Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Crouchinho , moderator
Scouse, Alonso har altid været en helt i mine øjne. At Rafa overvejede at sælge ham, betyder jo ikke at jeg gerne så ham smutte...
Skrevet af Razz
Jeg ved ikke rigtig om det bedste ved at United vinder mesterskabet er udligningen til 18-18 eller blot det at læse Crouchinos søforklaringer og ikke mindst hans hvis og hvis.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Crouchinho , moderator
Den der 18-18 rager mig nu ik så meget. Sidst Liverpool vandt mesterskabet var jeg blot en bette purk. Om Liverpool så havde 30 mesterskaber på hylderne ændrer det ikke på at United har domineret engelsk fodbold siden PL blev indført.

Søforklaringer er dog for langt ude. At du kan mindske betydningen af 340 millioner kroner som værende søforklaringer viser blot at du et eller andet sted er enig med mig.
Skrevet af Fribytter
Ang. transferleague.co.uk så er den nu en del afvigende i forhold til de priser eks. liverpool.no opererer med (og deres priser stemmer nogenlunde overens med liverpool.echos opgørelse over Rafas forbrug).

Priserne ved handlerne med Keane, Torres, Finnan, Crouch, Sissoko, Carson, Paletta/Insua og Gonzalez er højere, end hvad jeg ellers er stødt på af priser. Kun prisen for Skrtel og Mascherano er lavere. Desuden så tæller salget af Heskey med i 03/04-sæsonen, selvom han først skiftede efter sæsonen var slut. Hvis man derfor vil have en spiller som Cissé med i regnskabet for 04/05-08/09, så bør man også inkludere salget af Heskey.

Samlet set er transferleague en 24-25 millioner pund for højt.

Jeg ved ikke, hvordan det forholder sig med Uniteds priser. Men det er vel generelt svært at afgøre, hvad spillere som Vidic, Nani, Anderson og Hargreaves egentlig har kostet pga. de er prædiceret med et ´undisclosed fee´ og ifølge pressen ydermere har en masse klausuler.

http://www.timesonline.c…e782943.ece
http://www.telegraph.co.…-to-be.html

Hvis telegraph-artiklen har ret, så ligger handlerne af Nani, Anderson og Hargreaves samlet set ca. 13 millioner pund højere end transferleagues tal (man må gå udfra med spillernes spilletid og Utd´s titelhøst in mente, at de fleste klausuler er blevet aktiveret.).

Dertil kan man så også se på lønudgifterne:

http://news.bbc.co.uk/2/…7424134.stm

I 05/06 var der en forskel på 16, 5 millioner pund mellem Liverpool og Manchester. I 06/07 var den på 14,7 millioner pund.

Hvis de tal, jer har fundet frem til, er tættere på sandheden end transferleagues tal, og hvis man også medregner udgifter til lønninger, så har Utd. pr. sæson i perioden 04/05-08/09 nok brugt 19 millioner pund mere end Liverpool på spillertruppen.

I "bedste" fald indikerer det, at Man. Utd.s flere indtægter også er blevet investeret i spillertruppen. I "værste" fald viser det, at man som sådan ikke har noget sikkert grundlag for at påstå, at Ferguson har brugt omtrent ligeså meget som Rafa.

Og så vil jeg også mene, at der er en vis portion fornuft i at fremhæve, at den trup Rafa overtog kvalitetsmæssigt var langt fra Uniteds. Set med nutidens øjne så er de eneste opsigtsvækkende navne fra Rafas 04/05-trup Sami, Gerrard, Carra og Alonso. Til sammenligning talte Fergusons trup navne som Scholes, Giggs, Fletcher, OShea, Wes Brwon, Rooney, Ronaldo og Rio Ferdinand.


Jeg synes dog, at det er direkte latterligt, når Rafa mener, at det udelukkende er Man. Utd.´s økonomi, der har gjort udslaget. Når man har haft 5 sæsoner til at opbygge et hold, hvor minimumskravet til PL var en fjerdeplads, og når man samtidig hver sommer har fået stillet 17 millioner pund til rådighed til indkøb, så skal man altså blande sig i topstriden (eller i det mindste levere en præstation, som under normale omstændigheder ville sikre en top to) uanset om Chelsea, Manchester United eller Watford har brugt flere penge. Derfor er jeg nogenlunde tilfreds med denne sæsons indsats - men jeg forventer minimum en top to i næste sæson.

