Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af uden_benskinner
christian eriksen kunne nu osse være en mulighed... eller er jeg bare biased som dansker.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg mener ikke du er biased - dog er han jo en helt anden type, end McT.
Har dog ikke set andre steder at han skulle være ude for sæsonen.
Mht Eriksen, så han jo været meldt uinteresseret i United flere gange i den kulørte presse
Skrevet af Slettet(262004201905)
På Manutd.com udtaler Solskjær, at han har et beskadiget ligament, og at han sandsynligvis er ude i næste kamp.
Det lyder ærligt talt ikke som resten af sæsonen
Skrevet af Toggle
Jeg tror det var mirror der startede med at skrive resten af sæsonen. Lad os se hvor slemt det er. Et beskadiget ledbånd tror jeg ikke på kun er en kamp i hvert fald. Det betyder jo nok flere kampe til matic
LUHG
Skrevet af Slettet(260021200206)
Ja Neves, Rice, Longstaff er jo nok på tegnebrættet. Mener stadigvæk at Neves har meget af det vi mangler. Alternativt kunne man også kigge på Ndidi fra Leicester omend det nok bliver lidt dyrere. Eller hva med en type som Billing..? Han er fast mand for Bournemouth, har 3. Flest erobringer i prl. Og er ung.
spørgsmålet er om niveauet er til United eller talentet rækker?

Eriksen skal man nok ikke regne med, selvom vi i den grad mangler dåseåbneren.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(591633201312)
Ikke at jeg tror på det, men Eriksen til United har vel aldrig givet mere mening for begge klubber end lige nu
Skrevet af BryanFury
Spørgsmålet er vel nærmere hvorvidt det nogensinde har givet mindre mening for Eriksen at skifte til United end lige nu.
Skrevet af YNWA"96"
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
Billing? Vi har ikke brug for en McTominay-Light. Vi har brug for en playmaker.
Skrevet af Mr. Pink
Enig
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af TheUnitedWay
Vi har brug for lidt af hvert :) Jeg så gerne at vi hentede tre spillere til januar: Haaland, Eriksen/Fernandes og så Neves/Rice. Det vil virkelig løfte vores trup.

Og ja jeg ved godt at det er urealistisk, men det vil være drømmescenariet :)
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg er selvfølgelig også lun på Neves, selvom han måske bliver svær for os at få. Men Rice forstår jeg simpelthen ikke fascinationen af. Hver gang jeg ser ham, virker han ganske ordinær. Altså, ikke for at hive ham frem igen, men jeg synes hånden på hjertet at McTominay er bedre og kan mange af de samme ting.
Skrevet af Ego2020
Enig med TUW:

Vi har brug for en type, der er på pletten i straffesparksfeltet, og som bomber mål ind på stribe - en "Lukaku" med fiksere bevægelser. Eller en Gerd Müller - for nu at røbe min fremskredne alder. Haaland ligner sådan en fisk :-)

Desuden har vi jo nærmest kun en halv midtbane, så et par folk eller tre - de rigtige - skulle være pokkers velkomne. Det bliver så nok ikke lige her i januar, vi når den score, men bare Eriksen kunne være lidt af en "magic bullet" her og nu: Ham til højre, Pogba til venstre og McT eller Fred bag dem kunne være opskriften, når vi skal dominere spillet - og Fred og McT bagude, med Eriksen eller Pgoba foran, kunne være opskriften, når vi spiller på kontra. Så har vi en fast opskrift og spillerne til den - men vi skal vel reelt have seks spillere at trække på til de tre pladser, så indtil Garner (18) og Hannibal Mejbri (16) bliver flyvefærdige, er det jo lidt snævert...
Men måske Pereira, Matic, og Mata kan agere "fyld" indtil da (?) - omend de jo ikke helt er der, hvor de andre er (kommer til at være).
James Maddison kunne være en mulighed til sommer, men han kommer til at koste kassen, og muligheden afhænger nok af, at Leicester taber pusten, og af at vi finder vores tråd - vinder et eller andet i den her sæson.

En "rigtig" højrekant kunne også være en god ting, men måske Dalot kan bruges der (?) Modsat Obi Wan virker han jo bedst offensivt - og med de talenter, vi har cirka klar, kan det være lidt svært at se, hvad vi skal bruge ham (og hans glasben?) til på back pladsen.

Men om Eriksen gider United er selvfølgelig en anden historie...
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg er selvfølgelig også lun på Neves, selvom han måske bliver svær for os at få. Men Rice forstår jeg simpelthen ikke fascinationen af. Hver gang jeg ser ham, virker han ganske ordinær. Altså, ikke for at hive ham frem igen, men jeg synes hånden på hjertet at McTominay er bedre og kan mange af de samme ting.


Meget enig. Synes Rice viste rigtig gode takter lige da han kom frem, men det er svært at se en klassespiller gemt i ham, og jeg ser heller ikke et større potentiale i ham, end McTominay. Vi skal holde os fra ham og Longstaff brødrene. Det er simpelthen at sætte barren for lavt, hvis det er dem vi har i kiggerten.

Ruben Neves er selvfølgelig ikke lige til, men af alle de spillere vi har været nævnt interesseret i, er han en af dem, hvor man kan finde rigtig mange grunde til, at han gerne vil tage skiftet. Han spiller i en lavere rangerende klub, er på en lavere lønhylde, der er mindre mulighed for pokaler, etc. Så er det selvfølgelig et spørgsmål om hvor meget Wolves vil have for ham.

Eriksen tror jeg på ingen måde på. Han har afvist os en gang, og han må have bedre muligheder end os, selv i PL.
Skrevet af TheUnitedWay
Nu er der så også en aldersforskel på Rice og McT. Jeg synes det er ret imponerende hvad Rice kan som 20-årig.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af cabra.
Der er kun 2 års forskel på dem. Rice fylder 21 i januar. Det betragter jeg ikke som en signifikant forskel - når man ser på deres spillemnæssige færdigheder. McT skal nok være nok blive endnu bedre, hvis han har dygtige og erfarne folk omkring sig. Pogba kan være en af dem, hvis han gider. Og så skal der tilføjes noget, relevante navne er allerede nævnt.
Skrevet af uden_benskinner
jeg har et godt øje til southamptons offensive midtbanespiller, james ward-prowse, der i min optik besidder noget af den kreativitet og uforudsigelighed, som united pt. mangler på midtbanen.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Pogba sparet her til aften, så Matic gør come back. Det ved jeg ikke, hvor begejstret jeg er for.
Skrevet af Slettet(532232201901)
Hvornår åbner transfervinduet?
Skrevet af TheUnitedWay
1. Januar.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
annonce
0