Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pindhunden
Utroværdigt medie, men Pogba er åbenbart ikke med mod Arsenal. Han fløj lige en tur til Frankrig for at besøge sin bror i stedet...hmm.
Isoleret set fint, men han virker bare ikke til at gide klubben.
https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-7840937/Paul-Pogba-MISS-Manchester-Uniteds-trip-Arsenal.html
Skrevet af Lynild
Det kunne tyde på, at der arbejdes i kulissen for et klubskifte, jvf. Raiolas kommentarer. Og man kan jo tænke, at det er Raiola, der er kommet i vejen for Uniteds Haaland-interesse.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Raiola har været højrystet i den forgangne uge.
Han påstår bl.a. at United ikke trak sig fra forhandlinger om Haaland, men at nordmanden valgte Dortmund.

Han var også ude og sige at United bliver drevet amatøragtigt, og at Pogba godt vil blive, men det kræver at United bliver bedre og kommer til at kæmpe med om titler.

Han er en elefant, men man kan håbe det kan vække toppen i klubben og hente en decideret sportslig ledelse.
Skrevet af trannel
"@Trannel

Når nu vores købmandskab er så elendigt, samt at vi samtidigt har et efterslæb i forhold til FFP, pga. Af tidligere sæsoners netspend, har Ole vel ikke haft mulighed for at erstatte 1-1 i kvalitet, så det er vel fair nok holdet er blevet dårligere i starten af oprydningen."

Det var Elmbaek der påpegede at rekrutteringen under LvG og Mourinho var dårlig. Der slutter vi sæsonen med 81 point og blev nummer 2. Så imploderer Mourinho som han har for vane i tredje sæson. Så skal der pludselig ryddes op. Er vi enige om at når man rydder op så fjerner man det uønskede? Det er stadig kun Herrera af afgange der er et reelt tab for OGS. De andre har han selv ville af med. Derudover roses alle OGS indkøb af Elmbaek. Hvordan kan truppen så være dårligere? Det giver altså ingen mening.

Hvorfor skal vi acceptere at OGS starter en oprydning af et hold der sluttede med over 80 point, og som nu ligger til at få 60 point? I bliver altså taget en smule i røven af Woodward og hans retorik. Og det er lige præcis det der har været hans agenda med OGS ansættelsen. Det skjuler hans egen inkompetence og nu er narrativet vi skal bygge noget nyt op og tilbage til rødderne. Fortællingerne er nu, når ja, man skal jo også være dårlig for at blive god igen, men det er altså ikke amerikansk sport det her, man kan godt være konkurrencedygtig i moderne fodbold, samtidig med man laver justeringer i truppen.

"samt at vi samtidigt har et efterslæb i forhold til FFP,"

Ved jeg ikke hvor du har fra, men det er forkert. Vi har intet efterslæb i forhold til FFP.

Det var OGS der ikke ville have Lukaku. Selvfølgelig ter voksenbabyen sig også helt usmageligt, men det nytter sgu ikke at OGS skal beskyttes når Martial går i stykker og han så samtidig har solgt Lukaku med åbne øjne uden at få en erstatning ind. Han er manager så han bestemmer, men så står man også med ansvaret når det går galt, som det har gjort i store perioder i efteråret, så må det også være på sin plads at kritisere ham uden at hæren apologister kommer og forsvarer ham med imaginære resultater ude i fremtiden.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Chelsea begynder også at ryste på hånden ift top 4.

Som tidligere nævnt mener jeg ikke det bør være målet at ende i top 4 i denne sæson, da spillet på banen pt er vigtigere end slutplacering.
Men nu hvor de andre hold omkring 3. - 4. Pladsen heller ikke samler på længere sejrsstimer, ville det da være helt i orden at slutte i top 4.
Skrevet af Slettet(260021200206)
@Trannel

Vi har et efterslæb forstået på den måde at fordi vi har brugt enorme summer over de sidste år kan vi ikke bare gå ud og bruge adskillige milliarder med det samme på den nødvendige oprydning uden at få penge igen. Hvis vi gjorde dette vil klubben komme i problemer med FFP.

Dernæst så lad os nu stoppe disse labels. Jeg er ikke apologist, ej heller Hater. Jeg magter bare ikke den her unuanceret debat der kommer fra begge fløje.

Spillet har været elendigt, resultaterne ligeså. Indkøbene har været ok, oprydningen har været ok, at man ikke købte en midtbanespiller var til grin.
alt dette taler jo for en fyring men jeg mener stadig at han skal have til en championsleague deltagelse næste sæson er matematisk umulig.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af trannel
"Vi har et efterslæb forstået på den måde at fordi vi har brugt enorme summer over de sidste år kan vi ikke bare gå ud og bruge adskillige milliarder med det samme på den nødvendige oprydning uden at få penge igen. Hvis vi gjorde dette vil klubben komme i problemer med FFP."

Hvor har du det her fra? Vi er milevidt fra at være i problemer i forhold til FFP. Det er simpelthen ikke rigtigt det du skriver.

Det var ikke ment som et label på dig, bare en generel betragtning i forhold til de modargumenter man møder.

Jeg har ikke talt om at fyre manden. De største problemer i United er bestemt ikke på managerposten. Jeg tror dog ikke OGS er en del af løsningen på problemet.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Der var rapporter om FFP i sommers.
Jeg ved ikke om de har noget på sig, men sagen var, ifølge artiklerne, den, at de spillere vi har hentet over de seneste 5 år bliver bogført løbende, hvorfor meldingerne var, at man først kunne købe efter 1. Juli og man var begrænset.