Edit: og når Manchester i en nogenlunde lind strøm formår at producere brugbare førsteholdsspillere, så kan man jo også tillade sig at gå efter dyrere spillere. Rafa mangler stadig at få gang i akademiet (igen) - forhåbentlig det kommer som følge af Rafas nye kontrakt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Razz
"Søforklaringer er dog for langt ude. At du kan mindske betydningen af 340 millioner kroner som værende søforklaringer viser blot at du et eller andet sted er enig med mig. "

At du blot kan isolere en enkelt sæson viser jo hvor farvet du er.

Under alle omstændigheder beviser det, at Rafas påstand om pengene er usand, idet Liverpool året før brugte flere penge end United og var endnu dårligere end United.

Fribytter, selv med din opgørelse er Rafas påstand latterlig.

At han ikke selv kan se, at han mister værdighed og ikke mindst troværdighed ved det evindelige piveri er ganske enkelt ufatteligt.

United er jo kun kommet i den position fordi de og i særdeleshed Ferguson har været meget dygtigere end alle andre.

Liverpool kan iøvrigt i den kommende sæson ikke forvente at både Arsenal og Chelsea lægger sig ned igen i topstriden.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Fribytter
Razz,

Jeg tror, vi er enige. Jeg er meget træt af piveriet. Manchesters forbrug burde ikke have nogen indflydelse på vores uafgjorte kampe på hjemmebane.

Hvad angår Liverpools økonomiske situation, så har Rafa nu sikret en del indtægter via CL, hvorimod ledelsen endnu ikke har fået taget et eneste spadestik til det nye stadion og først nu er ved at få øjnene op for Asien som et fodboldmarked...
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Geddar , moderator
Kom det ikke frem at økonomien slet ikke kunne bære et stadionprojekt? Eller husker jeg helt galt her?

I øvrigt lægger Arsenal sig gerne ned igen til næste sæson. Det skulle da være det mindste.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Fribytter
Amerikanernes økonomi kunne ikke bære et stadionprojekt. Derudover så fik amerikanerne (før de satte stadionprojektet på standby) redesignet stadionplanerne to-tre gange for først at få plads til flere tilskuere og dernæst for at gøre det billigere... Et nyt stadion var en af hovedgrundene til, at David Moores solgte klubben i sin tid. Liverpool var økonomisk ved at blive hægtet af i toppen, hvorfor Moores vurderede, at et salg af klubben var den eneste udvej.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Søforklaringer er dog for langt ude. At du kan mindske betydningen af 340 millioner kroner som værende søforklaringer viser blot at du et eller andet sted er enig med mig.

Jeg ved ikke hvor du får de 340 mio. fra. United købte 1 spiller sidste sommer. Liverpool købte indtil flere. Liverpool købte Keane til over 200 mio., hvor United købte Berbatov til ca. 300 mio.
Det giver en forskel på 100 mio. Men jeg mener da også Liverpool købte flere spillere sidste sommer. Man kan jo ikke indberegne at man sælger spillerne inden for samme sæson, og derefter påstå, at den økonomiske forskel er større, fordi man har fået nogen af pengene tilbage.

Derfor bør de penge Liverpool har fået tilbage for Keane slet ikke indgå i Benitez´ beregninger for den pågældende sæson.
Skrevet af Scouse-free
@crouchinho og geddar

Jeg ved udemærket godt Alonso var og stadig er en rigtig klasse spiller, dog var det ikke til at se blandt Liverpool fans tilbage i sommers.
Mange ønskede ham væk pga. diverse sager, og mange ville hellere have Barry.

Jeg kan så fortælle at Barry slet ikke vil kunne hamle op med Alonsos nuværende niveau.


Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af rozzer
@Scouse-free

Det var da dejligt. Ikke noget som skråsikre påstande!

