Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ego2020
Linde er jo en af dem, der ofte får kritik. Selv er jeg nu meget godt tilfreds med ham, så jeg trak lidt på smilebåndet, da jeg fandt linket :-)

Angel var helt fantastisk, da han fik sin første optræden på holdet i preseason, men efterfølgende har det været en mere broget blanding, og jeg tænker, at når han ikke har fået flere chancer i en sæson, hvor vi lufter unge talenter galore, må det være fordi, han ikke har ydet nok. Måske tror han sig så god, at han glemmer, at de bedste spillere har udviklet sig ved at knokle røven ud af bukserne (?)

Men bedrøveligt er det jo - om end, som du nævner, det strengt taget ikke længere er overraskende...
Skrevet af Pindhunden
Ego2020: det er dejligt letforståeligt, hvis man følger den tankegang, at OGS har formået at reducere klubbens samlede problemer til 3-4 rigtige indkøb til nogle specifikke positioner. Teorien kan jeg sagtens følge, og hvis ellers du har ret (vi ved jo ikke, hvad der foregår inde i klubben), så kan problemet vitterligt løses ret enkelt, hvis OGS ellers formår at tiltrække de rette spillere. Bedriften ville være kolossal, fordi alt har virket som en stor rodebutik.
Jeg tror, at min - og mange andres tvivl - går på, hvad der sker, hvis de 3-4 indkøb ikke giver bedre resultater. Hvis nu har viser sig at mangle en toptræners kvaliteter. For så viser teorien sig måske at være for simpel til at kunne forklare klubbens fremgang, stilstand eller tilbagegang.

For the Record: jeg er positiv, fordi min simple hjerne også kan se manglerne på specifikke positioner. Herfra ligner de nye indkøb løsninger på mange af de resterende problemer.
Skrevet af trannel
Angel Gomes skal altså også slappe af. OGS har ingen problemer haft med at smide akademispillere ind, så jeg er helt tryg ved at OGS vurderer at Gomes simpelthen ikke er god nok til at spille mere end hvad tilfældet er.

Generelt en uskik det Gomes og Chong har gang i. Jeg tror ikke de bliver det store tab. Derudover skal United fans måske også styre sig en smule, hver gang det er det mindst muggen fra et ungt "talent", så bliver det kørt op. De to har spillet mere end tilsvarende talenter fra andre topklubber har gjort i denne sæson. Derudover skal de forbi Greenwood, hvis de vil noget, og ham er de milevidt fra.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Inuk.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Inuk.
Generelt en uskik det Gomes og Chong har gang i.

Imens er Lingard sikker på spilletid selvom han bidrager med intet.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af trannel
Siger jo nok meget godt hvad OGS mener at kunne forvente fra de to så. Hvis det så var fordi OGS var nærig med at bruge de unge så kunne det være et modargument. Men det er jo ikke tilfældet.

Derfor ændrer det i øvrigt stadig ikke på, at det de har gang i er til grin, hvis de allerede nu føler de er i en position, hvor de skal kræve det ene og det andet. Chong har vist fuck all på seniorniveau, Gomes en smule bedre.

Hvis man seriøst tror at ALLE spillere fra akademiet er nogle der bliver brugbare for klubben, skal man nok også justere sine forventninger. Det ville være ret usandsynligt, hvis tre offensivespillere fra samme årgang alle skulle kunne igennem og blive noget værd for førsteholdet. Selv La Masia arbejder jo ikke med så stor træfsikkerhed.

Greenwood er i øvrigt to år yngre end Chong. Jeg ved godt hvem jeg foretrækker af de to.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Inuk.
Derfor ændrer det i øvrigt stadig ikke på, at det de har gang i er til grin, hvis de allerede nu føler de er i en position, hvor de skal kræve det ene og det andet. Chong har vist fuck all på seniorniveau, Gomes en smule bedre.

Det er da helt fint at stille krav. Det viser da bare de har ambitioner. Der er næppe nogen akademispillere der drømmer om at gå i Lingards fodspor.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af trannel
Det burde de nu ellers gøre. Lingard har haft en større karriere end nogen af de to nulbonner Chong og Gomes får, vil være mit bedste bud. Men det kan fremtiden selvfølgelig kun vise.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg kan ikke se problemet. Jeg synes det er tydeligt, at Chong har brug for en lavere hylde at spille på, så jeg ville heller ikke forlænge kontrakten i hans sted.

Samme med Angel Gomes. Enten burde han have fået mere spilletid med tanke på hvor svage præstationer, vi har set på hans position i år, og så er det fair ikke at ville binde sig langsigtet. Eller også er han bare ikke bedre på nuværende tidspunkt, og så er det nok en meget godt at gå et skridt ned.

