederlag. Jeg tror han lærte en del af den hændelse.
Siden var hans pressesnak og krig langt mere mellem ham og Wenger, end ham og Ferguson, som derefter havde stor respekt for hinanden. Og Fergusons pressekrige med Wenger forstummede helt efter Mourinho kom til og kørte hårdt på Wenger - så fik Ferguson tid itl at køre Rafa i sænk, og helt derud hvor han måtte lave sin ret morsomme (fordi den var så patetisk) "facts" tale.

Da Mourinho kom til United var han meget op og ned omkring pressen. Jeg synes det var for meget,når han lavede fakter af sine egne spillere under kampene, og når han kastede spillere under bussen - kritik holder man internt, og han var tidligere verdesnmester i at beskytte sit hold fra pressen - det synes han at have tabt.

Han havde dog også gode kommentarer - den ene gang blev han spurgt om en mening, hvor han med reference til en hændelse ugen før, svarede "spørg *Indsæt korrekt tabloid her*". Jeg synes dog han blev meget mere mut og slet ikke med samme glimt i øjet med United - og så snakker vi slet ikke om spillet på banen.
Skrevet af Inuk.
Jeg er stadig vild med Mourinho, og selvom jeg ikke holder med Spurs, kan jeg ikke lade være med at holde lidt med ham i den kommende tid.

Ja han var da et dumt svin nogen gange, men han var vores dumme svin.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)
The Athletic skriver i dag, at United ikke er interesseret i Pochettino længere. Jeg kan desværre ikke selv læse hele artiklen, men har læst den refereret på plbold.dk.
Der er en lignende artikel i the independent...
https://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/manchester-united-mauricio-pochettino-manager-jose-mourinho-ole-gunnar-solskjaer-tottenham-a9210251.html

Jeg håber godt nok ikke man nu sover i timen, fordi man her og nu er tilfredse med, at Solskjær lavede nogle gode valg på transfermarkedet i sommers, og fordi han har fjernet nogle forstyrrende elementer fra omklædningsrummet.
Det er da en fin start, men damn man er ikke sin opgave voksen, hvis man ikke som minimum fører nogle samtaler med en af de managers der har præsteret bedst i Europa med de midler han har haft til rådighed over de seneste 10 år.

De skriver, at United ikke har travlt - jeg mener det er et vindue der lukker ret hurtigt, hvis man ikke er vågen - det tog ikke lang tid, før Klopp var Liverpool træner.
Skrevet af Yildis
Jeg kan egentlig godt følge dig. Både Guardiola og Klopp har jo stået i positioner, hvor et skifte til United lå lige før. Men det blev ikke til noget, og nu er de hos vores to rivaler og gør/har gjort det fremragende. Og jeg ser også og har set Pochettino som et rigtig godt match for United med en god blanding af tålmodighed, opbygning på lang sigt og tro på unge spillere.

Men jeg tænker, at det er en farlig vej at gå at starte ud med en fyring af Solskjær og sådan en panik-løsning, fordi "nu var muligheden der lige". United er nu (endelig) gået ned ad en vej, som IKKE hedder succes nu og her, men gerne skulle sikre et godt fundament for et storhold over de næste år. Solskjær er måske ikke en topmanager på sigt, men han skal have ro til at gøre sit arbejde, for det vil komme truppen og særligt de unge til gode. Og på det sidste har der jo også været fremgang at spore IMO.

Jeg tænker, det er meget sandsynligt, at United tøver og holder fast i OGS, og så er det i stedet Bayern eller en anden klub, der løber med Pochettino. Og fred være med det. Når eller hvis vi en dag ansætter ham, skal det ske på et velovervejet grundlag og ikke dikteret af andre udefrakommende omstændigheder, pludselige fyringer mv. Det er i hvert fald mit take.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men hvad så, når Solskjær begynder at rumstere fordi sæsonstart nr. 2 og 3 er nogenlunde lige så pointfattig som nr. 1, og han ikke har fået de spillere han gerne ville have - så kan vi stadig vente i 1, 2 eller 3 sæsoner på mere af det samme.

Hvis man ville vise tålmodighed, kunne man have gjort det med Moyes, der havde en 7-års kontrakt. Eller Med van Gaal, som kun havde 1 år tilbage, eller med Mourinho, som man under 1 år tidligere havde forlænget med, eller da man havde 10 gode kampe med en interim manager, og valgte at give jobbet til en manager der ikke i nogen anden topklub i verden ville have fået chancen med hans daværende/nuværende kvalifikationer.

Hvis man ville være tålmodig, var der mange andre tidspunkter, hvor det gav så meget mere mening, end nu. Især når den mand der har vist sig måske bedst på den internationale fodboldscene, når det kommer til at udvikle et koncept med en trup for få midler, hvis han får tid til det.

