Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Kroos? Spøger han virkelig stadigvæk.
Skrevet af Ego2020
Muligvis kun i mine bekymrede overvejelser om, hvad vi gør, hvis Pogba forsvinder fra en midtbabetrup, der allerede er RIGELGT tyndbenet...
Skrevet af Slettet(260021200206)
Man kan sige at Pogba er lidt gratis at smide væk nu eftersom han ikke har spillet i et halvt år. Hvis vi derimod går ud og bruger pengene på to fornuftige midtbanespillere i stedet sender jeg ham gerne afsted.

Manden kan ikke deltage i bryllupper og så melde sig syg bagefter. Ingen over klubben.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Battlegoat
Hvad fanden skal manden gøre vis han vitterligt er blevet syg til brylluppet, og han er blevet tilset af en United læge. Come on. Jeg troede jeg så sorte helikoptere, men den sidste dags tuderi på Twitter er da lige til at brække sig over, specielt fordi journalister os har en mening om det, uden at vide en skid om hvad der foregår.
Skrevet af TheUnitedWay
Man kan vel også forestille sig at Pobga har indikeret at han vil væk, og derfor har man valgt "skader/sygdomme" som undskyldning for at han ikke spiller. Ikke fordi jeg håber det, jeg vil gerne have en motiveret Pogba tilbage, men jeg tror bare ikke det kommer til at ske.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Pogba valgte United fra, da han valgte Juventus - muligvis præget af Raiola, som er gift for enhver spiller, men alligevel en mange vælger.
Alligevel valgte vi at bryde barrieren for højeste transfer nogensinde på at hente ham tilbage, og bare få år senere sidder han i en sommerferie og indikerer, at hans tid i United er ovre - muligvis præget af Raiola, der jo gerne vil have flere penge ud af ham.

Jeg var ikke fan af, at vi hentede ham for så stor en sum dengang, og jeg anså ham som færdig i United i sommers, da han lukkede det lort ud. Oveni det har han været en hæmsko for hurtigt offensivt spil hver gang han har vlret med i år. Han lavede nogle gode assister i et par af de tidlige kampe, men i andre var han absolut den der sænkede tempoet i spillet.

Det er OK, at Solskjær ikke kritiserer ham offentligt, men jeg hader, at han bliver ved med at sige, at Pogba er ham man skal basere sit spil på, at nu får vi en stjernespiller tilbage, og at Pogba er manden man vil bygge holdet op omkring.
Jeg håber godt nok det er taktisk, og fordi Pogba har så meget indflydelse i omklædningsrummet, at han siger det. For der har ikke været ret meget mere der indikerer, at han er over £100m værd, end at Chong skulle blive Ballon d´Or vinder i fremtiden.
Jo, hans fanbase og sociale medier. Men så vægter man igen økonomi over holdets sportslige interesser.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes også folk er lige hurtige nok til at være efter Pogba. Husk på han netop sidder ude nu, fordi han spillede med en skade og derved forværrede den. Jeg har i hvert fald svært ved at hoppe med på vognen om at han pjækker. Især fordi det jo altså ikke er sommervinduet, vi kommer dertil nu. Altså, hvad skulle der ske i januar? Skulle Zidane pludselig have overtalt Perez om at bruge en milliard på Pogba? Og hvor mange klubber er under alle omstændigheder klar til at bruge en milliard i januar?
Skrevet af Morten5500
Til dem der ikke skulle have set det, så har Erling Håland postet et billede på hans Instagram-story, hvor han signer en United-trøje... og derefter billeder af ham der signer trøjer fra 5 andre klubber. https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-7803101/Haaland-teases-Man-United-fans-sharing-snap-signing-shirt.html

Ret god humor synes jeg - meget Zlatan-agtigt. Bliver spændende at se hvad der sker med ham.
Skrevet af KnockOut
Nå efter at have måtte læse en masse tåbeligheder i United tråden omkring hvordan Chelsea især vil komme i problemer med HG reglen hvis nu det her Brexit skulle træde i kraft over natten og sende os ud i tvunget salg af spiller da den her tosser (Ego2020) formoder det er sådan det sker og at man max må have 12 None HG spiller i truppen.

