Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Servicemeddelse til Lapioche, så er kampen allerede 16.50.

Haha, tak! Det havde jeg aldrig set opdaget. Noget andet er så, at jeg dårligt nok har fri fra arbejde der, så jeg får nok maksimalt anden halvleg med.

Er det fordi vi stiller med så mange u-spillere, at det har fået en slot i tv-planen som en UEFA Youth Cup kamp?

Jeg har ikke nær så godt styr på vores akademispillere, som jeg havde tidligere. Der har jeg simpelthen fået for meget at se til efter endt studie til at kunne følge ordentligt med i, så måske Mugge eller en af de andre har bedre indsigt.

Laird er jeg personligt vild med og den, jeg tror mest på af de mere ukendte navne her. Han er en ultraoffensiv og målfarlig back, som dog kan blive løbet over ende den anden vej.

Mengi og Bernard er to stærke midtstoppere, som har gjort det udmærket for U23´erne. Levitt er en dygtig central midtbanespiller, som jeg godt kunne have fidus til, kunne gøre noget for førsteholdet også. Ramazani er en hurtig angriber/fløj. Puigmal kom til som midtbanespiller, men har efterhånden spillet over det meste af banen. Jeg ved ikke rigtigt, om jeg tror på, at han bliver førsteholdskvalitet. Så skulle det være som en alsidig breddespiller.

Skrevet af Yildis
Det hold, jeg har set, ser nu sådan ud:

Lee Grant, Matej Kovar, Max Taylor, Luke Shaw, Axel Tuanzebe, Dylan Levitt, Teden Mengi, DiShon Bernard, Largie Ramazani, Ethan Laird, Ethan Galbraith, Arnau Puigmal, D´Mani Bughail-Mellor, James Garner, Jesse Lingard, Tahith Chong, Angel Gomes, Mason Greenwood.

Det er med Tuanzebe i stedet for Fosu-Mensah, og ellers uændret i forhold til det, der er nævnt af andre her i tråden. Jeg tror da også, vi får Tuanzebe at se som kaptajn igen. Tør nogen gætte på en start-11´er?

Grant - Laird, Tuanzebe, Bernard, Shaw - Levitt, Garner - Chong, Lingard, Gomes - Greenwood.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Yildis
Der bliver nævnt en masse navne, og det er da spændende, hvor "klar" de unge mænd er. Interessant er det dog at nævne, at Ethan Galbraith fik debut for Nordirlands A-landshold for et par måneder siden, mens Dylan Levitt også er blevet udtaget for Wales. Jeg mener dog ikke, han har fået sin debut endnu.

Men det er da et godt tegn, at nogle af de unge vurderes at være klar til seniorfodbold i landsholdsregi. Jeg får nok også svært ved at følge kampen live, men jeg er temmelig spændt på udfaldet, må jeg sige.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Pindhunden
Det er jo ren FC Nordsjælland, hvilket både er spændende og dybt foruroligende. Fremtidshåbet må være, at nogle af de mest talentfulde unge spillere på sigt kan se ideen i at vælge Manchester United frem for andre større klubber, fordi OGS giver mange chancen.

Lige nu har jeg svært ved at forestille mig, at akademiet kan levere så mange spillere med tilstrækkelig kvalitet (både i nuet og efter 50-70 kampes erfaring).

Skrevet af Toggle
Der er imo. i hvert fald meget meget langt fra U23 B-række til de forsvarende seniormestre i kasakhstan. Godt nok ligger vi helt i top med U23 holdet men kun i midten med vores U18 hold, og derfor tror jeg vi ender i en afklapsning på 3-4mål. Alt andet vil jeg betegne som en overraskelse.
Håber på noget live-tracker herinde jeg kan følge med i mens jeg er på job.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ham Erling bliver bare ved med at score. Det er lige før at de £60m som de seneste rygter siger prisen er, lyder som en ok pris.

Kunne være en spændende spiller at hente.
Skrevet af Toggle
Det sidste jeg hørte var at der er en klausul på 30mio hvis han først sælges til sommer. Læste kun overskriften så ved ikke mere end det. Jeg holder fortsat på at en nordmand i den østrigske liga langt fra er 30mio værd. Den østrigske liga er vel på niveau med suppen og der er ikke nogen i suppen der er mere end Max 20 værd
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men det er jo ikke målene i den østriske liga der tæller her.
Det er det faktum, at han nu har scoret i 5 kampe i CL i træk. Kun sindsyge Lewandowski er pt. På flere mål, end Haalands 7 i årets CL.

I øvrigt tror jeg nok de £30m er hvis han bliver solgt til Red Bull Leipzig.

I øvrigt snakkes der om £100m for Sancho. Ud over en god sæson i sidste sæson, og enkelte glimt i CL, synes jeg altså heller ikke der er så meget der taler for, at han skulle koste over £60-65m.

