Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af uden_benskinner
toggle, jeg er helt med dig på denne her... jeg håber osse solskjær lykkes, men ser ingen tegn på det desværre...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men hvorfor er der ingen højere i hierarkiet, der enten fyrer Woodward, eller overruler ham og ansætter en sportslig ansvarlig.

Når woodward ikke vil træffe den rette beslutning, må nogen jo gøre det for ham.
Skrevet af Inuk.
Selvfølgelig så vi ringe ud

Det er blevet forholdsvis nemt for modstanderne at kyse spillere som James og Martial. Bare sørg for den første tackling er hård og efterlader dem med knubs. Det er som at se Young da han huserede på fløjen.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af trannel
"at truppen var blevet dårligere trods tilførsel af Dalot, Fred, Timothy og Periera (i stedet for Blind og Carrick) - 26 point efter 17 kampe. Så jeg vil anfægte, at OGS startede en oprydning af et hold der sluttede med over 80 point, men af et hold som lå til at få 60 point. Siden Tottenham kampen har vi fået 13 ud af 18 point. Tilsvarende run vil betyde, at vi ligger til at opnå 70 point (enig - et arbitrært argument, men vel lige så plausibelt, som at påstå, at vi ligger til at få 60 point)."

Vi kan også sige 38 point i de seneste 30 kampe. Det er færre end Everton og Crystal Palace. Det er en skandale af de helt store.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Toggle
. Men hvorfor er der ingen højere i hierarkiet, der enten fyrer Woodward, eller overruler ham og ansætter en sportslig ansvarlig.

Fordi de eneste højere i hierarkiet er amerikanere og aner ikke en skid om fodbold. Var der ikke en kæmpe diskussion i gang mellem Woodward og fergie til en af kampene for nylig hvor man negligerede det?

De sidste 9 kampe har givet 15 points. Det ville give en sæson total på omkring 64 points hvilket ville have givet en placering som hhv nr 7, 6, 7, 6 og 5. Så det er nok i det lejde vi skal tænke vores aktuelle situation ind. Omvendt kan en forstærkning eller to jo muligvis ændre på den forudsigelse.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men der er vel andre i bestyrelsen, end bare Glazers, og der er vel nogen af dem der går op i det sportslige, som vel, alt andet lige, bør påvirke brandet.
Skrevet af BryanFury
Ego2020: Så nu skal OGS også tilskrives andre træneres succes? Selv når OGS taber en taktisk duel mod sin modstander formår du alligevel at vinkle den til ros af Ole. Mon ikke Arteta selv kunne regne ud hvordan man skulle dæmme op for United. Det er jo ikke ligefrem fordi Ole er utilregnelig, nærmere tværtimod.
Skrevet af Muggedreng2
Men der er vel andre i bestyrelsen, end bare Glazers, og der er vel nogen af dem der går op i det sportslige, som vel, alt andet lige, bør påvirke brandet.

Nej og hvad skulle det hjælpe når Glazer ejer 100% af aktierne om en i bestyrelsen mener noget andet?

V i er buttfucked og jeg fik læst og påskrevet da jeg for første gang for et par år siden nu skrev at vi var i gang med at ødelægge vores brand.

Jeg mener vores brand allerede nu er så smadret at det vil tage årtier at genskabe og Ole er i alt fald slet ikke løsningen.

Vi har 4 trænere i vores teame, men ingen af vores spillere udvikler sig og det er tydeligt at se at en spiller som Rashford i den grad manger/savner individuel coaching. Shaw er helt væk men spiller foran Williams der bare knækker stænger og præsterer hver gang han er med, Lingard spiller på trods at det er år siden han har været bare middelmådig. Vi har ingen gameplan og ingen energi og lyst til at spille ...hvad er det der gør at Ole bare skal have tid???

I går blev han skolet taktisk af en træner der har siddet 10 dage i sadlen 10 DAGE. og nej det var ikke bare god energi efter en dårlig træner der gjorde de spillede godt, det var helt klart det taktiske oplæg, hvor man så hvor nemt det er at tage Wan Bissaka ud af ligningen, og hvor nemt det er at score på dødbolde når vi institerer på at dække zoner.