Så tænkte jeg da det kunne være sjov med et lille overblik over de forskellig hold, det skal siges jeg har IKKE på skrevet ungdoms spiller fra hver hold, da jeg simpelthen ikke kender alle hold godt nok til at vide hvem man ville rykke op, der imod har jeg noteret det tal jeg kan finde vdr Registret
spiller. - Oplysninger hentet fra PL selv så er der fejl skyd DEM:

Og som min mave fornemmelse sage hele vejen så er vi rigtig godt med i Chelsea med kun 11 None HG i truppen hvor man må formode 2-3 er på vej ud.

Liverpool: (9 HG Players) – 14 None HG (RQ Total 23)

Christie-Davies, Isaac David*
Clyne, Nathaniel Edwin*
Gomez, Joseph David*
Henderson, Jordan Brian*
Lallana, Adam David*
Lonergan, Andrew Michael*
Milner, James Philip*
Oxlade-Chamberlain, Alexander Mark David*
Alexander Arnold, Trent*


Leicester (11 HG Players) – 14 None HG (RQ Total 25)
Albrighton, Marc Kevin*
Barnes, Harvey Lewis*
Chilwell, Benjamin James*
Choudhury, Hamza*
Evans, Jonathan Grant*
Gray, Demarai Remelle*
Maddison, James Daniel*
Morgan, Westley Nathan*
Schmeichel, Kasper Peter*
Vardy, Jamie*
Ward, Daniel*

Man City (6 HG Players) – 17 None HG – (RQ Total 23)
Carson, Scott Paul*
Esmoris Tasende, Jose Angel*
Garcia Serrano, Aleix*
Sterling, Raheem Shaquille*
Stones, John*
Walker, Kyle Andrew*


Chelsea (8 HG Players) – 11 None HG (RQ Total 19)
Abraham, Tammy*
Barkley, Ross*
Christensen, Andreas Bodtker*
Loftus Cheek, Ruben*
Tomori, Fikayo*
Hudson-Odoi, Callum James*
James, Reece*
Mount, Mason*

Tottenham (8 HG Players) – 14 None HG (RQ Total 22)
Alli, Bamidele Jermaine*
Davies, Benjamin Thomas*
Dier, Eric Jeremy Edgar*
Georgiou, Anthony Michael*
Kane, Harry*
Rose, Daniel Lee*
Walker-Peters, Kyle*
Winks, Harry*

Man United (14 HG Players) – 9 None HG (RQ Total 23)

Grant, Lee Anderson*
Hoelgebaum Pereira, Andreas Hugo*
James, Daniel Owen*
Jones, Philip Anthony*
Lingard, Jesse Ellis*
Maguire, Jacob Harry*
McTominay, Scott*
Mitchell, Demetri Kareem*
Pogba, Paul Labile*
Rashford, Marcus*
Shaw, Luke Paul Hoare*
Tuanzebe, Axel*
Wan-Bissaka, Aaron*
Young, Ashley Simon*

Arsenal (6 HG players) 14 None HG (RQ Total 20)
Bellerin, Hector*
Chambers, Calum*
Holding, Robert Samuel*
Macey, Matthew Ryan*
Maitland-Niles, Ainsley*
Martinez, Damian Emiliano*
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Mr. Pink
"Oveni det har han været en hæmsko for hurtigt offensivt spil hver gang han har vlret med i år. Han lavede nogle gode assister i et par af de tidlige kampe, men i andre var han absolut den der sænkede tempoet i spillet."

Fuldstændig enig med ovenstående beskrivelse
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Jeg må indrømme at jeg finder den langvarige skade Pogba angiveligt har for spin.
Kan være i tvivl om den dybere årsag, da der kan øjnes flere scenarier.
Ligeledes blafrer det vel i vinden hvem er "forfatter(e)" til den fortælling?