Og jeg er da enig i, at Haaland virker alt for uprøvet til at kunne trække sådanne beløb.
Men i dagens marked er man nødt til at tage nogle sats, hvis ikke man enten vil se sine konkurrenter løbe med de kommende stjerner, eller selv betale 2, 3 eller 4 gange så meget for spilleren et par år senere.
Vi missede jo bl.a. chancen for Hazard fordi Ferguson ikke ville betale mere.
Vi kunne også have fået James Rodrigues for under halvdelen af hvad Real gav, hvis vi havde købt ham fra Porto, da Monaco købte ham.

Derfor koster Sancho og Haaland lige pt. så meget mere, end deres nuværende kvaliteter og præstationer.
Skrevet af uden_benskinner
what the fuck, kampen i dag spilles allerede 16.50..?..?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Inuk.
Hvis Haaland sender Liverpool ud så er han da alle pengene værd :o
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Pindhunden
Der er ikke nogen garantier for succes - og slet ikke med unge spillere fra en mindre liga. Men hvis Bild har ret, at Haaland har en frikøbsklausul på 225 mio kr., så er det tåbeligt andet end at forsøge at købe ham. Og så må man jo se, om han gider til den røde del af Manchester.
https://ronaldo.com/dk/fodboldnyheder/medie-erling-braut-haaland-kan-hentes-til-spotpris/
Skrevet af BryanFury
Er der ikke forskel på Bild og så sportbild som kilden i artiklen er fra?

Umiddelbart virker det for godt til at være sandt.
Skrevet af TheUnitedWay
Ja hvis det er sandt mener jeg også vi bør prøve at hente ham til januar. Kan vi få ham og Eriksen så har det været et godt vindue, da det er svært at hente spillere i januar.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Muggedreng2
Jeg skal forsøge at liste dem jeg kender af ungdomsspillerne der er med.

Max Taylor har været ude med Leukæmi mener jeg det er så han er en solstråle historie i sig selv og FEDT at se Ole har ham med, han har først for nyligt genoptaget hans karriere der var lovende før hans sygdom

Dylan Levitt er nogenlunde samme type som James Garner, en box2box med sine forcer i det tekniske og offensive hvor Garner er mere den dybere liggende der kan slå nogle vidunderballer.

Ethan Laird var jeg meget imponeret over sidste sæson på u18 hvor han var en af vores bedste spillere sammen med Greenwood. Han er en brølstærk back, hurtig og god i det offensive. En type lidt á la Trent-Arnold uden at jeg siger han har hans kvalitet. Laird kan også sagtens spille midterforsvareren. Han var for øvrigt anfører på u18 landsholdet.

Mellor må have udviklet sig for ham så jeg aldrig det store lys i de gange jeg har set ham spille, han stod meget i skyggen af bedre offensive spillere. Han spiller 9eren men typer som Ramazani og Greenwood appelere mere til mig. Mellor er mere en rendyrket 9er ligesom Nishan Burkart der forlod os tidligere på året er. MEd andre ord skaber han ikke så meget på egen hånd men er afhængig at andre spiller op til dans

Bernard mener jeg vi hentede i Chelsea, han har haft det lidt svært i de kampe jeg har set ham, han er et meget ufærdigt produkt og laver en del koncentrationsfejl både i opspillet og når der skal dækkes op i feltet.

Puigmal lovede så meget da han blev hentet i PSG. Jeg synes dog ikke han har indfriet de forventninger jeg har haft til ham og han spillede da også højre back en stor del af sidste sæson (han er midtbanemand)) Han fylder ikke nok på banen efter min smag, så er Alliou Traore et laaaaaaannngt større talent, håber det er forid han er skadet han ikke er med ellers fatter jeg minus.


Skrevet af Don_Millionaire
Det er sgu frisk nok det hold vi spiller med. Astana ligner et hold der er gået på ferie, men dejligt at se at de unge griber chancen, og fedt at Ole ikke har nogle problemer med at tage så mange unge spillere med. Det var sgu aldrig sket under Mourinho.
Skrevet af uden_benskinner
det er bestemt en ung og frisk opstilling solskjær stiller med i aften, mon ikke godt han ved at det giver lidt bonus-point nu hvor han resultatmæssigt ikke ligefrem glimrer så meget.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af TheUnitedWay
Det skete faktisk under Mou i den sidste PL-kamp inden EL-finalen. Men fedt at se de unge igen, så må de bare gribe chancen.

Ser Shaw ikke lidt buttet ud igen?
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Mkarner
Tuanzebe imponerer mig virkelig ikke. Det gør en spiller som Garner til gengæld, han bør få flere chancer.
Chong og Gomes har endnu ikke lavet en aflevering til en overlappende back.
Og Chong er nok en af de bedste spillere som ungdomsspiller som bare falder fuldkommen igennem når han spiller senior, hold kæft hvor er han dårlig.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af Don_Millionaire
Det skete faktisk under Mou i den sidste PL-kamp inden EL-finalen. 


En kamp fuldstændig uden betydning.
Skrevet af Bosse1983
Modsat dagens must win?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0