Lige nu ser jeg Solskjær som lottokuponen, og Pochettino som det sikre valg af den vej man nu har valgt.
Skrevet af Don_Millionaire
McSauce bliver ikke klar til søndagens kamp. Er det ved at være tid til en start til Garner, eller bliver Matic mon hevet op fra skuffen?
Skrevet af Mr. Pink
OGS har jo ikke vist noget super opløftende i sin tid som træner i forhold til selve spillet. Intet.

Jeg kan godt lide ham, men Pochettino har jo forvandlet Tottenham til et tophold, der spiller god fodbold, men som dog mangler at snøre sækken.

Hent nu Pochettino
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af JohnHenry
Pochettino har jo forvandlet Tottenham til et tophold, der spiller god fodbold

De har så ikke spillet specielt god fodbold dette kalenderår.
Skrevet af Slettet(262004201905)
De har så ikke spillet specielt god fodbold dette kalenderår.

Det er rigtigt, omend de kom i CL finalen. Og han sluttede heller ikke vildt godt i Espanyol.
Men Dortmund spillede heller ikke godt i den sidste sæson under Klopp, og Guardiolas Barcelona var altså også faldet meget i niveau i hans sidste sæson.

Det er kun meget få managers der formår at få deres hold til at spille godt år efter år efter år efter år. Og samtidig formår at genopbygge deres hold, når det eksisterende synger på sidste vers.

Da Klopp stoppede i Dortmund så jeg ham absolut gerne i United, og lige nu ser jeg absolut gerne Pochettino i United.
Skrevet af Don_Millionaire
Tror vi er mange der gerne ser Poch i United, men lad os nu se hvordan de næste par måneder udspiller sig. Jeg har svært ved at forestille mig at han allerede tager et nyt job indenfor de kommende uger, og det mest realistiske er vel at han venter til sæsonen er ovre med at tage stilling til noget som helst.

Klubben skal selvfølgelig holde sig ajour med hans situation, hvis det går helt galt for Ole, og selvom der er et medie der siger at de ikke er interesseret, så kan de selvfølgelig sagtens være det.

Slå nu koldt vand i blodet, og sæt dig på sofaen på søndag og nyd en lækker uafgjort.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hehe
Skrevet af Battlegoat
Nu er top4 ikke engang målet længere ifølge OGS´s pressemøde, manden bliver ved med at dæmpe vores forventninger....
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg vælger at gå med Solskjær for nuværende. Poch har udviklet et spændende hold med Spurs, men uden at vinde noget. Solskjær har trods alt vundet noget i Norge. Lad os nu give Solskjær resten af sæsonen og så konkludere. Vinder vi Europa League ser det pludselig ikke så slemt ud :)
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Vi vinder ikke Europa League i denne sæson.

Ståle Solbakken har bedre "credentials" end Solskjær. Solbakken er ikke en manager jeg vurderer som nær god nok til United, medmindre vi da bare går efter at være i top 8 og gerne vil være feederhold for de store klubber.

Solskjærs eneste berettigelse som manager for United, er 10 gode resultater i træk for et år siden, da han var ansat i en anden rolle, som interim manager.
En rolle der alene indebar at han skulle vende den negative stemning der var i klubben. En rolle han i øvrigt udfyldte tæt på perfekt.
Men ikke en rolle der kunne/skulle/burde give plads til muligheden for at blive forfremmet til en langt sværere/større rolle som manager/cheftræner for en klub der gerne vil regnes for verdens bedste/største
Skrevet af Slettet(300654210904)
Hvis det er et argument at OGS "trods alt har vundet noget", står John Faxe, Rikard Norling, Glen Riddersholm og Kent Nielsen så højere på kandidatlisten end Pochettino?

I min optik er det nu en noget større bedrift at løfte Tottemham til det niveau de har været på under Pochettino end det er at vinde et mesterskab i Skandinavien. Det er der en hel del, på den internationale scene, yderst middelmådige trænere der har præsteret, og ikke rigtigt et argument for at de skulle være i nærheden af at være dygtige nok til en af de største klubber i verden. Fair nok hvis det er en generel bekymring at Pochettino ikke har vundet noget, men at sætte det op imod et norsk mesterskab har jeg lidt svært ved at tage alvorligt.


Skrevet af TheUnitedWay
Det er mere en generel bekymring, lige som med Moyes.
Nå videre til noget andet, Mou har bænket Eriksen så var det ikke på sin plads at vi i det mindste forsøger at hente ham i januar? Jeg ser netop 10´er positionen som en der bør styrkes markant, og der er Eriksen med hans kvaliteter et oplagt bud.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Schleimann
Jeg håber lidt på 3 midterforsvarer i morgen og så spille på hurtige omstillinger. 3-4-3, Tuanzebe, Lindelof, Maguire; Wan B, Perreira, Fred, Williams; James, Martial, Rashford
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af Slettet(100838201910)
For mig er Eriksen gået fra at være en perfekt signing omend usandsynlig sidste forår til nu at være noget, jeg helst ser, vi går i en stor bue udenom. Dels er formen meget nedadgående og dels har han haft chancen i sommers, hvor han takkede nej.
annonce
0