Hvis vi forudsætter at han har en langvarig skade reelt, ville der så ikke være langt flere updates fra United end vi ser?
Jeg mener at agter man at satse på ham fortsat, så må det også handle om at vinde tillid hos mange af vi fans som tvivler på både Uniteds interesse i ham og omvendt.
Det gør man ikke, så noget andet må stikke under
Ligger der en forhåndsaftale, som ikke må udsættes for risiko, så er det for mig det mest logiske scenarie. Fordi han IKKE må være skadet i handelsøjeblikket.

Vi ser tillige at United ønsker at spille hurtigt hen over midten, hvad Pogba har endog meget svært ved at nedlade sig til at indgå i.
Han kunne være så god om han havde hovedet skruet ordentligt på, men det lader ikke til at være tilfældet og det har det ikke på noget tidspunkt gjort i hans Unitedtid.
Det har altid været ham over både klub og hold og det harmonerer på ingen måde med Solskjærs øjensynlige tankegang

Det ku´ ha´ været så godt med Pogba, men for mig er det et drømmescenarie som har sådan cirka nul procents chance for at blive til virkelighed.

Derfor. Sælg manden dyrt og brug pengene fornuftigt i tråd med hvad holdet mangler.
Nu desværre det eneste som giver mening, synes jeg
Skrevet af Ego2020
Hvad "tossen" påpegede var, at der lige straks kommer et brexit. Det kan så blive et "hårdt" brexit eller et "blødt" brexit, og den præcise tidlinje kender vi vel ikke endnu - selv om Boris jo vil satse benhårdt på at udtræde med udgangen af næste måned og på at være helt ude et år senere.

Hvad det betyder for fodbolden, bliver sikkert en øvelse i tovtrækning - hvor man vel sagtens ender et sted på midten.
På den ene side handler brexit om at gøre GB "great again": Der er en fordums storhed, man mener at kunne genfinde ved at melde sig ud af Europa. Fodbolden er en del af det nationale udstillingsvindue, og det ville rime RET dårligt på den nævnte dagsorden, om man fyldte det udstillingsvindue med klubber, der bæres oppe af en hærskare af udlændinge.
På den anden side giver det vel sig selv, at hvis han gør det hele rent britisk, bomber man britisk fodbold tilbage til stenalderen.
Så man skal helst både blæse og have mel i munden.

På mit hotel i Spanien var den eneste brugbare TV kanal Sky News, så jeg havde fem uger til at få den nye britiske "vækkelse" ind under huden...

Selvfølgelig er ikke alle hoppet på DEN vogn, og formelt set er det vel FA, der kommer til at vedtage og gennemføre de nye regler, men FA lever jo ikke i en osteklokke, men er nødt til at forholde sig til systemets krav og forventninger.
Når FA meldte sine forventninger til de nye regler ud, må man derfor formode, at de i et eller andet omfang har clearet dem med "systemet".

Om man så ombestemmer sig senere, ved vel kun Vorherre - og hvordan man præcis definerer "britisk" til den tid, får vi også at se. Det samme gælder, hvornår og hvor hurtigt, de nye regler indfases: Hvad begge dele angår, kunne det nemt gøre en forskel, om det bliver et "blødt" eller et "hårdt" brexit.

Optællingen over, hvor mange "homegrowns" hver klub har, er interessant derhen, at de fleste klubber ligger fornuftigt til - kun City synes i knibe - hvis man tæller "britisk" på den måde. Det kunne så måske forklare, hvordan man landede på tallet "12".
"Homegrown" er jo en interessant måde at snyde på vægten på i en situation, hvor det at tælle efter nationaliteten på passet (som man ville gøre andre steder i verden) ville lede lige ud i katastrofen. Derfor behøver man vel ikke være specielt meget konspirationsteoretiker for at forestille sig, at FA har haft gang i en øvelse, hvor man dels får gjort så mange spillere som muligt "britiske" og samtidig lægger sit cut-off, så de færreste hold bliver ramt i nogen væsentlig grad.
Det ville meget godt forklare et tal, jeg ikke var fri for at undre mig over...