Det er fint nok hvis man som Lingard tror på gennembruddet i United selvom det tager tid. Men jeg synes ikke, det skal være et krav. Det er selvfølgelig ærgerligt i Gomes´ tilfælde, for jeg tror godt, han kunne blive en Pogba-situation. Men han har jo bare ikke rykket sig ret meget tættere på startopstillingen siden han fik debut.
Skrevet af Ego2020
Jeg kan godt lide trannels udtryk "nulbonner", for når man ser på, hvordan andre unge spillere har fået chancen i den her sæson, kræver det vel nærmest lidt IKKE at få den mere end de to har...

På den korte bane mangler vi ganske rigtigt et Cantona indkøb - eller et Law indkøb:
Da Denis Law kom til klubben kørte det mildest talt ikke i olie, men pludselig fik piben en helt anden lyd. Dog blev han så også snart fulgt af "el beatle" - og af Paddy Crerand til at hjælpe Charlton med at "fodre" de to.
Et "Cantona indkøb" må være det, vi skal ønske os til jul fra Woodie boy :-)

Haaland er vel det nærmeste på den slags, hvis vi skal tro rygterne, og han kunne godt gøre en forskel straks. Hans præstation i den afsluttende kamp mod Liverpool fik mig godt nok til at mindes en vis Lukaku, der jo også altid har været mindre god mod de bedste modstandere.
Det var lidt "øv" lige der - men angiveligt var han småsyg den dag, han var jo god på Anfield, og om ikke andet er han en mere elegant type end vores gamle Lukaku. Desuden kan vi jo tydeligvis allerede banke de bedste. Det, vi desperat mangler, er en killer, der scorer mål i bundter mod de næstbedste. Og det har han allerede vist. Så må vi jo se, om resten følger med, eller om det bliver uden ham mod top seks: til den rygtede pris burde han under alle omstændigheder blive lidt af et fund...

Det seneste rygte siger, at han og Ole allerede har sagt "ja" til hinanden, men at Raiola hellere vil byde ham rundt til andre. Det sidste kan man jo godt forstå, for hvis vi uden konkurrence køber ham til frikøbsklausulen, får den stakkels fattige agent jo bare sit standard honorar, men hvis han kan gejle en budkrig op, kan han samtidig sikre sig mod at skulle gå sulten i seng.

På midtbanen er jeg lidt mere et spørgsmålstegn, for mange navne har været oppe at vende, og jeg tænker, vi mangler to spillere og ikke kun en. Lige nu har vi jo nærmest kun McT, Fred og måske Pogba - plus et antal lovende unge folk der er lidt længere væk end Greenwood og Brandon Williams. Men det er et gammelt problem: Vi har jo nærmest ikke haft en ordentlig midtbane, siden Scholes løb tør for strøm :-)

Mine tanker om Oles langsitede fremtid er, at han nok har fået en kontrakt til 2022, fordi det er den snor, man umiddelbart vil give ham: Har han ikke leveret overbevisende inden da, siger man nok pænt tak for hjælpen på det tidspunkt.
I god tiden inden da - og meget gerne NU - har vi så forhåbentlig fået de spillere, han skal bruge for at dumpe eller bestå...

Lige i den her sæson går mine våde drømme på at vinde liga cuppen og Europa League. Det kunne selvfølgelig være top dollar at kopiere Liverpools cup treble fra 2000-01, men det er nok for meget at håbe på, med mindre vi får truppen kraftigt opgraderet gennem et latterligt godt transfer vindue nu. Uden det er det nok bedre at håbe på et nemt nederlag til Wolves i tredje runde, så vi kan koncentrere os om at jagte de to andre trofæer.

Skrevet af Slettet(262004201905)
Et Cantona indkøb - er det sådan lidt, som da vi hentede di Maria, eller Mata, eller Ibrahimovic eller Lukaku eller Maguire.
Den der ene brik der bare lige mangler, så går alt godt igen??

Mht. Chong og Gomes - Chong har været brugt siden historierne om, at han ikke ville forlænge kom frem. Det ville han næppe, hvis han havde brændt alle broer. Så jeg er ikke sikker på hvor meget historien har på sig.
Ligeledes med Gomes - jeg har ikke en aktiv instagram profil, men er det et statement, at han har fjernet nogle af sine United billeder?
Han skulle efter sigende stadig have billeder af sig selv i United regi.

Og hvis de begge vælger at forlade klubben, so be it - vi skal bare ikke rende til Juve og betale £100m for en spiller der skred fra klubben om 4 år, fordi han har udviklet sig godt. Pogba skred - sandsynligvis med indflydelse fra Raiola, og nu tér han sig igen. Det kunne man have sigt sig selv, med den måde han skred på. Man skal aldrig gå tilbage til en fuser.