Jeg er svoren tilhænger af Alonso. Men det Barry kan tilbyde, som Alonso ikke kan er gennembrudskraft og en tilstedeværelse i modstanderens felt, som vi har manglet i denne sæson, nu hvor Gerrard spiller hvor han gør.
From doubters to achievers.
Skrevet af Scouse-free
@rozzer

Dog ændrer det heller ikke på at Benitez faktisk ville af med ham, eller hvordan?

Synes stadig det er for tyndt at man ikke har tillid nok til sine spillere, hvilket Benitez åbenbart ikke havde med Alonso, før nu.

Barry er måske den ekstra del større fysisk, men jeg tvivler skam på han kan lade alt spillet gå igennem ham.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af rozzer
Har jeg sagt at Rafa ikke ville af med ham?

Faktum er at Alonso underpræsterede i sidste sæson, i sådan en grad at vores spil led gevaldigt under det. Med det in mente, kan jeg faktisk godt forstå at Rafa var villig til at sælge hvis pengene var store nok. Det var de så (heldigvis) ikke.

Nu har Alonso så i denne sæson været én af de bærende kræfter og vist det spil der forventes af ham. Men jeg ved at Rafa er utilfreds med at der ikke bliver scoret nok mål fra hans side af.

Barrys passningsrate i denne sæson, er vidst nok bedre end Alonsos. Uden det skal læses som om jeg vil af med Alonso.
From doubters to achievers.
Skrevet af Scouse-free
"Skråsikre påstande" - jeg opfattede det helt ironisk.

Han underpræsterede i sidste sæson, ja, men derfor skal en træner stadig have tillid, ikke sandt?
Hvad så hvis Gerrard underpræstere hele næste sæson, kan man så sælge ham for de rigtige penge?

Gerrard er selvfølgelig en lokal klub helt, men det er vel mere eller mindre samme princip.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af rozzer
Nu har Gerrard mig bekendt ikke underpræsteret en hel sæson. Det har han til gengæld på musikfronten.

Men jeg kan godt forstå at Rafa tvivlede på om Alonso kunne genfinde formen. Da vores spil virkelig led under det. Så fornuftigt nok at se på alternativer. Og ifht. tillid, så har Alonso vidst haft sin andel af kampe i denne sæson, så noget tillid har Rafa altså vist ham.
From doubters to achievers.
Skrevet af Scouse-free
Nu gav jeg blot et eksempel.
Alonso var jo rimelig stabil, men havde en dårlig sæson, og det kostede ham næsten en plads i truppen.
Nu spurgte jeg dig blot om hvis det var Gerrard der fik en helt elendig sæson, ville man så også sælge ham?
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af rozzer
Nej, af åbenlyse grunde.

Som du har set, med Carragher, som i år, har haft en under middel sæson, så er der længere snor til de to scousere, fordi at de repræsenterer noget for supporterne osv.

Men sammenligningen mellem Gerrard og Alonso holder ikke. Selvom Alonso er en klassespiller, så har han ikke haft ikke samme betydning for Liverpools spil som Steven Gerrard.

Og Alonso var i sidste sæson stabil i at underpræstere.
From doubters to achievers.
Skrevet af Scouse-free
Faldt lige over et interview med Tevez på engelsk (yaaaay).
Man må sige han ikke har et særligt godt engelsk sprog, hvis man tænker på han har været her i den del år nu.

http://www.youtube.com/w…iSFsw7mPf7A


Og så har vi Nani, et lidt gammelt interview, men er faktisk imponeret over han allerede snakker så godt.

http://www.youtube.com/w…n3UBWKeQpE0
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af Scouse-free
@rozzer

Netop, men se f.eks. på Torres også. Han har ikke set særlig skarp ud, hvilket selvfølgelig skyldes skader osv.
Benitez har dog igen en længere snor til Torres.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af rozzer
Torres, har haft med målestokken - antal kampe spillet og mål scoret - haft en udmærket sæson.

En af punkterne på Liverpools mistet momentum i mesterskabskampen går på at Torres og Gerrard har hart for få spilleminutter sammen pga. skader. Hvilket jo beviser, som mange gange anført, at Liverpools trup stadigvæk er for tynd.

Og selvfølgelig har Rafa længere snor til Det Dejlige Menneske, han har jo ikke et brugbart alternativ siddende på bænken.
From doubters to achievers.
annonce
0