Om man så vil tælle på den måde efter brexit, eller om homegrown begrebet måske ændres eller slettes, skal jeg ikke kloge mig på lige her, og det kunne måske også komme til at afhænge af formen af brexit.
En anden trussel mod "homegrown" består i, at regeringen jo vil lave et pointsystem for immigranter, og hvis det, som formodet, også kommer til at gælde i fodboldens verden (jævnfør et link jeg bragte tidligere), kan det ende som en bombe under politikken med at hente talenter på kontinentet.
Dermed er der selvfølgelig en del ubekendte i ligningen - som jeg ikke forholdt mig nærmere til i det tidligere indlæg - herunder også om FA får lov til at opføre sig "fornuftigt" og pragmatisk.

Så vi kan jo alle håbe, at kun City bliver tvunget ud i en oprydning - og selv DET kunne selvfølgelig være clearet mellem de involverede parter, før FA meldte noget ud, for City har jo en håndfuld udlændinge på 30+, som man alligevel lige straks skal have udskiftet. Når man så i City samtidig har så latterligt mange engelske landsholdstalenter på vej frem, at der nærmest er lidt "Class of 92" over det (HVIS de ellers klarer springet til seniorniveau), kunne Citys "problem" i princippet være nede på noget med at bygge bro mellem dem, der går ud, og dem, der kommer ind. Det problem kunne man så løse med en tilpas lang indslusningsperiode.
Men det afhænger som sagt alt sammen af, hvor pragmatisk FA får lov til at agere: Hvis regeringen insisterer på, at alle parametre skal tages HELT bogstaveligt, bliver det LIDT vildt alt sammen - og især hvis ændringerne samtidig SKAL være fuldt implementerede per 31. januar 2021...


Skrevet af trannel
"Jeg må indrømme at jeg finder den langvarige skade Pogba angiveligt har for spin.
Kan være i tvivl om den dybere årsag, da der kan øjnes flere scenarier.
Ligeledes blafrer det vel i vinden hvem er "forfatter(e)" til den fortælling?"

Og, det er fordi du ikke benytter dig af den viden der er tilgængelig. Fra omkring d. 26 september, hvor han som LaP påpeger spiller skadet, og frem til 11. november har han en "støvle omkring foden". Det kan du se på nedestående link, hvor han får den fjernet.

https://www.thesun.co.uk/sport/football/10324293/paul-pogba-man-utd-return-injured/

Hvis han ikke har kunne støtte på foden, eller kun i meget begrænset omfang har kunne. Så tager det jo noget tid før muskelmasse genopbygges og han kan selvsagt ikke spille et stykke tid herefter. Jeg synes ikke en måned efter et sådan forløb lyder usandsynligt. Jeg har selv haft foden i støvle i tre måneder fordi akillessenen var overrevet. Det tager 4-5 måneder før du må bare løbe igen. Og endnu længere tid for at må dyrke kontaktsport.

Sygdomsforløbet i weekend lugter da i første omgang en smule. Men han har været til bryllup fredag, som klubben har givet lov til. Lørdag melder han sig syg til klubbens læger, som søndag vurderer han ikke er klar til Colchester onsdag.

Jeg har ikke det store for Pogba, han er lidt af en cunt på nogle punkter, men at han uden at have været skadet skulle humpe rundt med en støvle i flere måneder har jeg godt nok mere end svært ved at tro på. Det kan også blive for konspiratorisk.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Ego2020
Hvad Pogba angår, fatter jeg rent ud sagt ikke en bjælde af, hvad der foregår...
Skrevet af trannel
""Homegrown" er jo en interessant måde at snyde på vægten på i en situation, hvor det at tælle efter nationaliteten på passet (som man ville gøre andre steder i verden) ville lede lige ud i katastrofen. Derfor behøver man vel ikke være specielt meget konspirationsteoretiker for at forestille sig, at FA har haft gang i en øvelse, hvor man dels får gjort så mange spillere som muligt "britiske" og samtidig lægger sit cut-off, så de færreste hold bliver ramt i nogen væsentlig grad.
Det ville meget godt forklare et tal, jeg ikke var fri for at undre mig over..."

