Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TheUnitedWay
Hvor er vi passive over for Son i første omgang.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Mkarner
Flot flot mål, kan man ikke afskaffe der VAR lort.
Young er skyldig i det latterlige mål, han skal stoppe med at varme bolden, sætter Mcguire under pres og så laver McT en skod aflevering, men det hele bunder i at Young varmer den bold så Tottenham kan få lavet et pres.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Du er sgu også lidt af en ulykkesfugl, Pink. De har ikke haft skyggen af en chance i de første 35.

Som sædvanligt mangler vi klasse i de to målfelter.
Skrevet af pondus-united
Det værste er at man er lidt ligeglad. Godt mål af ali
Min all time start 11: Schmeichel, Evra, Ferdinand, Vidic, Valencia, Giggs, R. Keane, Scholes, Cantona, Ronaldo og Van Nistelrooy
Skrevet af Battlegoat
pink tror du kan spare nogle penge ved at afbestille de dyre tv pakker du bruger dem jo ikke alligevel :P
Skrevet af trannel
Det er nemlig lige præcis det værste, Pondus. Jeg noterer det bare under forventet. Så videre. Klassisk i den her periode at vi ikke får nok ud af de gode perioder og lukker for bløde mål ind.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Braumelaume
Freds forsvarsspil ved mplet er dybt kritisabelt, som Youngs, da han flytter sig fra sin position melllem mål og Alli for at jagte sejren i duellen. Han kiggede mod himlen efter scoringen og nu spiller han ad helvedes til resten af kampen, hvis man kender ham ret. Han havde ellers gjort det rimeligt indtil.
Skrevet af Unicef
VAR forstyrrer spillet efter min mening.. fjern det!
Movie Reviews: REDLETTERMEDIA(Rich Evans/mr Plinkett:) Soccer:Newcastle Formel 1:Alonso,Hamilton Cykling:Riis, Film:Batman,Spiderman film.Skuespiller John Travolta og Tom Cruise,Will smith Metalgearsolid,splinter spil
Skrevet af Battlegoat
ham serge ligner jo en psykopat
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg må indrømme, at jeg slet ikke er ligeglad. Det er da dybt frustrerede, at det står 1-1 efter den første halvleg. Og ikke fordi vi blæste dem ud af banen i 45 min, men mere fordi de har haft noget nær ét vellykket angreb hele halvlegen og det skal åbenbart være nok til at score lige så meget som os. Vi er simpelthen for dårlige i de afgørende faser af spillet.
Skrevet af Pindhunden
Vi svigter som sædvanligt at komme på kroppen af manden i feltet. Det er så tit i denne sæson, at folk får lov at vende i feltet og score.
Skrevet af uden_benskinner
det er frustrerende at united ikke kan komme afgørende fri i de seneste kampe, men stadig hænger nede i dyndet... en uafgjort kan i sagens natur ikke bruges til særlig meget.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af han_solo
men mere fordi de har haft noget nær ét vellykket angreb hele halvlegen og det skal åbenbart være nok til at score lige så meget som os.


Sådan har det jo desværre været i stort set hele sæsonen. Efter Uniteds 3. mål mod Sheffield, sad man jo også bare med fornemmelsen af, at Sheffield blot skulle tilbage op i 2. gear igen for at score igen, hvilket de så også gjorde.
UTD
Skrevet af fedefynboen
"Jeg må indrømme, at jeg slet ikke er ligeglad."

Hørt LaPioche
Har det også syrligt med de som finder det rimeligt at fremhæve de negative sider konstant. Hvad med at glæde sig over meget godt spil i den halvleg i stedet?

Man kunne fristes til at tro at det er vigtigere at fastholde synspunkter for enhver pris, frem for at glædes over holdet, når der er noget at glædes over.
Ak ja, den stolthed!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ja, det er ikke overraskende. Men det er ikke blevet mindre frusterende, synes jeg.
Skrevet af Slettet(300654210904)
Jeg synes sgu nærmest defensiven virker cursed. Det er som om modstanderen bare skal bruge en kvart chance, så er der mål. Mon hukomelse er måske bare selektiv, men jeg sidder sgu sjældent med følelsen af at modstanderen skaber specielt meget, men et par kvarte chancer er alligevel som regel nok til et par mål.
Skrevet af Mr. Pink
"Du er sgu også lidt af en ulykkesfugl, Pink. De har ikke haft skyggen af en chance i de første 35.
"

Ja, det hørte jeg. Ja, især mht United er jeg en ulykkesfugl.

Afbestiller det ikke, da jeg ser CL
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes ikke det er en forbandelse, men eller er jeg da enig med dig i, at vi sjældent bliver totalt udspillet. Jeg tror bare det handler om, at vi ikke får gjort tingene færdige. Langt hen af vejen fin opdækning, men når det så lige gælder, så er der ingen, der går på kroppen af Alli eller lignende.
Skrevet af Toggle
Hvor er det bare pisse ringe af fred og Young at alli får lov at vende på kanten af det lille felt. Det samme skete i bournemouth kampen. Så bliv dog for helvede mere konsekvent i begge felter. Hvor er det dybt frustrerende at have pakket spurs fuldstændig ned og så scorer de på en nærmest ikke chance
LUHG
Skrevet af trannel
Hvor har Rashford bare været god i dag. Fornøjelse.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
annonce
0