Så skal man høre fra spaden at Arsenals mål var heldige A HVAFFOR noget, det var sku os der var heldige med ikke at tabte med tennis cifre
Skrevet af Slettet(591633201312)
Det eneste positive ved igår må da være et potentielt wake-up call til januar vinduet. Så Arsenal før igår havde et clean sheet i de sidste 17 kampe og så formår vi stort set ikke at true deres mål igennem en hel kamp. Jeg frygter virkelig det her januar måneds program vi har bare ikke truppen til det.
Skrevet af danielramming
Jeg skrev lige det her i den tråd med solskjær og heldige mål, men kan godt se snakken handler om noget andet derinde, men håbede lidt, at der måske var nogen, som var mere inde i uniteds trup, som kunne opklare det her:

Jeg er ikke fan af noget hold i PL, men elsker PL, og er derfor utrolig skuffet over at se United mf. i deres nuværende tilstand.


Der hvor jeg undrer mig helt vildt, er simpelthen uniteds defensiv!? Kigger man på papiret, og ikke banen, så synes jeg altså at en defensiv, bestående af De Gea - Bissaka, Lindelöf, Maguire og Shaw. Burde være Top 4 værdige. Jeg synes i hvert fald den er bedre end både Chelsea´s, Arsenal´s og Tottenham´s. Det kan ikke passe de spillere kun har kunne holde nullet 3 gange på 21 kampe.

McTominay har måske været en af Uniteds bedste, så synes det vil være hårdt, at sige at det er manglende opbakning fra den defensive del af Uniteds midtbane. Jeg har derfor svært ved at lure, hvor det præcis går galt.

Er det så simpelt, at det er træneren, som ikke kan finde ud af, at sætte en defensiv sammen? Er det fordi jeg overvurderer de 4 bagerste? Jeg forstår det simpelthen ikke.

Holder med OB.
Skrevet af TheUnitedWay
McT og Fred er ok, men ingen af dem er defensive midtbanespillere. Når du så har en træner som kun vil spille kontra og dermed inviterer til pres, så går det ofte galt.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af uden_benskinner
woodard og solskjær burde har travlt nu med at finde de spillere, som kan få holdet ud af den ustabile gænge, som vi har set hele denne sæson. hvis ikke der sker noget snart og relativt hurtigt, så er det enten fordi solskjær og woodward er clueless, eller fordi spillere i dag ikke finder united lige så attraktive som for 5-6 år siden, hvilket der er en reel risiko for.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af madin
Muggedreng2:

Selvfølgelig kommer det ikke til at tage årtier at genskabe, men det kræver vi rent faktisk har en træner som kan bare en lille smule taktisk, dette mener jeg ikke Ole kan, en anden ting han heller ikke kan er at udvise disciplin overfor spillerne, altså give dem en ordentlig opsang/skideballe i pauserne når de ikke gør det godt nok. Dette var en af de ting Ferguson var rigtig god til efter min mening. Lige nu og her skal vi simpelthen have fat i en kreativ midtbanespiller som faktisk vil klubben og ikke kun tænker på tegnebogen.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der hvor jeg undrer mig helt vildt, er simpelthen uniteds defensiv!? Kigger man på papiret, og ikke banen, så synes jeg altså at en defensiv, bestående af De Gea - Bissaka, Lindelöf, Maguire og Shaw. Burde være Top 4 værdige. Jeg synes i hvert fald den er bedre end både Chelsea´s, Arsenal´s og Tottenham´s. Det kan ikke passe de spillere kun har kunne holde nullet 3 gange på 21 kampe.

Som jeg skrev i går, hvis du kigger på xGA, som er størrelse for hvor mange mål modstanderen statistisk set scorer, på de chancer, de har haft, ligger vi anden lavest i ligaen, kun overgået af Liverpool. Og hvis du kigger på antallet af mål, vi har lukket ind, ser det jo heller ikke helt skidt ud.

Når vi så tilsyneladende aldrig holder nullet, mener jeg bl.a. det skyldes, at alle mand i bagkæden - inkl. og måske endda især målmanden - har haft for vane at lave enkelte kæmpe fuck-ups. Du kan godt holde modstanderen mere eller mindre fra fadet, men så alligevel indkassere et mål fx fordi keeperen taber et indlæg ind i eget net. I den første kamp mod Arsenal er det fx Tuanzebe, der spiller en angriber fri i dybden. Maguire og Lindelof har bestemt også haft deres sammenbrud. Den slags har der været alt, alt, alt for meget af. Men jeg synes det er forkert at sige, at forsvaret sejler rundt. For i 80 min af de fleste kampe har de sådan set rigtig godt styr på sagerne - særligt med henblik på, at det er en helt ny konstellation. Om det så skyldes manglende koncentration eller andet, at nogen glemmer at dække op eller spiller angriberen fri i dybden.