(og her må jeg påpege hvor dumt det salg af Zaha var - her var det ikke spilleren, men manageren der ikke kunne bruge ham)
Skrevet af Toggle
Haaland er ikke et Cantona køb. Prisen jeg så imorges var 750mio. For en nordmand i den østrigske liga. Jeg tror simpelthen ikke på at han bliver andet end et stort flop. Den østrigske liga er kilometer fra den engelske. At han skal præstere på sådan et niveau uge efter uge efter at spille i den østrigske liga der er på niveau med superligaen. Det lyder næsten komisk at man tror det kan blive vores Cantona køb. Jeg tror mere man skal se på en spiller der er først ude og sidst inde fra træning i alderen 25-29år og som har spillet i en af de 5 største ligaer.

Crazy: zlatan kunne nemt have været vores Cantona køb hvis han ikke var ramt af den lorte skade.
LUHG
Skrevet af Slettet(260021200206)
Toggle

Hvor har du set den pris?

De priser jeg har hørt er fra 300 og under.

TCG

Nu kan du ikke smide Zlatan ind i den gruppe og vel egentlig heller ikke Maguire endnu.


Jeg håber på tre indkøb men tror mest på et enkelt.
En cm og en off midt samt en højrefløj/angriber er der hvor vi har vores mangler. Vi mangler mest en kreativ off. Midt så det må alle dage være hovedfokus, men hvem? Kai Havertz er min våde drøm men det sker ikke.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Pindhunden
Haaland har angiveligt en rimelig købsklausul - måske 170 mio kr., så hvis det er sandt, er der jo en ok satsning. Men ja, et Cantona-køb ville være en spiller i sin bedste fodboldalder med erfaring fra de store ligaer. Det trænger holdet til, så de unge har nogen at læne sig op af - vel at mærke nogen, som er fast starter og ikke Matic, Young, Mata og Jones.
Skrevet af Toggle
Young er færdig til sommer. Mon ikke matic er ligeså. (vi kan bytte matic med Eriksen til januar). Enten ryger Jones eller smalling også.
Jeg er mest hub på en midterforsvar, en 6er, en offensiv midtbane og en angriber.

Deriblandt skal gerne være vores Cantona eller keane køb. Det er 4 spillere og mere tror jeg ikke der er behov for før vi er fuldt ud konkurrence dygtige ift at spille med om et mesterskab. Til det kommende vindue må 1-2 af de pladser gerne besættes.
LUHG
Skrevet af Don_Millionaire
https://twitter.com/sistoney67/status/1206876841430126594

Jøsses. Enten er Pogba ramt af alverdens uheld, eller også er han bare ikke særlig interesseret i at tage hans United karriere seriøst. Ved godt hvad jeg tror.
Skrevet af Ego2020
Jeg er sådan set helt enig med alle de foregående, også i at Haaland er et fornuftigt sats, hvis prisen er rigtig - og den vidunerlige tanke om at sende Mourinho hans gode gamle Matic i bytte for en Eriksen med kontraktudløb til sommer, har bestemt også strejfet mig :-)

Hvad Pogba angår, er det lidt af et mysterium, for det virker vitterlig som om, han saboterer sin spilletid - nærmest som en form for sit-down strejke - men samtidig har han for ganske nyligt udtalt at United er verdens største klub: den slags siger man vel ikke, hvis man i virkeligheden ønsker sig andre steder hen???

Hvis han faktisk ryger til Real, håber jeg, vi kan få Tony Kroos den anden vej: Han er cirka den spiller, Garner til sin tid kan blive, han har formodentlig stadig et par gode år i tanken, og i dem kunne han jo så passende agere læremester og rollemodel for den unge Garner - som så forhåbentlig er klar til et glidende generationsskifte til sin tid. Oven i det med rutinen mangler den unge mand vist lige nu lidt fysik...

Hvem tænker I, vi går efter til midtbanen - og hvornår: Der har været så mange navne oppe at vende, at jeg, sandt at sige, nærmest er lidt rundforvirret efterhånden...

Omvendt kunne det jo også være meget simpelt: Hvis vi bytter Matic med Eriksen og Pogba med Kroos, har vi vel egentlig en meget fornuftig midtbane - og får samtidig byttepenge nok i lommen til at købe Haaland kontant. Det sidste burde vel tiltale revisoren :-)
Skrevet af Inuk.
Omvendt kunne det jo også være meget simpelt: Hvis vi bytter Matic med Eriksen og Pogba med Kroos, har vi vel egentlig en meget fornuftig midtbane - og får samtidig byttepenge nok i lommen til at købe Haaland kontant. Det sidste burde vel tiltale revisoren :-)

Vi kommer til at mangle en rigti´ go´ sekser hvis vi skal "unleashe" Kroos og Eriksen.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Ego2020
Den nye Fred har vel lignet sådan en - næsten en Kante 2.0 mod City - men det er jo selvfølgelig ikke til at vide, om det er en varig og stabil forbedring, vi har set...
Skrevet af Slettet(262004201905)
Der skal også være plads til McT
annonce
0