Det stemmer jo selvfølgelig ikke overens med de skriverier i sidste uge, hvor man havde prøvet at hente spillere til 3 positioner mere i sommers, men hverken 1. eller 2. prioritet på de positioner var tilgængelige.
Skrevet af Elmbaek
@trannel
" Der slutter vi sæsonen med 81 point og blev nummer 2. Så imploderer Mourinho som han har for vane i tredje sæson. Så skal der pludselig ryddes op. Er vi enige om at når man rydder op så fjerner man det uønskede? Det er stadig kun Herrera af afgange der er et reelt tab for OGS. De andre har han selv ville af med. Derudover roses alle OGS indkøb af Elmbaek. Hvordan kan truppen så være dårligere? Det giver altså ingen mening.
Hvorfor skal vi acceptere at OGS starter en oprydning af et hold der sluttede med over 80 point, og som nu ligger til at få 60 point?"

Truppen kan vel sagtens være blevet dårligere fx pga. skader (fx Bailly´s 6 kampe på et år), alder (som fx med Young, Valencia, og tidligere Rooney), spillertype ift. spillestil (Fellaini, Lukaku, Sanchez), selvtillid (Fred, Martial, Rashford, Shaw) - eller for den sags skyld ift. konkurrencen (klubber uden for den normale top 6 har langt flere penge nu, som vel hæver niveauet generelt i PL og gør det vanskeligere at opnå point med mindre truppen styrkes tilsvarende, og man har lidt held, som fx Liverpool). Men det er vel underordnet, da Mourinho jo selv havde bevist, at truppen var blevet dårligere trods tilførsel af Dalot, Fred, Timothy og Periera (i stedet for Blind og Carrick) - 26 point efter 17 kampe. Så jeg vil anfægte, at OGS startede en oprydning af et hold der sluttede med over 80 point, men af et hold som lå til at få 60 point. Siden Tottenham kampen har vi fået 13 ud af 18 point. Tilsvarende run vil betyde, at vi ligger til at opnå 70 point (enig - et arbitrært argument, men vel lige så plausibelt, som at påstå, at vi ligger til at få 60 point).

Men "oprydningen" handler ikke om kvaliteten af spillerne (Lukaku og Sanchez ville givetvis have hjulpet os til flere point i år), men om det lange sigte - få de rigtige spilletyper, få spillere som ønsker United, sikrer et fornuftig hierarki (løn spiller en væsentlig rolle her). Det koster så på kort sigt. Jeg kan dog ikke se, at det skifte i strategi på nogen måde skulle kunne dække over Woodwards inkompetence eller den fortsat dårlige/forkerte struktur og set-up. For mig forstærker det blot billedet af, hvor inkompetent ledelsen af United og især indkøbspolitikken har været hidtil.
Skrevet af Drux91
Nogen der ved hvorfor Pogba ikke engang er med på bænken?
Skrevet af Don_Millionaire
For en måneds tid siden stillede jeg spørgsmålstegn ved, hvorfor Pogbas skadessituation var så uvis, og om han ikke bevidst udskød hans comeback, fordi han pønser på at komme væk her til januar.

Nu er han så endnu engang ikke med i truppen, og hans agent er konstant ude i medierne og kritisere klubben. Jeg håber efterhånden at vi er der, hvor vi er villige til at skippe ham afsted.
Skrevet af Morten5500
Nogen der ved hvorfor Pogba ikke engang er med på bænken


Den officielle forklaring fra Ole er at han har skadet anklen igen og er ude et par uger... suk
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det begynder da at lugte af ondt i pjæktarmen, det medgiver jeg.

Jeg kan bare ikke se, hvad Pogba skulle få ud af det. Hvem er klar til at tage ham her og nu?
Skrevet af Mc86
Jeg er ikke lige Snapchat-typen, men flere på diverse medier fortæller at Pogba har postet et Madrid-bagde på sin Snapchat..
Uanset om han bliver solgt eller ej, så er det her bare ved at være pinligt..
Skrevet af Don_Millionaire
Hvem er klar til at tage ham her og nu?


De samme som i sommers. Han er jo ikke blokeret i forhold til CL, så kan ikke rigtig se hvorfor situationen skulle være anderledes. Selv hvis vi ikke skulle få en erstatning ind, i tilfælde af at vi sælger ham, så er det jo underordnet, da vi næsten ikke har haft gavn af ham i denne sæson. Håber Real smider boksen.
Skrevet af cabra.
Jeg fangede ikke helt hvad der blev sagt i optakten; Men noget med, at Pogba har været en tur i Frankrig, for at lege træner for en af hans brødre? Hold kæft, en lille utaknemmlig lort.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Så til dagens store kamp står vi så tilbage med et midtbane trekløver der hedder Matic-Lingard-Fred....det er bare så grotesk lav kvalitet, men kan vel kun overraske positivt
Skrevet af Mc86
Jeg har simpelthen så inderligt svært ved at se, hvordan bookmakerne får os til at være favoritter - selv efter holdopstillingerne er offentliggjort..
Skrevet af Slettet(100838201910)
@DonM
Men Real ville jo netop ikke smide boksen i sommers. Så hvorfor nu hvor han knap har været på græs de sidste 6 måneder?

Hvis Pogba pjækker for at komme væk, så finder jeg personligt lidt besynderligt, at der ingen rygter er om hvem der gerne vil købe ham.
Skrevet af pondus-united
Lad manden (pogba) rådne op på bænken. Fyj en værre idiot skal man lede længe efter.
Min all time start 11: Schmeichel, Evra, Ferdinand, Vidic, Valencia, Giggs, R. Keane, Scholes, Cantona, Ronaldo og Van Nistelrooy
annonce
0