For mig at se er det et langt større problem, at vi ikke scorer flere mål. Altså, det kan godt være, vi ikke har mange clean sheets, men vi har jo ikke indkasseret ret mange mål. Som oftest scorer modstanderen kun én. Det gør vi også bare selv kun, og så vinder man ikke mange kampe.
Skrevet af Toggle
Kigger man på papiret, og ikke banen, så synes jeg altså at en defensiv, bestående af De Gea - Bissaka, Lindelöf, Maguire og Shaw. Burde være Top 4 værdige

Lindelof er en omvandrende katastrofe. Han er langsommere end en skildpadde - både i løb og koordination. Han er god for en kæmpe blunder i hver eneste kamp jeg ser med få undtagelser. DeGea er pivringe i feltet og jeg synes efterhånden vi ser fine tegn på at hans kommunikation med forsvaret foran sig er mangelfuld. Shaw spillede en fornuftig sæson sidste år men jeg ser ikke fremgangen fortsætte og jeg er efterhånden ved at miste tålmodigheden med ham. ObiWan, maguire og degea er imo. de eneste der har top4 potentiale.

Selvfølgelig kommer det ikke til at tage årtier at genskabe, men det kræver vi rent faktisk har en træner som kan bare en lille smule taktisk, dette mener jeg ikke Ole kan, en anden ting han heller ikke kan er at udvise disciplin overfor spillerne, altså give dem en ordentlig opsang/skideballe i pauserne når de ikke gør det godt nok.

Mon ikke Solskjær får fin med hjælp af sine assistenter - især phelan burde da have en masse viden på dette felt? Derudover synes jeg det er en smule pinligt at påstå at ole ikke kan udvise disciplin over spillerne - og især i pauserne når du ikke er med i omklædningsrummet. Jeg ser det i øvrigt på denne måde: ole vil gerne kopiere fergie langt hen ad vejen og i fergies selvbiografi gør han meget ud af at fortælle at man ikke korsfæster sine spillere offentligt. I tillæg til dette udtalte rio så sent som igår at ole ofte var grim i munden da de spillede sammen, så han forventede egentlig også at det foregik sådan fortsat.
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
debatten om forsvaret synes jeg ikke burde være så svær: makkerparret lindeløf/maguire er ganske enkelt ikke et top-4 materiale, og når der ovenikøbet spilles med backs der skifter konstant, som enten er for unge, for gamle eller lidt for tykke, så bidrager det jo osse til en skævt og uhomogent forsvar. hvordan solskjær skal løse dette problem har jeg pt. intet bud på.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af miks
Jeg synes Shaw er svag når han spiller. Young er heller ikke god nok længere. Williams bliver god. Lindeløf og McGuire belastes ofte af midtbanens manglende evne til at håndtere pres. Jeg synes de mangler en motor der kan styre kampene og hjælpe forsvaret. Jeg synes ikke Fred (selvom han er bedre) eller McTominay er dygtige nok og slet ikke Matic. De spiller alt for langsomt.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Jeg tror også noget kontinuitet i forsvarskæden er at foretrække, lad ObiWan og Williams starte hver gang de næste syv kampe og få noget kontinuitet ind i kæden.

Dog er hverken Løffen eller Shaw gode nok.

Man kunne måske prøve at lade Romero starte de næste par kampe. Vi har en af de bedste backup målmænd i verden, lad os da bruge ham nu når De Gea har en dårlig periode.

Men for alt i verden få nu skaffet de to midtbanespillere..!! Woodward og har haft et år til at finde de kandidater og forhandle, utroligt de ikke har noget klart.
Jeg mener stadig det burde være forholdsvist let at finde spillere der vil kunne forstærke midtbanen fra starten, f. Eks.
Milenkovic-Savic, Havertz, Neves, Fernandes, Auoar, Fabian Ruiz, Ndidi, Delaney, Longstaff, Bror Blume, Brian Steen Nielsen, ja alt vil være en opgradering
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Toggle
Tror sgu ikke bror blume ser det som et skridt op i sin karriere at skifte til United.
LUHG
Skrevet af #GGMU!
Zakaria fra Gladbach vil være perfekt!
annonce
0