Nu er det jo sådan man har talt homegrown i lang tid. Har en spiller haft en bestemt periode i sine ungdomsår i en klub, tæller vedkommende som homegrown, at det skulle været noget nyt eller noget man gør andre steder i Europa er bare forkert. Så jo, det er en kæmpe sølvpapirshat du har fundet frem.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af KnockOut
Og de sindssyge sølvpapirshat dommedagsprofetier mester køre bare videre efter han blev skudt ned ved først tåbelig udsagn.

Faktum er lige meget hvor meget du vil på råbe domme dag er der ingen der for nogen som helst problemer med et nyt loft på denne liste. (lige ud over City men det klar de nok som du skriver ved at have et top top akademi.

Faktisk grunden til jeg lavede listen var jo dit sindssyge postulat at Chelsea skulle være special i problemer hvis der kom nyt loft og de nok skulle ud og sælge profiler ....

Den lader jeg lige stå.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af fedefynboen
"Og de sindssyge sølvpapirshat dommedagsprofetier mester køre bare videre efter han blev skudt ned ved først tåbelig udsagn"

Knockout
Må sige at jeg finder det ganske usmageligt, at du som Chelsea fan indfinder dig i en anden klubs tråd og tillader dig at omtale denne tråds brugere som ovenstående

Indspark er altid velkomne også fra Chelseafans og fra dig, men akceptér venligst at andre har en anden opfattelse af ting end du.
Hvor meget du end mener at din opfattelse er den eneste ene
Tak!
Skrevet af KnockOut
jep det under mig ikke du kommer til undsætning som en af de mest usaglig poster på dette forum (som jeg ser det), det er fuldstændig lige meget hvad tråd jeg skriver til en bruger i, jeg holder mig til tal som han prøver at manipulerer med og gentag over og over igen for at få det til at fremstå som faktum, når han så det på skrift padler han bare alt det han kan videre uden om.

Det er vel ok at man bliver kaldt ud på ting som ikke passer ?

Det er jo ret lige meget hvad min opfattelse er så længe jeg poster ting jeg kan bakke op med tal, jeg ved godt DU ikke ligger meget i tal og statistik og det er jo helt fint så længe du ikke prøver at fremlægge dine udsagn som mere end "jeg føler", for det er det du ret ud siger hver gang du fornægter.

Nå tilbage til den anden tosse, hvorfor forholder du dig ikke til de tydelig tal og prøver en gang til, bare lige lidt mere nuanceret, jeg kunne godt tænke mig at læse de kilder som du prøver at spinde dit udsagn med.

Pt kan JEG ikke finde nogen saglig insider som ved hvad der kommer til at ske når/hvis England træder ud men JEG tror du kan være ret sikker på de flest klubber er i samme båd, især de 6 ud af 7 klubber her for de adskiller sig ikke meget fra hinanden. Givet United er da ret godt med ! og det kan man da kun give klubben props for , der er mange spændene unge spiller på jeres hold helt givet.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Hehe Knockout, tag det dog roligt.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af fedefynboen
"Det er vel ok at man bliver kaldt ud på ting som ikke passer ?"

Bevares og naturligvis. Det er især for at korrigere for fejlopfattelser at jeg deltager i denne tråd
Men skyder du andres rimeligt plausible forklaringer/scenarier ned med et par tal, så er det måske dig, der bør overveje om approach´en rækker?
Vi ved ikke hvad brexit medfører. Jeg gør ikke. Ego2200 gør ikke, Du gør ikke
Det bli´r altså også her, trods tal hvad enten de er korrekte eller ej, utilstrækkeligt at hævde en visdom. Ergo mavefornemmelser, som du så foragteligt beskriver det.
Der er nu engang flere måder at forstå både fodbold og verden generelt på, end ved at læne sig op ad den utilstrækkelige indsigt, "dine" tal ofte giver

Tænker "den anden tosse", som du så frejdigt kalder os, vil være ganske enig i den anskuelse. Måske du skulle overveje den tilgang? Bare et råd altså, hvis den slags kan gouteres fra en "tosse"

PS! Nedtonet sidste indlæg, men respekten for andre menneskers synspunkter ligger fortsat ikke i top i dine prioriteter, virker det til
annonce
0