Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedefynboen
Elmbæk

Ud over at jeg er enig med dig i betragtningen om at Pogba ikke er den rette for os (med mindre han lige pludseligt bliver holdspiller!), så er der et par ting jeg synes bør kommenteres

Du nævner at McT og Fred ser ud til at være funktionsduelige på midten
Enig så langt at når modstanderens dagsorden er selv at spille fodbold, så ser det rimeligt fornuftigt ud (de vil sikkert også i aften se fornuftige ud)

Men er de andres plan at forstyrre Uniteds spil og leve på omstillinger, så forholder det sig i min optik anderledes. McT skal nok rydde af som ellers, men begge har alvorlige udfordringer, når opgaven også er at finde vej fremad i heavy traffic.
Især Fred er meget dårlig med front mod eget mål. Overblikket er ikke eksisterende og han bliver let perpleks.
Det er jo grunden til at United ikke kan skabe chancer mod de hold. Der kommer intet brugbart til angriberne. Det kan en anden midtbane (uden Fred, Lingard, Pereira) forhåbentlig ændre.

Så skriver du om Pogba som 10´er!
Var det i 70´erne eller i 80´erne, hvor pladsen var større og hvor en 10´er havde begrænset defensivt ansvar, så er det sikkert rigtigt at han ville kunne fungere på den plads
Men i dag og ikke mindst når den foretrukne opstilling er 4-3-3, så er der ikke råd til en sådan spiller. 10´erens rolle bliver ofte at spille i meget små rum og fordele bolde kvikt og ingen af delene er Pogba god til
Bevægelserne er for store og kravet til at spille 2-vejs er konstant
Nej Pogba er 8´er og fungerer bedst på en 4mands midtbane, hvor det er mindre risikabelt at han slår op i banen, hvad han jo tit gør

Summa summarum. Han er svær, tæt på umulig, at integrere i det nuværende system og når han oven i købet har issues i forhold til mentaliteten, så må sagen være klar.
Pogba må væk. Det kan ikke være anderledes
Skrevet af trannel
Jeg linker lige igen:

https://www.espn.com/soccer/manchester-united/story/4005183/man-united-were-supposed-to-be-too-big-to-fail-the-inside-story-on-how-everything-fell-apart?platform=amp&__twitter_impression=true

Svært at have en kvalificeret mening om tingenes og historiens tilstand, hvis man ikke læser den slags artikler.

"Nej Pogba er 8´er og fungerer bedst på en 4mands midtbane,"

På landsholdet og for Juventus er/var det nu ikke tilfældet. Hvor har du det fra?

Når. Det er vel lidt en gratis kamp i dag. Hvis jeg bare skal købe bare en lille smule ind på projekt OGS, så skal jeg se et hold i dag, der vil gøre alt for at stikke en kæp i hjulet på naboerne. Resultatet er ikke så vigtigt idag. De har et langt bedre hold og manager, men det skal være på vilje og lyst vi skal konkurrere. Der skal nok en monsterkamp til fra Rashford og DDG, hvis vi skal have point med.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Elmbaek
Indrømmet jeg har en svaghed for Pogba. Så håber han bliver og vi får forløst potentialet. Synes også han er bedst som 8, men kan bare ikke se hvem der ellers kunne være god nok pt som 10er mod lavt stående hold. Men mon ikke vi jagter den type senest til sommer.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Lækkert med pointtab til Chelsea!
Skrevet af Pindhunden
LaPioche: jeg kan se, at du bevarer håbet om top 4. Jeg har svært ved at finde håbet, men jeg kan selvfølgelig godt se, at januar kan ændre på meget, hvis blot holdet er indenfor en nogenlunde pointmæssig distance af top 4.

Skrevet af Pindhunden
Jeg ved ikke, om artiklen bringer så meget nyt, men her er en samlet, long read, artikel om den lidet succesfulde æra efter Sir Alex Ferguson. Åbenbart er Woodward alt for flink....

https://www.espn.com/soccer/manchester-united/story/4005183/man-united-were-supposed-to-be-too-big-to-fail-the-inside-story-on-how-everything-fell-apart?platform=amp&__twitter_impression=true
Skrevet af Slettet(100838201910)
De Gea;
Bissaka, Maguire, Lindelof, Shaw;
Fred, McTominay;
James, Lingard, Rashford;
Martial

Primære overskrifter må være Shaw er med i stedet for Young, Pogba stadig sidder ude og Martial går direkte tilbage i startopstillingen igen.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg forstår ikke al den her skal om hvorvidt Pogba faker en skade i øvrigt. Vi er enige om, at han netop sidder ude, fordi han spillede med en skade og forværrede det hele, ikke?

At han så sikkert ønsker sig videre til et bedre hold, er en anden sag.
Skrevet af Battlegoat
jo tak da.
Skrevet af fedefynboen
Ja tak!
Skrevet af Vardy-pardy
Forstår virkelig ikke kommentatorerne når de siger, han rammer jo ikke bolden og der er kontakt, så den kan jo godt dømmes. Klart straffe. Godt sparket ind.
Skrevet af Battlegoat
os det de påpeger at han går efter manden og ikke bolden
Skrevet af Slettet(100838201910)
Yes!
Skrevet af Mkarner
Jeg forstår ikke hvordan dommeren overser den i første omgang, Silva kanter fuldkommen Rashford.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af Battlegoat
fucking hell der burde jo stå 8-0
Skrevet af Braumelaume
Det er noget af det bedste kontrabold jeg nogensinde har set!
Skrevet af Battlegoat
MAAAAAAAAARTIAL!!!
Skrevet af fedefynboen
Og jadak!
Skrevet af Mkarner
Irriterende at Fernandinho ikke før gult for det frispark han laver på James, ville have været godt hvis han havde en advarsel så tidligt, han er langsom og aggressiv.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af Dr. Def
I vinder den her stort hvis ikke city vågner op
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
annonce
0